Hellboy 2

Keskustelu osiossa 'Elokuvat' , aloittajana Jorse, 29.06.2005.

  1. Jorse

    Jorse trust no one Tukijoukot

    Liittynyt:
    03.04.2001
    Viestejä:
    5 076
    Saadut tykkäykset:
    8
    Ron Pearlamin äijäkarismaa huokuva sarjakuvafilmatisointi Hellboyn jatko-osa, vielä geneerisesti nimetty Hellboy 2, saattaa päästä tuotantoon vasta 2007. Tulentekotaidon äidinmaidossaan saaneen Liz Shermanin näytteljä Selma Blair antoi ymmärtää, että Hellboy 2 on kauempana kuin aiemmat huhut ovat vinkanneet.

    "Tein juuri The Fogin Revolutionin kanssa, ja yritin saada selville, mikä on tilanne Hellboy 2:n suhteen. Ilmeisesti Guillermo (Del Toro, ohjasi Hellboyn) saa käsikirjoituksen valmiiksi hetkenä minä hyvänsä. Tiedän, että luultavammin tätä tulee seuraamaan pitkä esituotanto, joten todennäköisesti aloitamme ehkä tammikuussa 2007".
    Sinällään valitettavaa, että olisi tulossa noinkin "myöhään", sillä Hellboy oli, heikkouksistaan huolimatta, kuitenkin selvästi paremman puoliskon sarjiselokuvia.

    [​IMG] Katso teaser ja trailer
    [​IMG] Katso kuvagalleria

    Kotimainen ensi-ilta 5.9.2008
     
    Viimeksi muokannut ylläpidon jäsen: 23.06.2008
  2. Samppa

    Samppa Käyttäjä Tukijoukot

    Liittynyt:
    13.06.2000
    Viestejä:
    14 062
    Saadut tykkäykset:
    26
    Viime viikonloppuna Ron Perlman tosin kommentoi asiaa näin Lontoossa:

    "I would imagine that if everything goes according to plan, we'll be in production Christmas time, and shooting the picture maybe January or February of next year. That means that in December 2006 or January 2007, there will be a Hellboy 2 in your stocking."

    Eli Perlmanin sanomana elokuvan teko alkaisi mahdollisesti kuitenkin jo ensi vuodenvaihteessa.
     
  3. dille

    dille Guest Guest

    Liittynyt:
    11.09.2003
    Viestejä:
    1 277
    Saadut tykkäykset:
    0
    Joku "se" jäi ensimmäisestä Hellboysta puuttumaan. Tarkemmin kun en sarjakuviin ole tutustunut Rasputin pääpasiksena tuntui sinäällään jo turhan kornina. Lopputaistelua Hellboyn ja pahiksen välillä ei ehkäpä hehkutettu tarpeeksi jota luulin odottaa.

    Tulevaa leffaa odotan mielenkiinnolla jos samat äijät saadaan hommin. Kaippa Guillermo osaa hyvän jatko-osan tehdä, ja jos osaa niin hänhän voi saada ihan vakiopaikan tuolla Hollywoodin synkistelijä ohjaajoissa. Kaikille Hellboyn faneille suosittelen hankkimaan Espinazo del diablon, jonka hän teki ennen Hellboyta.
     
  4. ColdAsIce

    ColdAsIce Uusi jäsen

    Liittynyt:
    14.03.2007
    Viestejä:
    771
    Saadut tykkäykset:
    3
    Ihan näppärän näköistä touhua, mutta pikkasen tulee semmonen "been there, done that"-fiilis tuosta pätkästä. Toivottavasti oon väärässä, sillä kyllähän Hellboyssa potentiaalia on vaikka muille jakaa. Eka osa oli melkein hyvä ja kyllä mä olen odotellut että tää jatko-osa pystyisi nostamaan rimaa.

    Viralliset sivut:
    http://www.hellboymovie.com/
     
    Viimeksi muokannut ylläpidon jäsen: 23.06.2008
  5. mustis

    mustis Käyttäjä

    Liittynyt:
    07.11.2004
    Viestejä:
    1 511
    Saadut tykkäykset:
    18
    Samantyyppiseltä vaikutti kuin ykkönenkin ... eli kelpo leffa joskaan ei superhyvä, mutta yllätyspotentiaalia voi olla. Rammsteinin käytöstä trailerissa plussaa!
     
