24 (Suomessa näyttämättömät jaksot) Huom! Sisältää mahdollisia juonipaljastuksia!

Keskustelu osiossa 'TV-ohjelmat ja -sarjat' , aloittajana Samppa, 12.01.2005.

  1. diablo

    diablo Uusi jäsen

    Liittynyt:
    21.07.2004
    Viestejä:
    389
    Saadut tykkäykset:
    2
    Sitten kun 24 loppuu niin kieferi rupee varmaan kuvaan macgyverin uusinta versiota sillä aika mägyverimainen teko se kaasu hommeli..:thumbsup:
     
  2. Rokkari

    Rokkari Guest Guest

    Liittynyt:
    23.08.2005
    Viestejä:
    2 385
    Saadut tykkäykset:
    0
    Kaasutuksesta tuli kyllä kieltämättä MacGyver mieleen ei-niin-hyvässä mielessä :rolleyes:. No on kuitenki ollut niin jännää ettei oo ehtiny moiset jutut kismittämään :).
     
  3. Ephram

    Ephram Guest Guest

    Liittynyt:
    15.03.2004
    Viestejä:
    357
    Saadut tykkäykset:
    0
    Loistavaa! :thumbsup:


    Aika paljon porukkaa laitettiin pakettiin tässä jaksossa. Lentsikkaonnettomuudet + pari muuta, merkittävämpää kuolemaa. Se takaapäin keittiöveitsellä puukotus oli yllättävänkin brutaali ja aloinkin tuossa vaiheessa toivoa Secret Servicen kaverille mahdollisimman tuskaista loppua. Onneksi pirulainen kuoli.

    Onneksi mitään juonitteluja presidentin syrjäyttämiseksi ei olla nähty. Ne on kuitenkin niin tuttuja aiemmilta kausilta, että ei olisi suotavaa kierrättää sitä juonilinjaa.

    Yksi neljäsosa kaudesta takana ja tämähän rullaa eteenpäin kuin pikajuna. Jakso hurahti mielettömän nopeasti.


    Eniten pidin siitä kohtauksesta, jossa paljastui Hendersonin olleen junailemassa Tonyn feikki-kuolemaa. Carlos Bernad veti tippa silmässä dialoginsa aikas komeasti.
     
  4. Lost-Soul

    Lost-Soul Guest Guest

    Liittynyt:
    17.07.2004
    Viestejä:
    133
    Saadut tykkäykset:
    0
    Vähän kyl liikaa ollu muita klassikoita edeltäviltä kausilta. Tosin melkein voisin vielä uskoa, että pressaa aletaa syrjäyttää kohta palliltaan, koska antaa terrorismin kukoistaa (eli ei mitään uutta 24:sen rintamalta).
     
  5. Mastema

    Mastema Käyttäjä

    Liittynyt:
    09.11.2006
    Viestejä:
    1 230
    Saadut tykkäykset:
    21
    Taas loistava jakso. Pääsi Jack'kin avaamaan virallisen soolotappotilinsä!

    Samanthan puukotus kyllä oli yllättävän raaka omastakin mielestä, ja Ephramia mukaillakseni yllätyin siitä miten paljon viatonta ja sivullista porukkaa jaksossa kylmättiin. Tosin räjäytettiinhän kutoskaudella ydinasekin..

    Kuulinko vaan totaalisen väärin, vai vaihtuiko Henderson jossain vaiheessa Andersoniksi ja sitten taas Hendersoniksi..? Juurikin tuosta kohtauksesta kyse jossa Tonyn eskapaadit selitetään Jackille siellä pakussa.. Olisi melkoinen fiba jos näin kävi.

    Overall oikein hyvä jakso, ja ensi viikkoa odotellessa!
     
  6. Jööti

    Jööti Guest Guest

    Liittynyt:
    01.10.2006
    Viestejä:
    56
    Saadut tykkäykset:
    0
    Kyllä se nyt vaan on niin, että itkuks vetää seurata kuinka terroristit terrorisoi ohjastamalla lentokoneita törmäämään toisiinsa. Siis, ei hyvää päivää. Kuinkahan pitkää matikkaa tuohonkin on mahtanut tarvita että on kaikki variaabelit osanut ottaa huomioon, että onnistutaan täsmällisesti ohjaamaan lentovehkeet toisiinsa ilman että mikään asia ei ottaisi vastaan. Ihan helvetin naurettavaa. Enter Kim & a fucking cougar.
     
  7. Rokkari

    Rokkari Guest Guest

    Liittynyt:
    23.08.2005
    Viestejä:
    2 385
    Saadut tykkäykset:
    0
    Väärä mielipide. 24 on helvetin hyvä, ja seiskakausi on sarjaa parhaimmillaan ja Tony Almeida = :king:.

    En ollut näemmä ainut ketä tuo Samathan puukotuskohtaus yllätti. Oli meinaan aika brutaali kohtaus, vaikka tietenkään graafisesti hirveän väkivaltainen se ei ollut. Aika häijyä teki katella kun Secret Servicen kusipää tsuikki puukolla Henryn avuttomana katsellessa vieressä.

