Unohtumattomimmat panot

Keskustelu osiossa 'Seksi' , aloittajana Zardoz, 18.06.2008.

  1. Pazze

    Pazze Aktiivinen käyttäjä

    Liittynyt:
    16.09.2003
    Viestejä:
    5 014
    Saadut tykkäykset:
    150
    Herrasmies ei kerro edes soolosessioista!
     
  2. Terris

    Terris Guest Guest

    Liittynyt:
    02.03.2004
    Viestejä:
    1 986
    Saadut tykkäykset:
    4
    Tää kuulostaa kyllä erittäin hämärältä :D
     
  3. ElvisThePelvis

    ElvisThePelvis Aktiivinen käyttäjä

    Liittynyt:
    05.05.2004
    Viestejä:
    11 670
    Saadut tykkäykset:
    179
    Jep, Pazze veti kyllä aikamoisen ässän hihasta. Kiitos hyvistä nauruista. säätäjää vietiin kyllä... :D
     
  4. uppiskuppis

    uppiskuppis Guest Guest

    Liittynyt:
    04.04.2006
    Viestejä:
    1 011
    Saadut tykkäykset:
    0
    Tästä voisi kysyä että onko nämä tapahtunut miehen vai naisen kanssa? :D
     
  5. säätäjä

    säätäjä Uusi jäsen

    Liittynyt:
    06.10.2015
    Viestejä:
    28
    Saadut tykkäykset:
    5
    Ihan miten sä haluat ajatella :p

    Mutta laittahan pojat niitä unohtumattomia panoja... muutenhan täältä saa käsityksen, että tekniikkarunkkareiden forumjäsenet ei oikeasti muuta runkkaa kuin tekniikka (ja nähtävästi näitä mun kolmea kertaa) :rolleyes:
     
    Viimeksi muokattu: 30.06.2008
  6. ElvisThePelvis

    ElvisThePelvis Aktiivinen käyttäjä

    Liittynyt:
    05.05.2004
    Viestejä:
    11 670
    Saadut tykkäykset:
    179
    En ole vieläkään toipunut täysin Pazzen oivalluksesta säätäjän kustannuksella, mutta tulin tänne kertomaan erään tärkeän asian minkä juuri tajusin. Onko niillä unohtumattomimmilla panoilla oikeastaan mitään väliä, kun kolmen viikon päästä ensi-iltansa saava The Dark Knight tulee olemaan jotain vielä unohtumattomampaa... Jopa fyysisestikin. :naminami::naminami::naminami::naminami::naminami:

    ;)
     
  7. rez

    rez Guest Guest

    Liittynyt:
    21.11.2002
    Viestejä:
    731
    Saadut tykkäykset:
    8
    Kerro sitten mihin teatteriin menet harrastamaan, että tiedämme välttää. :rolleyes:




    edit: Pazzen viesti #17 sai mutkin melkein kierimään lattialla :D
     
    Viimeksi muokattu: 04.07.2008
  8. ElvisThePelvis

    ElvisThePelvis Aktiivinen käyttäjä

    Liittynyt:
    05.05.2004
    Viestejä:
    11 670
    Saadut tykkäykset:
    179
    No Plaza 1:seen Ouluunhan menen, mutta toistaiseksi en aikonut antaa dildolla kyytiä kaikella mahdollisella tavalla, ja sitten kunnon mällit siellä. ;):D
     
  9. Ksenon

    Ksenon Guest Guest

    Liittynyt:
    30.07.2005
    Viestejä:
    82
    Saadut tykkäykset:
    0
    Unohtumattomin pano oli tietenkin se, kun poikuus lähti. Se tosin oli se perinteinen lähetyssaarnaaja peiton alla, mutta koska se oli niin "merkittävä" meriitti ihmisen elämässä, niin kyllä se on se unohtumattomin. Tosiasiassa aivan sama, vaikka olisi poikuus vieläkin tallessa, ei tuo meikäläisen maailmaa muuttanut suuntaan eikä toiseen.

