PDA

Siirry lukemaan sivun täysversiota: : Uusi digi-tv kanava 'Viisi'kurdt
17.02.2004, 16:14
Uusi digi-TV kanava "VIISI" aloittaa toimintansa valtakunnallisessa lähetysverkossa perjantaina 12.3.2004 klo 17.00. Kanavalla on toimilupa teleostostoimintaan mikä mahdollistaa mm. vuorovaikutteisen palvelujen käytön matkapuhelimen avulla. Katsojat voivat myös vaikuttaa kanavan sisältöön mm. osallistumalla kuvaviestein, äänestämällä ja pelaamalla.

Kanavan toimitusjohtaja Jaakko Visuri kuvailee kanavaa innovatiiviseksi ja erilaiseksi - "markkinoiksi", joille tullaan ostamaan, viihtymään, sallistumaan ja tapaamaan tuttuja.

" Viisi on suomalaisten uusi kohtaamispaikka", sanoo Visuri.

"VIISI" -kanavan ohjelmapäällikkö Tiina Sailavuo kertoo ohjelmiston poikkeavan nykyisten kanavien tarjonnasta, sillä teemaohjelmat ja yhteisöt tulevat toimimaan ohjelmiston kantavana voimana.

Kotimaisia ajankohtaisohjelmia tullaan lähettämään useita tunteja päivittäin; "RUMBA" on musiikkiviihteen teema-ohjelma, "HOHTO" puolestaan liikuu elokuva- ja DVD-maailmassa. Uudenlainen palvelukonsepti "KissTV" aloittaa kanavan aamun päivittäin jo kello 05.

Ulkomaisesta ohjelmistosta vastaavat mm. "Cine News", "On The Set" ja "Famous". Ohjelmissa liikutaan pääasiassa elokuvamaailmassa ja tutustutaan tähtien elämään myös kulissien takana.

"JukeBoxi" esittää koti- ja ulkomaalaisia katsojien valitsemia musiikkivideoita ja viikonloppuisin nähtävä "LiveOke" -kotikaraokeohjelma on täysin uudenlainen tv-konsepti. Myös matkailu, muoti ja kauneus tulevat saamaan kanavalla ohjelma-aikaa.

- "ChatGalleria tuo mukanaan kuvaviestit ja lisää yhteisöllisyyttä, joten odotammekin ChatGallerian herättävän keskustelua", visioi Tiina Sailavuo.

Kanavan markkinointijohtaja Kai Taino kertoo uuden kanavan olevan mullistava mainosväline, jonka uudentyyppiset mainonnan muodot mahdollistavat jopa valtakunnallisen online-mainonnan.

- "Televisiomainonnan toteuttamisesta tulee nyt yhtä helppoa kuin vaikkapa paikallislehti- tai nettimainnonasta - joskin olemme huomattavasti nopeampia ja tehokkaampia", hehkuttaa Tainio. Perinteisen tv-mainonnan muotojen rinnalle VIISI on kehittänyt myös mm. TV-bannerit, infomercialit, HuutoTV:n sekä luokitellut kuvaviestimainokset.

VIISI aloittaa valtakunnalliset lähetyksensä 12.3.2004 klo 17.00 - aluelliset lähetykset alkavat syksyllä.


http://www.digitv.fi/uutinen.asp?path=1;699;4340

jopo
17.02.2004, 19:58
Musavideot ja DVD-juttu hyviä, mutta tuo kännykkä-interaktiivisuus-melkovarma häntäkoipienvälissäfloppi on turhaa. Odotellaan ja katsellaan.

DVB-G
17.02.2004, 20:43
Päinvastoin, aina löytyy tyyppejä, jotka tuhlaavat 90% tuloistaan kännykkälaskuihin, eli tuo kanava on vuoden päästä niin rikas, että se voi palkata Brunein Sulttaanin pesemään varpaitaan (sikäli kun teeveekanavalla varpaita ylipäänsä on), ja kyseisellä sulttaanillahan ei taskurahasta ole pula.

Ennenkin on syntynyt menestystarinoita, jotka perustuvat kansalaisten pohjattomaan tyhmyyteen. Suuri osa väestä omistaa paljon rahaa mutta vähän aivoja. Minäkin aion kantaa korteni kekoon uuden kanavan menestymisen puolesta: aion elämäni aikana uhrata seuraavan rahasumman interaktiivisiin palveluihin: 0,00 €. Jos oikein innostun kanavan tarjonnasta niin sen lisäksi uhraan vielä 0,00 € ja käsken kaikkia kavereitakin sijoittamaan huikeat 0,00 euroa. Kun tuosta kassavirrasta vähentää verot niin kyllä moisella nettotuotollakin kanavajohtaja on eri iloinen ja hieroo paksuja karvaisia käsiään yhteen niin kovasti, että savu nousee.

DVB-G
17.02.2004, 20:46
Tuo siis oli minun osallistumiseni/mielipiteeni tähän pyyntöön:

"ChatGalleria tuo mukanaan kuvaviestit ja lisää yhteisöllisyyttä, joten odotammekin ChatGallerian herättävän keskustelua", visioi Tiina Sailavuo.

Silverfang
17.02.2004, 22:22
Perinteisen tv-mainonnan muotojen rinnalle VIISI on kehittänyt myös mm. TV-bannerit, infomercialit, HuutoTV:n sekä luokitellut kuvaviestimainokset.
TV-bannerit? Meinaako se siis sitä, että ohjelmien aikanakin näkyy mainoksia? Taitaapi jäädä virittämättä :p

veppis
17.02.2004, 22:28
Toivottavasti kyseisen kanavan taso ei ole sama kuin edesmenneen surullisen kuuluisan MoonTV:n.

jms
17.02.2004, 22:34
Onkohan tuo sellainen 24h vuorokaudessa ostos-tv, missä voi lähetellä ostosten lomassa 0,84€ chat viestejä ja pelata pelejä? :rolleyes:

jmo
17.02.2004, 22:42
Jaa, eli käytännössä Chättiä ja sen tapaista n.20 tuntia, fashionia ja muuta uusinnan uusintaa lopun aikaa.
Ei hyvältä näytä. :rolleyes:
Kammottavaa horinaa nuo ns. tavoitteet. :hitme:
Ja vielä TV-bannerit. Huoh.
Onnea vaan matkaan.

Samppa
18.02.2004, 09:03
Toivottavasti kyseisen kanavan taso ei ole sama kuin edesmenneen surullisen kuuluisan MoonTV:n.

No, tuskin on tuosta pelkoa. Ohjelmatietojen perusteella taso tuntuu olevan huomattavasti alhaisempi. Pelkkää ostos-tv:tä ja chattiohjelmia.

Vai että on Hohto siirtymässä oikein tv-puolellekin, sinänsä kiinnostavaa nähdä mitä tuleman pitää.

tsinivuo
18.02.2004, 09:18
DVDPlaza ohjelman haluamme myös. Juontajaksi meidän oma kuuluisuus Jarkko "Mothafu*ka" G! :p

ZED
18.02.2004, 10:24
Onneksi/toivottavasti ko. kanava 5 ei näy Nebulan kortilla...

one
18.02.2004, 15:31
HOHTO-elokuvalehteä ja DVD Hohto -lehteä julkaiseva Hohto Publishing Oy aloittaa 12.3. kaksi uutta elokuvaohjelmaa televisiossa uudella valtakunnallisella digitaalisella TV Viisi -kanavalla. Hohto- ja DVD Hohto –nimiset elokuvaohjelmat esitetään joka päivä aamulla ja illalla TV Viisi -digikanavalla. TV Viisi näkyy 12.3. alkaen yli 400.000 digi-TV-taloudessa, ja ennusteen mukaan syksyllä 680.000 taloudessa 1,5 miljoonalle katsojalle.

Hohto –elokuvaohjelma katsoo ennakkoon, esittelee ja arvostelee ensi-iltaelokuvat, uutisoi ajankohtaiset elokuvamaailman kuulumiset, sekä haastattelee tähdet ja ohjaajat. DVD Hohto –ohjelma katsoo ennakkoon ja esittelee parhaat DVD-uutuudet sekä kertoo, mitä kotiteattereissa kannattaa katsoa ja mitä ei. Ohjelmat juontaa Reija Hankosaari.

”TV-ohjelmat ovat meille uusi aluevaltaus. Teemme yhteistyötä pitkän linjan TV-ammattilaisten kanssa, ja ohjelmiemme ohjaajana toimii Ari Lohenoja. Elokuvan ystäville meillä riittää kiintoisaa sisältöä, sillä teatterielokuvia tulee ensi-iltaan useita viikossa ja DVD-elokuvia julkaistaan Suomessa yli sata uutta joka kuukausi. TV-ohjelmat tukevat brandiamme ja antavat uutta sisältöä niin lehtiemme lukijoille kuin aivan uusillekin elokuvan ystäville”, sanoo Hohto Publishingin toimitusjohtaja Antti Tolonen.

TV Viisi –kanavan muu ohjelmisto sisältää viihdettä, asiaa, harrasteita, musiikkia, pelejä, kilpailuja, makasiineja ja tietopalveluja.

http://www.hohto.to/news1_221.html

turbo
19.02.2004, 09:01
"JukeBoxi" esittää koti- ja ulkomaalaisia katsojien valitsemia musiikkivideoita ja viikonloppuisin nähtävä "LiveOke" -kotikaraokeohjelma on täysin uudenlainen tv-konsepti.


Taitaa tulla tuosta koti Karaokesta kilpailija perinteiselle ravintolakaraokelle :hitme:

Dr. Maybe
22.02.2004, 03:33
"Televisiomainonnan toteuttamisesta tulee nyt yhtä helppoa kuin vaikkapa paikallislehti- tai nettimainnonasta - joskin olemme huomattavasti nopeampia ja tehokkaampia", hehkuttaa Tainio.

Ja ärsyttävämpiä?;)Perinteisen tv-mainonnan muotojen rinnalle VIISI on kehittänyt myös mm. TV-bannerit, infomercialit, HuutoTV:n sekä luokitellut kuvaviestimainokset.

(Johan oli pirun rumaa tagisoppaa.)

Eivät sitten ole tajunneet että bannerit ovat he**etin ärsyttäviä? (Minen oikeasti muista, kun on ollut suodatin kohta pari vuotta juurikin käämien kärähtämisen takia.:)) Eikä näytä porukalta hybristä puuttuvan, kun väittävät kehittäneensä infomercialit.

turbo: Keksivät vielä että tuollakin saa rahastettua, porukka soittaa 0.84/minuutti ja pääsevät aalloille laulamaan. Voisi tosin haitata ohjelman suosiota.:p

Juuh, näyttää skipattavalta. En muista ketä lainatakseni: "Poistan varmistimen vähintään kaksipiippuisesta haulikosta." (Se jäi epäselväksi onko kyseessä haulikko jossa on enemmän kuin kaksi piippua vai esim. sinko.) (Hm, outoa, eivät sitten rekisteröineet hohto.tv-domainia?)

Naukkis
25.02.2004, 19:26
Esim. musiikkivideoita esitettäessä ruudun alareunassa voisi hyvin pyöriä tekstimuotoisia mainoksia.

jokkea85
26.02.2004, 02:38
[font=Arial, Helvetica, sans-serif][size=2]Ulkomaisesta ohjelmistosta vastaavat mm. "Cine News", "On The Set" ja "Famous". Ohjelmissa liikutaan pääasiassa elokuvamaailmassa ja tutustutaan tähtien elämään myös kulissien takana.

Eivät sitten enää huonompia sarjoja keksineet. Ainakin SubTV:llä esitettävät Famousit taitavat olla viitisen vuotta vanhoja, Anna Nicole Smithistäkin sanottiin jotain tyyliin: Hän tulee palaamaan julkisuuteen kauniimpana kuin koskaan tms.Toivottavasti kyseisen kanavan taso ei ole sama kuin edesmenneen surullisen kuuluisan MoonTV:n.

MoonTV:llähän oli yllättävän paljon viihdyttävää ohjelmaa, esim. Kreivi Stakulan ohjelmat ja Play (eikös se sen niminen ollut?) varsinkin ennen uutta juontajaa. Myöskään Festarispesiaaleja ei sovi unohtaa, varsinkin vuoden 2000 tienoilla tehdyt olivat vielä hupaisia, viimeisimmät eivät enää oikein toimineet. Kuten Samppa jo mainitsikin, uuden kanavan ohjelmisto taitaa sisältää lähinnä mainoksia, chattia & muuta "ohjelmaa".

Simplicitas
03.03.2004, 20:56
Niin ja olihan Moonilla myös: "Isot asiat mitkä liikkuu" :p (vaimikäsenytolikaan). Näyttää kyllä melkosen surulliseslta toi VIISI. ;) toivottavasti se sonyn boxin päivitys tulee ennen ku se alkaa et voi sitten poistaa sen kanavan... ni ei tuu sitten katottuu vahingossakaan. Nykyisissäkin idioottimaisissa "puhuva pää" jutuissa on pinna välillä niin kireellä et vois tilata Georgelta jonku sortin ohjusiskun... :p En ymmärrä kuinka joku viittii pistää satoja €/kk siihen et saa jonku vammasen koneäänen sanomaan monotonisella ännellään: "syökää kanaa" tai jotain yhtä älykästä. :hitme: No ei se onneks ole omasta pussista pois! :p

jokkea85
04.03.2004, 02:14
Niin ja olihan Moonilla myös: "Isot asiat mitkä liikkuu" :p (vaimikäsenytolikaan).

Periaatteessa hiton hyvä ohjelmaidea. Harmi, että itse sarjan taso sitten oli mitä oli. :rolleyes:

Jarkko G.
04.03.2004, 10:53
DVDPlaza ohjelman haluamme myös. Juontajaksi meidän oma kuuluisuus Jarkko "Mothafu*ka" G! :p

No minä ainakin katsoisin silloin :D

Qube
06.03.2004, 19:25
Onpa hyvin tehty pohjatyö tuon kanavan nimen keksimisessä. Eikös FST:n digikanava jo näytä "mainoksissaan" yms. olevansa ns. viides kanava? Ainakin se noppalogo jossa lukema 5 tuli heti mieleen.