    Kyllä siinä taidettiin Hendersonista kokoajan puhua, äännettiin vaan vähän rennosti.
     
  8. Sabbe

    Sabbe Guest Guest

    Liittynyt:
    14.07.2003
    Viestejä:
    736
    Saadut tykkäykset:
    0
    Todella kova jakso taas, huhhuh. Täydellä liekillä palaa tämä kausi kokoajan, toivottavasti polttoainetta riittää. Sivumainintana musiikit olivat tässä jaksoissa erityisen mahtavia.
     
  9. itnortti

    itnortti Guest Guest

    Liittynyt:
    15.04.2006
    Viestejä:
    582
    Saadut tykkäykset:
    0
    Ei varmaan hirveästi tarvi matikkaa että osaa laskea törmäyspisteen kahdelle lentokoneelle kun tietää niiden nopeuden ja kurssin. Varsinkin kun lennonjohto vielä sanelee moiset asiat. Uskoisin että lentäjillä on aika tiukat ohjeet totella noita ohjeita joita lennonjohto heille sanelee.

    Loistava jakso :thumbsup:
     
  10. itnortti

    itnortti Guest Guest

    Liittynyt:
    15.04.2006
    Viestejä:
    582
    Saadut tykkäykset:
    0
    Missä vaiheessa Jack kertoi vanhalle CTU-poppoolle mistä FBI-eukko löytyy? Jotenkin meni täysin ohi tuo kohtaus.

    Secret Servicen kaveri pisti eukon hyvin asiallisesti kylmäksi. Jossain toisessa sarjassa kohtaus olisi tehty paljon nössömmin mutta tähän tuollainen sopi täydellisesti :thumbsup:

    Nyt kun pahisten suunnitelmat menivät hiukan pieleen (timantit jäivät Tonylle) niin mitenköhän selittävät asian. Ensin ajattelin että koittavat kusettaa ja sanovat että Jack, Tony jne. on tapettu mutta voi olla hankala selittää missä ne timantit ovat.

    Matobo: Are you FBI?
    Chloe: No, I'm a stay-at-home mom. :D

    Tämän jakson kohdalla pitää pistää ihan pikkiriikkinen miinus pressan jenkkihapatukselle jossa hän ylistää kyseisen valtion varsinaiselle jalustalle jota muut palvovat ja ihailevat. Onneksi moinen ei haitannut menoa. Tunti (tai no 40min) meni kyllä aivan liian nopeasti. Välistä harmittaa jo kun kello tulee välillä ruutuun niin tajuaa että hitto kohtahan tää jakso loppuu.
     
  11. winterland

    winterland Käyttäjä

    Liittynyt:
    20.08.2004
    Viestejä:
    5 248
    Saadut tykkäykset:
    2
    Samaa ihmettelin itse. Buchanan mainitsi vain Chloelle kun tulivat paikalle, että Tony soitti/ilmoitti, että FBI-muija on tietyssä paikassa.
     
  12. Mastema

    Mastema Käyttäjä

    Liittynyt:
    09.11.2006
    Viestejä:
    1 230
    Saadut tykkäykset:
    21
    Tonyllahan on se korvanappi ollut kokoajan päällä, toimii ilmeisesti vaan yhteen suuntaan eli kai Bill jotenkin sitä kautta kuuli minne Renee oli tarkoitus teloittaa / haudata. Näin asian ainakin itse ymmärsin.
     
  13. big j

    big j Tuotantoarvot kohdillaan Tukijoukot

    Liittynyt:
    04.02.2002
    Viestejä:
    3 418
    Saadut tykkäykset:
    136
    Heh hee, olihan kyllä huippukohtaus kun alettiin seliselittämään sitä vitoskauden tappopiikkijuttua kera Hendersonien. Tarkoituksella iski ohi :D! Värväyksethän siinä oli mielessä :D! Nön nön nöö, no olihan tuo nyt uskottavampi suunnitelma, kuin vaikkapa se eräs plan 9 from outer space :D!

    Tonysta muuten huokui vähän oudonlaisia viboja tämän taistelutoverin kaaduttua. Mahtaakohan jotain yllättäviä muhia vielä mielessä...
     
  14. Rokkari

    Rokkari Guest Guest

    Liittynyt:
    23.08.2005
    Viestejä:
    2 385
    Saadut tykkäykset:
    0
    Kun tuota nyt miettii niin 'vähän' epäuskottavaahan
    24:ssä ei kyllä pitäisi uskottavuutta pohtia.
    tuo kyllä on. Kohtaus jossa Tony "kuolee" vitoskaudella Henderson herää juuri koomasta, kenties sai siis suunnitelman unessa David Bowielta :hitme:.
     