    Sitten on jotain tällaista handjobbia täydessä yökerhossa ynnä muuta peruskamaa, ei mitään ihmeellistä siis. Se ikimuistoisin pano on kuitenkin tuo eka kerta ja toiseksi paras pano on vielä edessäpäin.

    Loppukaneettina todettakoon, ettei paraskaan pano voita hyvää krapularunkkua. Siinä vain mielikuvitus on rajana, oikeassa panossa on "kahlittu" siihen alla mourivaan muijaan.

    Muutenkin rakastelu on yliarvostettua puuhaa. Se on jotenkin alentavaa olla alasti toisen ihmisen käpelöitävänä, kopeloitavana ja nuoleskelemana. Loukkaa fyysistä koskemattomuutta.
     
    Viimeksi muokattu: 07.08.2008
  10. Mastema

    Mastema Käyttäjä

    Liittynyt:
    09.11.2006
    Viestejä:
    1 230
    Saadut tykkäykset:
    21
    Tähän vielä sellainen lisäys (offtopikkia tahi ei), että jos tekee mieli panna, se useimmin hoituu myöskin omalla kädellä. Jos taas halajaa sitä omaa kättä ihan tosissaan niin siihen ei auta minkään valtakunnan panot. Todistettu juttu, vastalauseita toki saa esittää mutta ei niillä ole minkään valtakunnan merkitystä. Oliskohän tää pitäny laittaa sinne ryyppyketjuun sittenkin...
     
  11. säätäjä

    säätäjä Uusi jäsen

    Liittynyt:
    06.10.2015
    Viestejä:
    28
    Saadut tykkäykset:
    5
    Itse en kyl hirveästi mustasta kumista lämpene, mut jos siitä diggaa, niin mikä ettei. Vielä kun kertoisit sen panon, niin tästä voisi saada juttua aikaan :thumbsup:
     
  12. CeeLo

    CeeLo Guest Guest

    Liittynyt:
    10.06.2006
    Viestejä:
    1 123
    Saadut tykkäykset:
    0
    Kerropa uppiskuppis, mikä on mielestäsi se miehen ykkönen, jos pohdit tuon ekan kakkosen toisen osapuolen sukupuolta:confused:
     
  13. rewind

    rewind Guest Guest

    Liittynyt:
    16.11.2004
    Viestejä:
    892
    Saadut tykkäykset:
    0
    No eikös se ole tämä (K-18)...
     
  14. Zardoz

    Zardoz Guest Guest

    Liittynyt:
    26.03.2004
    Viestejä:
    827
    Saadut tykkäykset:
    0
    Ou tsiisus! Aika karun näköstä touhua. Kaikkea ne keksii. Ite en olis heti ensimmäisenä keksiny tollasta temppua ensitreffeillä.

    Aika heikko tarjonta ollut noiden unohtumattomimpien panojen suhteen tässä ketjussa. Luulisi että jokaisella pukille päässeellä olisi jotain mielenkiintoista jaettavaa kaikille maailman yli 5 mrd ihmiselle. Säätäjä sai kuittia tarinoistaan mutta tosiasiassa se on tän ketjun parasta antia! Noita lisää!
     
    Viimeksi muokattu: 20.08.2008
  15. JammuS

    JammuS Guest Guest

    Liittynyt:
    03.08.2006
    Viestejä:
    102
    Saadut tykkäykset:
    0
    1. Kai se on tylsästi laitettava ykköseksi muutamat mahtavat kerrat nykyisen muijan kanssa. Joskus sitä on luullut kuolleensa ja päässeensä taivaaseen...