No, kun tarkemmin luki noita Viisi-kanavan ajatuksia niin taitaa olla muutenkin aika juosten k*stu koko konsepti...

pede
06.03.2004, 20:18
Onpa hyvin tehty pohjatyö tuon kanavan nimen keksimisessä. Eikös FST:n digikanava jo näytä "mainoksissaan" yms. olevansa ns. viides kanava? Ainakin se noppalogo jossa lukema 5 tuli heti mieleen.


joo, ja FST:n LCN (logical channel number) on 5

uiski
12.03.2004, 00:12
Viitonen ilmestyi kanavalistalle kun hain kanavat uusiksi tänään. Jotain kanavan omaa mainostraileri-musavideo-hässäkkää sieltä näyttäisi tulevan :sleep:

Charlie
12.03.2004, 12:09
Viitonen ilmestyi kanavalistalle kun hain kanavat uusiksi tänään. Jotain kanavan omaa mainostraileri-musavideo-hässäkkää sieltä näyttäisi tulevan :sleep:

Mistä kanavanipusta tuo roska löytyy?

uiski
12.03.2004, 13:11
Mistä kanavanipusta tuo roska löytyy?
En pysty nyt varmistamaan (töissä) mutta olisiko ollut C-nipussa. Ainakin digitan sivujen mukaa syksyllä olisi kanavanipussa C.
http://www.digitv.fi/sivu.asp?path=1;2999

pede
12.03.2004, 13:41
En pysty nyt varmistamaan (töissä) mutta olisiko ollut C-nipussa. Ainakin digitan sivujen mukaa syksyllä olisi kanavanipussa C.
http://www.digitv.fi/sivu.asp?path=1;2999

viritin sen eilen pc-kortille, ja kyllä se tuossa c-nipussa taisi killua. siinä vaiheessa illalla siellä ei kyllä ollut kuin liikkumaton ilmlitus että alkaa joskus... oisko jopa ollut 12.3.04... hm.. sehän taitaa olla tänään :hitme:

odotukset eivät tosin ole kuin että roskaa tulossa

kurdt
12.03.2004, 13:53
viritin sen eilen pc-kortille, ja kyllä se tuossa c-nipussa taisi killua. siinä vaiheessa illalla siellä ei kyllä ollut kuin liikkumaton ilmlitus että alkaa joskus... oisko jopa ollut 12.3.04... hm.. sehän taitaa olla tänään :hitme:

odotukset eivät tosin ole kuin että roskaa tulossa
Viddu, minä en löydä sitä TTV:n kaapelista.. Voiko joku sanoa tarkan paikan?

uiski
12.03.2004, 14:07
siinä vaiheessa illalla siellä ei kyllä ollut kuin liikkumaton ilmlitus että alkaa joskus... oisko jopa ollut 12.3.04... hm.. sehän taitaa olla tänään :hitme:

odotukset eivät tosin ole kuin että roskaa tulossa
Jep. Illalla näkyi liikkumaton kanavan tunnus eikä mitään ääniä. Aamulla taas sama pätkä pyöri kun eilen alkuillasta. Äänessä oli kuitenkin KissFM:n aamutiimiin lähetys... Kanavan sivuilla (http://www.viisi.fi/tiedotteet.htm) sanotaankin jotta:

Uudenlainen palvelukonsepti "KissTV" aloittaa kanavan aamun päivittäin jo kello 05.Radio-ohjelmaa telkkarista?

Pazze
12.03.2004, 15:55
Tiedä sitten mitä tämäkin sisällään pitää, mutta odotetaan innolla. Varmaan todella monipuolinen ja innostava kanava. Pisti silmään tämä tasa-arvoisuus. Kontakteissa (http://www.viisi.fi/contact.htm) mainittiin 4 miestä (kaikki johtajia) ja yksi nainen (vain päällikkö).

warre
12.03.2004, 16:02
Näytti ilmestyneen jo Sonerankin kaapeliin kanavalistan hännille. Kauhean palikkainen kuva kyllä.

warre
12.03.2004, 18:06
No äsken jo kuvassa joku blondi aukoi suutaan,mutta äänenä Kissfm :)


-no nyt tuli oikeakin ääni, tosin rankasti säröytyneenä ja kuvassakin virheblokkeja suht tiheään

digtic
12.03.2004, 18:14
Kuvassa ja äänessä ei ole kehumista, karkoittaa viimeistään katsojat jos se ei ala kohta parantua.

warre
12.03.2004, 18:22
No ainakin täällä ääni on ollut nyt vähän aikaa kokonaan mykkä.

dare
12.03.2004, 18:25
Olemme varmasti todistamassa suomalaisen televisiohistorian pohjakosketusta. Tämän alemmaksi ei voi mennä. Moonteevee näytti, että pienellä budjetilla voi tehdä asiallisia ohjelmia, mutta tämä mainoskännykkähumbuuki on kyllä niin perseestä kuin jokin asia voi perseestä olla. "Meillä ei ole mainoskatkoja lainkaan. Kuvassa näkyy koko ajan mainosbanneri." Viisi on kanava, jota on varmasti hauska tehdä, mutta kidutus katsoa. Ensimmäinen kanava, joka on suunnattu pelkästään tekijöille. Vai aikooko joku katsella näitä mainosbannereita vielä huomennakin?

:sick:

Zeus
12.03.2004, 18:52
Tuo jukeboksi-ohjelma voi toimia korkeintaan radion korvikkeena, kun itse video on pieni osa näyttöä mainosbannerin ja tekstiviestimainoksen seassa.

Borje
12.03.2004, 19:31
Olemme varmasti todistamassa suomalaisen televisiohistorian pohjakosketusta. Tämän alemmaksi ei voi mennä. Moonteevee näytti, että pienellä budjetilla voi tehdä asiallisia ohjelmia, mutta tämä mainoskännykkähumbuuki on kyllä niin perseestä kuin jokin asia voi perseestä olla. "Meillä ei ole mainoskatkoja lainkaan. Kuvassa näkyy koko ajan mainosbanneri." Viisi on kanava, jota on varmasti hauska tehdä, mutta kidutus katsoa. Ensimmäinen kanava, joka on suunnattu pelkästään tekijöille. Vai aikooko joku katsella näitä mainosbannereita vielä huomennakin?

:sick:

Kuka noita lupia oikein jakaa.... Kaistat on muutenkin tiukalla

warre
12.03.2004, 19:52
Kuka noita lupia oikein jakaa.... Kaistat on muutenkin tiukalla

Eipä ne noille kyllä luvassa luvanneet kuin 1M /s (ja kuvassa ajoittain kyllä näkyy)

pjarre
12.03.2004, 21:42
Aika uskomatonta, jopa "ohjelma" kuten Hohto TV - jos se nyt tosiaan oli juuri menossa - tulee boksattuna 1/4 ruutuun. Voe mahoton! Ja HohtoTV:n juontajatypyllä vielä oli koko ajan joku räkäkikkare tai muu tumma nenässä roikkumassa.

"Tähän ei analogilähetykset pysty"

Pitäiskö laittaa vedonlyönti kauanko Vitosella riittää rahat pyörittää tuota menestyskonseptia?

Borje
12.03.2004, 23:23
Hyva soomi!!!

pede
13.03.2004, 00:48
Pitäiskö laittaa vedonlyönti kauanko Vitosella riittää rahat pyörittää tuota menestyskonseptia?

arvaa paljonko tuon tekemiseen menee rahaa? satelliitillatuollaisia kanavia on astralla ja hotbirdillä vaivoiksi asti.

valitetaan mielummin sitä, että miksi tuollaselle sheisselle myönnetään lupa syödä kaistaa

Jarippp
13.03.2004, 08:00
kuullostaa hyvältä toi uus kanava....pitänee viritellä näkymään.. :confused:

jms
13.03.2004, 08:55
Eilen illalla hain kanavat automaattihaulla uudestaan ja huomasin, että siellä oli 30 tv-kanavaa aikaisemman 21 sijaan, herranjestas! Mutta siellä olikin jonkun toisen lähettimen canalplussat ja tuo vitosen kuva ja ääni pätki kokoajan, no ei haittaa jos sisältökin on sitä itteään. Oli siellä joku muukin uusi kanava, mutta ei sieltä näkynyt mitään.

Borje
13.03.2004, 11:02
arvaa paljonko tuon tekemiseen menee rahaa? satelliitillatuollaisia kanavia on astralla ja hotbirdillä vaivoiksi asti.

valitetaan mielummin sitä, että miksi tuollaselle sheisselle myönnetään lupa syödä kaistaa

Kyllä rahat riittää, viestin hinta 1-2 euroo . 7 ja Seuran kestotilauksista jengillä jäänyt sen verran sivuun että loput voi työntää SMS viesteihin

Kristian Kiri
13.03.2004, 14:02
Vähän naureskelin tota ohjelma tarjontaa mitä toi lykkää ulos...
Repesin sit viimein tolle:http://www.viisi.fi/ohjelmatiedot.htm "Ohjelmatiedot saattavat ajoittain poiketa edellämainituista."

Charlie
13.03.2004, 14:06
1 Mbit/s on tuolle roskalle aivan liikaa. 0 Mbit/s olisi parempi, toivottavasti tuosta päästään nopeasti eroon. (Sorruin minäkin virittämään kanavan...)

Borje
13.03.2004, 14:16
Vähän naureskelin tota ohjelma tarjontaa mitä toi lykkää ulos...
Repesin sit viimein tolle:http://www.viisi.fi/ohjelmatiedot.htm "Ohjelmatiedot saattavat ajoittain poiketa edellämainituista."

Webmasterille helppo nakki, tarvii vain copy/paste toimintoa

Kaitzu
13.03.2004, 16:33
(Sorruin minäkin virittämään kanavan...)
Mun ei edes tarttenut virittää sitä, siellä tuo listoilla oli kun laitteen käynnisti :( Eilen pätkä katottiin ja naurettiin, jotain live-karaokea oli menossa :hitme:

teme_l
13.03.2004, 17:38
Heh... voi jeesus kun oli tipahtaa pyrstölleni... kanavalla pyörii jotain ihan ihmettä, joka on kuvattu jollain KÄNNYKKÄKAMERALLA! HALOOOOOO!!!! Ja sen mitä äänestä sain selvää oli kyseessä joku Ensi-Illan tyylinen ohjelma :thumbsup: .

Hmm... antaskohan Yle maksulliselle 24h pornokanavalle luvat? Vois olla jopa hyödyllisempi... :D

Pistä 200euroa boksiin ja saa kuvan, joka joko näkyy tai ei, ohjelmatarjonta joka ei muutamaa poikkeusta lukuunottamati analogiverkosta poikkea, nippu maksullisia kanavia/palveluita ja muutama pikkukiva lisäosa... ja sitten ihmetellään miksi esim. minun vanhempani eivät digiboksia osta :hitme:

Eiköhän analogiverkko ole vielä 2010 toiminnassa.

Silverfang
13.03.2004, 17:43
Viritin - ihmettelin - poistin. Eikä takaisin helpolla tule.

jopo
13.03.2004, 18:00
Nojaa, viritin, katsoin ja totesin ettei ainakaan nyt tullut hyvää ohjelmaa. Paitsi päivällä, oli todella hyvä ohjelma jossa arvosteltiin softaa symbian puhelimiin :) vaikka juontaja olikin aunurista. Noh, mikskäs se ei saisi tuolla listoilla olla?

Kola
13.03.2004, 22:44
Päivällä katsoin ja kuva laahasi äänen perässä noin viisi sekuntia, huoh.

Wasserschwein
14.03.2004, 13:16
Viritin kanavan ja se on kyllä juuri niin hanurista kuin sopi olettaakin. Kun sain kanavan viritettyä niin kaiken huipuksi sieltä tuli heti ensimmäisenä se ikivanha, aina niin ärsyttävä, Motor Up-mainos. :OI :sick:

kurdt
14.03.2004, 13:20
Minä en saa kanavaa näkymään. Näyttää, että se olisi salattu. Tosin näiden viestien perusteella tuskin menetän kamalasti :)

dare
14.03.2004, 16:34
Aika uskomatonta, jopa "ohjelma" kuten Hohto TV - jos se nyt tosiaan oli juuri menossa - tulee boksattuna 1/4 ruutuun. Voe mahoton! Ja HohtoTV:n juontajatypyllä vielä oli koko ajan joku räkäkikkare tai muu tumma nenässä roikkumassa.

Ja arvostelun hän sitten luki suoraan Hohto-lehdestä, se nenäkillutin tekstissä kiinni, kuinkas muuten. Sanavalmis toimittaja olisi pienen taustatyön jälkeen heittänyt vastaavan arvostelun lonkalta.

Heidän tekstiviestichattia ei kyllä ole mitään järkeä. Bittivirta on niin matala, ettei tekstistä saa mitään selvää. Ei silti, että tällä olisi jotain merkitystä. Harmittaa vain, että arvokkaita valtakunnallisia kanavia näemmä lahjoitetaan kelle tahansa helsinkiläiselle kaduntallaajalle.

Nyt muuten kannattaa tekstiviestillä äänestää mikä on paras LotR-elokuva...

Kristian Kiri
14.03.2004, 23:44
Nyt muuten kannattaa tekstiviestillä äänestää mikä on paras LotR-elokuva...

Ehkä kovempi äänestys olisi jos kysyttäisiin kannattaako kanavan lähetystä jatkaa...
:rolleyes:

Dr. Maybe
15.03.2004, 02:27
[...] Äänessä oli kuitenkin KissFM:n aamutiimiin lähetys... Kanavan sivuilla (http://www.viisi.fi/tiedotteet.htm) sanotaankin jotta:
Radio-ohjelmaa telkkarista?

Näköradio.:hitme:

Pitäisi kai tuhlata muutama minuutti elämästään tuonkin virittämiseen. Eihän sitä ole pakko laittaa suosikkilistalle.:)

Olipas taas hyödyllistä. Rumaa kuvaa ja pätkivää ääntä. Ihan kuin esmes WinAmp kun kuormaa on liikaa.:D

Lassi
15.03.2004, 13:13
Näköradio. :hitme:
Yle:llähän on tällainen ihmetys ollut jo jonkin aikaa, kun TV2:n arkiaamujen "Mikä Mikä TV:ssä" (=mobiilivisa) näkyy ja kuuluu YleX:n Juuson ja Peltsin aamushöw-spektaakkeli.

JaLe
15.03.2004, 14:00
Vähän olen yritänyt katsella tätä uutta kanavaa. Eipä ainakaan viellä kovinkaan kummoiselta näytä tuo tarjonta.

Eniten ihmetyttää se että kuva lähetetään 4:3 muodossa eikä 16:9 suhteisena.

Pitäisköhän laittaa polli pystyyn että kuinkakohan monta kuukautta (tai viikkoa) tämäkin kanava on voimissaan.

Aikoinaan Urheilukanavaa sentään mainostettiin MTV3:lla ja Nelosella. Ja silti se on ainakin kerran mennyt konkurssiin ja omistaja vaihtunut.

Juti
15.03.2004, 14:58
Vähän olen yritänyt katsella tätä uutta kanavaa. Eipä ainakaan viellä kovinkaan kummoiselta näytä tuo tarjonta.
---


Ja nettisivuihin panostetaan ilmeisesti yhtä paljon kuin ohjelmatarjontaan :)
--
Viisi aloittaa valtakunnalliset digitaaliset televisiolähetykset 12.3.2004 kello viisi - 24h ohjelmistolla.

Nähdään silloin! =)
--
(http://www.viisi.fi)

zagreb
23.03.2004, 15:12
"Meillä ei ole mainoskatkoja lainkaan. Kuvassa näkyy koko ajan mainosbanneri."

