Plaza's Tyylikkäin Setti ?

Keskustelu osiossa 'Yleistä' , aloittajana koo_plaza, 06.11.2005.

  1. Sleep0

    Sleep0 Guest Guest

    Liittynyt:
    12.09.2007
    Viestejä:
    343
    Saadut tykkäykset:
    0
    Täältäkin vaihteeksi kehuja! Tällaisia systeemejä ja kuvia täällä pitäisi ollakin! Näistä niitä vinkkejä ja motivaatiota saa myös omaan tekemiseen! Eteenpäin on menty!

    Sen sijaan MiNopa:n olohuone ei tänne kuulu. Miksi postasit keskeneräisen huoneen, jossa kaikki tulee vaihtumaan? Olisin ymmärtänyt sen siinä tapauksessa, että kuvat olisivat olleet ennen remonttia ja sitten verrokkina remontin sekä noiden uuden sohvan jne. hankintojen jälkeen..
     
  2. pokkus

    pokkus Uusi jäsen

    Liittynyt:
    20.10.2006
    Viestejä:
    284
    Saadut tykkäykset:
    0
    Tyylikäs kokonaisuus, jossa olkkariin on kivasti saatu "piilotettua" tuo teatteri mukaan. Taulu, tykki, johdot jne on mukavasti saatu sinne olkkariin, siten että ne eivät heti hyökkää silmille ku olkkaria katsoo. Muutama asia kuitenkin pisti silmään. Kovasti on kaikki seinät ja katto valkoista --> tykiltä heijastuksia. Ja aika paljon näyttäisi olevan kovaa pintaa tuossa huoneessa, vaikkakin lattialla on iso matto ja iso sohvakin löytyy. Itse ehkä vielä hommaisin ainakin tuohon isoimpaan ikkunaan jonkun kunnollisen pimennysverhon ja piilottaisin sen tuonne verhosokkelin taakse ellei sellaista jo ole. Meillä ei ainakaan kesällä saa kämppää pimeäksi pelkkien verhojen ja kaihtimien avulla.
     
  3. jori@puuvaja.fi

    jori@puuvaja.fi Guest Guest

    Liittynyt:
    07.11.2005
    Viestejä:
    543
    Saadut tykkäykset:
    0
    Itselläni oli mielessä erään projektin yhteydessä sellainen systeemi, jossa olisi etuseinän nurkassa PYSTYYN asennettu koko huoneen korkuinen rullaverhosysteemi. Siinä olisi musta kangas, jonka keskellä olisi valkokangas. Kankaan voisi sitten vetää nurkasta nurkkaan, jolloin koko "etuseinä" olisi musta valkokangasta lukuunottamatta siis. Samoin voisi kulmissa olla myös mustat rullakankaat, jotka voisi vetää sivuseinille. (rullille siisti kotelo"pylväs"). Tosin saman asian ajanee sellainen systeemi, jossa on tavalliset mustat verhot edessä ja sivuseinillä |_|, jotka saa sitten "kelattua" kulmiin normitilanteessa. Tällöin valkokangas voisi olla perinteisellä systeemillä eikä "integroituna" taustakankaaseen.

    Mutta tuo edellyttää tietynlaista pohjapiirustusta eikä sovellu oikein helposti esim. nykyiseen kämppääsi mikäli valkokangas halutaan pitää ko. seinänpätkällä.
     
  4. jori@puuvaja.fi

    jori@puuvaja.fi Guest Guest

    Liittynyt:
    07.11.2005
    Viestejä:
    543
    Saadut tykkäykset:
    0
    :thumbsup: Saa meikeläisen äänen kyllä. Mitä vähemmän härpäkkeitä, johtoja yms näkyvissä, sen parempi - ja käytännöllisempi jos esim siivousta ajattelee. Ajan ja hermojen säästö on merkittävää kun ei tarvitse siirtää MITÄÄN siivouksen aikana ja viihtyvyys muutenkin parempi.
     
    Viimeksi muokattu: 27.03.2009
  5. Crimson

    Crimson Guest Guest

    Liittynyt:
    03.08.2001
    Viestejä:
    3 318
    Saadut tykkäykset:
    2
    snowyboy:n kämppä näyttää hyvältä. Ehkä hieman jotain piristysväriä kaipaisi, mutta hyvin on saatu tosiaan laitteet "piiloon" ja kodikkuutta peliin. :thumbsup:
     
  6. MiNopa

    MiNopa Uusi jäsen

    Liittynyt:
    03.10.2007
    Viestejä:
    246
    Saadut tykkäykset:
    0
    Tuo on kyllä totta! Alkoi itseänikin Snowboyn jälkeen todella ihemtyttämään samainen asia.

    (Tämä olisi kyllä kuulunut tuonne plazalaisten tilat osioon.)


    Kummasti alkoikin taas sisustaminen kiinnostamaan.. *kerää kiukkua* :grr:

    I'll be back!
     
