ProCaster PVR-6100T/C

Keskustelu osiossa 'Procaster' , aloittajana T.O.M., 27.02.2007.

  1. alspe

    alspe Käyttäjä

    Liittynyt:
    09.10.2006
    Viestejä:
    4 245
    Saadut tykkäykset:
    0
    Joskus ajastukset loppuu kesken. 6100C kysessä. Firmis on jostain syksyltä, itsellä ei ole konetta rs-232 liitännällä kotona.

    Ajastukset loppuvat välillä siihen kellonaikaan kun ohjelma pitäis loppua eli jos ohjelma on myöhässä niin loput jää pois. Korjaantuuko firmiksellä vai onko jossain asetus jota en ole löytänyt?
     
  2. kekeke

    kekeke Guest Guest

    Liittynyt:
    27.12.2005
    Viestejä:
    35
    Saadut tykkäykset:
    0
    Menu->Kovalevy->Lisäasetukset-> Automaatinen ajastinkorjaus x min
     
  3. Wasserschwein

    Wasserschwein Guest Guest

    Liittynyt:
    06.03.2004
    Viestejä:
    311
    Saadut tykkäykset:
    0
    Onko muilla tapahtunut sellaista, että ajastettu tallennus jää Maikkarilla päälle eikä lopu ennen kuin sen stoppaa manuaalisesti?

    Tämä on nyt tapahtunut kolme kertaa. Kaksi viimeistä kertaa on tapahtunut keskiviikkona kun olen ajastanut Diilin ja Jeparit. Taas tänä aamuna boxi tallensi täyttä päätä vielä aamullakin.

    Nauhoitus itsessään ei ole mitenkään viallinen. Viimeksi boxi ehti tallentaa yli 30 tuntia ennen kuin stoppasin sen, mutta nauhoitus itsessään oli ihan ok.

    Boxi on 6100T ja firmis on toiseksi uusin (kesäkuista päivitystä aiempi versio).
     
  4. maikol

    maikol Guest Guest

    Liittynyt:
    23.06.2004
    Viestejä:
    120
    Saadut tykkäykset:
    0
    mikä tuon "sat/tv"-napin tarkoitus on?muuttaa kuvan jäätävän sinertäväksi
     
  5. Eesaurus

    Eesaurus Guest Guest

    Liittynyt:
    17.09.2007
    Viestejä:
    6
    Saadut tykkäykset:
    0
    6100C

    Kohta vuoden käytössä olleessa boksissa sellainen aika uusi ilmiö, että aina silloin tällöin tallenteesta puuttuvat äänet kokonaan. Testailin äsken vähän, tallensin kahta kanavaa yhtaikaa, molempien äänet tallentuivat normaalisti. Tämä testi siksi, että ajattelin vian ehkä johtuvan yhtäaikaisista tallennuksista, mutta ainakin tällä kertaa kaikki toimi. Olivat ohjelmat lisäksi eri kanavanipuista.

    Onko ääniongelmaa ollut muillakin? Minulla laite toimi äänien osalta moitteettomasti näihin aikoihin asti.

    Sitä, että katsoo jotain valmista tallennetta samaan aikaan, kun uusi on tulossa, ei ole uskaltanut tehdä pitkään aikaan. Aikalailla alussa jo huomasin, että uusi tallenne jumittuu katsellessa, jos on samaan aikaan katsonut valmista tallennetta. Onko tätä ollut muilla?

    Kesäkuussa tullutta päivitystä en ole vielä asentanut.
     
  6. stander

    stander Guest Guest

    Liittynyt:
    26.08.2008
    Viestejä:
    2
    Saadut tykkäykset:
    0
    Onko muilla ollut ongelmia firmiksen päivityksen kanssa? Yhdistin laitteen nollamodeemikaapelilla ohjeiden mukaan tietokoneeseen sekä hain uusimman firmiksen ja sbtoolsin procasterin sivuilta. Kun sbtoolissa on "wait connection" ja käynnistän digiboksin, päivitys edistyy joko kohtaan "connected" tai "DATA_ACK". Tuohon kohtaan se sitten jääkin. Digiboksin tarkka malli on 6101C ja käytössä oleva firmis syyskuulta 2007.
     