Heillä ei ole ohjelmakatkoja, jotka häiritsevät mainosten katselua.
:D
Viiden konseptissa näytti olevan uusia ideoita tv-mainontaan, mutta katsojia kiinnostaa ehkä enemmän uudet tv-ohjelmaideat. Itse kannatan yhä sitä perinteistä mainostustapaa, eli mainoskatkoja. Ja näytetään sitä ohjelmaa koko ruudun kokoisena, hyvänen aika!

pjarre
24.03.2004, 22:21
Tänään muuten tuli MTV3+:lta kopio Viidestä (Royal Family tms.), mutta hämmästyttävää kyllä tekniikan puolesta huonommin kuin Viideltä - tekstit jäivät overscannin alle ja kuvattu 16:9 materiaali oli laihdutettu 4:3 luukkuun. Huh huh.

Kristian Kiri
24.03.2004, 23:57
Tänään muuten tuli MTV3+:lta kopio Viidestä (Royal Family tms.), mutta hämmästyttävää kyllä tekniikan puolesta huonommin kuin Viideltä - tekstit jäivät overscannin alle ja kuvattu 16:9 materiaali oli laihdutettu 4:3 luukkuun. Huh huh.

Mitäh? leviää ku rutto muille kanaville?
Kohta katellaan esim:C.S.I ja muut ohjelmat kolmoselta ja neloselta samalla tavalla :naminami:

Borje
25.03.2004, 01:29
Mitäh? leviää ku rutto muille kanaville?
Kohta katellaan esim:C.S.I ja muut ohjelmat kolmoselta ja neloselta samalla tavalla :naminami:

Terestiaali tarjonta alkaa uhkaavasti muistuttaa Bulgaari-Kreikkalaista Satelliitti-ostoskanava-jukeboxi-SMS helvettiä. Kaikki liikkuvakuva siirtyy maksukanaville ja ilmaiskanaville jää vain Pyykkö & Co keskusteluryhmineen minkä voisi esittää RADIOSSA!!!

pjarre
25.03.2004, 11:27
Kaikki liikkuvakuva siirtyy maksukanaville ja ilmaiskanaville jää vain Pyykkö & Co keskusteluryhmineen minkä voisi esittää RADIOSSA!!!

Niinpä siinä taitaa käydä. Sitten kun conax bokseja on maassa tarpeeksi, niin mahtaakohan esim. Maikkari sijoittaa ykköshankintansa ilmaiselle MTV3 kanavalle vai maksulliselle MTV3+ kanavalle. Sama Nelosella. Hmm?

pede
25.03.2004, 11:57
Niinpä siinä taitaa käydä. Sitten kun conax bokseja on maassa tarpeeksi, niin mahtaakohan esim. Maikkari sijoittaa ykköshankintansa ilmaiselle MTV3 kanavalle vai maksulliselle MTV3+ kanavalle. Sama Nelosella. Hmm?

liiketoimintamallit ovat toisiansa täydentäviä

ei nämä firmat pahaa pahuuttansa maksutv:tä kehitä. se on liiketoimintaa, jota halutaan kehittää. aivan kuin mitä tahansa muuta liiketoimintaa. ei se ole public service toimintaa.

ei sitä parasta sarjaa lyödä maksulliselle kanavalle 5000 katsojan katseltavaksi jos sitä katselee 2 miljoonaa katsojaa mainosrahoitteisella kanavalla. suosituimpien ohjelmien pätkillä tulevat mainokset maksavat maltaita, siis tuovat rahaa tv-yhtiölle. ongelma on ne täyteohjelmat.

joku joka tapauksessa maksaa toiminnan joko mainostajat, eli kuluttajat tuotteiden hinnassa, tai katsojat maksukanavilla, tai joissakin tapauksissa sekä että.

------------------

EDIT

jotta nyt pysyttäis aiheessa, niin todettakoon että tuo vitonen syö senverran kaistaa tuosta muxista, että se olisi hyvin voitu varata 5.1 äänelle korottamalla esim nelosen kaistamäärää.

tosin nelosella (ja digitalla?) tuskin on vielä valmiuksia tuohon teknisellä puolella ja kun se digita veloittaa siirretyn bittimäärän mukaan, on sekin jarruna 5.1 äänelle.

en tiedä kuka tarvitsee tuollaista"viisi" kanavaa. ilmeisesti kanavayrittäjät ;)

saavat hekin elantoansa harjoittaa, mutt kun nyt on vain ne 3 muxia tilaa...

Kristian Kiri
28.03.2004, 15:14
Tuli hetki sit visio et olishan se hienoa jos joka ilmaiskanavan ohjelmassa olis tekstiviesti alue!
Jengi vois lähetellä tekstareita vaikka simpsonien aikana.
Vois vaikka juonipaljastuksia lähetellä että ei tarvis jännätä mitään :)

Textarilaatikko vois olla sellasen 20cm korkee ja sit loput mitä jää ni jäis ohjelmille.

Sit vaan ohjelmakortteja helkkaristi myyntiin että voi katella joltain rinnakkaiskanavalta 20euron/kk hintaan ilman tekstarilaatikkoa.

sepi
31.03.2004, 14:02
Eikö kanavan nimeä voisi vähän editoida viisi -> vitsi :cool:

jussi28
31.03.2004, 20:49
Tänään aamulla oli Viisi kanavan kuvan- ja äänenlaatu erittäin huono mutta tällä hetkellä näyttäisi olevan parempi kuin ikinä aikaisemmin:thumbsup:.
Sisältöhän on vielä mitä on.

paivi78
31.03.2004, 20:55
Kun kanava aloitti toiminnan, vilkaisin hetken lähetystä, se riitti minulle.
Ei voisi vähempää kiinnostaa kyseisen kanavan lähettämä tarjonta.

mimarjam
01.11.2004, 15:57
Usenetin puolella oli maininta että kanavan tilalle tulisi uusi musiikkikanava,
mutta mitään muuta tietoa ei tunnu löytyvän.

Samoin kanavalla ja http://www.viisi.fi sivulla näkyy vain kantikas puhekupla tekstillä "Tulossa".

Onkohan jollain parempaa tietoa asiasta ?

#mika

jms
01.11.2004, 16:47
Mahtaako, tapaus "Timpe" olla tämänkin kuplan takana? Sen naamahan siellä lähinnä on Kiss-FM:ää mainostanut, mitä joskus nopeasti on ohi selannut.
Mihin on kadonnut sextv, liikenne25, ym. turhat?

projectx
01.11.2004, 20:38
Usenetin puolella oli maininta että kanavan tilalle tulisi uusi musiikkikanava,
mutta mitään muuta tietoa ei tunnu löytyvän
Ei olisi yhtään hassumpi idea... varsinkin jos saisivat kuvanlaadun edes siedettäväksi ja lähettäisivät vanhoja mtv:n 'headbanger's ball' videoita mm. Helloweeniltä, King Diamondilta yms... ja muuta kunnon asennevideoita :D

carpenter83
02.11.2004, 20:28
Mahtaako, tapaus "Timpe" olla tämänkin kuplan takana? Sen naamahan siellä lähinnä on Kiss-FM:ää mainostanut, mitä joskus nopeasti on ohi selannut.
Mihin on kadonnut sextv, liikenne25, ym. turhat?
Kyllä Seinäjoella ainakin löytyy vieläkin SexTV, Liikenne 25 jne. "turhat kanavat"...

xclone
11.11.2004, 02:24
Parasta aikaa pukkaa vitoselta musavideoita mutta ääntä ei kuulu... on se niin vaikeaa laittaa kaikki kuntoon lähetyspäässä näin digitekniikan aikana. :OIEDIT: puoli tuntia tuli musavideoita, ja nyt on taas tulossa kyltti ruudussa... mitähän lienee testanneet.. no eiköhän tuo lähipäivinä selviä.

mikax7x
11.11.2004, 16:14
SBS hakee uudelle kanava viiden korvaavalle ympärivuorokautiselle musiikkivideokanavalle musiikki-scheduloijaa Lontooseen työpaikkailmoitus (http://www.sbs.fi/index.cfm?area=tvrekry)

Kanava aloittaa nyt marraskuun aikana.

warre
11.11.2004, 16:38
Kanava aloittaa nyt marraskuun aikana.

Huomenna startti:

http://www.marmai.fi/doc.te?f_id=624809

juhaa
11.11.2004, 16:58
Parasta aikaa pukkaa vitoselta musavideoita mutta ääntä ei kuulu... on se niin vaikeaa laittaa kaikki kuntoon lähetyspäässä näin digitekniikan aikana. :OI

Otitko nauhalle, tällä hetkellä tulee se ääni siihen ;)

DVB-G
11.11.2004, 17:29
Kuva ja ääni hieman epäsynkassa.

Muttamutta, onko tuo siis vitsi vaiko ihan totta? Vastahan pääsin pilkkaamaan toisaalla tuollaista trendiä, jossa kuvan päälle pannaan kaikkea haitallista roinaa. Ja se hirveys onkin totta jo nyt, eikä vasta vuoden päästä. Pitää täten ruveta radikalisoimaan sanan säilää ja pilakuvien generointia, nuo tv-pässinpäät keksivät järjettömiä kuvanpilausmenetelmiä nopeammin kuin minä kykenen kuvittelemaan painajaisia sellaisista keinoista.

Mikä siinä on niin vaikeaa jättää 720x576 pikselin alue steriiliksi, taideteoksen ohjaajan tarkoittamaan ulkosasuun?

Panisivat mieluummin joka musavideon väliin minuutin mittaisen höpöhöpösession, jossa olisi pelkkää chat/mainos/mitälie-tekstiä kuvassa ja äskeisen & tulevan musavideon musiikki taustalla soimassa. Pysyisi asia ja pasga erillään.

Luckyman
11.11.2004, 18:26
24h musiikkivideokanava on mainospalkista huolimatta loistava lisä maanpäälliseen digitv-jakeluun. :thumbsup:

Taitaa tulla vaan aikamoista puuroa tuosta C-nipusta kun Canal+ Sport tungetaan vielä sinne..

juhaa
11.11.2004, 21:08
Taitaa tulla vaan aikamoista puuroa tuosta C-nipusta kun Canal+ Sport tungetaan vielä sinne..

Annetaankohan Urheilukanavan kaistaa tuohon käyttöön? ks. linkki
http://www.mtv3.fi/uutiset/mediait/arkisto.shtml?2004/10/325486

projectx
11.11.2004, 21:12
24h musiikkivideokanava on mainospalkista huolimatta loistava lisä maanpäälliseen digitv-jakeluun. :thumbsup:


Todellakin, mutta toivottavasti älyäisivät näyttää myös vanhempia hyviä videoita, eikä mitään pelkkää britneytä. Sellainen olisi aika hyvä järjestely, että tiettynä aikana omilla ohjelmapaikoillaan tulis esim. raskaampaa kamaa ja joskus erikoisempaa, ja joskus (ei pakollinen ;) ) tätä nykyistä listapas.. kamaa.

warre
11.11.2004, 21:40
Kuuluko jollakulla Soneran kaapelissa tällä kanavalla ääni? Itselläni täällä Kouvolassa Humaxin boxilla musiikkivideot pyörii mutta ääni on mykkä :(

amkoo
11.11.2004, 23:13
toimii sekä kuva että ääni .. :thumbsup:

(ja poksi oli humax cxc2000)

carpenter83
11.11.2004, 23:19
On sentään parempi kuvan ja äänen laatu kuin ennen uudistusta ja ei nuo chatijutut hirveästi haittaa, kun vertaa edelliseen Jukeboxiin kanavalla, jolloin itse videot näytettiin n. 1/4 kuvasta ja loput chattia ja mainoksia. Videovalinnat vain ovat ikävä kyllä olleet paljon huonompia kuin ennen uudistusta, mutta kyllä tietysti tuollainen ilmainen musiikkikanava on ihan kiva, kuten jo joku enemmin mainitsikin.

nible
12.11.2004, 00:06
Kuuluko jollakulla Soneran kaapelissa tällä kanavalla ääni? Itselläni täällä Kouvolassa Humaxin boxilla musiikkivideot pyörii mutta ääni on mykkä :(

Samaa vikaa täällä Lappeenrannassakin.

xclone
12.11.2004, 01:02
Ja Rovaniemellä soneran kaapelissa edelleen ääni mykkänä, onpa hieno musiikki kanava. Lähetin palautetta vitosen öö siis uuden voice sivuston kautta, saapa nähdä vaivautuvatko edes vastaamaan. Ja topiikin aloittaja voisi muokata threadin nimen uudeksi... tyyliin uusi digikanava the voice !! tai vaikka Jos Mika kehtais vaihtaa. :thumbsup:

xclone
12.11.2004, 01:06
Todellakin, mutta toivottavasti älyäisivät näyttää myös vanhempia hyviä videoita, eikä mitään pelkkää britneytä. Sellainen olisi aika hyvä järjestely, että tiettynä aikana omilla ohjelmapaikoillaan tulis esim. raskaampaa kamaa ja joskus erikoisempaa, ja joskus (ei pakollinen ;) ) tätä nykyistä listapas.. kamaa.Eikös tuolla voicen sivuilla lukenut että 30 prossaa on suomalaista musaa... ja loput on VARMAAN sitten samaa soopaa mitä kissfm:llä eli sitä listakamaa.

pede
12.11.2004, 01:46
kamala kuva

kun sen veti koko näyttöön oli vain mosaiikkiä. nimellinen bitrate 10 megaa. todellinen varmaan megan verran, mikä muuten taisi olla tämän kanvan toimiluvassa

warre
12.11.2004, 13:46
No nyt ääni kuuluu ja nimi on vaihtunut The Voiceksi myös Soneran kaapelissa :)

Pace
12.11.2004, 15:30
Pitäisikö tämän näkyä myös maanpäällisessä jakelussa?

Liikenne 25 löytyi uutena, mutta sieltä ei tule mitään.

Kola
12.11.2004, 15:34
Pitäisikö tämän näkyä myös maanpäällisessä jakelussa?

Näkyi ainkain täälä Espoossa kun ruokiksella testasin.
Ensivaikutelma kanavasta on positiivisempi kuin edellisellä.

jukka69
12.11.2004, 20:28
Pitäisikö tämän näkyä myös maanpäällisessä jakelussa?


Hyvin näkyy ja kuuluu Porissa. Boksina Humax CX1201T.

Gordon
12.11.2004, 20:37
Virheetön kuvanlaatu Tampereen tietoverkossa tolla The Voice-kanavalla, äänenlaatu mun mielestä huonompi, kuin "oikeilla" kanavilla. Boxina Xsat CD.TV410. Ja sisältö :sick:

Charlie
12.11.2004, 20:53
Kanavahan kuuluu C-nippuun, joten se ei näy tuoreimmilla digilähetysalueilla.

Pace
13.11.2004, 00:20
Liedossa (Turun lähellä) ei näy. :weep:

C-nippu (Canal+, Turku TV, Urheilukanava) kyllä näkyy, joten siitä ei ole kiinni.

