Terminator Salvation (Terminator 4) (Christian Bale) (2009)

Keskustelu osiossa 'Elokuvat' , aloittajana Blizzard, 27.05.2002.

  1. Jarzki

    Jarzki Uusi jäsen

    Liittynyt:
    12.07.2007
    Viestejä:
    809
    Saadut tykkäykset:
    0
  2. maarek

    maarek Guest Guest

    Liittynyt:
    29.04.2003
    Viestejä:
    60
    Saadut tykkäykset:
    0
    Missäköhän maailmassa tuollainen reaktio on ymmärrettävää?

    DP kuitenkin tekee reilusti enemmän duunia leffan eteen kuin joku priimaileva stara. Tällaisissa tilanteissa otetaan ohjaaja ja dp sivuun ja jutellaan asiat puhki, ei räjähdetä täysin tarpeettomalla tavalla. Kyseessä on kuitenkin vain yksi äksön elokuva, ei mitään muuta.

    Ohjaaja ei uskaltanut sanoa mitään. Ilmeisesti tämä onkin Balen leffa?
     
  3. Arpa

    Arpa Uusi jäsen

    Liittynyt:
    21.12.2006
    Viestejä:
    808
    Saadut tykkäykset:
    0
    Alan ymmärtää Balen mutsia ja siskoa...(vai ketänenytoli) Tai sitten vaan koko perhe on yhtä sekopäinen.
     
  4. Aceman

    Aceman Shot down in flames!

    Liittynyt:
    23.02.2000
    Viestejä:
    3 603
    Saadut tykkäykset:
    149
    Jep, tämän näytteen perusteella McGeeltä puuttuvat munat täysin.

    Haluaisinpa olla todistamassa vastaavaa raivokohtausta elokuvassa, jota Bale on purkittamassa James Cameronin kanssa. Ilmeisesti parivaljakko olisi aika tasavertainen. Ainakin siis mitä mouhoamiseen tulee. :D
     
  5. Flash Gordon

    Flash Gordon Uusi jäsen

    Liittynyt:
    22.06.2008
    Viestejä:
    291
    Saadut tykkäykset:
    1
    Vaikkapa minun maailmassani. Kyllä minullakin palaisi pinna aika nopeasti, jos joku tollo pilaa otokset kerta toisensa jälkeen. Ei anna kovin ammattimaista kuvaa kaverista. Ei luulisi olevan kovinkaan vaikeaa pysyä poissa lavasteista, jos siellä on kuvaukset käynnissä. :rolleyes:
     
    Viimeksi muokattu: 04.02.2009
  6. Mighuel

    Mighuel Guest Guest

    Liittynyt:
    30.06.2006
    Viestejä:
    70
    Saadut tykkäykset:
    0
    Sanottakoon nyt tässä Balen puolustukseksi, että hän on melkoinen metodinäyttelijä joka uppoutuu hahmoon niin hyvin kuin mahdollista. Tuo räyhääminen tapahtui kuulemma hyvin vaikeaa ja ankaraa kohtausta kuvatessa, joten Bale oli varmasti osittain hahmonsa mielentilassa. Sen lisäksi että Bale ottaa työnsä hyvin tosissaan, kaikilla on välillä huonoja päiviä ja joskus vaan lähtee homma lapasesta. Tuskin Bale päivittäin meuhkaa tuolla tavalla ja siksi onkin hieman hölmöä miten isoksi tämä juttu uhkaa paisua. Otsikoita aiheesta näkyy putkahdelleen sinne sun tänne. Ei ole Bale varmasti ainoa tänä päivänä töitä tekevä näyttelijä joka on flipannut kuvauksissa. Tietenkään ei ole koskaan oikein haistatella veetä työkavereille, mutta niin vain käy joskus. McG toimii tuossa tilanteessa myös huonosti, koska ei vaienna hermostunutta näyttelijää vaan antaa tämän meuhkata rauhassa. Ohjaajan sopisi ottaa homma näppiin vaikka kyseessä onkin Christian Bale.
     
  7. Metanaut

    Metanaut Uusi jäsen

    Liittynyt:
    06.02.2008
    Viestejä:
    282
    Saadut tykkäykset:
    0
    http://www.youtube.com/watch?v=YTihsJQHt48

    :D

    Olisihan tuon voinut rauhallisemminkin hoitaa, mutta kyllä sitä ymmärtää että täysin roolihahmoonsa uppoutunut näyttelijä saattaa helposti kilahtaa, etenkin jos joku tokkuroi kuvauspaikalla kuin pahempikin amatööri.