    2. Eka panoni, ja toinen kerta hänen kanssaan. Lainasin isukin autoa ja sanoin lähteväni urheiluleirille kajaaniin. No leirille asti en päässy, vaan jäin kuopioon köyrimään :D Pienen yöelämäkierroksen jälkeen toimiin ja tilanne eteni erittäin stimuloivasti. Naisella vieläpä oli fantasioitani vastaavat mahtikannut, joten voilá...

    3. Jostain vaahtopileistä napattu naikkonen, joka hitaiden koittaessa marssi suoraan kimppuun ja touhut alko jo lavalla. Päästiin kämpillekin asti, jossa vaatteista kuoriutui mahtavakroppainen aitajuoksijamuija. Oli notkee ja kovassa kunnossa... :love:

    4. Joskus alkuaikoina baarissa joku vaahtosammuttimen kokonen muija tarttu kitusiin kiinni ja käytiin naapuribubin vessassa hoitelemassa hommat. Itehän oon semmonen pari metriä pitkä kaveri, joten toimitus oli lähestulkoon luokkaa neito kouraan ja sillä runkkaamista. Kai se oli 18...? Toisaalta, ylivoimaisesti parasta koko hommassa oli kavereiden priceless-ilmeet, kun vaapuin takaisin tiskille oluen ääreen - ilta jatkuu :)
     
  16. wickerman

    wickerman Uusi jäsen Blokattu

    Liittynyt:
    26.09.2006
    Viestejä:
    845
    Saadut tykkäykset:
    0
    Kyllähän tälle iälle on tapahtunut vaikka mitä.. Nykyään vaimo ja lapsi niin enään ei tule kuin lauantaina saunanjälkeen mutta nuorempana tapahtu yhtä sun toista... muutamia muistoja:

    Euroopankiertueella Roomassa keikkapaikalta joku paikallinen teini liimautui kainaloon ja bussi oli lähdössä 1h päästä Milanoon. Siinä sit jossaa paikallisessa yleisessä puistossa puskasessiot ja juoksu takas bussiin. Taitaa olla ainut seksi kun ei ole mitään hajua nimestä, iästä tai oikeastaan mistään muustakaan.

    Wacken festareilla tuli koettua kulttuuria kun ekana yönä oli tyttö jonka isä oli Skotlannista ja äiti jostain afrikasta... seuraavana yönä tyttö Braziliasta. Ei kai noissa muuten erikoista ollu ku et oli erinäköisiä ku tytöt tääl suomessa.
    Oli muuten mukava toi eka, seuraavana vuonna se hankki meille Wackkeniin lehdistö backstage passit ja majotukset.. Asu ite hampurissa ja siellä asuttii sen luona muutamia päiviä ja tyttö esitteli kaupungia ja kuskas wackkeniin ja takas jne.

    Eka pitempiaikainen tyttöystävä oli 23v ja ite oli 17v. Joskus parvekkeella sen kanssa lähiössä sekstattii ja viereisessä talossa oli hiekkapuhallus menossa ja sessioiden jälkee huomattii ku ne kaikki tuijotti parvekkeelle ja poltteli tupakkia.

    Samalla tytöllä oli myös helvetin iso rotvailer koira joka oli täysin kouluttamaton otus. Se sekos aina ku sekstas ja tuli sänkyyn mukaan ja alkoi yleensä nuolemaan miehen persettä, ei ollu hääviä. Ja jos sen lukitsi huoneesta niin semmoin ulina ja huuto et pakko se oli aina sessioihin ottaa mukaan.. Oli tyttö muutenkin vähän oudompi, joskus teininä kun ekaakertaa pääs kunnolla sormilla tutkimaan tytön reikää niin tyttö vain tokas "missä vitussa se nyrkki viipyy" ja sit se piti sinne tunkea kokonaan. Eli nuorella pojalla kavereille kertomista.