JohnX
13.11.2004, 10:01
Liedossa (Turun lähellä) ei näy. :weep:

C-nippu (Canal+, Turku TV, Urheilukanava) kyllä näkyy, joten siitä ei ole kiinni.

Turun lähettimen kautta ei näy, vaikka The Voice ilmoittaa näkyvyytensä kattavan 72% väestöstä eli sen alueen mistä C-kanavanippua lähetetään. Kysyin digitv-infosta asiaa ja vastasivat seuraavaa:


Hei,

Kiitos palautteesta.

The Voice ei näy Turussa toistaiseksi.

Kukin kaupallinen televisioyhtiö rahoittaa toimintansa itse ja tekee toimilupansa
puitteissa päätökset siitä, minkä tv-asemien kautta niiden ohjelmat välitetään.

Digita laajentaa mielellään tv-verkkoa asiakkaidensa päätösten mukaisesti.
Toivomukset/kysymykset näkyvyysalueen laajentamiseksi kannattaa siis ensisijaisesti
osoittaa ohjelmayhtiöille.

pjarre
13.11.2004, 10:15
Muttamutta, onko tuo siis vitsi vaiko ihan totta? Vastahan pääsin pilkkaamaan toisaalla tuollaista trendiä, jossa kuvan päälle pannaan kaikkea haitallista roinaa. Ja se hirveys onkin totta jo nyt, eikä vasta vuoden päästä.

En jaksa nyt vaihtaa Vitoselle että näkisin mitä sieltä tulee, mutta jo silloin kun se alunperin aloitti puoli vuotta(?) sitten niin varsinainen "kuva" oli vain 1/4 ruudusta. Jos tuo oli se mitä moitit ja yritit parodioida niin olet pahasti ajastasi jäljessä. :cool:

Katselija
13.11.2004, 10:56
Turun Kaapelissa The Voice näkynyt pari päivää. Diginä.

Sami
13.11.2004, 11:26
mutta jo silloin kun se alunperin aloitti puoli vuotta(?) sitten niin varsinainen "kuva" oli vain 1/4 ruudusta.

Juu kuva on "koko ruudulla" nyt mutta ylä- ja alareunassa ja välillä lähes keskellä ruutua vilistää jos jonkinlaista mainosta, viestiä ja muuta huttua. 3-4 kertaa olen kanavalle kääntänyt ja joka kerta siellä on Britney juossut tissiliivisillään ympäri planeettaa. Kotimaista en ole nähnyt kertaakaan. Taitavat esittää asiansa ulkomaan kielillä tosin mä en tunnista varmuudella muita kuin Eppu Normaalin ja Juice Leskisen ;)

Käikäle
13.11.2004, 11:49
Kyllä siellä eilen Rasmuksen video pyöri. Mut ei tosta kanavasta kannata olla huolissaan jos ei näy. Soittoääni tms pyörii koko ajan ylälaidassa ja musiikkivalikoima on aika surkea. Lisäksi äänenlaatukin on surkea. Veikkaan ettei ole pitkäikäinen kanava...

warre
13.11.2004, 11:52
Kotimaista en ole nähnyt kertaakaan. Taitavat esittää asiansa ulkomaan kielillä tosin mä en tunnista varmuudella muita kuin Eppu Normaalin ja Juice Leskisen ;)

On siellä ihan suomenkielisiäkin videoita välillä, kuten Indicaa, Gimmelä ja Tiktakia. Ja sitten joitain räpättäjäkäsienheiluttajia.

xclone
13.11.2004, 16:17
Kyllä siellä eilen Rasmuksen video pyöri. Mut ei tosta kanavasta kannata olla huolissaan jos ei näy. Soittoääni tms pyörii koko ajan ylälaidassa ja musiikkivalikoima on aika surkea. Lisäksi äänenlaatukin on surkea. Veikkaan ettei ole pitkäikäinen kanava...


Itse taas luulen että on pitkäikäinen kanava koska takana on iso yhtiö.


SBS iskee tv-nuorisoon

Ilkka Jauhiainen 11.11.2004, 11:11

SBS:n pohjoismainen The Voice aikoo kaapata nuorisokatselua Music Televisionilta.

Perjantaina aloittava The Voice Tv on 10—24-vuotiaille kohdistettu musakanava. Kanava on maanpäällisessä digijakelussa.

Vastassaan sillä monikansallinen superbrändi MTV.

Toimitusjohtaja Leena Ryynänen ja tv-projektia vetävä Henrik Laine eivät paukuttele henkseleitään.

— Kanavan liikevaihtoa on vaikea ennustaa samoin kuin katsojamääriä, Laine sanoo.

Täysimittainen ohjelmisto tulee ruutuihin vasta tammikuussa.

Tähtäin tulevaisuudessa

Tähtäin on vuodessa 2007. Silloin analogiset tv-lähetykset loppuvat ja koko Suomi siirtyy digiaikaan.

— Tämä on soft launch, Laine täsmentää.

Tanskassa The Voice ehti jo näyttää kyntensä. Jättimäisen ulkoilmakonsertin myötä lanseerattu kanava ohitti nopeasti katselussa MTV:n ja sai viikoilla 34—38 lähes 4,5 prosenttia 10—24-vuotiaiden tv:n katselusta. Tanskassa kanava on digitaalisen jakelun lisäksi analogisena satelliitti- ja kaapelijakelussa.

The Voice on nopeatempoinen, musiikiltaan 30-prosenttisesti kotimainen kanava. Tunnukset ja suurin osa musiikkivideoista muokataan ohjelmavirraksi Lontoossa. Suomeen tulevan lähetyksen soittolistojen ohjelmoinnista vastaa suomalainen työntekijä.

Rinnalle myös radio

Music Televisioniin verrattuna The Voicen etuna on vahva paikallistuntemus. SBS tekee jatkuvasti kuuntelijatutkimuksia ja tietää mistä musiikista nuoret tykkäävät. Kunkin Voice TV:n musiikkilistat muokataan paikallisten makutottumusten mukaisiksi.

Suomeen SBS rakentaa studion, jossa kotimaiset ohjelmat tehdään. Raskasta ohjelmatuotantoa kanavalle ei tule. Voicen prime time ajoittuu iltapäivään, kun koulut ovat loppuneet.

Tanskassa tv-kanavan rinnalla toimii samanniminen radiokanava.

— Tutkimme parhaillaan, miten saisimme uuden radiokanavan myös Suomeen, Leena Ryynänen sanoo.

Yksi mahdollisuus on laittaa Voice digitaaliseen tv-jakeluun Kissin tai Iskelmän tilalle. Digitaalisen tv-verkon kautta ei kuitenkaan tavoita suuria kuuntelijamääriä. SBS voisi myös ostaa analogisen kanavan tai liisata taajuuden toimilupaa hallinnoivalla yhtiöltä.

Nykyisessä toimilupatilanteessa uuden analogisen taajuuden hankkiminen pitää sisällään riskejä. Nykyiset kaupalliset radioluvat umpeutuvat vuonna 2006 eikä uusien lupien jakoperusteista vielä ole tietoa.

— Ostaisimme mieluusti Sävelradion, mutta nyt ei ole sopiva hetki, Ryynänen sanoo.

Chauron
13.11.2004, 17:23
Ihan kivan ja mielenkiintoisen näköinen kanava... ääni vaan ei kuulu Oulussa (aika: lauantai klo 16.23).

Erittäin huono kuva tosin.

pjarre
15.11.2004, 13:33
Itse taas luulen että on pitkäikäinen kanava koska takana on iso yhtiö.


Ei se alle 600M liikevaihto hirveän iso ole. Esim. Nelosen takana olevan SanomaWSOY:n liikevaihto on 2.4 miljardia.

warre
15.11.2004, 15:13
Ei se alle 600M liikevaihto hirveän iso ole. Esim. Nelosen takana olevan SanomaWSOY:n liikevaihto on 2.4 miljardia.

Mutta toisaalta MTV3:n takana olevan Almamedian liikevaihto oli viime vuonna vain n. 460 miljoonaa.

Ja tuo SanomaWSOY:n 2.4 miljardia ei ole liikevaihto vaan osakekannan markkina-arvo, liikevaihto on n.1.7miljardia...


lähteet:
http://www.almamedia.fi/fsa_liikevaihto

http://sanomawsoyq3.brandmanual.com/Interim_2004/Q3/fi/sanomawsoy/fi_FI/avainluvut/

pede
15.11.2004, 15:40
kannattamatonta kanavaa yläpidetään vain kahdesta syystä

1) uskotaan että kannattaa myöhemmin
2) uskotaan saadaan joku etu jonka uskotaan olevan suurempi kuin tappio

jos on isommat olkapäät, tietysti tappiota voidan sietää kauemmin. toisaalta, kun ollaan alan isoja toimijoita, nähdään (yleensä) nopeammin mikä voi kehittyä joksikin ja mikä ei. nyt on menossa koeajo.

pjarre
17.11.2004, 10:27
Mutta toisaalta MTV3:n takana olevan Almamedian liikevaihto oli viime vuonna vain n. 460 miljoonaa.

Ja tuo SanomaWSOY:n 2.4 miljardia ei ole liikevaihto vaan osakekannan markkina-arvo, liikevaihto on n.1.7miljardia...


lähteet:
http://www.almamedia.fi/fsa_liikevaihto

http://sanomawsoyq3.brandmanual.com/Interim_2004/Q3/fi/sanomawsoy/fi_FI/avainluvut/

Niinkuin tuosta sanomawsoyq3 urlista voi päätellä, niin 1.7miljardia on 3 ensimmäisen neljänneksen liikevaihto. Oikea url on http://www.sanomawsoy.fi/investors/default.asp?folder_id=128 ja 2.4 miljardia.

Sekä Almamedia että SBS ovat aika pieniä yrityksiä painimaan Music Televisionia vastaan...

iksa
18.11.2004, 10:27
Sekä Almamedia että SBS ovat aika pieniä yrityksiä painimaan Music Televisionia vastaan...

Ehkä, jos ajatellaan koko maailmaa, tai esim. pohjoismaita (MTV Nordic). Kuitenkin tuo nyt lienee ohjelmistoltaan Suomeen suunnattu kanava, joten se pystyy mukautumaan paremmin yhden maan katselijoiden mukaan, kuin MTV. Ilmeisesti näin on juuri käynyt Tanskassa. Lisäksi tuo kanava näkyy maanpäällisessä digijakelussa, jossa ei MTV ole kilpailemassa.

Ihan hyvä, että saadaan Suomeen kanava, joka näyttää myös Suomalaisia musiikkivideoita. :thumbsup:

Swingbream
18.11.2004, 11:08
Kuitenkin tuo nyt lienee ohjelmistoltaan Suomeen suunnattu kanava, joten se pystyy mukautumaan paremmin yhden maan katselijoiden mukaan, kuin MTV. Ilmeisesti näin on juuri käynyt Tanskassa.

Ideana tuossa on kai se, että kanava on vähintäänkin pohjoismainen, ellei sitten suuntaa laajemmallekin (päämaja Lontoossa). Kansallisesti sitten personoidaan tarpeen mukaan, eli pienillä kustannuksilla voidaan tuottaa "paikallista" musiikkikanavaa. MTV ei tähän pysty, koska koneisto on niin raskas, "Nordic" on varmaankin pienin yksikkö jota sillä näyttävyydellä voi pyörittää. Ja eihän sieltä tule edes musiikkia!

Slash80
18.11.2004, 11:39
Toivottavasti siellä tajutaan, että suomessa raskas rock on aina ollut vahvoilla. Joku heavyn erikois ohjelma olis kyllä nannaa, mutta enpä usko että sopii "profiiliin".

premier
18.11.2004, 11:44
Ihan mielenkiintoiseltahan tuo vaikuttaa, mutta kolme asiaa ärsyttää:

1. Ne helvetin soittoäänimainokset, jotka pyörii kuvan päällä
2. Huono kuvanlaatu
3. Musiikkivideot saatetaan pätkästä suunnilleen puolivälistä jo poikki.

Austin_Powers
21.11.2004, 13:41
Ihan mielenkiintoiseltahan tuo vaikuttaa, mutta kolme asiaa ärsyttää:

1. Ne helvetin soittoäänimainokset, jotka pyörii kuvan päällä
2. Huono kuvanlaatu
3. Musiikkivideot saatetaan pätkästä suunnilleen puolivälistä jo poikki.
Hyvä kanavahan tuo Voice on. Vaikka juuri täytinkin 38, enkä siis kuulu kanavan kohderyhmään, niin täytyy myöntää, että aika monta tuntia on kanavaa jo tullut katsottua - tai ainakin pidettyä taustalla auki. Kanavaa nimeltään Viisi ei koko aikanaan tullut katsottua muutamaa minuuttia enempää.

Kuvanlaatu ei ole kovin kaksinen, mutta kyllä se juuri ja juuri kelpaa, kun en ohjelmia aio mihinkään tallennella tms. Voicea on silti mukava seurata muun toiminnan ohessa. Tarpeeksi kauan kun kanavaa katsoo, niin alkaa ärsyttämään se, että samat videot tulee moneen kertaan. Varsinkin niitä räppivideoita tuntuu piisaavan ärsyttävyyteen asti.

Vaakakupin hyvällä puolella on se, että tulee aika paljon muutakin kuin Jou-Jou-lökäpöksyjen kädenviskontaa kameralle. Eli kanavan anti ainakin tähän asti on ollut varsin hyvissä rajoissa kaikille kaikkea. Vaikka heviä itse suosinkin, niin ei ole ollenkaan pahitteeksi kuulla ja nähdä muutakin rockia. Ja todella hienoa nähdä noinkin paljon kotimaista tuotantoa!

Minusta Voice näyttää noi videot ihan hyvin alusta loppuun. Mutta tosiaan ruudussa pyöriville mainoksille ja teksteille on varattu liikaa tilaa. Useinmiten. Juuri tällä hetkellä on nuo ruudun alareunan tekstit sentään poissa.

carpenter83
21.11.2004, 13:46
Ihan mielenkiintoiseltahan tuo vaikuttaa, mutta kolme asiaa ärsyttää:

1. Ne helvetin soittoäänimainokset, jotka pyörii kuvan päällä
2. Huono kuvanlaatu
3. Musiikkivideot saatetaan pätkästä suunnilleen puolivälistä jo poikki.
Minäkin voisin kommentoida tähän, että
1 & 2) Mielummin näin kuin MTV:n tyyli, että mainoskatkot/tunti > musiikkivideot/tunti ja Voice sentään esittää laajemmin videoita kuin vain ne uusimmat hitit.

3) Tällaista en ole huomannut

p314fi
23.11.2004, 20:49
Turun lähettimen kautta ei näy, vaikka The Voice ilmoittaa näkyvyytensä kattavan 72% väestöstä eli sen alueen mistä C-kanavanippua lähetetään. Kysyin digitv-infosta asiaa ja vastasivat seuraavaa:

"The Voice ei näy Turussa toistaiseksi.