  6. Tontsa91

    Tontsa91 Guest Guest

    Liittynyt:
    09.03.2007
    Viestejä:
    94
    Saadut tykkäykset:
    0
    Minuun toimi. Uudet örkit näyttävät hyviltä ja Ron Perlmania täydellisempää miestä Hellboyn rooliin saa hakea.
     
  7. Josku

    Josku Guest Guest

    Liittynyt:
    06.08.2007
    Viestejä:
    83
    Saadut tykkäykset:
    0
    Odotuslistan kärkipäässä täälläkin osoitteessa ko. elokuva.

    Guillermo teki vaikutuksen Blade 2:lla ja Hellboy:llä - miehen visio sarjisleffoista on ainakin mun mieleen. Krediitit myös Peter Amundsonille joka noi molemmat leffat on editoinut, harvinaisen taitava kaveri ja osaa rytmittää kerronnan juuri sarjisleffoihin sopivaksi. Hellboy 2:sen leikkaa näköjään Pan's Labyrinthin leikannut Bernat Vilaplana, joten eiköhän tuosta laatuelokuva tuu. :thumbsup:
     
  8. Loobus

    Loobus Guest Guest

    Liittynyt:
    18.11.2006
    Viestejä:
    282
    Saadut tykkäykset:
    0
    Ai että näyttää hyvältä!:naminami: Indyn, Batmanin ja Bondin rinnalla ehdottomasti eniten odottamani sankarileffa tänä vuonna.
     
  9. mustis

    mustis Käyttäjä

    Liittynyt:
    07.11.2004
    Viestejä:
    1 511
    Saadut tykkäykset:
    18
    Olipas siinä trailerissa omituisen näköistä porukkaa. Näyttää leffalta, joka on kiva katsoa jo ihan pelkästään visuaalisten ideoiden ja hahmojen vuoksi ja jos siinä on vielä joku juoni niin aina parempi.
     
  10. Mighuel

    Mighuel Guest Guest

    Liittynyt:
    30.06.2006
    Viestejä:
    70
    Saadut tykkäykset:
    0
    Ensimmäinen Hellboy teki vaikutuksen, joten mielenkiinnolla odottelen. Toivottavasti ykkösen turhan tavanomainen ja perinteinen juoni on korvattu mielenkiintoisemmalla jatko-osassa. Hahmot ovat nimittäin sen verran kiinnostavia että ansaitsisivat kunnon puitteet ympärilleen. Ron Perlmanin suoritus Hellboyna oli ensimmäisessä elokuvassa aivan mieletön ja epäilemättä samaa täydellisyyttä tiedossa myös jatko-osassa.
     
  11. ana198

    ana198 Guest Guest

    Liittynyt:
    14.12.2006
    Viestejä:
    2 735
    Saadut tykkäykset:
    0
    Oli loistava:) Ehkä sarjisleffojen kaikkien paras pahis esiintyi tässä IMO.
    Saattaa tosin johtua meikän Tolkien fanituksesta. Tuota pahista katsellessa ei voinut olla ajattelematta Fëanoria(tietty pitäs olla tumma letti jne), jos joskus joku hullu saisi päähänsä alkaa jonkinlaista Silmarillion leffaa väsäämään niin antaisin ilomielin projektin Del Torolle. Yksi suurimmista kritiikeistäni rakastamiani LOTR leffoja kohtaan oli nimenomaan paperista tehdyt haltiat(kaikki vähänkin kirjoihin tutustuneet tietävät kyllä mitä meinaan, eivät he tietty mitään Noldoria leffoissa olleetkaan mutta silti aivan liian köykäisiä). Tässä leffassa haltija oli aivan järjettömän kova kaveri:D juuri niinkuin pitääkin:naminami:

    Kaikenlaisia ötöjä oli aivan pirusti ja oma lemppari taisi olla se Hellboyn kuolemanenkeli(uusi pomo oli kanssa loistava:thumbsup:). Paras yksittäinen kohtaus oli hemmetin makeiden haltijatappelukohtausten ohella se puuhirviön kuolema, koskaan ennen ei ole ollut yhtä hienoa "kuolinkohtausta" ihan liikuttui lähes kyyneliin.
    4.5/5 Pidin todella. Jopa ehkä hivenen parempi kuin ykkönen. Yksi niistä leffoista joista pidin niin paljon ettei oikeastaan huvita edes yrittää keksiä mitään negatiivista sanottavaa.
     