  7. koodari

    koodari Guest Guest

    Liittynyt:
    19.05.2006
    Viestejä:
    60
    Saadut tykkäykset:
    0
    Boksia tarkemmin tuntematta veikkaisin sillä valittavan SCART liittimeen syötettävän (ohjaus ja video) signaalin tilaa.

    Jotkut TV:t SCART signaalin puuttuessa palaavat näyttämään edellistä kanavaa (sisäisen virittimen kuvaa). Jotkut TV:t eivät välttämättä tee niin. Samoin jos olet käsin (TV:n kaukosta) valinnut tuon SCART "kanavan" näkyviin, ei TV vaihda mihinkään muualle.

    Sininen ruutu on yleensä TV:n ominaisuus, eli se näyttää sitä kun signaali puuttuu kokonaan. Joissakin tuon sinisyyden voi kytkeä pois (TV:n valikoista) jolloin ruutu on ihan musta (eikä näe että onko TV päällä).

    Tuota nappia voisi varmaan käyttää myös valitsemaan siihen boksin toiseen (DVD/VCR) SCART liittimeen kytketty kuva/laite näkyville. Se voisi olla tarpeen jos tuo laite on joku yksinkertaisempi joka ei ohjaa noita SCART liittimen ohjaussignaaleja (pinni 8 muistaakseni).
     
  8. shr-t

    shr-t Uusi jäsen

    Liittynyt:
    14.02.2006
    Viestejä:
    274
    Saadut tykkäykset:
    0
    Käytössä melko uudenkarhea 6101C, firmis on Jan25 2008. Kone hukkasi kaikki nauhoitukset, levytila on edelleen käytössä, mutta tiedostonhallinta ammottaa tyhjyyttään...

    Onko mitään tehtävissä? Muuta kuin purkin upottaminen suohon?
     
  9. BenDilde

    BenDilde Guest Guest

    Liittynyt:
    07.10.2008
    Viestejä:
    2
    Saadut tykkäykset:
    0
    Mikähän mahtaisi olla vikana? 6010C saatu ja asennettu eilen. Kovalevy oli vielä eilen toiminnassa mutta tänään ei mitään. Laite ei nauhoita minkään valikon tai nappulan kautta. Menusta ei edes pääse kohtaa 6 eli kovalevyyn. IVO-resetti tehty aikas monta kertaa eikä mitään apua. Yhtäkkiä meni pimeäksi kun tänään laittoi laitteen päälle. Mistä hitosta voisi johtua???:OI
     
  10. BenDilde

    BenDilde Guest Guest

    Liittynyt:
    07.10.2008
    Viestejä:
    2
    Saadut tykkäykset:
    0
    Päivitystä ei kylläkään vielä ole tehty, puuttuu vielä tuo nollakaapeli. Voisiko siinä olla yksi syy? Versio taisi olla jan2008 eli jo kenties menny vanhaksi? 2.10 näytti myös.
     
  11. gaston

    gaston Käyttäjä

    Liittynyt:
    23.10.2001
    Viestejä:
    3 485
    Saadut tykkäykset:
    80
    Ei firmiksissä mitään parasta ennen käyttöpäivää ole, kovalevy ilmeisesti hajonnut.
     
