Lost (jenkkitahtiin)

Keskustelu osiossa 'TV-ohjelmat ja -sarjat' , aloittajana kurdt, 23.09.2004.

  1. terssi

    terssi Guest Guest

    Liittynyt:
    01.11.2005
    Viestejä:
    378
    Saadut tykkäykset:
    0
    Tekisi mieli tehdä samalla tavalla. Tulee mieleen ensimmäinen kausi, jonka katsoin parissa päivässä. Pysyy paremmin kärryillä sarjan tapahtumista. Oli kieltämättä aika "kukkuu" olo sen jälkeen, kun tuijotin sen ekan kauden läpi niin nopeaan tahtiin, joten en soisi itselleni tapahtuvan moista enää uudestaan.

    Luulen, että kiusaus on kyllä varmaan niin suuri, etten pysty olemaan katsomatta. Lost on yksi parhaista sarjoista, mitä olen ikinä katsonut. Parempana tulee mieleen ainoastaan Band of brothers ja Shield.
     
  2. Mookid

    Mookid Aktiivinen käyttäjä

    Liittynyt:
    16.07.2006
    Viestejä:
    2 694
    Saadut tykkäykset:
    351
    Mulla taas kärsivällisyys ei riitä siihen, että jaksaisin odottaa kunnes kauden viimeinen jakso on tullut ulos. Pakko saada uusi jakso katsottavaksi heti kun mahdollista. Kun Lost koukuttaa niin se koukuttaa. Jos yrittäisin säästää, niin luultavasti löytäisin ennen pitkää itseni selaamassa näitä ketjuja ja lueskelemassa oleellisia juonenkäänteitä. Sen sijaan monen muun tällä hetkellä pyörivän mainion sarjan (24, Battlestar Galactica, Dexter, Nip/Tuck, mitä näitä nyt on) uusien jaksojen kanssa homma on päinvastainen: odottelen kiltisti, eikä tee edes tiukkaa.

    Lostin kaltaisen tv-sarjan kanssa tuo jaksojen putkeen katsominen on vähän kaksiteräinen miekka. Toki haluaisin heti nyt nähtäväksi seuraavan jakson, mutta juuri tämä piinallinen odotus on se suola, joka saa uuden jakson maistumaan entistä paremmalta :) Ja kuten terssi tuossa ylempänä totesi, myös minä katsoin Lostin ensimmäisen kauden miltei epäinhimillista tahtia yhden viikonlopun aikana, jolloin kaikkia tapahtumia ei ehtinyt edes sulatella kunnolla. Olihan se ikimuistoinen rupeama, mutta rajansa kaikella.
     
  3. dixi

    dixi Guest Guest

    Liittynyt:
    25.02.2003
    Viestejä:
    713
    Saadut tykkäykset:
    2
    Ja onhan se kiva samalla spekuloida yhdessä tulevia tapahtumia, kun seuraa sarjaa oikealla julkaisutahdilla.
     
  4. tuom

    tuom Guest Tukijoukot Guest

    Liittynyt:
    24.12.2005
    Viestejä:
    206
    Saadut tykkäykset:
    0
    Tavallaan yksi miinuspuoli Lostin (ja muidenkin sarjojen) katsomisessa noin, että panttaa jaksoja, ja katsoo sitten useamman yhteen menoon, on kyllä se, että ei voi hirveästi lueskella sarjaa käsitteleviä forumeita siinä välillä.

    Toisaalta taas yleisesti pidän sarjojen katsomisesta tyyliin useampi jakso kerrallaan, enkä toisaalta ole myöskään mikään Lost-fanaatikko, joten sinänsä juonikuvioiden (yli) syvällinen spekulointikaan ei kiinnosta, joten tingin sitten forumeiden lukemisesta (vaikka luultavasti joku siltikin spoilaa jotain).
     
  5. Rokkari

    Rokkari Guest Guest

    Liittynyt:
    23.08.2005
    Viestejä:
    2 385
    Saadut tykkäykset:
    0
    Itse kanssa kahden ensimmäisen jakson jälkeen ajattelin että jos katselee tuon loppukauden sitten putkeen aikanaan. Ei vaan ole enää sellaista Lost-hinkua että olisi pakottava tarve katsoa se seuraava jakso. Putkeen katsoessa saa sen fiiliksen paremmin sitten päälle.
     
  6. ana198

    ana198 Guest Guest

    Liittynyt:
    14.12.2006
    Viestejä:
    2 735
    Saadut tykkäykset:
    0
    Rupesin tossa funailemaan kun katselin eräältä spoilerisivulta juttua tulevasta että miten sarjan olisi käynyt jos mitään yliluonnollista ei olisikaan missään vaiheessa tapahtunut. Eli siis ekasta jaksosta pois metsänkuhinat ja savuheebon ääntelemiset, se lentsikasta äijän nykäsemisen vois jotenki vielä järjen rajoissa selittää.
    Seurattaisi vain sitä miten ne selviytyvät siellä saarella ilman mitään othersseja, aikamatkailua, hatcheja tai muuta skeidaa. Siinä vaiheessa tämä sarja alunperin meni (imo) pahasti vituiksi kun alkoi juuri noita othersseja näkymään, jos ne olisivat olleet joku paikallinen alkuasukasheimo tai jotain sellaista niin ei olisi ollut mitään ongelmaa.
    Laittaisen pääni pantiksi että sarja olisi laadukkaampi tänä päivänä eikä sen katsojaluvut hiipuisi nykyiseen malliin. Hemmetin moni kaverikin skippasi sarjan tasan siinä vaiheessa kun alkoi noita yliluonnollisia juttuja näkyä(ekat jutut vielä kestivät jotenkin).

    Varmaan sanomattakin selvää että minulle alusta lähtien oli tärkeämpää nuo hahmot ja mitä niille käy kuin tuo kaikki mytologia taustalla.
    Sama juttu vieläkin, minua ei haittaisi paskan vertaa jos aivan kaikki ulkopuoliset(muutaman ensimmäisen jakson jälkeen mukaan tulleet, ainoana poikkeuksena ehkä Desmond ja Penny) sivuhahmot kuolisivat pois. Alkuperäisen lentokoneonnettomuuden selviytyjät ovat olleet ja aina tulevat olemaan minulle tämän sarjan ydin. Joku Ben(vaikka kiistatta on mielenkiintoinen hahmo) voi mun puolesta kuolla pois vaikka ensi jaksossa.

    Turhaa tietty spekuloida mutta eipä ollut juuri nyt parempaakaan tekemistä.
     
    Viimeksi muokattu: 10.02.2009
  7. Freekster

    Freekster Guest Guest

    Liittynyt:
    03.05.2005
    Viestejä:
    1 345
    Saadut tykkäykset:
    2
    Mihin muuten katosi kaikki ekalla kaudella kadonneet lapset?
    Yhdessä jaksossa nähtiin resupekkojen jalkoja, mutta sen jälkeen ei mitään.

    Missä on JayJay?
     
  8. winterland

    winterland Käyttäjä

    Liittynyt:
    20.08.2004
    Viestejä:
    5 248
    Saadut tykkäykset:
    2
    Siellähän ne on Othersien kanssa, kuten mm. lentoemo. Näkyivät kolmoskaudella siellä toisella saarella, kun kävivät katsomassa Jackia tämän ollessa häkissä.
     
  9. J-dee

    J-dee Guest Guest

    Liittynyt:
    05.03.2006
    Viestejä:
    316
    Saadut tykkäykset:
    0
    Daniel Faraday on kyllä hahmo jota en voi sietää. Tai sitten vika on näyttelijässä. Onneksi se nainen kuoli niin ei tarvi sitä "romanssia" enempää katsella...

    Muuten kausi on sopivan vauhdikas, vaikka liikutaan mun yliluonnollisuuden siedon äärirajoilla. :thumbsup:
     
  10. Freekster

    Freekster Guest Guest

    Liittynyt:
    03.05.2005
    Viestejä:
    1 345
    Saadut tykkäykset:
    2
    Ei kuitenkaan ollut Locken johtamissa otherseissa vai oliko?
     
  11. winterland

    winterland Käyttäjä

    Liittynyt:
    20.08.2004
    Viestejä:
    5 248
    Saadut tykkäykset:
    2
    Ei niitä ainakaan kuvassa näytetty, mikä nyt ei tosin varmista asiaa suuntaan tai toiseen.
     
  12. Niksteri

    Niksteri Funny how? Tukijoukot

    Liittynyt:
    06.01.2001
    Viestejä:
    678
    Saadut tykkäykset:
    1
    Jaa se sitten kävikin noin näppärästi se saarelle paluu. Ois tosin voineet näyttää vähän enemmänkin tuosta mutta vielähän noita jaksoja on jäljellä. Benin touhut jäi täysin pimentoon ja mitenkähän Hugo, jonka käsittääkseni piti olla lukkojen takana, sai raahattua itsensä kentälle.
     
  13. winterland

    winterland Käyttäjä

    Liittynyt:
    20.08.2004
    Viestejä:
    5 248
    Saadut tykkäykset:
    2
    Olipahan hieno jakso, vaikka näennäisesti ei tapahtunutkaan mitään. Vastauksia saatiin, mutta myös lisää uusia kysymyksiä. Ensi viikon jaksosta tulee trailerin perusteella epic.
     
  14. juhilus

    juhilus Guest Guest

    Liittynyt:
    29.01.2005
    Viestejä:
    227
    Saadut tykkäykset:
    0
    Veikkaisin, että Ben ainakin yritti kylmätä Pennyn. Benhän sanoi lähtevänsä täyttämään lupaustaan vanhalle ystävälleen ja soitti siten verissä päin satamasta Jackille.
     
