Plaza's Tyylikkäin Setti ?

Keskustelu osiossa 'Yleistä' , aloittajana koo_plaza, 06.11.2005.

  1. säätäjä

    säätäjä Uusi jäsen

    Liittynyt:
    06.10.2015
    Viestejä:
    28
    Saadut tykkäykset:
    5
    Topicin nimen voisi varmaan vaihtaa....
     
  2. Attitude

    Attitude Guest Tukijoukot Guest

    Liittynyt:
    26.07.2008
    Viestejä:
    154
    Saadut tykkäykset:
    0
    Tosiaan, vaikka että postaa kämppäsi kuvia vessasta venevajaan.
     
  3. rozen

    rozen Guest Guest

    Liittynyt:
    04.01.2009
    Viestejä:
    9
    Saadut tykkäykset:
    0
    Kuva omasta setistä. Pieneen yksiöön on hiukka hankala mitään hienoa systeemiä rakentaa. Hieman viimeistelyä vielä tarvii...

    [​IMG]
     
  4. JS83

    JS83 Käyttäjä

    Liittynyt:
    07.12.2006
    Viestejä:
    2 563
    Saadut tykkäykset:
    1
    Niin joo... Otsikko onkin Plaza's Tyylikkäin Setti. Voi minua tyhmää, eihän plazalla voi olla kuin "yksi" tyylikkäin. Voin poistaa nuo laittamani kuvat vaikka samantien. Olen myös sitä mieltä, että tähän threadiin ei jätetä kuin Säätäjän koti koska sehän on tyylikkäin.

    Mielestäni tämä on myös keskustelupalsta ja jos täällä jotain kysytään niin yritän antaa oman mielipiteeni/vastauksen. Tuossa oli minun vastaukseni (kuvat) siihen, että tila on yhtenäistä myös keittiön ja eteisen kanssa. Olisiko pitänyt perustaa uusi threadi johon liittäisin tuon vastauksen?
     
  5. Kaitzu

    Kaitzu Käyttäjä

    Liittynyt:
    31.07.2001
    Viestejä:
    3 497
    Saadut tykkäykset:
    41
    En ymmärrä nyt näiden "sisustajien" kommentointia. Miten se tyylikkäin löydetään kuin lähettelemällä omia kuvia? Aika vähän täällä taitaa porukka todellisuudessa vierailla toistensa luona että voi vinkata etttä olipas ???:llä tyylikäs setti, jospa hän lähettäis nyt niitä kuvia.

    En nyt muiden "systeemejä" ole paljoa kommentoinut, mutta jotkut ovat kuin suoraan jostain sisutuslehdestä ilman minkäänlaista persoonallisuutta. Toki vaikkapa esim. säätäjän kämpästä mitä kuvia olen nähnyt, niin värimaailmaltaan yhtenäinen ja varmasti omalla tavallaan tyylikäs kokonaisuus, mutta jotenkin vaan on "kylmän" oloinen.
     
  6. PeeVee79

    PeeVee79 Käyttäjä

    Liittynyt:
    12.10.2005
    Viestejä:
    1 038
    Saadut tykkäykset:
    16

    Samaa mieltä.
    Näissä on mun mielestä ollut jokaiselle jotakin. Säätäjän kämppä on omaan makuuni liian kliinisen näköinen, liikaa valkoista ja kiiltoa (etenkin olohuone/keittiö).

    Itse olen enemmän perinteisemmän tyylin kannattaja. JS83:n huusholli miellyttää omaa silmääni todella paljon.
     
  7. Teukka76

    Teukka76 Käyttäjä Tukijoukot

    Liittynyt:
    02.11.2000
    Viestejä:
    2 376
    Saadut tykkäykset:
    2
    Mielipiteitä voi toki esittää mutta vähän arvostelukykyäkin voisi olla,
     
  8. PhillyNott

    PhillyNott Uusi jäsen

    Liittynyt:
    24.05.2007
    Viestejä:
    535
    Saadut tykkäykset:
    8
    Niin justiinsa.

    Ainoa, joka tässä ketjussa saa esitellä vessaansa ja (nähtävästi venevajan puutteessa) parvekettaan on säätäjä.