    Ei meistä kukaan tiedä tilannetta tarkkaan ja jos vaikka heppu on pilannut useammankin otoksen (vähintään toinen tuossa sessiossa).
     
  8. PeeVee79

    PeeVee79 Käyttäjä

    Liittynyt:
    12.10.2005
    Viestejä:
    1 040
    Saadut tykkäykset:
    16
    Laski kyllä Balen pisteet mun silmissä. Loistava näyttelijä, mutta voisi tuollaiset konfliktit tiedämmä hoitaa sivistyneestikin.
    Nöyryyttä soisi miehen oppivan roppakaupalla, vaikea kuvitella vaikkapa Tom Hanksin -jota arvostan vielä jonnin verran enemmän näyttelijänä- flippaavan tuolla tavalla.
     
  9. big j

    big j Tuotantoarvot kohdillaan Tukijoukot

    Liittynyt:
    04.02.2002
    Viestejä:
    3 420
    Saadut tykkäykset:
    137
    Pisteet Balelle. Ei niitä valoja pidä enää silloin räplätä, kun kohtausta (ja tässä tapauksessa vielä tärkeää ja tunnepitoista sellaista!) laitetaan jo täyttä häkää purkkiin. Tämä nyyppä-dp voisi painua vaikkapa johonkin ravinteliin säheltämään. Nyt tuntuisi valinneen ainakin ihan väärän alan. Veikkaan kaveria myös adhd-taustaiseksi.
     
  10. Wick

    Wick Say it in slugs Tukijoukot

    Liittynyt:
    11.11.2002
    Viestejä:
    2 150
    Saadut tykkäykset:
    1
    Paljon melua tyhjästä. Oli työkseen sitten konttorirotta, näyttelijä, rekkakuski, siivooja tai lähihoitaja niin varmasti kautta aikain on ihmisillä töissä käämi palanut jotakin työtoveria kohtaan. Ihmisiähän ne miljoonapalkatut näyttelijätkin ovat.
     
  11. ElvisThePelvis

    ElvisThePelvis Aktiivinen käyttäjä

    Liittynyt:
    05.05.2004
    Viestejä:
    11 670
    Saadut tykkäykset:
    179
    Pitihän se minunkin kuunnella tuo Balen "käämien palaminen", ja ymmärrettäväähän se ihan oli. Mieshän on tunnetusti robertdeniromaisella tavalla ammattinsa vakavissaan ottava näyttelijä, ja kun on pitkää päivää painettu ja sama tyyppi mokailee otokset pilalle, niin vähemmästäkin sitä suuttuu. Esimerkiksi Seinfeldin blooperseista muistamme kohdan, jossa Michael Richards puhui Julia Louis-Dreyfusille siitä, että kun viimeksi mainittu mokailee otokset piloille, niin juuri siinä tietyssä otoksessa ilmennyt "taika", jota ei voi luoda uudestaan, menee kankkulan kaivoon myös.
     
  12. JJ Gittes

    JJ Gittes Guest Guest

    Liittynyt:
    18.06.2007
    Viestejä:
    180
    Saadut tykkäykset:
    0
    Ehkä tuon reaktion voisi parhaiten ymmärtää juuri tuolla työntekemisellä ja sitten joku homo tulee pilaa sun päivän. Otetaan vaikka joku himodataaja joka on just koodannu jonku killeriohjelman joka siirtää kaikki maailman massit sun tilille ja joku nevari tulee painaa resettiä koneesta.

    Ei siinä ihan hirveästi hymyilytä. :)
     
  13. Crockett

    Crockett Aktiivinen käyttäjä

    Liittynyt:
    01.03.2005
    Viestejä:
    1 075
    Saadut tykkäykset:
    128
  14. ColdAsIce

    ColdAsIce Uusi jäsen

    Liittynyt:
    14.03.2007
    Viestejä:
    771
    Saadut tykkäykset:
    3
    Tällaisena kylmän viileänä virkamiestyyppinä olen aina paheksunut näiden temperamenttisten taiteilijoiden tunteenpurkauksia. Toisaalta toki ymmärrän, mutta en missään nimessä hyväksy. Aikuinen mies ei vaan yksinkertaisesti riehu tuolla tavalla, vaikka mikä olisi. Naiset ja pennut ehkä, mutta ei aikuiset miehet.

    Itse elokuvan kannalta tuon Balen minuuttitolkulla jatkuva räyhääminen ei lupaa hyvää. Ilmeisesti Terminatorin crew on aika munatonta porukkaa ohjaaja McG:ta myöten, joten vaara piilee, että lopputuloskaan ei ole kovin kaksinen
     
  15. LOP

    LOP Käyttäjä Tukijoukot

    Liittynyt:
    12.02.2001
    Viestejä:
    4 057
    Saadut tykkäykset:
    49
    Tuollaista käytöstä en voi hyväksyä työpaikallaan keneltäkään.