  15. JP5.1

    JP5.1 Guest Guest

    Liittynyt:
    13.02.2006
    Viestejä:
    158
    Saadut tykkäykset:
    0
    Mua ei ole uusin kausi hirveästi säväyttänyt. Jaksoissa ei ole käytännössä tapahtunut mitään, saarelaiset on pomppinut ajassa ja Jack ollut kännissä ja muut käyttäytyneet muuten vain tyhmästi. Hyvin saa jaksot kulumaan, kun laitetaan porukka siirtyilemään ajassa ja sitten seurataan, miten he selviytyvät jostain tilanteesta. Ja yllättäen juuri kun kaikki menee pieleen, pelastaa uusi aikasiirtymä. Uusimmassa oli yritystä vähän vastaillakin, mutta Lostimaisesti nekin herätti monta uutta kysymystä.
     
  16. Ephram

    Ephram Guest Guest

    Liittynyt:
    15.03.2004
    Viestejä:
    357
    Saadut tykkäykset:
    0
    Kiinnostavaa menoa tässä uusimmassa, ja muutenkin kausi mielestäni kahden ensimmäisen jakson jälkeen lähtenyt mukavasti liikkeelle. Ei voi valittaa, ei.

    Ensi viikon jaksoa odotan enemmän kuin mitään Lost-jaksoa pitkään aikaan. Suosikkihahmoni kun sattuu olemaan jakson keskiössä :thumbsup: Kiinnostavaa myös tietää mitä palannut jengi saarella loppukauden ajan puuhailee.
     
  17. ana198

    ana198 Guest Guest

    Liittynyt:
    14.12.2006
    Viestejä:
    2 735
    Saadut tykkäykset:
    0
    Saattaa olla tyhmä kysymys mutta nimeätkö ne kaikki jaksot joissa Jack on ollut kännissä? En nimittäin muista kuin ehkä yhden tällä kaudella(en ole edes varma siitä) mutta kun kerran monikossa puhut niin niitä on kai sitten useita. Pikku juttu, mutta ärsyttää aika paljon tuommoinen kritiikki mikä perustuu asioihin mitä ei oikeasti ole tapahtunut.
     
  18. dixi

    dixi Guest Guest

    Liittynyt:
    25.02.2003
    Viestejä:
    713
    Saadut tykkäykset:
    2
    Minusta tämä on ollut päinvastoin paras kausi ykkösen ohella. Juuri noiden aikahyppelyiden takia on saatu selville aiemmin mysteereinä olleita asioita. Paljon vain pikkujuttuja, mutta silti. Kun asioita alkaa yhdistellä toisiinsa, niin eiköhän se iso juoni nyt ala paljastua, aivansanana aikamatkailu. Sen avulla voi selittää suurimman osan hämäristä sattumista ja samalla se mahdollistaa isomman luokan kikkailun, esim. uskoisin että luolasta löytynyt luurankopariskunta on vielä osastoa Jack&Kate/Desmond&Penny/Sawyer&Juliet

    Ainakin tällaisia arvoituksia on selvinnyt...

    -temppeli, johon Ben käski muiden othersien mennä odottamaan on samalla savumonsterin asemapaikka sekä osa samaa muinaista kulttuuria kuten nelivarpainen jalkapatsas, samaa ancient-osastoa on myös aikaa hallitseva "ruori"

    -Desmondin tulevaisuudenennustukset johtuivat siitä, että hatchin räjähtämisen jälkeen miehen mieli flippaili samalla tavalla ajassa kuin myöhemmin esim. Charlotten

    -Widmore on syntynyt saarella ja on alkuperäisiä otherseja, eikä voi palata enää saarelle sillä kuolisi kuten Charlotte

    -Widmoren kanssa samoihin aikoihin hengaillut Ellie on Daniel Faradayn äiti Eloise Hawkings ja aasialainen Dharma-tohtori hyvin todennäköisesti Milesin isä.

    -saarta ei ole löydetty koska se hyppii ajassa ja paikassa, tämän johdosta myös Black Rockin löytyminen keskeltä viidakkoa olisi selitettävissä

    -Richard kävi nuoren Locken luona näyttämässä kompassia koska vanha Locke itse pyysi niin
     
  19. Mastema

    Mastema Käyttäjä

    Liittynyt:
    09.11.2006
    Viestejä:
    1 230
    Saadut tykkäykset:
    21
    Kaikessa 'yksinkertaisuudessaan' tämä uusin jakso oli kyllä ehdottomasti yksi suosikkejani. Ylipäätään tämä vitoskausi on hyvää vauhtia muodostumassa melko loistavaksi kaudeksi jos sama tahti jatkuu.

    Kieltämättä porukka päätyi saarelle melko haipakkaan, mutta luulisin että vielä on luvassa yksityiskohtaisempaa selvitystä sille miten tämä kaikki tapahtui. Itse en ainakaan malta odottaa ensi torstaita!
     
  20. J-dee

    J-dee Guest Guest

    Liittynyt:
    05.03.2006
    Viestejä:
    316
    Saadut tykkäykset:
    0
    Ite oisin kyllä mielummin ensin nähnyt mitä Hurleylle, Sayidille ja Benille tapahtuu, tietämättä miten-ketkä-milloin päästään saarelle. Jotenkin harmittaa jo ennaakkoon jos joutuu tulevat jaksot seuraamaan näitä tapahtumia.

    No mutta mielellään noita vielä katsoo. Eipä ruveta arvostelemaan enempi ennen kuin tulevat jaksot nähty.