    Yrittäkää nyt jo tajuta, stana
     
  9. Crimson

    Crimson Guest Guest

    Liittynyt:
    03.08.2001
    Viestejä:
    3 318
    Saadut tykkäykset:
    2
    Ihan mukavan kotoisan näköistä! :thumbsup:
     
  10. Pazze

    Pazze Aktiivinen käyttäjä

    Liittynyt:
    16.09.2003
    Viestejä:
    5 014
    Saadut tykkäykset:
    150
    Voi vittu teidän kanssa, tämä postaus on lähetetty jo vuosi sitten, mutta vielä vaan tänne lähetellään turhia kuvia!

    Ei se ihme että toinen menettää hermonsa. Moderaattori hoi, ketju lukkoon tai moderoit niin että ei voi muuta kuin ylistää säätäjää...
     
  11. säätäjä

    säätäjä Uusi jäsen

    Liittynyt:
    06.10.2015
    Viestejä:
    28
    Saadut tykkäykset:
    5
    Mulle on ihan sama monta teatteria tänne postitetaan ja lopulta taitaa olla niin, että mitä enemmän, sitä parempi, jotta jengi pääsee näkemään erilaisia toteutuksia.

    Toisaalta aihe nyt kuitenkin ehkä antaa ymmärtää jonkinasteista panostamista ja siten olisi kuitenkin ihan mukava asia, jos tänne postitettaisiin kuvia, joissa oikeasti on vähän mietitty sitä setuppia. Esim JS83:n setti on (kuten aiemmin sanoin) omassa tyylissään varsin jees ja varmasti se uppoaa todella moniin. Kaikesta myös näkyi, että kuvia oli mititetty, ne oli osattu kuvata ja ympäristö oli laitettu kuvauskelposeksi.

    Mutta siinä vaiheessa, kun plazan tyylikkäin setti alkaa esiintyä kuvia, joissa on pöytälamput makaamassa pitkin lattiaa, salamat räiskästy päin sitä jotain ja nähtävillä koko kämppä, ollaan jo ehkä snadisti aiheesta sivussa. Näitäkin kuvia olisi kyllä todella kiva nähdä täällä plazalla, mutta kokisin mukavammaksi, että täällä olisi vaikka erikseen topic: postaa kuva kotiteatteristasi tai sitten tästä topicista tehtäisiin rehellisesti sellainen. Esim allekirjoittaneelta tähän topiciin ei ollut tullut yhtään vessakuvaa, eikä ole kyllä jatkossakaan tulossa.

    Tässä ei nyt ole kyse siitä, että jotenkin lähtökohtaisesti haluttaisiin dissata jotkut setit maanrakoon, mutta toisaalta tähän topiciin on kuitenkin saatu todella monia todella tyylikkäitä setuppeja. On ilo katsella kuvia, joissa oikeasti on mietitty kokonaisuutta, värit sattuu about kohdalleen, johdot on siististi piilossa, laitteet sopii yhteen, huonekalut muodostaa kokonaisuuden jne. Tällaisiin huoneisiin on usein panostettu sisutuksen puolesta kymmeniä, kymmeniä tunteja ja jokainen yksityskohta on mietitty loppuun. Monelle tällaiselle henkilölle sisustus on harrastus ja jos tällaiset ihmiset haluavat postittaa näitä kuviaan ja niistä keskustella niin imo se on vaan erinomainen asia.

    Se, että jotkut näkevät todella paljon vaivaa, ei tarkoita sitä, että kaikkien pitäisi näin paljon vaivaa nähdä.... mutta jos joku tulee sitten sivusta ja postaa kuvan, johon ihan oikeasti ei ole nähty mitään vaivaa, niin imo on aika luonnollista, että siitä tulee snadisti kommenttia.

    Kai mä vaan peräänkuulutan edes pientä harkitaa niihin kuviin. Näin vertauksena: Jos aihe olisi: Postaa vaimosi kuva hienolla illallisella, niin tuskin kukaan laittaisi kuvaa vaimosta dagen efter päivänä kun tuli sammuttua sänkyyn meikit päällä ja taisi posliinihalauskin yllättää....
     
  12. Kaitzu

    Kaitzu Käyttäjä

    Liittynyt:
    31.07.2001
    Viestejä:
    3 497
    Saadut tykkäykset:
    41
    Painoitko sendiä hiukan liian aikaisin :D

    Itse vaikka en ole "sisustukseemme" pahemmin panostanut ja "alaa" muutenkaan harrastanut niin en näe ettenkö voisi kommentoida toisten ratkaisuja.
     
  13. PeeVee79

    PeeVee79 Käyttäjä

    Liittynyt:
    12.10.2005
    Viestejä:
    1 038
    Saadut tykkäykset:
    16
    Tuollaista tuli ekalta sivulta bongattua. :rolleyes:
     
  14. prkl

    prkl Guest Tukijoukot Guest

    Liittynyt:
    02.06.2006
    Viestejä:
    2 029
    Saadut tykkäykset:
    0
    Nyrjähtikö pikkurilli ja kaatuiko espresso lacoste paidalle kun näit kuvia normaalien ihmisten asunnoista :hitme:
     
  15. Teukka76

    Teukka76 Käyttäjä Tukijoukot

    Liittynyt:
    02.11.2000
    Viestejä:
    2 376
    Saadut tykkäykset:
    2
    Tarkoitin noita lähetettyjä kuvia, en kommentteja...
     
  16. Arttu78

    Arttu78 Käyttäjä Tukijoukot

    Liittynyt:
    13.04.2005
    Viestejä:
    2 452
    Saadut tykkäykset:
    85
    Ketjun ekassa postauksessa on aihepiiri mainittu riittävän selvästi.
    Aloittelevillekin kotiteatteri- tai hifiharrastajille pitäisi olla jokseenkin selvää, mistä seteistä on kyse. Kuvat ja keskustelu kylppäreistä, keittiöistä ja venevajoista menee aiheesta ohi. Niistä olisi parempi keskustella tai esittää kuvia paremmin sopivassa ketjussa. Näitä löytyy esim.
    Kodin suunnittelunurkka forumista.

    Ehkä olisi kuitenkin parempi jos luotaisiin yksi ketju, jossa olisi pelkästään kuvia plazalaisten kokoonpanoista.
     
  17. Pake69

    Pake69 Uusi jäsen

    Liittynyt:
    24.01.2008
    Viestejä:
    258
    Saadut tykkäykset:
    0
    Noh, miksei tuonne "millaista laitteistoa täältä löytyy"-ketjuun voisi laittaa laitteistostaan kuvan niin halutessaan, siinä samalla vois kertoilla mitä se sisältää jne? Tilanne toki olisi sama kuin nyt tässäkin ketjussa, eli sieltä saattaisi löytyä näiden sisustusharrastajien dekosisustajamikälieneelehtityyppisiä vuositolkulla hiottuja ruotsalais-norjalaisvivahteisia ratkaisuja ja sitten näitä käytännön ehdoilla menevien ihmisten ratkaisuja, mutta otsikon huomioiden kellään ei pitäisi olla valitettavaa? Kehut ja haukut (jotka voi pitää hyvin itselläänkin) voisi laittaa YV:llä niin ketju pysyisi siistinä ja selkeänä.
     
  18. MikkiHiiri

    MikkiHiiri Do It Yourself Tukijoukot

    Liittynyt:
    20.10.2003
    Viestejä:
    3 765
    Saadut tykkäykset:
    14
    Niin kuin sanottu JS83:en kämppä on siisti, lämmin ja ihan tyylikäskin vaikkei istu välttämättä omaan makuun. Kaikesta huomaa, että on nähty vaivaa ja hieman edes mietitty miten koti sisustetaan. Kuvien ottamiseenkin on panostettu.

    Jos tänne meinaa omaa settiä pistää näkyville arvosteltavaksi, niin kannattaa edes vaivautua siivoamaan kaikki ylimääräinen "krääsä" pois kuvista. Ei millään pahalla, mutta mielestäni kämppä jonka kuvissa on kahden kuukauden mainokset päydällä, pyykkiteline nurkassa, kaikki huonekalut eri materiaalia/sävyä, koiran järsimät pöydänjalat, 200 vuotta vanha koinsyömä matto lattialla, tupakan kellastamat seinät, johdot ja laitteet epämääräisesti levällään jne. ei voi millään ilveellä sanoa tyylikkääksi. Maku on eri ihmisillä erilainen, mutta silti on mahdollista tehdä tyylikäs setuppi jos viittii nähdä hieman vaivaa.