  7. säätäjä

    säätäjä Uusi jäsen

    Liittynyt:
    06.10.2015
    Viestejä:
    28
    Saadut tykkäykset:
    5
    Tossa on vaan sellainen ongelma, että laadukasta kangasta ei tuollaiseen mustaan verhoon saa integroitua... ensimmäinen syy se, että materiaali ei varmasti ole noissa kovin laadukasta ja toinen syy se, että tuollainen vaakasuunnassa oleva verho ei varmasti jännity täysin tasaisesti vaan kulmat alkaa helposti repsottaa. Tällöin kuva ei kohdistu täysin suoraan kankaalla ja kankaan vinouden takia kuvaan voi tulla jopa lievää epätarkkuutta.

    Noin muuten idea on loistava ja ei vie paljoa tilaa. Helpommin tuon voisi varmaan toteuttaa niin, että tekisi kiinteän kotelon seinään. Kiinteän kotelon näkyvä pinta olisi kiinteän valkokangas katselijaan päin. Vähintäänkin kotelon sivuilla ja päällä olisi piilotettuna rullaverhot, jotka sitten voisi vetää esille kun leffaa katsoo. Kaikkia verhoja varten olisi katossa "koukut", jolloin verhot vedettäisiin esille ja lukittaisiin näihin koukkuihin. Tällöin teatteritila voi hyvin olla auki toiselta sivulta, eikä kiinnityksen olisi pakko tapahtua huoneen kulmiin. Etuna myös olisi, että verhoja voisi skobejen sijoittelusta riippuen vetää myös etuviistoon, jolloin niiden tuoma hyöty olisi vielä suurempi :)
     
  8. jlaitila

    jlaitila Uusi jäsen

    Liittynyt:
    13.02.2002
    Viestejä:
    113
    Saadut tykkäykset:
    0
    MiNopa ei sun huoneessa ole mitään vikaa. Ainoa vika oli, että postasit tänne kysymättä Sleep0:n mielipidettä ensin.

    Postataan kaikki kuvat tästä lähin tuohon mun aloittamaan ketjuun ja Sleep0 ja sisustuspoliisitkäy sieltä sitten valitsemassa kuka saa tähän threadiin kuvia laittaa.

    Oikeesti aika naurettavalla tasolla keskustelu täällä..
     
  9. zombie

    zombie Uusi jäsen

    Liittynyt:
    14.08.2000
    Viestejä:
    116
    Saadut tykkäykset:
    0
    Oon ihan samaa mieltä, että tää keskustelu on menny naurettavaksi. Tuntuu jo niin teini meiningiltä.
    Threadi on menny tyyliin näin: Sun setti kuulu tänne, mut sun ei...
    Aivan sama... Pistäkää vaikka uusi otsikko ja laittakaa kaikki vaan kuvia tänne.
    Eihän tässä uskalla pian kukaan laittaa settiään tänne näytille kun heti tapellaan mihin otsikkoon se kuuluu. NAURETTAVAA!
    Meinasin laittaa omaa settiäkin näytille kun se nyt valmistuu muutaman viikon päästä, mut tuskin viittin.
     
  10. MiNopa

    MiNopa Uusi jäsen

    Liittynyt:
    03.10.2007
    Viestejä:
    246
    Saadut tykkäykset:
    0
    Onko täällä muuten sellasta threadia olemassa kun plazalaisten tilat? Muuta kun galleriapuolella sellanen lienee.. Ellei ni laittakaa pystyyn ja kattellaan ja kommentoidaan tiloja.. Mun mielestä kaikki kuvat käy ja sana on vapaa..

    En todellakaan väitä että nykyinen olkkarini on plazan hienoin, ei todellakaan, mutta tila muiden joukossa. Taisi tulla vaan väärään keskusteluun..
     
  11. Samppa

    Samppa Käyttäjä Tukijoukot

    Liittynyt:
    13.06.2000
    Viestejä:
    14 062
    Saadut tykkäykset:
    26
    No tuossahan siihen tarkoitukseen on juuri ketju luotu -> https://www.dvdplaza.fi/forums/showthread.php?t=75487
     
  12. Murmeli

    Murmeli Uusi jäsen

    Liittynyt:
    06.05.2005
    Viestejä:
    79
    Saadut tykkäykset:
    0
    Aika vähän olisi tälläkin palstalla kommentoijia ja arvostelijoita elokuvista, mikäli vain he saavat arvostella, joilla on jotain itse näyttää... Vai onko meillä monilla leffaprojekteja valmiina siten, että ne vetäisivät vertoja Hollywoodin tuotantokoneistolle?
     
  13. Harry

    Harry Käyttäjä Tukijoukot

    Liittynyt:
    06.09.2004
    Viestejä:
    1 903
    Saadut tykkäykset:
    7
    Pettämätön logiikka sulla :thumbsup:
     
  14. geru

    geru Käyttäjä

    Liittynyt:
    22.02.2007
    Viestejä:
    1 389
    Saadut tykkäykset:
    0
    Nyt kun tätä on taas sivukaupalla jatkunut, niin ehdottaisin että eikö se olisi helpointa jos porukka postaa niitä kuvia jos siltä tuntuu että niitä tänne kehtaa itse laittaa, ja muut sitten joko kehuvat tai kritisoivat niitä settejä jotka mielestään ovat kommentin arvoisia, ja jättävät tyystin huomiotta ne setit mitkä eivät ole sen arvoisia?

