Harmittaako, kun taas on maidot pöydällä? Ei hätää, tee veitsellä pieni reikä maitopurkin "kanteen", niin näin ollen purkkiin pääsee ilmaa eikä maitovana poukkoile yli lasin, vaan valuu siististi suoraan lasiin..
Purkkihernekeitosta saa täyttävämpää kun sen sekaan laittaa kaurahiutaleita. Mikäli ei ole puhtaita astioita jäljellä niin purkkihernekeitto valmistuu myös kahvinkeittimessä. Hernekeiton kaurahiutaleiden lisäksi suurustaa myös makaroonilla. Vodkaa on hyvää lihaliemen kanssa (kannattaa muistaa tämä jos blandikset on loppu). Kalapuikot ja ranskalaiset voi paistaa uunissa niin että laittaa ne ritilän päälle ja ritilän alle laittaa mainoslehtisen uunipellin päälle (muovipinnoitettua mainoslehtistä ei kannatane käyttää). Näin säästää leivinpaperin. Tämän jälkeen eväät voi syödä mainoslehtisen päältä käsin, jolloin ei tule tiskiä ollenkaan - Varsin kätevää. Jos talvipakkasilla et ole jaksanut tiskata aikoihin ja tiskit alkavat haista pahalle, niin voit avata tiskihuoneen ikkunan ja odottaa että tiskit jäätyy - jäätyneet tiskit ei haise! -- JP
Jos kaukosäätimesi toiminnassa jotan pielessä, niin ainakin ir-silmän kunnon voit testata esimerkiksi kamerakännykän linssiin osoittelemalla samaan aikaan näytöstä katsoen ja nappeja painellen. Olikohan tämä Wanha
Joo, toi on hauska juttu. Tuli joskus havaittua kun kuvasin videokameralla ja painoin videokameran päälle kaukosäätimellä, joka sitten näkyi siinä näytöllä (itse olin siis kameran edessä) ...Havaitsin myös että jos siinä kaukosäätimen päässä on joku musta muovi"kuori" niin kun käänsi nightvisionin päälle niin se katosi.
Hernaripurkki niksi "kiireinen pusiness mies": Purkin saa tyhjäksi pikanopeaan, kun tökkää pohjaan veitsellä ilma-aukon tai pari ja runkuttaa tölkkiä sitten kattilaan. Hernettäkään ei jää purkkiin, vaan herkku pätkähtää hetkessä vaivatta isona pätkäleenä kattilan pohjalle muikistelemaan.
En nyt tarkalleen tiedä mitä tässä tapauksessa 'runkuttamisella' tarkoitetaan, mutta vaikka tölkinavaajalla kun tekee sen purkin pohjaan viillon ja purkkia tyhjentäessä puhaltaa sanottuun reikään niin purkki tyhjenee täydellisesti. Taisi tulla sama kahteen kertaan mutta tuo 'runkuttaminen' jäi kieltämättä vähän hämäämään..
Hernaritölkin runkutus= Kun ilma-aukot on tökätty tölkin pohjaan, niin tölkki käännetään ylösalaisin ja ravistetaan. Tälkki tyhjenee täydellisesti muutamalla voimallisella käsinravistusliikkeellä. Varmasti helpompaa kuin tuo puhaltaminen?
Vaikka tuossa nyt se yksi edestakainen kädenveivaus säästyisi, niin kyllä minä mieluummin syön hernekeittoa, johon ei ole puhallettu.
Tuli kokeiltua. Jotenkin vaan ei viitsi tehdä isommalle sakille samalla systeemillä. Olihan tuo hieman helpompaa, mutta runkkaan silti mieluummin jatkossa. Kokeilkaa vaikka, se on ihan helppoa
Nenäliinojen tulee olla tuoreita, muuten tuoksu eltaantuu.Eivät sovi varastoitaviksi. Flunssa-aikanahan niitä kyllä kuluu paljon.
Niksi 10. Nokiset takkalastit saa puhtaaksi hieromalla luukkuja kostealla tuhkaan töpätyllä kangasliinalla tai talouspaperilla. Toimii paremmin kun Mr. Musceli. Jos et halua käyttää liinaa, niin homma toimii myös dippamalla sukkahousua tuhkaan.
Ruokasooda on todellinen ihme-aine. Sillä tulee esimerkiksi rosterisista pesualtaista (myös muiden altaiden pohjalla olevista "sihdeistä") säihkyvän kirkkaita, olipa sitten lähtötilanne kuinka pinttynyt tahansa. Kastellaan pinta, sirotellaan soodaa päälle ja hinkataan tiskiharjalla.