    Paljon on tullu näitä kiinnijäämis juttuja et kaverit yllättää mutta paras on kun oltiin kaverin kanssa tallinnassa.. Hirvee meno yökerhoissa ja päästiin kaverin (mies) kanssa kahdestaan hotelliin. Meillä oli hotellihuone missä oli vain 1 parisänky.. Kaveri meni suihkuun ja avasin töllön ja sielt tuli pornoa. Ajattelin et nyt panettaa ja aloin siinä runkkailemaan kaveria odotellessa. Humalasta huolimatta huomasin että kohtahan lentää kamaa nahkasorsasta ja nousin seisomaan ja lastin paikaksi valitsin sen parisängyn kun siinä oli vielä päiväpeittokin päällä. Samalla sekunnilla kun tajusin että nyt tulee niin kaveri astui ulos suihkusta.. Ja olin tosiaan siinä "point of no return" vaiheessa.. no siinä kaveria katoin silmiin ja kaveri minua samalla kun heitin kamat meidän yhteisen sängyn päälle. Siinä sit sen jälkeen huvittuneena vain suihkuun, päiväpeitto nurkkaan ja kaverin viereen nukkumaan.

    Kerran vastaava oli kun mentiin jatkoille muutaman kaverin kanssa. Mukana oli jotain random tyttöjä ja sekasaunaanhan siinä sitten mentiin. Itellä oli silloin suhde päällä eikä seksi innostanut mutta juopottelu kyllä. Mentiin jossain vaiheessa tupakalle ja takas saunaan. Saunassa oli kuitenkin kaveri ylälauteella painamassa sitä jotaa tyttöä siinä. Parasta oli kuitenkin kaverin kommentti ja ilme kun näki minut. Katsoi vain naisen päältä ja kysyi "Sepe, tuuko mukaan?" Nauraen poistuin saunasta toisen kaverin kanssa (joka kanssa oli tullut ihmettelemään tilannetta) ja mentiin takas tupakalle. :)

    Enää ei jaksa kirjottaa joskus lisää muistelmia..
     
  17. BMF

    BMF Uusi jäsen

    Liittynyt:
    12.10.2007
    Viestejä:
    12
    Saadut tykkäykset:
    0
    Hei tarkennas nyt vähä mite toi homma menikään?
     
  18. jusnurkk

    jusnurkk Guest Guest

    Liittynyt:
    05.09.2008
    Viestejä:
    191
    Saadut tykkäykset:
    0
    V***u et hajosin :D:D "point of kahvit syöksy nenästä näppikselle"
    Loistavaa! :thumbsup:

    //J
     
  19. Zardoz

    Zardoz Guest Guest

    Liittynyt:
    26.03.2004
    Viestejä:
    827
    Saadut tykkäykset:
    0
    Alkaa olla kohta 2-vuotispäivä tän ketjun edellisestä postauksesta. Onkohan kukaan plazalainen päässyt pukille viimeisen parin vuoden aikana? Jos on niin tämä ketju kaipaa uusia "dildot + mällit naamalle" tarinoita. Nyt on 1000 ruplan mahdollisuutesi nousta kuuluisuuteen!
     
  20. nepa

    nepa Alakerran HFR CIH -mies. Tukijoukot

    Liittynyt:
    17.10.2001
    Viestejä:
    9 181
    Saadut tykkäykset:
    1 325
    Unohtumattomin ei-pano oli se kerta, kun sain kaksi naikkosta kämpille ja pienen "leikkimisen" jälkeen toinen huomasi dvd-telineessä Vihreä maili -leffan, jonka naikkoset halusivat siinä viinin (viinan) juonnin lomassa katsoa.

    Kello neljä aamuyöstä EI ole hyvä aika aloittaa KOLME tuntia pitkän leffan katsomista. Lopputulos oli se, että tunnin jälkeen kaikki olivat jo sammuneina/nukahtaneina. Hienoa. Aamulla oli krapula ja hiljaisia katseita ja tyttelit lähti kotio...

    Ensi kerralla tietää sanoa, että perkele se soitin on rikki, nyt pannaan!