Etusivu  ·  Keskustelufoorumit  ·  Tarinatupa  ·  Chatti  ·  WebMail  ·  Kuvagalleria  ·  Leffa-arvostelut  ·  Kilpailut  ·  DVD-luettelointi  ·  DVD-tietokanta  ·  DVD-julkaisuaikataulu ·  Uudet julkaisut ·  Markkinapaikka  ·  Trailerit  ·  Muistilista  ·  TV-ohjelmat  ·  Teatterileffat  
Sivu 3 / 11 Ensimmäinen 1234567891011 Viimeinen
Viestit 41 - 60 / 219

Aihe: Inno 7.10.2008 - Lasin lumoa ja hifistelyä

 1. #41
  Lainaus Viestin alkuperäinen lähettäjä: Simplicitas View Post
  Sääliksi käy kyllä.. etenkin se kaiuttimien maalaus.
  No todellakin! Olisivat ennemmin suunnitelleet muun sisustuksen värejä kaiuttimiin sopivaksi. Ja se kattodild.. öh, lamppu.

 2. #42
  Quod scripsi, scripsi Simplicitas's Avatar
  Rekisteröitynyt
  helmi 2004
  Sijainti
  Turku
  Viestejä
  1 150
  Lainaus Viestin alkuperäinen lähettäjä: peergunt View Post
  No todellakin! Olisivat ennemmin suunnitelleet muun sisustuksen värejä kaiuttimiin sopivaksi. Ja se kattodild.. öh, lamppu.
  Juu.. sitten se kaverin: "oishan ne voinu alkuperäisen värisiksin jäädä..". Voi voi sentään.. Tuota INNOa tulee kyllä muutenkin katsottua vähän silleen "mitä en tekisi omassa kodissani" periaatteella. MARSOLLA on JOKA jaksossa joku ihmeen härpäke, mikä sen on vaan PAKKO saada laittaa siihen tilaan, vaikka muut sanoisi ei. (tällä kertaa se lampunkuvatus ). Ois kiva tietää, mitä noissa paikoissa tapahtuu Marson takavalojen hävitessä näkyvistä .

  Siinä yhdessä jaksossa, missä pariskunta remontoi jotain vanhaa viljavarastoa(vai mikähän se oli) uudeksi kodikseen, sain käsityksen että omistajat ei oikeen pitäneet siitä että MARSO oli päättänyt maalata tiiliseinät valkoiseksi.. Siitä huolimatta, että ohjelman alussa SELVÄSTI sanoivat, että seinät pitää jättää ennalleen. Mahtoi vi**ttaa. (Ohjelmassa näkyi myös, että osa seinistä ei ollut kokonaan maalattu, varmaan omistajat keskeyttäneet raiskauksen). Hullu mies, jota en omaan kotiini päästäisi..

 3. #43

  Rekisteröitynyt
  joulu 2006
  Sijainti
  Mikkeli
  Viestejä
  2 561
  Leffaluettelo
  Lainaus Viestin alkuperäinen lähettäjä: Simplicitas View Post
  Sääliksi käy kyllä.. etenkin se kaiuttimien maalaus.
  Itseäni harmitti myöskin suunnattomasti kaiuttimien maalaus Niclaksen puolesta Kalliit kaiuttimet miehellä ja nyt maalattu jonkun mintun värisiksi Kaiuttimien arvo on jo laskenut niin paljon, että sillä olisi tehnyt vaikka koko talon remontin uusiksi.

 4. #44

  Rekisteröitynyt
  heinä 2001
  Sijainti
  Turku
  Viestejä
  417
  Lainaus Viestin alkuperäinen lähettäjä: Simplicitas View Post
  Juu.. sitten se kaverin: "oishan ne voinu alkuperäisen värisiksin jäädä..".
  Heh, jonka perään heti sen vaimo kuittasi "kyllä ne paremmat on nyt". Taisi joku jäädä kaulimen alle.

 5. #45

  Rekisteröitynyt
  touko 2005
  Sijainti
  Aik lähel jokke. Mut ei iha silti sen rannal.
  Viestejä
  1 093
  Lainaus Viestin alkuperäinen lähettäjä: Mora View Post
  Tässä osaa taas olla yllättävän kiitollinen siitä miten yksiin oman vaimon kanssa osuu jutut (vaikkei hullumaisia viritelmiä olekaan). Vaimo tykkää että viihde-elektroniikka näyttää viihde-elektroniikalta, (mustat laatikot rulz). Kaiuttimet saavat näkyä (seinällä ja varmaan näkyy) ja televisio kun tässä on hankinnan alla niin kun itse olen vaivihkaa sanonut että miten oisi 42-tuumainen niin vaimolta jyrkkä tuomio "vähintään 46-tuumainen pitää olla, jos ei isompi tuohon kohtaan mahdu" (3m katselumatkaa).