    Viimeksi muokattu: 19.08.2008
  12. Jiii

    Jiii Guest Tukijoukot Guest

    Liittynyt:
    03.11.2005
    Viestejä:
    381
    Saadut tykkäykset:
    0
    Ohoh, nyt on unohtunut arvostelu laittamatta tästä filmistä. Näin tämän jo Ameerikan ensi-illassa kauan aikaa sitten, ja sanoisinko että vahvasti ykkösosan tasoa ehkei jopa parempikin.

    Itse tarina oli erinnomaisen onnistunut, ja siitä löytyi hyvin myös koskettavia kohtauksia (uskomatonta että perus CGI-otuksestakin on onnistuttu tekemään sellainen, että sen kohtalo koskettaa sydäntä). Jatko-osa pyrii myös olla hiukan hauskempi kuin ensimmäinen osa, joten vitsejä tästä löytyy enemmän kuin osaisi odottaa. Miekkailukohtaukset olivat keskitasoa, eikä CGI:tä voi hirveästi haukkua. Teknillisesti hyvää keskitasoa. Yllätyin suuresti siitä, että elokuvassa oli parissa kohtausta joissa yllättäen pamautettiin normaalia poppimaista musaa kesken kohtauksen (johon se ei kuuluisi), mutta se toimi järjettömän upeasti! Mutta parhaimmilaan elokuva on juuri erikoisten otusten ollessa kankaalla (esim. "linnapää"). Hellboy Golden Army on enemmän fantasiaseikkailu, kuin supersankarileffa... Ainakin minusta.

    Hellboy 4/5
    Hellboy 2: Golden Army 4/5
     
  13. JaniH

    JaniH Käyttäjä Tukijoukot

    Liittynyt:
    08.08.2000
    Viestejä:
    6 723
    Saadut tykkäykset:
    15
    Jaa, minuun tämä ei kyllä kolahtanut, tosin ensimmäisestäkään osasta en pitänyt ihan siinä määrin kuin monet muut. Juoni oli kevyt, yllätyksetön ja usein mentiin aidan yli helpoimmalla mahdollisella tavalla. Huumori oli ajoittain aivan liian lapsellista, jopa kohdeyleisölle eli teineille. Dialogi oli tönkköä (Red, we have company. :hitme: ). Uuden pomon hahmosta en pitänyt yhtään, muuten mukana oli mielenkiintoisia hahmoja. Miekkailukohtaukset olivat kuitenkin kohtuu nättejä ja muutenkin toimintapuoli piti hommaa pystyssä. Tämä wraith-tyyppi oli oikein hyvä pahis.

    Ensimmäiselle Hellboylle annoin 3/5 ja koska The Dark Knightille annoin 2,5/5, niin tälle on sitten varmaan lohkaistava 3-/5.
     
  14. 007

    007 Secret Agent Tukijoukot

    Liittynyt:
    06.11.2003
    Viestejä:
    753
    Saadut tykkäykset:
    16
    En löytänyt hyvää kuvaa tästä "forest god" hahmosta, mutta oli jokseenkin saman oloinen tämän kanssa: Spoiler Pitäisi saada kuvat rinnatusten, mikä helpottaisi yhdennäköisyyden havaitsemista. :mad:
     
  15. marcoolio

    marcoolio "JTX: en wareta" Tukijoukot Guest

    Liittynyt:
    23.09.2002
    Viestejä:
    4 511
    Saadut tykkäykset:
    8
    Aika heikko tekele. Ensimmäisen osan huumori oli unohtunut ja korvattu chickflick-tyylillä, joka hämmensi allekirjoittaneen totaalisesti. Kohderyhmää en osaa edes kuvitella - 15-vuotiaat nörttitytöt, jotka on kiinnostuneita Hellboy-sarjakuvista? Juonessa ei periaatteessa ollut vikaa, mutta elokuvan nimessä oleva "Kultainen armeija" jäi aivan liian pieneen rooliin. Parasta antia Hellboy 2:ssa oli visuaalinen ilme. Del Toron örkkipajassa oli syntynyt taas hienoja luomuksia, joita olisi hienoa nähdä irl. Muuten kovin mitäänsanomaton elokuva. Ensimmäinen osa on jopa hyvä (3+/5). Sääli.