Kukin kaupallinen televisioyhtiö rahoittaa toimintansa itse ja tekee toimilupansa
puitteissa päätökset siitä, minkä tv-asemien kautta niiden ohjelmat välitetään."Voicen mukaan syy on kuitenkin siinä että kyseinen c-nippu on täynnä.


"2.1 Miksi kanava ei näy Turussa maanpäällisellä digiboksilla?

The Voice lähetetään DVB-T –verkon, eli maanpäällisen digi-tv –verkon kanavanippu C:ssä. Turun alueella tässä kanavanipussa ei valitettavasti ole riittävästi tilaa kanavalle. "

JohnX
23.11.2004, 21:23
Voicen mukaan syy on kuitenkin siinä että kyseinen c-nippu on täynnä.

Mitenköhän mahtaa The Voice-kanavan koko maanpäällisen jakelun käydä, kun nyt haettavana olleet muiden paikkakuntien alueelliset kanavat aloittavat. Silloinhan ei ole tilaa C-kanavanipussa muuallakaan kuin Turussa?

Luckyman
23.11.2004, 21:44
Mitenköhän mahtaa The Voice-kanavan koko maanpäällisen jakelun käydä, kun nyt haettavana olleet muiden paikkakuntien alueelliset kanavat aloittavat. Silloinhan ei ole tilaa C-kanavanipussa muuallakaan kuin Turussa?

Varmaan B-nippuun tunkevat..? :hitme:

http://www.mtv3.fi/uutiset/mediait/mediait.shtml?2004/11/331281

carpenter83
24.11.2004, 06:49
Mitenköhän mahtaa The Voice-kanavan koko maanpäällisen jakelun käydä, kun nyt haettavana olleet muiden paikkakuntien alueelliset kanavat aloittavat. Silloinhan ei ole tilaa C-kanavanipussa muuallakaan kuin Turussa?
Saisivat alkaa jaella lisää lupia vasta sitten kun ilmassa on tilaa tarpeeksi neljännellekin nipulle (eli kun analogiset lähetykset loppuvat)...

tapantma
24.11.2004, 11:10
Voicen faq:ista poimittua

1.1 Voisiko esim. hevimusiikilla olla oma ohjelmansa?
Lisää genrekohtaisia musiikkiohjelmia tullaan varmasti näkemään vuoden 2005 aikana – lisää herkkua tulossa myös raskaamman musiikin ystäville.

jms
24.11.2004, 11:18
Maksukanavat saisi olla omassa nipussaan ainakin. Canalin 4 kanavaa vie turhan paljon kaistaa, jos ei niitä edes katso.

pede
24.11.2004, 13:56
suomellahan on lupa neljänteen verkkon paikallislähetyksiä varten. Lähettimet olisivat muistaakseni hieman pienitehoisempia tuossa verkossa.

Tuohon verkkon ei pitäisi automaattisesti antaa digitalle lupaa, vaan laittaa se avoimeen kilpailuun. Jos saataisiin toinen toimija niin Digitankin täytyisi muuttua entisestä YLEn lähetysosastosta, joka sanelee hinnat, ihan oikeaksi yritykseksi.

mikax7x
24.11.2004, 20:18
Eikös se neljäs kanavanippu päätetty antaa tälle kännykkä-tv:lle (DVB-H)? Oli harvinaisen typerä päätös, kun kanavapaikkoja haikailee ihan laadukkaat kansainväliset firmat kuten Discovery Channel ja Disney. Tuosta DVB-H:sta ei taida tulla mitään vielä moneen vuoteen.

Gordon
01.12.2004, 18:47
Olen tähän samaan threadiin aikaisemmmin kirjoittanut, Voicen kuvanlaadun olevan hyvä. No viime aikoina kuva on pikselöitynyt aika pahasti.
Samoin Mtv3. Tampereen tietoverkko Xsat CDTV410.

J-Man
02.12.2004, 15:40
Voicen äänenlaatu on tänään aivan kauhea! Aivan kuin tulisi monona. Onko muilla?

carpenter83
03.12.2004, 00:19
Voicen äänenlaatu on tänään aivan kauhea! Aivan kuin tulisi monona. Onko muilla?
Juu, tänään ollut tunkkainen ääni. (Seinäjoella, DVB-T)

whoman
12.12.2004, 12:31
Voicen kuva on täyttä kuraa, usein hyvin palikoitunutta, parhaimmillaankin välttävää tasoa. Katselukelvotonta. :sick:

carpenter83
12.12.2004, 21:12
Voicen kuva on täyttä kuraa, usein hyvin palikoitunutta, parhaimmillaankin välttävää tasoa. Katselukelvotonta. :sick:
Riipuu musavideosta, jos video on 4:3 ja paljon liikettä niin silloin kyllä on kuraa, mutta jos kuvasuhde on 16:9 tai 2,35:1 ja videoissa ei ole mitään paljon koodiausta rasittavaa efektiä (sadetta tai stroboa) niin kuva on kyllä ihan mukiinmenevää.

whoman
12.12.2004, 21:50
Riipuu musavideosta, jos video on 4:3 ja paljon liikettä niin silloin kyllä on kuraa, mutta jos kuvasuhde on 16:9 tai 2,35:1 ja videoissa ei ole mitään paljon koodiausta rasittavaa efektiä (sadetta tai stroboa) niin kuva on kyllä ihan mukiinmenevää.

Vilkaisin viime yönä tuota kanavaa. Laajakuvaa taisivat pukata ulos. Liian tiukasti pakatun kuvan palikoitumista ei voinut olla huomaamatta.

iksa
15.12.2004, 11:29
Ei näköjään MTV katsellu kauan tätä hommaa:

Music Television perustaa oman tv-kanavan Suomeen (http://www.kaleva.fi/html/JTpage451119.html)

turbo
15.12.2004, 11:41
Ei näköjään MTV katsellu kauan tätä hommaa:

Music Television perustaa oman tv-kanavan Suomeen (http://www.kaleva.fi/html/JTpage451119.html)

Tuleekos tuo myös terrestiaali digi verkkoon ?

Tiedotteessa puhuttiin vain kaapelista...

pede
15.12.2004, 12:42
mistä teet tilaa terrestiaaliin?

carpenter83
16.12.2004, 11:44
mistä teet tilaa terrestiaaliin?
Tiputtamalla kaikki radiokanavat pois... :rolleyes:

pede
16.12.2004, 17:21
taivalla tuleekin sitten mielnkiintoista, kun satelliittiin tulee kaikki kansalliset. tosin anal ja viashit ottanevat vain kansallisen kanavan jakeluun..

pede
16.12.2004, 19:16
"kansallisessa" Canal+:ssa on 97 % ohjelmista samoja suomessa ja ruotsissa. tanskan cana+ on sama kuin suomen. .

mistä keksit että mtv Nordicv olisi eri ruotsissa. jommallak ummalla satelliitilla nimi on muutettu sisältö eri.

musassa tulee suurempi vaihtelu

pede
17.12.2004, 04:31
eli valitan typoista. ruotsin kanavilla toisella satellittioperaattorilla mtv nordic menee nimellä mtv sweden. ohjelma on ihan sama.

jos olet sitä mieltä että sisältö on merkityksetön, ole hyvä. eri taajuksilla lähettäminen on tekninen ratkaisu. me, eli loput ihmiskunnasta ymmärrämme eri kanavilla sisällön olevan eri. jos sulla on eri määritelmät, too bad ja goodbuy.

mielenkiintoista tulee minusta olemaan eri kansallisten kanavien sisältö. eli kuinka paljon iskelmää ja tangoa suomessa,, jotain muuta ruotsissa jne. pitääkö viäntää rautalankasta?

jussi28
17.01.2005, 20:01
Eipä ole kanava muuttunut vuoden alusta miksikään vaikka niin on lupailtu.
http://www.voice.fi/info.htm

cuetec
19.01.2005, 12:38
Eipä ole kanava muuttunut vuoden alusta miksikään vaikka niin on lupailtu.
http://www.voice.fi/info.htm

Miksi sen piti muuttua..?

Voicessa hermo menee noihin ***tanan love- ja horoskooppihorinoihin, jotka peittävät 1/3 kuva-alasta.. miksi ei voi laittaa jotain banneria pyörimään "mustien palkkien" alueelle, suurin osa videoista kun on kuvattu leffakangas-kuvasuhteessa (2.35:1?). Mutta kotimaista tosiaan tulee ja se on hyvä juttu. Huono puoli on, kanavalla pyörii samat videot jatkuvasti.

Miten voi olla vielä noin typeriä SMS-juttuja, eikö mitään viisaampaa keksi.. mutta idea taitaakin olla vain, että tavis saa nimensä tv-ruutuun ja sehän on hienoa:

20:00-24:00 Love Score
Rakastaa, ei rakasta...? Love Score kertoo totuuden. :hitme: :hitme:

ei oo todellista..

carpenter83
19.01.2005, 14:41
Eipä ole kanava muuttunut vuoden alusta miksikään vaikka niin on lupailtu.
http://www.voice.fi/info.htm
Johtuu varmaan, että uudistuksia luvattiinkin vuoden 2005 aikana...

juhaa
19.01.2005, 14:53
Miksi sen piti muuttua..?


Tulemme laajentamaan The Voicen konseptia vuoden 2004-2005 aikana. Ensi vuoden alusta lähtien kanavalle on tulossa mm. suomalaiset juontajat. Stay tuned.

ei hirveästi :)

JohnX
06.02.2005, 18:43
Nyt lukee The Voicen (http://www.thevoice.fi) etusivulla "Enää 7 päivää", että silloin taitaa juontajat ilmestyä ko. kanavalle.

Tuli sitten käännettyä antenni Turun sijaan Eurajoelle päin eli nyt näkyy kanava muulloinkin kuin pakkasella. Suurin huomio kiinnittyi parantuneeseen kuvan laatuun verrattuna kanavan aloitusajankohtaan, kun ko. kanavaa viimeksi katsoin. Edelleen tulee liiaksi samoja musavideoita, toivottavasti tarjonta laajenee.

storm
06.02.2005, 18:54
Ei noista väkerryksistä ole mihinkään. Luvat vaan pois tuollaisilta kanavilta kaistaa syömästä IMO.
Nimim. Moontv:tä kaipaillen. :weep:

RAVIREZ
06.02.2005, 20:22
Nyt lukee The Voicen (http://www.thevoice.fi) etusivulla "Enää 7 päivää", että silloin taitaa juontajat ilmestyä ko. kanavalle.

Tuli sitten käännettyä antenni Turun sijaan Eurajoelle päin eli nyt näkyy kanava muulloinkin kuin pakkasella. Suurin huomio kiinnittyi parantuneeseen kuvan laatuun verrattuna kanavan aloitusajankohtaan, kun ko. kanavaa viimeksi katsoin. Edelleen tulee liiaksi samoja musavideoita, toivottavasti tarjonta laajenee.

HTV:n verkossa jotain 1-2 viikko sitten Voicen kuvanlaatu muuttui isoista leegoista yhdeksi kuvanlaadultaan parhaimmista kanavista (ehken MTV Nordic:n jälkeen..)..

Sitä ennen oli ihan kamalaa leegopaskaa...

jussi28
07.02.2005, 15:45
Kyllä on nyt kuvan ja äänen laatu kohdallaan.
Kunhan vain saataisiin sisältö myöskin kohdalleen=Heavymusiikki:D.

xclone
07.02.2005, 17:53
Tämä kanavahan on KISSFM liikkuvalla kuvalla, muuta eroa ei ole tuohon radiokanavaan. Samaa listakamaa kummallakin kanavalla suurimmaksi osaksi. :weep:

warre
14.02.2005, 19:23
No tällähetkellä tuolla Voicella ei näy niitä mainosbannereita ollenkaan. :thumbsup:
Olisikohan luopunut niistä pysyvästi :confused: <toivoo>

Kelvin
16.02.2005, 23:52
Lähetetäänkö osa videoista todellakin monoäänellä, vai onko mulla kaiutinpiuhoja poikki? Millä digiboksilla tai tietokonekortilla huulisynkka on kunnossa? En ole vielä nähnyt, että synkka olisi kohdallaan (maanpäällinen DVB-T, Espoo). Nebula PCI-kortilla käytän logo removal -toimintoa poistamaan pahimmat bannerit kuvasta. Jos kuvaa ei katso meneehän tuo selaimen alla taustamusiikkina...

Kelvin

carpenter83
18.02.2005, 00:18
Lähetetäänkö osa videoista todellakin monoäänellä, vai onko mulla kaiutinpiuhoja poikki? Millä digiboksilla tai tietokonekortilla huulisynkka on kunnossa? En ole vielä nähnyt, että synkka olisi kohdallaan (maanpäällinen DVB-T, Espoo).
Kyllä sitä monoa sieltä tarjotaan aina välillä... Ainakin Galaxis Pop-C boksilla (Seinäjoki) Voicen huulisynkka on melkein aina kohdallaan, pahimmat synkkausongelmat on Subin puolella mutta siellä on ilmeisesti synkkausongelmia analogisella puolellakin. :hitme:

pede
18.02.2005, 01:53
kyllä mulla nebulalla on äänisynkka aika paikallan. nebulallahan saa äänisynkan säädettyä settingsin puolelta.

kuvanlaatu voicella on roskaa. palikkaa.

xclone
31.05.2005, 18:59
Tämmöstä taas digipuolella, uutinen poimittu digitodayn sivulta...Digitaalista The Voice -televisiokanavaa on voitu tähän asti seurata suurimmassa osassa suomalaisista kodeista, koska kaapelitelevisioyhtiöt ovat voineet jakaa kanavaa myös sen varsinaisen näkyvyysalueen ulkopuolella.

Televisioyhtiö SBS Finland ja tekijänoikeusjärjestö Kopiosto eivät ole kuitenkaan päässeet neuvotteluissaan yhteisymmärrykseen musiikkikanavan tekijänoikeuskorvauksista, minkä vuoksi kaapelitelevisioyhtiöt joutuvat lopettamaan kanavan jakelun alueilla, joissa The Voice -kanava ei ole maanpäällisessä digitaalisessa jakelussa (eli vastaanotettavissa niin sanotulla harava-antennilla).

Lähetyssignaali joudutaan näillä alueilla katkaisemaan tänään tiistaina, osapuolet kertovat. Kanava palaa kaapeliverkkoihin Imatralla ja Lappeenrannassa syys-lokakuun vaihteessa, kun Digita aloittaa kanavan jakelun Joutsenon ja Kolin lähetysmastoista.

Kaapeliyhtiöt toivovat, että Digitan verkkoa laajennettaisiin mahdollisimman nopeasti myös muille alueille taikka, että SBS Finland ja Kopiosto pääsisivät varsinaisen näkyvyysalueen ulkopuolisesta kaapelijakelusta sopimukseen, jolloin The Voice -kanavan jakelu voitaisiin näillä alueilla taas aloittaa.