  On se oma vaimo sittenkin aika
  Itelläkin käynyt samanlainen flaksi
  Itseasiassa talomme kotiteatterilaitteet ovat HÄNEN
  Itselläni on PC-huoneen musantekovehkeet.

 6. #46
  Lainaus Viestin alkuperäinen lähettäjä: Don MC View Post
  Itelläkin käynyt samanlainen flaksi
  Itseasiassa talomme kotiteatterilaitteet ovat HÄNEN
  Itselläni on PC-huoneen musantekovehkeet.
  Meillä pitää aina hieman johdatella, Genelecit tulivat valkoisen värin "vuoksi" meille ja 52" telkkarinkaan jälkeen ei enää pienempi kuulemma riittäisi, pahvilaatikko vaikutti ensin kyllä tosi isolta, jopa liian, itsestänikin.
  Enemmän mun vaimossa on munaa hifin suhteen kuin Markossa. Sama pätee kyllä sisustukseenkin.

 7. #47
  En tunne noita telkkujen seinäkiinnitys systeemejä, mutta tuo syvennys näyttää niin ahtaalta, että jos siellä telkun takana pitää vielä jotain kiinnitys ruuveja ruuvata niin on saattanut jäädä tekemättä ja telkku vaan jätetty sen verran paikalleen että saadaan ohjelma purkkiin. Pikku suunnittelu moka siis kenties.

 8. #48

  Rekisteröitynyt
  maalis 2003
  Viestejä
  10 240
  Kaiuttimet voi optisesti "upottaa seinään piiloon", vaikka ne akustisesti olisivat edelleen metrin päässä kovista heijastavista pinnoista. Seinä tehdään ääntä läpäiseväksi (kangaspinta) ja hyllyt yms. laitetelineet/pidikkeet myös (putkirunkoiset hyllyt verkkotasoilla).

  Amatöörit sekä sisustajapellet eivät edelleenkään ymmärrä, että ON mahdollista yhdistää akustiset ja sisustukselliset ideat, mutta kun näiltä pelleiltä siis puuttuu se akustiikan ymmärrys. Pellestatus tulee siitä että he pilaavat ja tuhoavat kalliiden laitteiden ominaisuuksia. Ammattisisustaja (ei-pelle) osaa tehdä työnsä tuhoamatta laitteiden funktionaalisuutta.

  Minä esim. osaan valmistaa graniitin näköisen absorbentin joka siis näyttää kovalta kiveltä mutta se imeekin ääniä. Samoin pehmoinen ryppyinen tyyny tai päiväpeite voikin olla kivikova eli onkin sisältä betonia, vaikka se näyttää pehmeältä. Esineen akustinen ja optinen ominaisuus voidaan suunnitella erikseen, riippumatta toisistaan.

  Sisustajille riittäisi optinen illuusio, että esine on tietyn näköinen. Annettaisiin akustikon päättää esineen akustinen luonne täydellisesti, kompromissittomasti, silloin sekä silmä että korva voisi viihtyä samassa huoneessa samaan aikaan. Tosin akustikon koulutukseen ei kuulu illuusioesineiden valmistaminen, siinä vaaditaan ehkä lavastajan koulutus tai pitkä tee-itse-harrastuneisuus.
  Viestiä muokkasi viimeksi DVB-G; 08.10.2008 kello 17:29.

 9. #49
  Aika karu oli kieltämättä lopputulos. Sitä jäin vähän ihmettelemään, että jos tuo oli omakotitalo, niin onko tosiaan pakko ängetä kaikki jutut (kotiteatteri, tietokonekulmaus) sinne olohuoneeseen.

  Niin ja se lamppu mutta eihän se maksanutkaan kuin 1.508€

 10. #50
  kattelin ko. jakson nelosen netti-tv:stä ja täytyy sanoa, että onpa niclas kaikkien vässyköiden ja tohvelisankarien kuningas, en jumalauta ikinä antaisi sisustusarkkitehtihomolle tai omalle akalle sanan valtaa hifeihin tai sisustukseen liittyen, en koskaan..

  kaiuttimet tulivat raiskatuiksi, ei voi muuta sanoa.

  on jo hifijumalanpilkkaa mennä maalaamaan ton tason kaiuttimet sanon minä..

  PS ja tuo huonehan (uudet maalit) näyttää ihan vesivahingon kokeneelta, voi morjens!
  Viestiä muokkasi viimeksi temero; 08.10.2008 kello 20:06.