    2/5
     
    Viimeksi muokattu: 07.09.2008
  16. ElvisThePelvis

    ElvisThePelvis Aktiivinen käyttäjä

    Liittynyt:
    05.05.2004
    Viestejä:
    11 670
    Saadut tykkäykset:
    179
    Niin, ei Hellboy II ollut ykkösosaa parempi elokuva millään lailla. Visuaalinen ilme kyllä oli huikea, mitä saattoi ohjaajalta odottaa -- itse asiassa ilme muistutti osittain vähän liikaakin The Celliä (2000). Toisaalta, liian kepeä huumori ja juonen nopea eteneminen söivät elokuvaa. Aben kohdalla David Hyde Piercen ääntä kaipasi TODELLA paljon.

    2.5/5 Ei tämä nyt huono tekele ollut, mutta olisi Pan's Labyrinthin ja, eritoten, Hellboy I:n ohjaajalta odottanut enemmän. Sillä mittakaavalla: pettymys!
     
    Viimeksi muokattu: 08.09.2008
  17. Kupletti

    Kupletti Uusi jäsen

    Liittynyt:
    06.11.2004
    Viestejä:
    713
    Saadut tykkäykset:
    2
    Kuten jo aikaisemmin on mainittu Sormusten herrat niin kyllä se itselläni meni melkein 100% sormustenherra/starwars/indianajones -kategoriaan enemmän kuin Hellboy ykkösen kastiin. Liikaa haltijahörhöilyä minulle. Synkeää tunnelmaa mitä ykkösessä oli, ei ollut enää tässä. Muutenkin kaikki vitsailu meni enemmän disneyhuumorin piikkiin.

    Ykkös hellboy 4/5

    kakkonen 1/5
     
    Viimeksi muokattu: 08.09.2008
  18. JTX

    JTX Käyttäjä

    Liittynyt:
    28.09.2001
    Viestejä:
    5 796
    Saadut tykkäykset:
    14
    Odotuksiin nähden tämä oli pettymys. Uudet hahmot olivat kyllä upeita ja tehosteet myös mutta... ei vaan kolahtanut. 2,5/5
     
  19. raven

    raven Guest Guest

    Liittynyt:
    11.09.2001
    Viestejä:
    634
    Saadut tykkäykset:
    0
    Itsekkin täytyy kyllä sanoa että hieman leffaan petyin. Ykkösen synkkyys maistui paremmin. Del Toron satuolennot maistuvat edelleen yhtä hyvin kuin Pansissa ja visuaalinen anti oli häkellyttävää.

    Forest God - kohtaus oli todella hieno ja pohjusti komeasti hellboyn nousevaa inhoa ihmisiä kohtaan, vaikkakin ihmisten vihan syyt oli kyllä tyhmästi kuvattu. Kadussa makaa suoraan sadusta tullut metsänolento, kukaan ei kuole ja vaavistakin pidetään huolta. Vaikka kuinka kyyninen kaupunkilainen olisin, jäisin ehkä kuitenkin ihmettelemään näitä näkyjä ennemmin kuin alkaa kivittämään tuhon estänyttä punaista sankaria. No, pitää katsoa vielä uudestaan niin ehkä sieltä löytyy vähän syytä ja syvyyttä tälle toiminnalle.
    Kraussin hahmo oli suht turha ja yllättävä takinkääntö jäi hieman ärsyttämään.

    Hieman turhempana kommenttina itseäni ärsytti älyttömästi juuri tuon keihään turha heiluttelu ja show off meininki. Senkin energian olisi voinut käyttää tökkimiseen. Tämä nyt on peruja siitä mitä itse Jo:ta harrastan joten muut voivat tämän kommentin sivuuttaa :)

    Leffa ei onnistunut täyttämään odotuksia, mutta elokuvan visuaalinen anti ja ohjaajan satumainen lähestymistapa toimii edelleen, joten :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: ½ / 5

    Jos sitä synkkyyttä saataisiin sitten seuraavaan osaan hieman takaisin kun ruvetaan ihmisiä mättämään.
     
  20. Kupletti

    Kupletti Uusi jäsen

    Liittynyt:
    06.11.2004
    Viestejä:
    713
    Saadut tykkäykset:
    2
    Tuntui muuten tämä leffa enemmän pohjustuksena ohjaajakykyjen näyttämiseen Hobittileffan ohjaamisen puolesta kuin Hellboy filmatisointina. Disneymäisyys ja hymynaamat ei istuneet kovin hyvin leffan nimikkohahmoon. Enemmän sarkastista ja synkeää huumoria olisin kaivannut. Kolmososaa odotellessa