The Voice -kanavan kanssa samanlaisessa tilanteessa olevan Urheilukanavan osalta laajempi jakelu on sovittu, ja kanavan jakelu jatkuu kaapeliverkoissa nykyisessä laajuudessa.http://www.danasoft.com/vipersig.jpg

Luckyman
11.06.2008, 15:26
http://www.marmai.fi/uutiset/article112158.ece?s=r&wtm=Markkinointi_Mainonta/-11062008


Oho, taas uusi tv-kanava

SBS alkaa syyskuussa näyttää uutta TV Viisi -kanavaa Voicen kanavapaikalla. Maksuton TV5 näkyy 18.00-24.00. Muuhun aikaan kanavapaikalla näkyy Voice.

Suomessa tunnetun tv- ja radiotoimija SBS Finland Oy:n emoyhtiö ProSiebenSat.1 Media AG perustaa uudistuvaa kanavaa varten oman organisaation, johon palkataan 30 suomalaista tv-alan ammattilaista.

-Tavoitteenamme on luoda aidosti vaihtoehtoinen kotimainen tv-kanava, joka parantaa nykyisten mainosrahoitteisten tv-kanavien ohjelmatarjontaa, TV5 Finland Oy:n toimitusjohtaja Peter Behrends kertoo.

- Investointi vahvistaa SBS Finland Oy:n roolia Suomen mediamaailmassa ja antaa hyvät lähtökohdat uusien toimilupien hakemiselle. Tavoitteenamme on saada jatkossa kaksi toimilupaa, SBS Finland Oy:n toimitusjohtaja Leena Ryynänen kiteyttää.

SBS haki TV5:lle toimilupaa antenniverkkoon jo vuonna 2006.

MM-karsinnat ilmaisjakeluun

TV Viisi esittää kotimaista ja eurooppalaista ohjelmistoa, sarjoja, dokumentteja ja elokuvia. Tarjontaa täydennetään amerikkalaisella ohjelmistolla.

- TV Viisi on viihde- ja yleiskanava, joka tarjoaa katsojille entistä monipuolisempaa ohjelmatarjontaa parhaaseen katseluaikaan, Behrends sanoo.

Lähetykset aloitetaan syyskuussa 2008. Kotimaisen ohjelmiston esittäminen alkaa vuoden 2009 alusta, ja sen määrää lisätään kanavan kasvun myötä.

TV Viisi näyttää ohjelmaa alkuillasta myöhäisiltaan klo 18.00 – 24.00 ja The Voice TV muuna aikana klo 24.00 – 18.00.

TV Viidellä nähdään syksyllä myös Suomen miesten jalkapallon A-maajoukkueen MM-karsintaottelut 10.9. alkaen samaan aikaan Suomen johtavan urheilukanava CANAL+:n kanssa.

CANAL+ kuuluu samaan ProSiebenSat.1 Media AG -mediakonserniin kuin TV Viisi ja The Voice TV.

Samaan aikaan = suorana?

ege
11.06.2008, 16:44
Onko tämä jotain sukua sille "Viidelle" joka muutama vuosi sitten "aloitti", mutta jäi silti kuitenkin aloittamatta, eli josta tämäkin ketju silloin on lähtenyt liikkeelle? Omaperäinen nimi ainakin, eihän meillä ole vasta kuin FST5, kaapelissa TV5 Europe ja nyt tämä uusi Viisi, joka siis tulee loogisesti nimensä muikaisesti kanavapaikalle 10.

estobe
14.06.2008, 21:13
Onko tämä jotain sukua sille "Viidelle" joka muutama vuosi sitten "aloitti", mutta jäi silti kuitenkin aloittamatta, eli josta tämäkin ketju silloin on lähtenyt liikkeelle?

Kyllähän se Viisi tavallaan kerkesi aloittaakin, koska muistan sen suttuisen chattiruudun, jonka taustalla soi Kiss FM. Kanava kuitenkin korvautui The Voicella (tai kanavan nimi vaihtui Voiceksi) ennen kuin varsinainen Viiden ohjelmisto kerkesi alkaa. Yksi ja sama SBS:n alainen firma tämän Viiden/Voicen taustalla on kai kuitenkin koko ajan ollut, eli eiköhän tässä nyt vain herätellä vanhaa projektia henkiin. Ei minulla silti mitään sitä vastaan ole, että turhanpäiväisen musiikkikanavan tilalle tulee parhaaseen katseluaikaan jotain katsottavaakin.

Innolla jään odottamaan TV5:n (uudelleen)aloittamista. :)

EDIT. Ja toivotaan nyt vielä, ettei Vitosen ohjelmisto ole yhtä "laadukasta" kuin vuonna 2004.

estobe
16.06.2008, 18:38
Olipas onni, että jalkapallon MM-karsintojen näyttämisestä ilmaiseksi Vitosella kerettiin sopia ennen kuin Canal+ myytiin Bonnierille. Ei olisi Bonnier varmaankaan suostunut moiseen järjestelyyn.

h-p
19.06.2008, 23:41
Toivottavasti KPO saa nyt aikaiseksi näyttää tuota Viitosta kun Voice ei näy tekijänoikeushärdellin(?) vuoksi.

edit: TV5-kanavahan on jo. (se ranskalainen kanava)

nami
20.06.2008, 12:24
Toivottavasti KPO saa nyt aikaiseksi näyttää tuota Viitosta kun Voice ei näy tekijänoikeushärdellin(?) vuoksi.

edit: TV5-kanavahan on jo. (se ranskalainen kanava)

Onhan täällä kohtalotoverita, jotka saavat nauttia KPO:n loistavasta palvelusta :hitme:

estobe
16.08.2008, 02:16
Viitosen kotisivut löytyvät osoitteista:
http://www.tv5.fi
http://www.viisi.fi
http://www.tvviisi.fi

Jottei kukaan menisi harhaan. :D

Jazo
16.08.2008, 02:30
Onko se pilipalikanava Voice jo lopetettu? Vai tarvitseeko meidän kärsiä siitä vielä tulevaisuudessakin?

warre
16.08.2008, 03:35
Onko se pilipalikanava Voice jo lopetettu? Vai tarvitseeko meidän kärsiä siitä vielä tulevaisuudessakin?
Kyllä. Ohjelma-aika vaan lyhenee.

lepreconn
16.08.2008, 10:33
Eikös tuon alunperin pitänyt jakaa ohjelma-aika puoliksi? Linkin takaa näyttäisi olevan vain tunnit 20-23.

xclone
16.08.2008, 13:47
Eikös tuon alunperin pitänyt jakaa ohjelma-aika puoliksi? Linkin takaa näyttäisi olevan vain tunnit 20-23.

Joo tämmöinen mielikuva oli minulle myös jäänyt. Aika perseestä tuo klo 20 - 23 systeemi. Tiedä sitten jos ne laajentaa tulevaisuudessa tuota ohjelma aikaa. No eipä täällä tuo Voicetv näy edes joten aivan sama mulle periaatteessa.

warre
16.08.2008, 15:56
Joo tämmöinen mielikuva oli minulle myös jäänyt. Aika perseestä tuo klo 20 - 23 systeemi. Tiedä sitten jos ne laajentaa tulevaisuudessa tuota ohjelma aikaa. No eipä täällä tuo Voicetv näy edes joten aivan sama mulle periaatteessa.

minä taas muistelen että keväällä ois puhuttu klo 18-24 lähetyksistä tällä vitosella.

edit. muistin oikein:
http://www.marmai.fi/uutiset/article112158.ece?s=r&wtm=Markkinointi_Mainonta/-11062008

SBS alkaa syyskuussa näyttää uutta TV Viisi -kanavaa Voicen kanavapaikalla. Maksuton TV5 näkyy 18.00-24.00. Muuhun aikaan kanavapaikalla näkyy Voice.

päivätty 11.kesäkuuta.

estobe
04.09.2008, 13:49
TV5 todellakin lähettää ilmaiseksi Suomen MM-karsintaottelut. :thumbsup: Syksyllä kanavan lähetysaika on 20.00-23.00, mutta ensi vuoden alusta se muuttuu kuusituntiseksi eli 18.00-24.00.

Tässä tuore uutinen aiheesta: http://www.kauppalehti.fi/5/i/talous/tiedotteet/lehdisto/cision/tiedote.jsp?selected=kaikki&oid=20080901/12204414784900

h-p
04.09.2008, 16:44
Onpa kiva kun KPO ei näytä Voicea.

xclone
04.09.2008, 18:29
Joo Sonerakaan ei näytä täälläpäin Voicea/TV5. Tai kyllähän se kanavalistassa on mukana mutta lähetys on salattu tekijänoikeus maksujen takia.

gaston
04.09.2008, 18:54
10.9. tuo kanava aloitaa ja Turun kaapelitv ainakin mainosti sen tulevan tuolloin Peruspalvelu (eli ilman korttia näkyviin) kanaviin, eiköhän muutkin operaatorit tuolloin aloita kanavan näyttämisen.

Håkan
05.09.2008, 10:14
Hesarin sivuiltä löytyy enimmäisten päivien ohjelmatietoja:

http://www.hs.fi/tv/1101978368206/plus6

Helmenä Farscape :)

romulusko
05.09.2008, 15:15
10.9. tuo kanava aloitaa ja Turun kaapelitv ainakin mainosti sen tulevan tuolloin Peruspalvelu (eli ilman korttia näkyviin) kanaviin

Mistäs tuon näit? En nähnyt tietoa heidän nettisivuillaan. Olisi kyllä hienoa jos näin on.

cerevisiae
05.09.2008, 15:26
Mistäs tuon näit? En nähnyt tietoa heidän nettisivuillaan. Olisi kyllä hienoa jos näin on.

Voicen sivuilla on ainakin jotain ja eiköhän se ilmaiseksi näy: http://www.voice.fi/info.jsp?subpage=voicetvturkuun

gaston
05.09.2008, 16:58
Mistäs tuon näit? En nähnyt tietoa heidän nettisivuillaan. Olisi kyllä hienoa jos näin on.


Syyskuun asiakastiedoteessa joka ei jostain syystä näemmä ole luettavissa kaapeliteeveen nettisivuilla, myös keskiviikon Turun sanomien tv-liiteessä oli juttua tuosta.

mikaju
07.09.2008, 22:43
Eipä näytä dna TV Raisiossa Voicea, vaikka tuo tuolla dna TV:n sivulla lukeekin. En tiedä sitten olisiko toivoa jos tuo 10. päivä alkaisi vaikka näkymäänkin kun kerran Turussakin alkaa. Voice ei voisi vähempää kiinnostaa, mutta todellakin mielelläni katsoisin tuon tulevan pelin.

romulusko
09.09.2008, 04:39
Syyskuun asiakastiedoteessa joka ei jostain syystä näemmä ole luettavissa kaapeliteeveen nettisivuilla, myös keskiviikon Turun sanomien tv-liiteessä oli juttua tuosta.

Nyt on tiedote netissä ja alkaa näkyä huomenna (jos uskaltaa luottaa)
http://www.turunkaapelitv.fi/LEHDISTOTIEDOTE_09_2008_Voice_TV.pdf

warre
09.09.2008, 12:07
katso-lehden mukaan muuten Voice uudistuessaan huomenna siirtyy 16:9 -kuvasuhdelähetyksiin.

edit: ja niin tuntuu siirtyneen :)

ege
10.09.2008, 16:30
Samalla tuntuu niin kuvan- kuin äänenkin laatu huonontuneen.

JMal
10.09.2008, 16:34
Samalla tuntuu niin kuvan- kuin äänenkin laatu huonontuneen.

miten se äänenlaatu vielä huonontua? tähänkin asti se on ollut sellaista ylikompressoitua sirinää vähän niin kuin NRJ:n radiokanavakin on ollut...

ege
10.09.2008, 16:38
katso-lehden mukaan muuten Voice uudistuessaan huomenna siirtyy 16:9 -kuvasuhdelähetyksiin.

edit: ja niin tuntuu siirtyneen :)


miten se äänenlaatu vielä huonontua? tähänkin asti se on ollut sellaista ylikompressoitua sirinää vähän niin kuin NRJ:n radiokanavakin on ollut...En tiedä "ylikompressoidusta sirinästä" mitään, mutta nyt tuo kuulostaa kuin huono-bitrateiselta mp3:lta. Ennen oli ok.

JMal
10.09.2008, 16:42
En tiedä "ylikompressoidusta sirinästä" mitään, mutta nyt tuo kuulostaa kuin huono-bitrateiselta mp3:lta. Ennen oli ok.

no mp3 on kompressointiformaatti.. :p

lisäksi tasoero Voicen ja muiden kanavien välillä on välillä tajuttoman iso, ei uskalla Voicelle kääntää iltaisin ettei naapurit herää... :mad:

tuppe
10.09.2008, 22:09
no huhhuh, on kyllä surkea kuvanlaatu mänttikuulassa.
tulee taas ikävä analogista.

Kiila
10.09.2008, 22:36
Hesarin sivuiltä löytyy enimmäisten päivien ohjelmatietoja:

http://www.hs.fi/tv/1101978368206/plus6

Helmenä Farscape :)Jeps eli Farscape tulee vitoselta torstaina 11.9. kello 22:00. Tuo linkki on aika hämäävä, koska se näyttää aina meneillään olevasta päivästä kuuden päivän päähän :)

romulusko
10.09.2008, 23:07
no huhhuh, on kyllä surkea kuvanlaatu mänttikuulassa.
tulee taas ikävä analogista.

Hiukan pelottaa miltä kuva näyttää sitten kun vaihdan vanhan CRT:ni Panan plasmaan. Ei kyllä kuva silmiä hivele nytkään.

Dima
11.09.2008, 00:22
Kyllä kuva- ja, ennen kaikkea, äänenlaatu on huonontunut huomattavasti... Onko kukaan vertaillut bitratea ennen ja jälkeen?

ege
11.09.2008, 01:29
Kyllä kuva- ja, ennen kaikkea, äänenlaatu on huonontunut huomattavasti... Onko kukaan vertaillut bitratea ennen ja jälkeen?Ei äänenlaatu ainakaan ole voinut huonontua, koska JMal sanoo että se ei ole voinut enää entisestään huonontua. Se kuitenkin oli aiemmin normaali (samanlainen kuin muillakin kanavilla) ja nyt huomattavasti korvilla kuunneltuna huonompi, joten kyllä sille (ja aivan selvästi kuvankin laadulle) jotain on tapahtunut. Mutta JMal:han ei tätä tiedä koska ei uskalla kyseiselle kanavalle kääntää sen jollain mittarilla mitattavan "tajuttoman ison" äänenvoimakkuuden tasoeron vuoksi (jota minä en kyllä ole lainkaan havainnut, muut?).

Laza
11.09.2008, 10:55
Ainakin pari päivää sitten Voicelta tuli ihan monoääntä...en tutkinut asiaa eilen sen paremmin, mutta kuva oli tosiaan aika suolesta.

Vaihtoivat sitten kanavalogoakin mutta vieläkin sen on aikamoinen majakka :(

lepreconn
11.09.2008, 13:31
Hip hurraa. Vihdoinkin laajakuvaa musakanavilta. Eilinen maajoukkuematsi oli iso plussa. Vielä ei ole kerennyt huomaamaan äänenlaadullisia seikkoja, mutta luulisi niiden kommentoiduista parantuvan.

Luckyman
11.09.2008, 13:40
Tietysti se kuvan laatu "huononee" koska ennen kuvasta musavideoissa saattoi olla kolmasosa mustana johon ei tarvinnut bittejä kuluttaa.

Bitrate näytti olevan se lupaehdoissa rajoitettu 3Mbit/s. Yle lähetti kesällä EM-kisoja tuplat tuohon verrattuna.

Kaptah76
11.09.2008, 14:04
Bitrate näytti olevan se lupaehdoissa rajoitettu 3Mbit/s. Yle lähetti kesällä EM-kisoja tuplat tuohon verrattuna.

Lupaehdoissa olevan määrä on keskimääräinen / laskennallinen kapasiteetti kullekin kanavalle. Käytössä on kuitenkin statistinen multiplexaus, joten kanavien hetkellinen kapasiteetti vaihtelee paljonkin.

Dunemaster
11.09.2008, 20:43
Eilinen futismatsi oli ainakin aikamoista "lego showta". :sick:

Milloinkohan saataisiin edes tarpeellinen kaista kaikkille tarpeellisille kanaville... :hitme:

warre
12.09.2008, 00:20
4:3 kuvasuhteinen Far Scapen aloitusjakso tänään mielstäni ihan ok kuvanlaadultaan.

Kalza
12.09.2008, 00:45
Ilmeisesti Turun antenniverkkoon kanavaa ei ole tulossa? Jostain lueskelin että kun siirrytään analogitv:stä kokonaan digiin niin kaistaa vapautuisi ja kanava mahdollisesti tulisi näkyviin täälläkin, mutta aika hiljaista näyttää olevan. TurkuTV vie kaiken kaistan. Hyviä ja tärkeitä ohjelmia! :love:

Iso-Mies
12.09.2008, 10:47
Oho, oliko se oikeasti niin huonoa kuvaa. Itse en huomannut mitään mainittavaa 32" CRT:ltä katsoessani, viihdyttävä ottelu ja sillä siisti.

Hakekaa poijaat ne kuvaputket takaisin sieltä ullakolta... :thumbsup:

Itse olen täältä + omiinkokemuksiini perustuen teehnyt päätöksen jo jonkinaikaan sitten että isoa littua ei tule ennenkuin kuvanlaatu SD-kuvalle paranee selvästi ja/tai HD-kuvana saa kaiken olennaisen katsottua, tarkoitan 6 ensimmäisen kanavapaikanohjelmia.
Tällä tavalla säästyy kiva nippu seteleitäkin kun ei tarvitse vaihtaa vuoden välein uutta 2000€ näyttöä josko jokin pikkupikku prosessori olisi kehitetty pehmentämään sd-kuvaa paremmaksi(?!).

TV Viidestä vielä, vieläkun lisäisivät sinne "samankonsernin tuotteista" sm-liigan ja yöksi pronoa niin kanavasta tulee kertaheitolla suosittu ja saa näkyvyyttä vähintäänkin riittävästi... hehIso

Hoo
12.09.2008, 13:00
Ilmeisesti Turun antenniverkkoon kanavaa ei ole tulossa? Jostain lueskelin että kun siirrytään analogitv:stä kokonaan digiin niin kaistaa vapautuisi ja kanava mahdollisesti tulisi näkyviin täälläkin, mutta aika hiljaista näyttää olevan. TurkuTV vie kaiken kaistan. Hyviä ja tärkeitä ohjelmia! :love:

Tosiaan on hyviä ja tärkeitä Turun Sanomien mainosbannereita, jotka vievät tilan neljältä muualla maassa näkyvältä kanavalta. Kuinkahan monta kanavaa vielä pitäisi lopettaa, että saataisiin noiden mainosten taustalle jotain ääntäkin?

:OI

Kalza
12.09.2008, 15:43
Tosiaan on hyviä ja tärkeitä Turun Sanomien mainosbannereita, jotka vievät tilan neljältä muualla maassa näkyvältä kanavalta. Kuinkahan monta kanavaa vielä pitäisi lopettaa, että saataisiin noiden mainosten taustalle jotain ääntäkin?

:OI

Neljä kanavaa? Mitäs muita muualla maassa sitten näkyy?

TurkuTV:ltä tulee muuten bannereiden lisäksi aina välillä ohjelmaakin, kuten tämä maailman huonoin remonttiohjelma: http://www.paikatkuntoon.com/. Ei tuosta ota selvää onko se tehty huumorilla vai onko se oikeesti vaan noin huono :)

Hoo
12.09.2008, 16:05
Neljä kanavaa? Mitäs muita muualla maassa sitten näkyy?


IskelmäTV Harju & Pöntinen tuskin on kovin mainittava menetys, mutta Urheilu+Kanava, Disney Channel ja Voice/Viisi ovat sellaisia, että niitä voisi joku jo kaivatakin. Ainakin minulta jäävät nyt Suomen MM-karsintapelit ja NASCAR-kisat näkemättä ihan vaan TurkuTV:n takia.

Kaiken lisäksi varsinaissuomalaiset PlusTV-asiakkaat saavat maksaa täyden hinnan, vaikka saavat kaksi kanavaa vähemmän kuin muut. :mad:

Kalza
12.09.2008, 16:20
IskelmäTV Harju & Pöntinen tuskin on kovin mainittava menetys, mutta Urheilu+Kanava, Disney Channel ja Voice/Viisi ovat sellaisia, että niitä voisi joku jo kaivatakin. Ainakin minulta jäävät nyt Suomen MM-karsintapelit ja NASCAR-kisat näkemättä ihan vaan TurkuTV:n takia.

Kaiken lisäksi varsinaissuomalaiset PlusTV-asiakkaat saavat maksaa täyden hinnan, vaikka saavat kaksi kanavaa vähemmän kuin muut. :mad:

Siis mitä? Jos ottaisin PlusTV:n niin en näkisi Urheilu+Kanavaa? Voiko tuota Urheilu+Kanavaa saada mitenkään näkyviin Turussa antenniverkossa? Olen meinaan sen hankkimista miettinyt. Kyllä tää digitv on niin täysi susi kuin olla voi jos toiminta on tällaista :grr:

Hoo
12.09.2008, 16:38
Siis mitä? Jos ottaisin PlusTV:n niin en näkisi Urheilu+Kanavaa? Voiko tuota Urheilu+Kanavaa saada mitenkään näkyviin Turussa antenniverkossa? Olen meinaan sen hankkimista miettinyt. Kyllä tää digitv on niin täysi susi kuin olla voi jos toiminta on tällaista :grr:

Eihän sitä näkymään saa kun ei sitä täällä lähetetä. Ehkä tosi isolla antennilla jostain Eurajoelta, Tammelasta tai Fiskarsista. (Tosin sitten täytynee myös hankkia laskutusosoite jostain muualta, koska turkulaisilta korteilta on Urheilu+Kanava ja Disney Channel salattu.)

Kirjoitapa Liikenne- ja viestintäministeriöön ja kysy miksi TurkuTV saa viedä ympäri vuorokauden kaistaa neljän kanavan edestä. Ei sieltä kyllä minulle vastattu mitään.

ege
18.09.2008, 21:16
Mielestäni äänenlaatu palautunut nyt normaaliksi.

h-p
19.09.2008, 15:10
Jaha, maanantaina tulee The Voice/Viisi LumoTV:lle Kajaaniin, Mikkeliin, Savonlinnaan, Iisalmeen ja Ylivieskaan.

xclone
01.10.2008, 19:08
Voicetv/Vitonen näkyy nyt myös Soneran kaapeliverkossa ympäri Suomen.

Supi
09.10.2008, 21:59
Tänään alkoi Voice/Viisi näkyä antenniverkossa myös Tammelan lähetysalueella (Hämeenlinna, Forssa). Juuri sopivasti ennen viikonlopun ottelua :thumbsup:

whoman
16.10.2008, 13:07
Olipahan melkoista kuraa eilisen matsin kuvanlaatu. :sick:

Käikäle
16.10.2008, 13:09
Niinhän se oli mutta ei voi valittaa kun ei maksa mitään.

Kalza
16.10.2008, 17:31
Mä en oo mitään ihmeellistä huomannut kuvassa, ihan ookoo näyttäisi Turun kaapelissa näkyvän. Katotteko te paskakuvaiset antenniverkon kautta lähetystä vai miten?

lepreconn
16.10.2008, 20:45
Pätkän katsoin eilistä jalitsu-ottelua. Mutta Voice näkyy nykyään välillä 4:3 ja välillä anamorfisena.

tuppe
30.03.2009, 19:40
siirryttiin sitten kesäaikaan ja muistaakseni viimesyksynä kun siirryttiin talviaikaan oli sama homma eli vitosen epg ei ole siirtynyt vieläkään oikeaan aikaan vaan seilaa tunnin "edessä".
ohjelman pitäisi alkaa 1800 niin epg näyttää 1900.

laitoin tallennuksen epg:llä ja olihan ihme siirtoja, tallennuksessa 1200minuuttia plussaa aloitusaikaan ja joku 200min miinusta, siis tallentamassa joskus keskiviikkona mutta noilla siirtoajoilla pelataan oikeaan, joka myös tunnin jäljessä.
käytin sitten suoraan procaster/topfieldin tallennusmenua ja plasmaepg näyttää tuonkin tallennuksen ihan villien + ja - aikojen kanssa.

muut kanavat näkyy oikean ajan kanssa.
muilla vastaavia?

taurus-x
31.03.2009, 11:30
Havaitsin saman sunnuntaina, kun olin hakemassa tallennusaikaa Farscapelle. EPG näytti alkamisajaksi 23.30, vaan kyllä se oikeasti alkoi 22.30. Tämä Inverton purkilla, antennista.

Vesa55
01.04.2009, 16:20
Havaitsin saman sunnuntaina, kun olin hakemassa tallennusaikaa Farscapelle. EPG näytti alkamisajaksi 23.30, vaan kyllä se oikeasti alkoi 22.30.

Sama juttu (antenni, Topfield 5100 pvrt, PlasmaEPG). Laitoin Farscapen aloitus- ja lopetusajan tuntia aikaisemmaksi, jotta tallentui oikein. Muilla kanavilla todellakin kellonajat siirtyivät nätisti kesäaikaan, vitonen unohtui talviaikaan.

srout
01.04.2009, 19:26
Tunnin pielessä myös TTV:n kaapelissa, Procaster 6300C.

Jazo
11.05.2009, 18:54
Tuleeko tämän kanavan ohjelmat koskaan oikeaan/ohjelmaoppaassa mainittuun aikaan? Olen yrittänyt alkaa katsomaan Farscapen 2. tuotantokautta tältä kanavalta ja vain 3 kertaa onnistunut tallentamaan koko jakson. Joskus on jäänyt 10-20 minuuttia puutumaan alusta, jokus taas lopusta, vaikka joka kerta olen laittanut tallennukseen 10-15 minuuttia häntää kumpaankin päähän. Pitääkö tässä nyt alkaa laittamaan +2h tallennus yhtä 45 minuutin ohjelmaa varten?

jajaju
11.05.2009, 21:56
Tuleeko tämän kanavan ohjelmat koskaan oikeaan/ohjelmaoppaassa mainittuun aikaan? Olen yrittänyt alkaa katsomaan Farscapen 2. tuotantokautta tältä kanavalta ja vain 3 kertaa onnistunut tallentamaan koko jakson. Joskus on jäänyt 10-20 minuuttia puutumaan alusta, jokus taas lopusta, vaikka joka kerta olen laittanut tallennukseen 10-15 minuuttia häntää kumpaankin päähän. Pitääkö tässä nyt alkaa laittamaan +2h tallennus yhtä 45 minuutin ohjelmaa varten?

Itse huomasin saman, kun yritin tallentaa Catherine Tatea ja Farscapea. Eikä ollut ensimmäinen kerta. Ja näissä tapauksissa EPG,netti ja sanomalehdet näyttävät samoin (=väärin) ja kanavan omat sivut toisin (=oikein). Ja lauantain View from the Top oli EPG:n mukaan 1.05 pitkä. Ja kerran pe (Kate Hudson)/la (van Damme)-elokuvat olivat vaihtaneet paikkaa.
Palautetta lähetetty mutta eivät viitsi edes pahoitella.

Jeukkuli
04.06.2009, 10:01
Siis hetkinen. Lauantaina tulee TV Viideltä Clintin länkkäri Armoton, lähetysaika on 21.15-22.40. Siis tunti 25 minuuttia. TV Viiden nettisivuilla Armottoman kuvaus:

"Clint Eastwoodin ohjaama mestarillinen lännenelokuva kertoo eläkkeelle jääneestä pyssysankarista (Eastwood), joka lähtee vielä kerran tappokeikalle. Elokuva voitti neljä Oscaria, mm. parhaasta elokuvasta ja parhaasta ohjauksesta, ja sen väkevään näyttelijäkaartiin kuuluvat Eastwoodin lisäksi Gene Hackman, joka voitti parhaan sivuosan Oscarin, sekä Morgan Freeman ja Richard Harris. (Unforgiven, toiminta, USA, 1992, ohjaus: Clint Eastwood, pääosissa: Clint Eastwood, Gene Hackman, Morgan Freeman, Richard Harris, 123 min)"

Ihme sekoilua, näköjään pitää laittaa kaiken varalta paljon lisäaikaa tallennukseen, mikäli tuo lähetysaika kusee. Tai sitten lähetysaika ei kuse vaan näyttävät huikeasti lyhennetyn leffan...

Niksteri
05.06.2009, 09:17
Siis hetkinen. Lauantaina tulee TV Viideltä Clintin länkkäri Armoton, lähetysaika on 21.15-22.40. Siis tunti 25 minuuttia.

Näyttäis olevan muutettu 21.15 - 23.30.

Jazo
08.06.2009, 18:30
Loppuiko tuo Farscape ihan kokonaan? Ei tullut edes 2. kautta loppuun...

jajaju
08.06.2009, 19:15
# 21:50Elokuva: Original sin - perisynti
1800-luvun lopun Kuubaan sijoittuvassa draamassa rikas Luis Antonio Vargas (Antonio Banderas) tilaa itselleen vaimon Amerikasta, joka osoittautuu tavattoman kauniiksi, mutta hämärän menneisyyden omaavaksi naiseksi. Hiljalleen salaperäisen Julia Russellin (Angelina Jolie) menneisyys alkaa paljastua ja Luis Antonio huomaa tulleensa huijatuksi. (Original Sin, jännitys, USA, 2001, ohjaus: Michael Cristofer, pääosissa: Antonio Banderas, Thomas Jane, Angelina Jolie, 106 min)
# 23:30K11
Bilehileen kuolema.


