Etusivu  ·  Keskustelufoorumit  ·  Tarinatupa  ·  Chatti  ·  WebMail  ·  Kuvagalleria  ·  Leffa-arvostelut  ·  Kilpailut  ·  DVD-luettelointi  ·  DVD-tietokanta  ·  DVD-julkaisuaikataulu ·  Uudet julkaisut ·  Markkinapaikka  ·  Trailerit  ·  Muistilista  ·  TV-ohjelmat  ·  Teatterileffat  
Viestit 1 - 3 / 3

Aihe: Humax 9200T + Plus-TV-kortti

 1. #1

  Humax 9200T + Plus-TV-kortti

  Kortti ei päivity -> maksukanavat ei näy, vaikka on kanavalistalla. Herjaa, että ei ole oikeutta. Päivitystiedot Humaxissa menneeltä kuulta! Mikä neuvoksi? Uusin ohjelmaversio on ladattu laitteelle. Kiitos vinkeistä jo etukäteen.

 2. #2
  Mulla täysin samat oireet CD:n kortilla johtuivat viallisesta kortista. Uusi kortti sisään ja homma toimi heti.

  Kannattaa testata kortti jossain toisessa boksissa.

 3. #3
  Sama onkelma.
  Itsenäisyyspäivänä tilasin kanavat uudelleen vanhalle kortille. Kesti monta päivää, ennenkuin alkoivat näkyä.
  Toissapäivänä taas ei sitten plussan kanavat näkyneet ollenkaan.
  Oon pistänyt kortin porukoiden Humaxiin, kun itte en sitä tarvitse. Äippä oli päivällä käynyt paikallisessa kodinkoneliikkeessä kysymässä neuvoa, josta oli soitettu asiakaspalveluun. Käskivät laittaa kortin boksiin ja plussan kanava päälle noin tunniksi; pitäisi auttaa. No, yllättäen ei mitään apua. Kodinkoneliikkeessä olivat kysyneet, voisiko kortissa olla vikaa -mitä itsekin ajattelin, mutta ap:ssä sanoivat, että heidän korteissaan ei vikoja ole ollut.
  Olivat myös kehottaneet soittamaan asiakaspalveluun boksin ääreltä, jotta pystyvät neuvomaan paremmin. Ittelläni työvuorot sotkee sen verran, että ei oikein pysty, ainakaan ennen lauantaita.
  Jos joku sattuu lukemaan, joka tietäis, onko mitään tehtävissä, niin vois neuvoa!

Posting Permissions

 • You may not post new threads
 • You may not post replies
 • You may not post attachments
 • You may not edit your posts
 •