    Säätäjän kämppä on omaan makuuni hieman liian latteasävyinen mutta muuten ihan jees (itse tykkään kovista kontrasteista toisin kun esim. Innon Marko). Kaikesta näkee, että kodin sisustaminen on Säätäjälle ja muulle perheelle harrastus josta nautitaan. Mikään ei ole vain tiputettu paikalleen kaupasta tuotaessa, vaan on paikkaa on harkittu perusteellisesti. Huomaa myös että kaveri osaa kameraa käyttää (ilm. toinen harrastus..?).

    Toinen totuushan on, ettei tyylitajua saa rahalla. Eli vaikka olis miljonääri ja laittaa omaisuuden kodin sisustukseen, niin se ei ole automaattisesti tyylikäs. Toisaalta pienillä jipoilla ja hyvinkin edullisilla huonekaluilla ja materiaaleilla voi tehdä erittäin tyylikkään ja mietityn kokonaisuuden kunhan ne osataan valita oikein.
     
  19. säätäjä

    säätäjä Uusi jäsen

    Liittynyt:
    06.10.2015
    Viestejä:
    28
    Saadut tykkäykset:
    5
    :rolleyes: toistaiseksi vielä ihan suora, kahvia en juo, ensimmäistäkään lacosten paitaa en omista ja lasken itseni sekä kaikki tuttuni normaaleihin ihmisiin.


    Välillä vaan tuntuu siltä, että jengi oikein haluaa ymmärtää tässä topicissa kaiken väärin. Monessa muussa aiheessa jos valittaa, että nyt ehkä saatetaan olla aiheesta sivussa, ymmärrystä kyllä löytyy, mutta tässä topicissa tuntuu saavan snobbailevankyrvänimijämaineen.... ehkä jengi vaan on äärettömän herkällä päällä jos pienkin arvostelu kohdistuu siihen omaan tupaan tai mestaan, joka on lähellä oman tuvan fiilistä?

    Mä edelleen haluan painottaa, että makuja, tyylejä ja tapoja on tuhansia. Joku diggaa asua laboratoriosteriilissä mustavalkoisessa kuutiossa ja joku taas haluaa ympärilleen pyökkiholvikaarta mäntykatolla. Ei kumpikaan ole toista parempi, mutta ne ovat erilaisia ja molemmat tyylit voi toteuttaa asteikolla "järkyttävää paskaa - viimeistelty kokonaisuus".

    Olisi vaan mukava nähdä, että täällä plazallakin olisi paikka, jossa voisi keskustella kotiteatterista ja sisutuksesta ilman että tarvitsee kaivaa niitä pahimpia ennakkoluuloja suuntaa tai toiseen (=mä en välttämättä ole ruotsinsukuinen homppeli syntynyt kultalusikka suussa tai vastaavasti joku toinen ei välttämättä ole navetan takana lammasta lykkivä jyväjemmari). Nauttisin oikeasti paikasta, johon jengi voi postata kuvansa ja sen jälkeen niistä kuvista voisi ihan oikeasti keskustella. Nyt homma näyttää menevän siihen, että tänne postataan kuva, sitten ihan asiallisesti sanotaan, että tuossa kohti voisi vähän fiilistä parantaa ja vastaus on about tasoa "mitä helvet*** sä siellä iniset, ei kaikkia kiinnosta asua sairaalassa" :confused:
     
  20. NETCHAN

    NETCHAN Guest Guest

    Liittynyt:
    02.05.2006
    Viestejä:
    117
    Saadut tykkäykset:
    0
    Ketjuntaso ollut viimeaikoina heikkolaatuista niin kehtanen itsekkin liittyä keskusteluun.

    Ensimmäisessä postissa tosiaan haetaan tyylikkäitä kotiteatteri/hifi/laite-settiä. Mitenkäs esimerkiksi sivulta 9 viestistä nro #177 löytyvä piha kuva liittyy mielestäsi otsikkoon?