  12. maksvelli

    maksvelli Uusi jäsen

    Liittynyt:
    14.11.2007
    Viestejä:
    17
    Saadut tykkäykset:
    0
    Minulla on nyt parina viime viikkona 6101C tehnyt tuota samaa. Tuo on tosin jotain haamutallennusta sillä tiedoston koko ei kasva vaikka sen kesto on olevinaan useita tunteja. Kesto ei myöskään oikeasti ole niin paljon, vaan sekunnin katsomisella hyppää useita sekunteja eteenpäin. Hyvin siis katselu toimii, mutta turhaan jättää boksin päälle ja eilen ei sitten House nauhoittunut koska haamutallenti vielä Idolsia ja toiselta kanavalta sitten ihan oikeastikin. Tämä ongelma on muuten aina ilmennyt minulla silloin kun on samalta kanavalta ollut kaksi ohjelmaa ihan peräkkäin nauhoituksessa.
     
  13. maana

    maana Guest

    Liittynyt:
    Viestejä:
    0
    Saadut tykkäykset:
    0

    Varoituksen sana... Meidän taloudessa ilmeni ensin ProCaster 6100C- ja sitten 6100T-mallien kanssa sama tallennusongelma, eli nauhoitus ei pysähtynyt vaan laite jäi päälle kunnes sen sammutti manuaalisesti. Eka palauttamani laite todettiin huollossa vialliseksi ja samalla muuton takia ystävällisesti vaihdettiin laite antennimalliin. Puolen vuoden ja samanlaisten tallennusongelmien jälkeen loppuhuipennuksena marraskuun aamuna 6100T-malli SYTTYI LÄHES PALAMAAN! Laite savusi ja hehkui ja viime hetkellä ehdittiin irrottaa se seinästä. Jos homma olisi tapahtunut puoli tuntia aikaisemmin, olisimme olleet vielä nukkumassa enkä edes uskalla ajatella mahdollisia vahinkoja. Turvatekniikan keskus selvittelee parastaikaa laitteen turvallisuutta.
     
  14. Make73

    Make73 Aktiivinen käyttäjä Tukijoukot

    Liittynyt:
    10.01.2004
    Viestejä:
    3 404
    Saadut tykkäykset:
    130
    Onni onnettomuudessa ettei mitään käynyt :thumbsup:
    Oliko laitteen päällä mitään?
    Boksihan käy aika kuumana, eikä sen päälle ole syytä sijoittaa muita laitteita tai muutakaan tavaraa.
    Taitaa yleisin syy huoneistopaloihin olla vialliset sähkölaitteet, tämä on eka kerta kun kuulen digiboksin savuavan, mutta ainahan se on syytä olla varovainen ja huolehtia palohälyttimistä yms. tai jos on oikein pelkoa ni ottaa kaikki laitteet pois seinästä ennen nukkumaan menoa.
    Asiaa ei varmaankaan edistä nykyinen laitteiden tuotantotapa eli paljon, halvalla, äkkiä ja mahdollisimman nopeesti!
     
  15. Jukikyy

    Jukikyy Uusi jäsen

    Liittynyt:
    01.11.2008
    Viestejä:
    57
    Saadut tykkäykset:
    0
    Osaako ProCaster 6102C (tai vastaava malli) työntää 5.1 ääntä (esim. maksulliset hd-kanavat) ulos hdmi-liittimen kautta vai pitääkö ääni ottaa erikseen esim. coax-piuhalla ulos?
     
  16. Kassu62

    Kassu62 Uusi jäsen

    Liittynyt:
    23.01.2008
    Viestejä:
    147
    Saadut tykkäykset:
    1
    Päivitin muutama kuukausi sitten PVR6100T:n viimeisimpään ohjelmaversioon.
    Sen jälkeen on ollut runsaasti ongelmia. Ehkä ärsyttävin uusi ominaisuus on se, että kovin useasti nauhoitus on tallentuu kahteen osioon. Nauhoitus siis katkeaa kesken kaiken (bootti?).

    Purkki jumittuu ainakin kerran viikossa (orassi remote-valo jää päälle) kauko-ohjaimen käytön seurauksena.