    Mutta ei tuo huonoa näyttelijää Balesta silti tee. :)
     
  16. Sabbe

    Sabbe Guest Guest

    Liittynyt:
    14.07.2003
    Viestejä:
    736
    Saadut tykkäykset:
    0
    Tässä on nyt tehty kärpäsestä härkänen selvästikin. Tuo aintintcool artikkeli aika hyvin valaisi asiaa. Näyttelijät tekevät todella pitkää päivää kuvausten aikaan ja kyseessä vielä erittäin hyvää keskittymistä vaativa kohtaus niin räjähdysvaara on aina olemassa. Bale tuntuu olevan luonteeltaan hiljainen, vähän introvertti, asiallinen, hyvin käyttäytyvä. Siitä huolimatta hän on ilmeisesti erittäin tunteellinen.

    Balen tunteet näkyvät parhaiten elokuvissa yleisesti ottaen, mutta voi sen purkaa tuollakin tavalla. En yhtään ihmettele tuota ja ymmärrän aivan täysin. Tuon tason näyttelijöillä pitäisi olla samaa tasoa muukin porukka siellä kuvauksissa ja siihen on varmaan tottunutkin. Jos joku amatööri jatkuvasti kämmii jotain ja menettää sen takia jatkuvasti otteen esittämäänsä hahmoon vielä tunteellisessa kohtauksessa niin täysin ymmärrettävää, että se lataus purkautuu ulos.

    Uskoisin, että näyttelijöille on ihan riittävän vittumaista ottaa kohtauksia uudestaan ja uudestaan omien ja vastanäyttelijöiden kämmien takia. Jos sen lisäks pitää vielä katsella muidenkin kämmejä niin hermojen menetys on joskus ihan sallittua. Tuskin Bale kuitenkaan jatkuvasti siellä mesoo vaan taitaa olla erittäin asiallinen merkittävän osan ajasta.

    Tähän ei vaan voi sanoa, että "Kyllä nyt aikuisen ihmisen pitää pystyä käyttäytymään järkevästi tilanteessa kuin tilanteessa". Se on paskaa, ihmisten pitää saada purkaa tunteensa jos tilanne on liian hajottava. Jokaisella on jokin kestoraja milloin päässä napsahtaa, toisilla se kynnys on suurempi ja toisilla pienempi.

    Vielä loppuun sanon, että tämä ei vähennä omaa arvostustani kyseistä näyttelijää kohtaan millään tavalla. Jos kyseessä olisi jotain jatkuvaa ylimielistä vittuilua ilman suurempaa syytä tai muuta sellaista, niin se olisi aivan eri asia. Bale kuitenkin tietääkseni käyttäytyy lähes aina hyvin asiallisesti ja kohteliaasti.
     
  17. Samppa

    Samppa Käyttäjä Tukijoukot

    Liittynyt:
    13.06.2000
    Viestejä:
    14 062
    Saadut tykkäykset:
    26
    Amatööri ja amatööri, Hurlbut on sentään toiminut tätä ennen jo kolmentoista pitkän elokuvan pääkuvaajana, niin en miestä nyt ihan amatööriksi kuitenkaan kutsuisi.
     
  18. ana198

    ana198 Guest Guest

    Liittynyt:
    14.12.2006
    Viestejä:
    2 735
    Saadut tykkäykset:
    0
    Aamen:D
    Se heittäköön ensimmäisen kiven joka ei ole ikinä hermojaan menettänyt;) Ymmärrän hyvin tuon käytöksen ja itse varmaan olisin suuttunut kahta kauheammin, varsinkin ku rupes vielä inisemään jotain selityksiä vastaan:hitme:
     
  19. Harry

    Harry Käyttäjä Tukijoukot

    Liittynyt:
    06.09.2004
    Viestejä:
    1 903
    Saadut tykkäykset:
    7
    Kusi on noussut päähän Balella, ei tuohon mitään muuta selitystä ole. Normaali ihminen ei käyttäydy noin, oli hän sitten miten vitun iso tähti tahansa.
     
  20. Jarzki

    Jarzki Uusi jäsen

    Liittynyt:
    12.07.2007
    Viestejä:
    809
    Saadut tykkäykset:
    0
    Ihan syystä suuttui.
    Parhaita näyttelijöitä tällä hetkellä mitä on. :king: