Mitäs teiltä on varastettu?

Keskustelu osiossa 'Tarinatupa Classic (Yleiskeskustelu)' , aloittajana JPH, 26.02.2003.

  1. og playa

    og playa Guest Guest

    Liittynyt:
    18.05.2005
    Viestejä:
    1 017
    Saadut tykkäykset:
    0
    Kaksi polkupyörää, mopo ja nappikuulokkeet. Mopo ja polkupyörät lähtivät omasta kotipihasta. Nappikuulokkeet pölli kaksi aikuista narkkaria suoraan korvilta ja meinasivat hakata päälle. Jotain 10-vuotias tuolloin olin, joten aika avuttomaksi jäin ja vieläkin on traumoja ;)
     
  2. prkl

    prkl Guest Tukijoukot Guest

    Liittynyt:
    02.06.2006
    Viestejä:
    2 029
    Saadut tykkäykset:
    0
    Poikuus rippikoulussa vuonna -94 isosena toimineen tytön toimesta..
     
  3. prodigy

    prodigy Guest Guest

    Liittynyt:
    17.02.2007
    Viestejä:
    743
    Saadut tykkäykset:
    0
    Polkupyörän etulokari:D:hitme:

    Melkoisen kehno varas:p
     
  4. burner

    burner Guest Tukijoukot Guest

    Liittynyt:
    06.06.2007
    Viestejä:
    655
    Saadut tykkäykset:
    0
    Pollupyöriä on ollut puoli tusinaa pienestä pitäen,mutta ei ole yksikään niistä lähtenyt voron toimesta karkuteille. Pitänee koputtaa puuta että nykyinen fillari jatkaa samaa linjaa.

    Yksi harvoista asioista joka harmittaa vieläkin on varastettu jalkapallopaita. Noin 8 vuotta sitten tuli kierreltyä pitkin Eurooppaa ja kävimme muutaman ystävän kanssa Rotterdamissa Feyenoordin kotistadionilla. Kova fani kun olin niin pitihän niiden paita ostaa sieltä ja voi sitä onnea. Matka jatkui Pariisiin ja johonkin hostelliin majoituimme yöksi. Auto oli hostellin edessä,mutta aamulla yllätys oli melkoinen kun ovet aukesivat ilman avainta. Autoon oli siis murtauduttu yön aikana ja kaikki vähänkin arvokas oli pöllitty mukaan. Muistelin että olin ottanut uuden ostokseni mukaan huoneeseen,mutta kyllä hymy hyytyi kun huomasin että autoonhan sekin oli jäänyt. Enkä ollut ehtinyt edes pitää paitaa päällä kertaakaan. Kyllä otti päähän ja ottaa vieläkin päähän..noh ehkä ei nin paljon,mutta harmittaa:) Paidan takia tuli kuitenkin tehtyä "pyhinvaellusmatka" Rotterdamiin ja sitten joku pariisilainen voro käy sen nappaamassa itselleen..prkl.. Loppu matka menikin silloin melko hiljaisissa tunnelmissa..

    Niin ja kaljoja on pöllitty juhannuksena kaverien toimesta hirveässä tuubassa..silloin kun kukaan ei tajua enää mistään mitään:) Luultavasti tullut itsekin monesti syyllistyttyä samaan pienissä alkoholihuuruissa..
     
  5. Maverick

    Maverick Uusi jäsen Blokattu

    Liittynyt:
    03.04.2002
    Viestejä:
    4 289
    Saadut tykkäykset:
    0
    Lapsenuskoni hifijournalismiin joskus 90 -luvun lopussa.

    Objektiivinen neitsyyteni oli ryöstetty subjektiivisesti jo muutamaa vuotta aiemmin: Hifi-lehden legendaarisen Backman-Koivusalo-Weckström ykkösketjun poistumisen jälkimainingeissa peljästyksen vallassa hämmentyneenä jopa uskoin osan uudesta subjektiivikirjoittelusta.Tämä jätti syvän trauman hifisieluuni vuosiksi eteenpäin.

    Vasta nyt olen kykenevä kunnolla puhumaan asiasta, vuosien online-terapian jälkeen.
     
  6. SuiseX

    SuiseX Guest Guest

    Liittynyt:
    08.06.2008
    Viestejä:
    8
    Saadut tykkäykset:
    0
    Joskus yläasteella pöllittiin pyörä eikä oo vieläkää löytyny:weep:
    Sit pariinki kertaan jssain bileissä hoiperrellu himaan ja huomannu vasta aamulla että lompsa tai puhelin on viety eikä oo niistäkää kuulunu:hitme:
     
  7. eddie63

    eddie63 Eddie Tukijoukot Guest

    Liittynyt:
    16.01.2003
    Viestejä:
    1 574
    Saadut tykkäykset:
    0
    Kerran tulin ravintolasta "pienessä" tuiskeessa ja yks manne tuli ryysyihin kiinni ja rupes hieromaan tuttavuutta tyyliin, moi mitäs sulle kuuluu, osta kello tai jotain...
    Käskin sitäpainuu vi**uun ja sehän painui, mun kännykkä mukanaan, joka oli paidan rintataskussa (olin just soittanu taxin) ja sinne meni, huomasin vasta taksissa... :OI
     
  8. hiost

    hiost White Trash Tukijoukot Guest

    Liittynyt:
    10.11.2003
    Viestejä:
    2 366
    Saadut tykkäykset:
    6
    rahaa :|

    ...
     
  9. Huikka

    Huikka Guest Guest

    Liittynyt:
    22.01.2002
    Viestejä:
    347
    Saadut tykkäykset:
    0
    Auton tunkki, kun olin vaihtamassa kesärenkaita talvirenkaisiin. Tunkki katosi, kun olin viemässä yhtä rengasta varastoon ja hakemassa toista tilalle. Arvatkaa vaan nyppikö kun puolet auton renkaista oli talviversioita ja toiset kesä.. :mad:
     
  10. geru

    geru Käyttäjä

    Liittynyt:
    22.02.2007
    Viestejä:
    1 389
    Saadut tykkäykset:
    0
    Ehkä hämmentävin tapaus oli kun viime kesänä omistamani jäätelökioskin edustalla lipasta roikkunut karjalanneito-kukkaruukku katosi yhtenä viikonloppuyönä. Kyseisellä varkaalla ei ilmeisesti kestänyt omatunto kyseisen rikoksen kanssa elämiseen, nimittäin kukka palautui itsestään kioskille seuraavan yön aikana. :)

    Tai todennäköisemmin humalassa tehty anastus ei enää selvinpäin tuntunutkaan niin hauskalta idealta. Olisi siinä voinut lähinaapuritkin näin pienellä kylällä alkaa epäilemään kun lähikioskilta kadonnut kukkaruukku ilmestyy yhtenä aamuna naapurin terassille.

    Pari murtoyritystä tuohon kioskiin on ollut, viimeisimmästä tosin alkaa olemaan jo varmaan viitisen vuotta. Tiedä sitten minkä luokan vatipää saa olla että yrittää ryöstää tuommoista ~3x3m kokoista koppia, sisältä kun ei löydy muuta kun jäätelöä, karkkia ja limsaa. Jollain cowboy-henkisellä bandiitilla on kai kiilunut mielessä kuva jossa auki repsahtaneen kioskinoven takaa paljastuu kuutioittain kultaharkkoja ja rahasäkkejä. :p

    Huvittavia nuo murtoyritykset sikälikin että kioskikopilla kun on ikää jo varmaan puoli vuosisataa, se pysyy kasassa lähinnä maalikerroksen kannattamana. Lukuunottamatta tietenkin jämäkkää ovea ja metallitankoa jota nuo varkaat välillä käyvät vääntelemässä, seinästä kun pääsisi läpi todennäköisesti muutamalla nyrkiniskulla. :)
     
  11. Goofy75

    Goofy75 Guest Guest

    Liittynyt:
    08.09.2005
    Viestejä:
    1 359
    Saadut tykkäykset:
    0
    Toi on kyllä aika hyvä:D

    Iteltä on pöllity seuraavat:

    Aikoinaan joku pölli mun PV:n (mopo)

    Mun just "hommaamani" maastopyrän minkä olin hommannut humalapäissäni:D

    Narkkarit pölli meidän Hondan:grr:mikä oltiin just hitsattu ja laitettu.Siihen liitty koominen juttu kun oltiin saatu auto takasin Tikkurilan poliisilta,auto tosin meni lopuksi lunastukseen mutta sain ajaa sillä pari päivää.
    Olin menossa kauppaan ja kattelin että perkules poliiseilla on ratsia edessäpäin,eiköhän ne pysäyttäny mut.Poliisi tuli polleena viereen sa tokas,sulta puuttuu muuten kilvet edestä.Sanoin sille takaisin että niin puuttuu,puuttuu muuten takapäästäkin.Kyttä ei oikein tienny mitä se siihen sanois,oli vähän haavi auki.Sanoin sille että niin tää auto on varastettu,sen suu aukes vaan enemmän.Kyttä kurkkas autoon ja huomas että virtalukko on ruuvattu ratin viereen kiinni,rautasahan terä avaimena.Tajusin mitä tuli sanottua ja äkkiä korjaamaan,niin en minä tätä ole varastanu vaan just hain sen tikkurilan poliisilaitokselta.
    Poliisi tokas että sammutahan se auto ja odota pikku hetki,tovin soiteltuaan se vaan palas ja sanoi että hyvää matkaa.

    Tuhkakuppi.Se oli tosin vanha lasinen kurkkupurkki mikä oli täynnä natsoja, mahto jollain olla pahat nikat:D

    Kinkit pölli kaupassa lastenvaunuista vaimon laukun missä oli meidän lompakot,ei onneks ollu ku pari kymppiä markoissa rahaa.Vitutti vaan se korttien kuoletus ja muu paperisota.Jos perkele pitää lompakko pölliä niin palauttais ees ne muut kortit ja ylimääräiset johonkin info pisteeseen.
     
  12. Tata-san

    Tata-san Guest Guest

    Liittynyt:
    16.03.2004
    Viestejä:
    382
    Saadut tykkäykset:
    0
    Mustalainen pölli ala-asteella kellarista pyörästäni eturenkaan. Perkele vielä ajoi vastaan pyörällä jolloin minulle iski, että olipa tutun näköinen rengas! Siellähän se pyörä oli kellarissa ilman eturengasta. Eipä tuota koskaan saanut takas. Eipä se vitsi kauas mene, ampunu kun olisin niin puolet pyörästäni oisin takas saanut.
     
  13. lab_rat_

    lab_rat_ Guest Guest

    Liittynyt:
    30.10.2006
    Viestejä:
    41
    Saadut tykkäykset:
    0
    Pari loistavaa autokeikkaa itsellä takana.

    Yhtenä juhannuksena mun autosta oli pöllitty ROSKAPUSSI. Se oli vaan ollut niin houkuttelevan näköisenä apukuskin jalkatilassa että tilaisuus oli tehnyt varkaan. Saaliiksi sai useita kymmeniä tyhjiä röökiaskeja ja käytettyjä nenäliinoja. Tietty ne muutamat c-kasetit mitä säilytin myös siellä lähti, ja se harmitti vähän, mutta eniten vaan nauratti se mielikuva kun jätkät pääsee "saaliinjaolle"...

    Ja viimevuonna autosta lähti about 1,2€ arvosta kymmensenttisiä, radion kaukosäädin ja jääraappa ym vastaavaa roinaa. Silloin meinasin jo purskahtaa itkuun, kun mietin minkä ihmeen aineen vaikutuksen alaisena tuollaisia keikkoja tehdään.

    Rekisterikilvet on myös lähteneet, mutta sen mä sentään ymmärrän! Sen keikan jälkeen mä sitten jo kannoin tojotan vaihtoliikkeeseen kun kansikin vääntyi, joten uusien kilpien hankinta jäi Ahmedin huoleksi.
     
  14. Himppe

    Himppe Uusi jäsen

    Liittynyt:
    13.08.2004
    Viestejä:
    725
    Saadut tykkäykset:
    3
    Meiltä pöllittiin muuton aikana vetokoukkuun liitettävä polkupyöräteline.

    Muuttoauto oli pakattu kattoa myöten täyteen ja oltiin osapuilleen lähtövalmiina, kun alettiin etsiä telinettä pyöriä varten. Eipä vaan löytynyt etsinnöistä huolimatta. Piti sitten jättää pyörät ulos pakkaseen (asunnon avaimet piti palauttaa muuttopäivänä) ja järjestää uusi reissu niiden hakemiseksi. Onneksi matkaa oli "vain" 150km sivu... :OI

    Toivottavasti meni tosi isoon tarpeeseen!
     
    Viimeksi muokattu: 15.10.2008
  15. Drokk

    Drokk Guest Guest

    Liittynyt:
    07.11.2001
    Viestejä:
    1 576
    Saadut tykkäykset:
    4
    Mökiltä rikottiin ikkuna ja pöllittiin sähköinen hyttysvalo ja peitto.
    Matka-tv, Atari ja kaikki muut järkevämmät kamat sen sijaan jätettiin...
     
  16. Bumer

    Bumer Goodfella Tukijoukot Guest

    Liittynyt:
    10.09.2004
    Viestejä:
    1 689
    Saadut tykkäykset:
    4
    Jollakin oli omassa mökissää vaan tylsää, kylmää ja ilmeisesti hyttysistä paloi lopullisesti pinna.
     
  17. Hasselhoff

    Hasselhoff Guest Guest

    Liittynyt:
    26.12.2008
    Viestejä:
    18
    Saadut tykkäykset:
    0
    On varastettu vaikka mitä, mutta tämä tuli erityisesti mieleen...

    Joskus 13v. poikina kaverin kanssa ostettiin uudet maastopyörät vaivoin kerätyillä viikkorahoilla ja säilytettiin niitä kerrostalon kellarihäkeissä.

    Käytiin sitten kaverin kanssa huvikseenkin ihailemassa pyöriä keltsussa ja sattumalta siellä oli miehiä jotka väittivät olevansa huoltomiehiä... asia jäi siihen.

    Samana iltana oli uusivuosi ja tinattiin... tinasta tuli täydellinen polkupyörän kopio... tuli kumma tunne ja olin kertonut vanhemmilleni noista huoltomiehistäkin aiemmin...
    oma pyörä oli tosissaan varastettu, mutta kaverin oli vielä tallella.

    Pyörä löytyi parin viikon päästä hajotettuna ja sain sitten vakuutusyhtiöltä paremman fillarin tilalle.

    Opetus.. kannattaa uskoo tinoihin
     
  18. jankkaji

    jankkaji Guest Guest

    Liittynyt:
    25.08.2003
    Viestejä:
    160
    Saadut tykkäykset:
    1
    perhana! Aattoyönä hävisi tähti mersun keulalta. paljonkohan toi kustantaa eemeliin? &*ttu että &*tuttaa :OI. ei tota varmaa mihinkään vakuuutukseenkaan saa.
     
  19. JS83

    JS83 Käyttäjä

    Liittynyt:
    07.12.2006
    Viestejä:
    2 563
    Saadut tykkäykset:
    1
    En tiedä paljonko maksaa mutta kyllähän tuo ilkivalta vakuutukseen menee. Se on toinen asia kannattaako kun omavastuu on muistaakseni 150€
     
  20. winterland

    winterland Käyttäjä

    Liittynyt:
    20.08.2004
    Viestejä:
    5 248
    Saadut tykkäykset:
    2
    2005 varastettiin pyörä. Lukko oli rikki, joten pyörää ei saanut oikeasti lukittua, ainoastaan näyttämään, että olisi kiinni. Omaa syytähän tuo oli, kun ei tullut hommattua lenkkilukkoa.