    Purkki ei myöskään tyypillisesti osaa samuttaa itseään ajastuksen lopuksi. Ajastus siis kyllä päättyy ajallaan, mutta virrat jäävät päälle. Tämä ominaisuus oli jo ennen softan päivitystä.

    Onko jokin edeltävä ohjelmaversion vakaampi? En valitettavasti tiedä mikä versio minulla oli ennen päivitystä, mutta sitä ennen purkki jumittaa korkeintaa pari kertaa vuodessa eikä ajastettu nauhoitus mennyt kertaakaan rikki.

    Nyt pitäisi ostaa pojalle edullinen tallentava digiboksi lahjaksi. Onko Procaster muita huonompi? Näitä keskusteluryhmiä selailessani bugit tuntuvat olevan arkipäivää merkistä riippumatta. Poika omistaa ulkoisen kovalevyn. Olisiko järkevää ostaa vaikkapa tämmöinen http://http://www.verkkokauppa.com/popups/prodinfo.php?id=6238 niin ei harmittaisi niin paljoa jos huomaa ostaneensta täyttä roskaa...
     
  17. Jii

    Jii Guest Guest

    Liittynyt:
    06.07.2001
    Viestejä:
    325
    Saadut tykkäykset:
    0
    Boksi sammuu automaattisesti vain jos se ei ajastetun tallennuksen aikana saa mitään komentoja käyttäjältä. Jos olet katsellut muuta tms niin silloin itse painettava sammutusnappulaa kesken nauhoituksen ja jätettävä se kysymysloota näkyviin jolloin boksi sammuu tallennuksen lopuksi.
     
  18. Make73

    Make73 Aktiivinen käyttäjä Tukijoukot

    Liittynyt:
    10.01.2004
    Viestejä:
    3 404
    Saadut tykkäykset:
    130
    Itsellä 6300C:ssä, sekä vanhemmillani 6101C:ssä käytössä versio päiväykseltä 14.03.2008 eli versio 209B ja ei ole kertaakaan jumittanut tai tallennus epäonnistunut.
    Tuohan on se viimeinen ennen kuin tuli hakusanatallennus.
     
  19. Tcdoe

    Tcdoe Guest Guest

    Liittynyt:
    05.07.2008
    Viestejä:
    61
    Saadut tykkäykset:
    0
    Minullakin sama ongelma. Ensin luulin, että boksi on rikki ja kävin vaihtamassa uuteen. Valittelin siinä huoltotiskillä, ettei vehkeellä tee mitään kun ei siihen pysty lainkaan luottamaan, johon asiakaspalvelija meinasi, ettei mihinkään näistä digibokseista voi luottaa. Tämä on siis kuulemma ominaisuus joka pitäisi vain hyväksyä. Sain sitten kuitenkin toisen samanlaisen boksin ja yllättäen tässäkin sama vika...

    Lisäksi hakusanatallennuskin ontuu hieman, yleensä nauhoittaa vain viikon tai kaksi jotain sarjaa tietyllä hakusanalla. EPG:n mukaan ohjelman nimi ei ole muuttunut, joten kyse ei ole siitä etteikö hakusana enää pitäisi paikkansa. Samanlaisia kokemuksia?

    Onko näitä siis semmoisiakin yksilöitä jotka eivät tekisi tätä haamutallennusta ja täten jättäisi nauhoittamatta ohjelmia? Pitäisikö siis yrittää vielä käydä vaihtamassa uuteen, vai pitääkö luovuttaa ja katsella muun merkkisiä?

    Edit: Täsmennetään vielä, että olen päivittänyt laitteen versioon 209D.
     
    Viimeksi muokattu: 08.12.2008
  20. jamoz

    jamoz Guest Guest

    Liittynyt:
    03.10.2006
    Viestejä:
    24
    Saadut tykkäykset:
    0
    Uutta boksia hakemassa ja 6102C kiinnostaa,
    onko tässä mallissa skaalainta? :hitme:

    Vaihtoehtona Topfield TF500PVR