  15. Ephram

    Ephram Guest Guest

    Liittynyt:
    15.03.2004
    Viestejä:
    357
    Saadut tykkäykset:
    0
    Ettekö te nyt usko, että tätä on pedattu jo vitoskauden alusta asti tätä juttua??? :D


    No ei vaan. Herdersoninhan olisi pitänyt käyttää tuota "Tony-korttia" siinä vaiheessa kun Jack lähestyi tätä aseen kanssa ja alkoi paasaamaan "Olet vastuussa Tony Almeidan, Michelle Dresslerin ja David Palmerin murhista". Kyllä niin kiero kaveri olisi itsensä säästänyt/aikaa hankkinut kertomalla asiasta.

    Ehkä käsikirjoittajat ajattelivat, että Henderson ei ehtinyt avata suutaan ennenkuin Jack pisti hänet kylmäksi.
     
    Viimeksi muokattu: 29.01.2009
  16. Ephram

    Ephram Guest Guest

    Liittynyt:
    15.03.2004
    Viestejä:
    357
    Saadut tykkäykset:
    0
    Hienoa toimintaa Jack-Tony-Bill akselilla tässä uusimmassa jaksossa. Ja olipahan Sean Gallery taikonut tähän suureen rymistelykohtaukseen - ja sen alustukseen, aivan oivalliset musiikit. Muutenkin S7 on mielestäni kunnostautunut juuri tällä osa-alueella.

    Huolestuttaa miten Tonya kuvattiin sen jälkeen kun porukka oli neuvotellut valkoiseen taloon soittamisesta. Ei kai vain... No, uskon sitten vasta kun näen. Ehkä tässä yritetään vaan pelata katsojat vähän epäilemään Tonya, ja toivon että täysin aiheetta.

    Saapas nähdä miten kasijaksossa juoni lähtee taas etenemään. Nyt näyttäisi olevan tuo "suuri uhka" pois pelistä, ja tilalle otetaan henkilökohtaisempaa meininkiä. Onhan se ihan herkullinen asetelma kieltämättä kun presidentin mies on pahisten kynsissä, ja Jack ja Bill matkaavat kohti valkoista taloa. Ei nyt mikään super-cliffhanger sinällään, mutta jostain syystä odotan kyllä seuraavaa jaksoa niin malttamattomana kuin olla ja voi! :)

    Ei muuten Dubaku ollutkaan mikään tyhmä äijä loppujen lopuksi, kun älysi lähteä Baueria karkuun eikä jäänyt tuleen makaamaan :D
     
  17. Rokkari

    Rokkari Guest Guest

    Liittynyt:
    23.08.2005
    Viestejä:
    2 385
    Saadut tykkäykset:
    0
    Joo vähän tuli sellaset vibat että Tonyn johtolanka oli keksittyä, ja heppu painuu maan alle. Mutta toivottavasti näin ei käy :mad: Jack & Bill & Tony on kyllä kovin poppoo ikinä.

    Grave Dangeriä lukuunottamatta cliffhangerit tälläkaudella eivät ole olleet sellaisia että joku tosiaan roikkuisi kädenvarassa kallionkielekkeeltä, silti seuraavan viikon jaksoa on jäänyt odottamaan todella malttamattomana :naminami:.
     
  18. Patu

    Patu Käyttäjä

    Liittynyt:
    04.12.2002
    Viestejä:
    2 834
    Saadut tykkäykset:
    0
    Tuo Janis on kyllä turhake. Surkeaa näyttelyä ja v**uttaa muutenkin koko akka. Toivottavasti saa luodista pian (epätodennäköistä) tai muuta vastaavaa.
     
  19. itnortti

    itnortti Guest Guest

    Liittynyt:
    15.04.2006
    Viestejä:
    582
    Saadut tykkäykset:
    0
    Pressan ukkokin sai luodista :thumbsup:

    Saa nähdä selviääkö äijä. Tosin kaverin homma näyttää olevan ohi joten saadaan käsikirjoitettua jonnekin koomaan tms. pois silmistä.

    Yllättävän kova vauhti on ollut vaikka vasta kolmannes kautta takana. Sangalan kavereilla ei näytä olevan enää mitään millä kiristää pressaa kun laite tuhoutui ja näyttäisi siltä että pressan ukkokin pelastettiin.

    Pikkuriikkinen miinus tälle secret service -kaverille joka kuoli omaan puukkoonsa. Luulisi että kaveri tajuaisi että kun homma meni pieleen (toinen secret servicen kaveri kuoli) niin hänkin olisi paljastunut. Tai sitten olisivat kommunikoineet muilla kuin omilla puhelimillaan.
     
  20. Mastema

    Mastema Käyttäjä

    Liittynyt:
    09.11.2006
    Viestejä:
    1 230
    Saadut tykkäykset:
    21
    Täytyy kyllä sanoa että itselle tämä kausi on nousemassa hyvää vauhtia sinne kaksneloskärkeen viihdyttävyydessään. Aivan loistavaa viihdettä, joskin Dubakun ja tyttöystävänsä siskon väliset systeemit rupesivat jo nyt hivenen korpeamaan. Toivotaan että tämä juonikuvio pelataan nopsaan loppuun.

    Muuten ei juurikaan valittamista, Jacqueline Bauer (Renee) alkaa pikkuhiljaa oppimaan sarjan tavat, siitäkin plussaa!