 11. #51

  Rekisteröitynyt
  helmi 2000
  Sijainti
  Kuopijo
  Viestejä
  2 632
  Leffaluettelo
  Hiljainen hetki, adressi ja suruliputus olisi paikallaan.

  Illalla kun ensi kerran näin jakson, niin vähän liian väsyksissä en jaksanut ajatella asiaa paljoakaan. Ihmettelin vain viemäriputken asennusta sinne hässäkän sisään ja arvelin sen olevan tuuletusta varten. Olikin laiteiden johtoja varten, tosi näppärää
  Päivän valjettua viritys näytti tosi pahalta. Voi olla viisainta Innon pysyä muuttelemassa vaikka makuuhuoneita, jos tuollaisia luomuksia pitää tehdä väkisellä. Tosin ei asukkaistakaan kovin järkevä vaikutelma jäänyt. Nappulaa on mutta sen sijoittaminen ei ole hanskassa, mutta kiva on matkustella.
  No joo, tympii moinen sen verran, mutta onneksi ei ole samaa meillä.

 12. #52

  Rekisteröitynyt
  marras 2005
  Sijainti
  Espoo
  Viestejä
  272
  Lainaus Viestin alkuperäinen lähettäjä: Huppe View Post
  Kompromissi?! Ei kai nyt sentään, mitä tuohon kompromissiin oli otettu hifin ehdoilla? Sama olisi ollut pakata laitteet pahvilaatikoihin ja sijoittaa varastoon, yhtä hyvä kompromissi olisi tullut, jopa parempi.
  Arvon Huppe, taidat olla poikamies. Kompromissia tuossa oli se, että ao. hellasärön jäljiltä noinkin paljon hifiä sai ylipäätään jäädä koko taloon ja vieläpä olohuoneeseen.

 13. #53

  Rekisteröitynyt
  heinä 2001
  Sijainti
  Tampere
  Viestejä
  569
  Hellasäröjäkin on monenlaisia. Mutta jos nappulaa on tuon verran kuin em. jaksossa kaverilla niin rakentaisi nyt hyvä mies vaikka kellarilaajennuksen johon saisi oman nurkan varusteltua mieleisekseen. Ja koodilukko oveen.

  Toisaalta aikamoisia virityksiä oli alkup. valoinakin ja vaikka itsekin on aikamoinen virittelijä niin olipa levottoman näköinen setti ilman Markon lopullista raiskaamistakin.
  Viestiä muokkasi viimeksi masa2; 08.10.2008 kello 20:42.

 14. #54

  Rekisteröitynyt
  touko 2005
  Sijainti
  Aik lähel jokke. Mut ei iha silti sen rannal.
  Viestejä
  1 093
  Tollasen naisen paikka ei ole ihmistalossa miehen kanssa. Jos kaiken maailman hifivehkeet noin paljon häiritsee, niin perustaisi ennemmin tyttöporukassa akkakommuunin jossa ei turhia ja rumia sähkövempeleitä olisi häiritsemässä. En tajua niitä akkoja jotka eivät ymmärrä että normaaliin kotiin kuuluu jonkunnäköiset poppivehkeet, telkkari ja ehkä tykkikin. Käsi ylös se, joka on tavannut miehen joka rupee vaimolleen soittamaan suutaan sähkölieden esteettisyydestä ja vaatimaan sisustajaa paikalle piilottamaan ruma hella kun siitä ei akka luopuakaan haluaisi.

  Ei hyvää päivää...
  Viestiä muokkasi viimeksi Don MC; 08.10.2008 kello 20:48.

 15. #55
  Lähtökohtahan näytti suunnilleen yhtä tyylikkäältä, kuin plazalaisten keskimääräiset teatterit.

  Itse ihmettelin sitä, ettei vaikkapa Kruunuradiolta pyydetty konsultointia asiaan. Tuosta etuseinästä olisi saanut helposti tehtyä osittain akustisesti läpinäkyvähkö, jolloin kaiuttimetkin olisivat edelleen toimineet. Kaiuttimet olisi voitu piilottaa vaikka kokonaan jonkinlaisen verhon taakse. Lisäksi olisi voitu unohtaa tuo televisio kokonaan ja laittaa seinään myös akustisesti läpinäkyvä screeni, jonka taakse keskikaiutin olisi voitu sijoittaa pystyyn!

  Ja mitä helkuttia, tuo Genelecin subbari jäi omaan koloonsa paraatipaikalle näkyville, vaikka on selvästi rumin elementti koko sisustuksessa? Ihme etteivät sitä maalanneet...

  Alkutilanteesta vielä sen verran, että ei kai tuolla torspolla oikeasti ollut keskikaiutin tavallisen (=ei akustisesti läpinäkyvän) screenin takana?