    Ei-kiinnostavien postausten ohi skrollaaminen kun onnistuu ihan sitä hiiren rullaa kääntämällä, joka viestiin ei tarvitse erikseen huomauttaa että "Tämä taas ei kuulu tänne", vaikka siihen kommenttiin syytä olisikin. Eli pyrittäisiin semmoseen ns. rakentavaan kritiikkiin, ja siihen että niitä kuvia postailtaisiin mieluummin enemmän kuin vähemmän. :)

    Tai jos tämä nyt on täysin sietämätön tilanne jollekulle, niin liekö sitten tarvetta perustaa joku High-End tuunaajien ultra-threadi Suomen ehdottomasti parhaimpien kotiteatterirakentajien eliitin parhaimmistolle? Tai jos tuntee kuuluvansa maailman parhaimpien kotiteatterien omistajien eliitin kärkijoukkoon, eikä siedä mitään siitä vähempää nähdä, niin perustaa vaikka sitten niille sen threadinsa, sieltähän niitä tulee kun vaan nappulaa painaa. :D

    Ah, että nämä "miksi tämä threadi on olemassa"-väittelyt ovat nannaa. Melkein yhtä mieluisaa ajankulua kun irkin "miten oppeja pitäisi käyttää" ja "mikä on hyvää ja mikä huonoa väittelyä"-väittelyt.
     
  15. snowyboy

    snowyboy Guest Guest

    Liittynyt:
    31.05.2005
    Viestejä:
    75
    Saadut tykkäykset:
    0
    On juu kovasti mietinnässä tuo kunnollinen pimennys. Todennäköisesti tulee juurikin rullaverhot mahdollisimman huomaamattomasti molemmille asunnon sivuille, jotta saa koko yläkerran pimeäksi. Kovasti ehdottelin olkkariin tummia verhoja, jotka olisivat normaalitilanteessa huoneen takanurkissa nipulla ja tarpeen tullen vedettäisiin molemmille sivuille koko tilan pituussuunnassa... Eipä ole vielä asennettu :p

    Akustiikka on kanssa kohtuullisen heikolla tasolla. Mielessä kävi, että olisi laitettu kattoon ja seinille parempia materiaaleja, mutta ne tulee sitten kun on varaa uhrata yksi huone aiheelle. Tällä erää kysessä on kuitenkin asunnon olohuone eikä kotiteatteri. Tilaan sopivia akustiikkaa parantavia huomaamattomia elementtejä saa toki ehdotella...
     
  16. snowyboy

    snowyboy Guest Guest

    Liittynyt:
    31.05.2005
    Viestejä:
    75
    Saadut tykkäykset:
    0
    Kyseessä on juurikin kaksikerroksinen rivari. Alakerrassa on makkari, takkahuone, eteinen, pesuhuone ja sauna. Pesuhuone ja sauna on vielä vaiheessa. samoten pihat tehdään heti kun sulaa.
     

    Liitetyt tiedostot:

  17. Homeboy

    Homeboy The Collector Tukijoukot Guest

    Liittynyt:
    25.07.2003
    Viestejä:
    504
    Saadut tykkäykset:
    0
    Sinulla on kyllä komean näköiset tilat. Yläkerran pohjaratkaisu on hyvin paljon samanlainen kuin itselläni (myöskin 2-kerroksinen rivari). Pitänee koittaa ottaa kuvia omasta viritelmästäni myös jossain välissä. Oma digikamera sanoi sopimuksen irti kennon osalta...
     
  18. -antti-

    -antti- Guest Guest

    Liittynyt:
    04.03.2005
    Viestejä:
    23
    Saadut tykkäykset:
    0
  19. Arttu78

    Arttu78 Käyttäjä Tukijoukot

    Liittynyt:
    13.04.2005
    Viestejä:
    2 452
    Saadut tykkäykset:
    85
    Laitetaanp -antin- hienot kuvat esille.

    [​IMG]

    [​IMG]
     
  20. snowyboy

    snowyboy Guest Guest

    Liittynyt:
    31.05.2005
    Viestejä:
    75
    Saadut tykkäykset:
    0
    Taitaa olla Antilla sama sohva kuin meillä? -Maskun New Boston divaani, erivärisenä vain...

    Samaan tyyliin vielä nuo Ikean Lack -hyllyt seinällä..
    Ja mukavasti tehosteväriäkin seinässä sohvan takana. Itse maalattiin valkoisella ja ajatus oi sitten katsoa kokonaisuutta, että mikä väri sopisi seinään "tehosteeksi"

    Tästä on helppo tykätä, kun on pidetty homma yksinkertaisena ja ns "varmat" valinnat myös väreissä.