 16. #56
  Lainaus Viestin alkuperäinen lähettäjä: SaLe_X View Post
  Alkutilanteesta vielä sen verran, että ei kai tuolla torspolla oikeasti ollut keskikaiutin tavallisen (=ei akustisesti läpinäkyvän) screenin takana?
  ...oli sillä, valitettavasti. Muutenkin vässykkä kaverimme vaikutti siltä, että vaikka rahaa oli millä mällätä, mutta eipä ollut mitään tietotaitoa sitten kunnollisen audiohuonen tekoon. Oli lätkitty pöntöt minne sattuu, miten sattuu (kuten esim. se keskikaiutin siellä screenin takana). Terve ja moro...

 17. #57
  Lainaus Viestin alkuperäinen lähettäjä: Warlord View Post
  Arvon Huppe, taidat olla poikamies. Kompromissia tuossa oli se, että ao. hellasärön jäljiltä noinkin paljon hifiä sai ylipäätään jäädä koko taloon ja vieläpä olohuoneeseen.
  Warlord taitaa olla tossun alla...

 18. #58

  Rekisteröitynyt
  tammi 2008
  Sijainti
  Kitee
  Viestejä
  376
  No niin... tietysti piti tämäkin missata, eikä edes muistanu ajastinta laittaa. Sen verran mielenkiintoiselta kuulostaa et on pakko varmaan tuota uusintaa odottaa

  Itellä ei nimittäin toimi explorerillakaan tuo video, tulee vaan videon ääriviivat ja punainen ruksi siellä vas. ylänurkassa.

 19. #59
  Arvon Huppe, taidat olla poikamies. Kompromissia tuossa oli se, ett? ao. hellas?r?n j?ljilt? noinkin paljon hifi? sai ylip??t??n j??d? koko taloon ja viel?p? olohuoneeseen.
  Eip? taida olla. Taisi silti kohtalaisen kompromissiton ratkaisu olla entisess? asunnossa hupella. Muutenkin ko. kaverilla taitaa olla enemm?n sisustussilm?? kuin televisiosisustajalla...

  En viiti t?h?n linkitt?? luvatta kuvia, mutta ei tarvitse suuri sherlock olla kun t?ss? internetin ihmeellisess? maailmassa py?rit??n.
  ________
  Vaporizer
  Viestiä muokkasi viimeksi ChiKung; 27.08.2011 kello 07:24.

 20. #60
  Lainaus Viestin alkuperäinen lähettäjä: ChiKung View Post
  Eipä taida olla. Taisi silti kohtalaisen kompromissiton ratkaisu olla entisessä asunnossa hupella. Muutenkin ko. kaverilla taitaa olla enemmän sisustussilmää kuin televisiosisustajalla...

  En viiti tähän linkittää luvatta kuvia, mutta ei tarvitse suuri sherlock olla kun tässä internetin ihmeellisessä maailmassa pyöritään.
  no jaa... vaikka en kaikista Markon sisustuksista pidäkään, niin usein se tekee kuitenkin tyylikästä jälkeä jos katsoo maailman sisustuslehtien mukaan. Jos taas lukee Avotakkaa ja Pirkkaa, niin kyllä jokainen jamppa semmosen ilmeen saa tehtyä kotiinsa.

  En ota kantaa kotiteatterin toimivuuteen, vaan siihen, että vaikka ei itse pitäisi sisustuksesta, niin se voi silti olla tyylikäs. Markon sisustukset on kuitenkin asteen verran mietitympiä kuin monen muun tv:ssä olevan sisustajan.

  Tässä kyseisessä kohteessa ilme kuitenkin oli 10x siistimpi kuin alkutilanteessa. Jos joku osaa tehdä paremmin, niin kuvia kehiin vaan, mielellään näkisin ja sellaisia jotka eivät ole sitä perussuomitylsää settiä, eli valkoiset seinät, ruskeaa puuta ja limen värisiä aksentteja, joita on Avotakat ja Gloriat täynnä. Ja älkää vaan kertoko, että teillä on se sininen (nahka)sohva, joita huuto.net on tulvillaan...

  Suosittelisin selailemaan kaupassa vaikka sellaisia lehtiä kuin Metropolitan Home (jenkkityyliä), Plaza (modernia skandinaavista) ja vaikka jotain italialaisia lehtiä, niin alkaa ehkä ymmärtää mitä Marko koittaa saavuttaa designillaan kuitenkin toteuttaen asiakkaan toiveita.

Sivu 3 / 11 Ensimmäinen 1234567891011 Viimeinen

Posting Permissions

 • You may not post new threads
 • You may not post replies
 • You may not post attachments
 • You may not edit your posts
 •