Näin toimii TV5: 1:46 pitkä elokuva mainoksineen 1:40 pitkässä raossa. Ja EPG:n mukaan elokuvan pituus oli 1:30. Ja tämä on toistuu useamman kerran viikossa jatkuvasti. Eli jos haluatte jotain kanavalta tallentaa, tallentakaa sitten koko ilta saman tien.

tsinivuo
09.06.2009, 13:07
Eipä tuolta jalkapalloa lukuunottamatta ole tullut katsottua mitään. :D

tuppe
19.06.2009, 19:55
futista itsekin katsonut ja tuon farscapen mutta futis niin huonolla kuvanlaadutta että meinaa ruveta itkettämään

Katselija
18.09.2009, 09:32
Loppuiko tuo Farscape ihan kokonaan? Ei tullut edes 2. kautta loppuun...

Farscape jatkuu taas. Tänään tulee toisen kerran tauon jälkeen.

Mutta Turun kaapelissa kiinni oleva Topfield ei ohjelmatiedoissa näytä sitä lainkaan.

Samoin Saunavision tiedoissa on tyhjä kohta. Telkku.comissa kyllä näkyy. ElisaTV taas ei näytä koko kanavaa ohjelmatiedoissaan.

Samppa
28.10.2009, 16:36
Vitosen tarjonta laajenee, marraskuun 16. lähtien kanava lähettää ohjelmaa 18:00-01:00.

M&M (http://www.marmai.fi/uutiset/article341887.ece?s=r&wtm=Markkinointi_Mainonta/-28102009?s=k)

Kalza
28.10.2009, 16:50
Koskas kanava tulee näkyviin Turun antenniverkossa? :)

lepreconn
28.10.2009, 17:33
On surkeaksi mennyt alkuperäisen Voicen tarina. Enää ei taida tulla yhtään juonnettua ohjelmaa. Viimeiseksi taisi jäädä ihastuttavan Susanna Laineen juontama Latauslista. Aikaisemmin myös juonnetut katsojien ja omat listat tuli laitettua boksiin säännöllisesti. Soheila oli aika helmi tyttö myös, vaikka ei seuraajassakaan suurempaa valittamista ollut eli siis Tilt-tyttö Anna-Maijassa. Unohtaa ei tietenkään saa artistilistaa juontanutta, jo Jyrkistä tutuksi tullutta Torniota.

Kaptah76
28.10.2009, 17:34
Koskas kanava tulee näkyviin Turun antenniverkossa? :)

Heti kun Turun Sanomat menee konkurssiin :p

Ohramies
30.10.2009, 03:10
Vitonen on kyllä kuvanlaadullisesti sitä ihteään. Luukuttavat tv-sarjoja kaapelissa sellaisella 2.8-3Mbps vauhdilla eli vaatimattomasti megabitti on nipsaistu muiden kaupallisten toimijoiden tasosta.

ege
30.10.2009, 21:02
On surkeaksi mennyt alkuperäisen Voicen tarina. Enää ei taida tulla yhtään juonnettua ohjelmaa. Viimeiseksi taisi jäädä ihastuttavan Susanna Laineen juontama Latauslista. Aikaisemmin myös juonnetut katsojien ja omat listat tuli laitettua boksiin säännöllisesti. Soheila oli aika helmi tyttö myös, vaikka ei seuraajassakaan suurempaa valittamista ollut eli siis Tilt-tyttö Anna-Maijassa. Unohtaa ei tietenkään saa artistilistaa juontanutta, jo Jyrkistä tutuksi tullutta Torniota.On siellä vielä Voice POP jossa toimittajana Jussi Mäntysaari.

Sellaista se on kun ei riitä katsojia eikä siten rahaa.

MTV Finlandin tarina taitaa olla vielä surullisempi. Kovalla hypellä lanseraattiin Suomen oma MTV ja kuviteltiin sen saavan aikaan vaikka mitä Suomen musiikkibisnekselle ja kotimaiselle musiikkivideotuotannolle. No, yhtäkään juonnettua ohjelmaa ei siellä ole ollut enää aikoihin ja koko kanavan idea on täysin jotain muuta kuin musiikkikanava. Kotimaisia videoita soittolistalla on kerrallaan vain pari hassua. Ylipäätään musiikkivideoita pyörii lähinnä öisin, aamuisin ja iltapäivästä pari tuntia, mutta loppuaika onkin varattu amerikkalaisille reality-sarjoille. Viikonloppuisin pelkkää realitypaskaa putkeen aamusta yöhön.

Voisi olla parempi ratkaisu yhdistää nämä pohjoismaiden MTV:t takaisin MTV Nordiciksi ja panostaa edes hieman sisältöön kun näköjään näillä katsojaluvuilla (katsojaosuus viime vuonna 0,8%) ei Suomessa riitä resursseja pitää huolta että kanava pyörii edes jotenkin järkevästi. Viimeisimmän grafiikkauudistuksen aikaan grafiikatkin olivat monta viikkoa päin helvettiä ennen kuin joku vaivautui tekemään asialle mitään (videon esittäjä ja nimi -tagi jäi niiden naurettavien Love Match yms. teksiviestipelleilyjen alle).

Vaikka monet haukkuivat kanavaa jo Nordicin aikana, oli se silloinkin jotain aivan muuta verrattuna tähän nykypaskaan. Aivan selvä yhteys: suuremmat katsojaluvut - enemmän resursseja panostaa kanavan ylläpitoon ja sisältöön.

lepreconn
31.10.2009, 14:59
On siellä vielä Voice POP jossa toimittajana Jussi Mäntysaari.

Sellaista se on kun ei riitä katsojia eikä siten rahaa.

MTV Finlandin tarina taitaa olla vielä surullisempi..... Ylipäätään musiikkivideoita pyörii lähinnä öisin, aamuisin ja iltapäivästä pari tuntia, mutta loppuaika onkin varattu amerikkalaisille reality-sarjoille. Viikonloppuisin pelkkää realitypaskaa putkeen aamusta yöhön.

Voisi olla parempi ratkaisu yhdistää nämä pohjoismaiden MTV:t takaisin MTV Nordiciksi ja panostaa edes hieman sisältöön... Viimeisimmän grafiikkauudistuksen aikaan grafiikatkin olivat monta viikkoa päin helvettiä ennen kuin joku vaivautui tekemään asialle mitään (videon esittäjä ja nimi -tagi jäi niiden naurettavien Love Match yms. teksiviestipelleilyjen alle).

Vaikka monet haukkuivat kanavaa jo Nordicin aikana, oli se silloinkin jotain aivan muuta verrattuna tähän nykypaskaan. Aivan selvä yhteys: suuremmat katsojaluvut - enemmän resursseja panostaa kanavan ylläpitoon ja sisältöön.

Tuliko tuolta Nordiciltakaan oikeastaan muuta kuin se Nordic TOP-5 iltaisin juonnettuna. Toki Reality-jutut taisivat loistaa poissaolollaan ainakin nykyiseen verrattuna.

ege
31.10.2009, 17:46
Tuliko tuolta Nordiciltakaan oikeastaan muuta kuin se Nordic TOP-5 iltaisin juonnettuna. Toki Reality-jutut taisivat loistaa poissaolollaan ainakin nykyiseen verrattuna.Tulihan sieltä juonnettuna vaikka mitä. Up North (Amelia Hoy), MTV Select (Neil Cole), Dancefloor Chart (Becky Griffin), MTV New (Joanne Colan, Lars Beckung), Euro Top 20 (Ina Geraldine, Amelia Hoy), MTV Accelerate (Kicki Berg), MTV News (Tim Kash), MTV Source (Lars Beckung), MTV Supermercado (Kicki Berg), The Fridge (Neil Cole), The Lick (Trevor Nelson) ja Morning Glory (Kicki Berg, Neil Cole) nyt ainakin mitä muistan.

Tosin nuo juonnetut ohjelmat vähenivät koko ajan loppua kohti, mutta Nordic Top 5:n aikana noita todellakin oli useita. Nordic Top 5 korvattiin sittemmin Up North -listaohjelmalla. Itseäni ei tuo juontajattomuuskaan haittaa/haitannut, lähinnä tuo että musiikkivideoita korvataan tyhjänpäiväisellä USA-reality-hömpällä ja niiden harvojen musiikkivideoidenkin päällä pyörii tuota naurettavaa tekstiviestipaskaa, vaikka musiikkikanava on olevinaan.

estobe
02.11.2009, 11:59
Nyt kun Vitosen lähetysaika kasvaa jälleen, niin lieköhän The Voicen tarina lähellä loppuaan? Ruotsissahan The Voice tv-kanava loppui jo vuosi sitten.

lepreconn
02.11.2009, 13:41
Tulihan sieltä juonnettuna vaikka mitä. Up North (Amelia Hoy), MTV Select (Neil Cole), Dancefloor Chart (Becky Griffin), MTV New (Joanne Colan, Lars Beckung), Euro Top 20 (Ina Geraldine, Amelia Hoy), MTV Accelerate (Kicki Berg), MTV News (Tim Kash), MTV Source (Lars Beckung), MTV Supermercado (Kicki Berg), The Fridge (Neil Cole), The Lick (Trevor Nelson) ja Morning Glory (Kicki Berg, Neil Cole) nyt ainakin mitä muistan.

Tosin nuo juonnetut ohjelmat vähenivät koko ajan loppua kohti, mutta Nordic Top 5:n aikana noita todellakin oli useita. Nordic Top 5 korvattiin sittemmin Up North -listaohjelmalla. Itseäni ei tuo juontajattomuuskaan haittaa/haitannut, lähinnä tuo että musiikkivideoita korvataan tyhjänpäiväisellä USA-reality-hömpällä ja niiden harvojen musiikkivideoidenkin päällä pyörii tuota naurettavaa tekstiviestipaskaa, vaikka musiikkikanava on olevinaan.

Olihan noita tosiaan. Mutta muistelin kai loppuaikoja ja varmaan just tuota Up Northia. Koska ainakin Joanne Colan juonsi Laadukkaasti Euro Top-20:ä. Kicki juonsi sitä Top-5:sta. Neil Cole veteli jotain tylsähköä live showta (Pari vuotta takaperin juonsi muuten WRC ralli-ohjelmaa). Cat Deeley juonsi Britannian listaa. Mutta tunnelmaltaan paras oli myöhäisilloissa tullut tumman kaverin juontama ohjelma, joka toteutettiin pimeässä studiossa rauhallisesti sohvalla istuen vain vähän valaistusta käyttäen.

Jeukkuli
12.12.2009, 20:46
EPG:n mukaan kanavalla pitäisi nyt tulla Tuho-osasto. Kanavan nettisivuilla sanotaan: TV VIIDEN OHJELMISTOSSA TÄNÄÄN 19.30 Tuho-osasto. Ja tällä hetkellä menee jokin kokkausohjelma, jossa pikkumukelo leipoo täytekeksejä. Oikeiden ohjelmatietojen antaminen on näköjään hyvin vaikeata...

McPupu
13.12.2009, 20:38
EPG:n mukaan kanavalla pitäisi nyt tulla Tuho-osasto. Kanavan nettisivuilla sanotaan: TV VIIDEN OHJELMISTOSSA TÄNÄÄN 19.30 Tuho-osasto. Ja tällä hetkellä menee jokin kokkausohjelma, jossa pikkumukelo leipoo täytekeksejä. Oikeiden ohjelmatietojen antaminen on näköjään hyvin vaikeata...

Hehee, hauska sattuma, nimittäin kaivelin digiboxin kätköistä katseltavaa ja valinta osui kanavan 11.11 esittämään Numeromurhaan, tai ainakin olisi pitänyt olla. Kummasti tallentunut elokuva olikin Enigma, ja kaiken huipuksi epg:n tiedoissa näkyi jotain Espanja-Suomi jalkapallon karsintaottelua. Hommat hoidossa.

marcoolio
07.04.2010, 22:13
Armoton tulee (Clintin) ja 4:3 ...ttu mitä paskaa. :OI

edit: jahas - nyt muuttu 16:9. No onneksi en tallentanut...

estobe
01.10.2010, 08:44
Kyllä on TV Viisikin kasvanut alkuajoistaan. Uusien toimilupien myötä kanava pääsee vihdoin eroon The Voicesta ja tulee varmasti haastamaan entistä kovemmin neljä pääkanavaa. Ruotsissahan sen sisarkanava Kanal 5 oli ainakin vuonna 2006 katsotuin kanava 15-24 -vuotiaiden keskuudessa, ja tänään otetaan Suomessakin käyttöön sama logo kuin Kanal 5:llä. Toivon mukaan kanavalle saadaan jatkossa parempia sarjojakin.

Uutta ilmettä voi tutkailla täältä:
http://tv5.fi/

Tämähän on iloinen uutinen myös Voicen katsojille, kun saavat jälleen ilmaisen 24/7 näkyvän musiikkikanavan.

mikki.kissa
01.10.2010, 09:40
Hyviä uudistuksia tuli toimilupa asioissa. . . Ainoastaan huono puoli kun tv5 pysyy siellä c nipussa joka näkyy heikoiten

lepreconn
01.10.2010, 16:18
Eikö tuo logo muistuta ainoastaan Subin logoa. Niin mitä Voicelle tapahtuu? Loppuuko vai jatkaako omana kanavana?

estobe
01.10.2010, 18:19
Niin mitä Voicelle tapahtuu? Loppuuko vai jatkaako omana kanavana?

Sai toimiluvan, joten siirtyy uudelle kanavapaikalle. Aiemmin näkynyt TV Viiden toimiluvalla.

Samppa
16.10.2010, 19:34
Pariin otteeseen olen huomannut, että Vitosella esitetty elokuva on katkaistu jo heti lopputekstien alkuvaiheessa. Lieneekö moinen toiminta edes esitysoikeuksien puitteissa sallittua.

phelin
16.10.2010, 21:23
Pariin otteeseen olen huomannut, että Vitosella esitetty elokuva on katkaistu jo heti lopputekstien alkuvaiheessa. Lieneekö moinen toiminta edes esitysoikeuksien puitteissa sallittua.

En tiedä onko sallittua, mutta ulkomailla tuohon olen törmännyt useampaankin otteeseen.

Samppa
04.03.2011, 11:10
Ensi kuun alussa (1.4.) TV Viisi ja Voice erkaantuvat omille kanavilleen.

M&M (http://www.marmai.fi/uutiset/article587980.ece?s=r&wtm=Markkinointi_Mainonta/-04032011?s=k)

Zeus
06.03.2011, 17:43
Ensi kuun alussa (1.4.) TV Viisi ja Voice erkaantuvat omille kanavilleen.

M&M (http://www.marmai.fi/uutiset/article587980.ece?s=r&wtm=Markkinointi_Mainonta/-04032011?s=k)

On tuota odotettukin. Välillä on tuntunut, että musiikkikanavasta voi nauttia vain ne, jotka eivät ole säännöllisessä päivätyössä.

MovieFreak
31.03.2011, 22:34
Nyt nämä lähettää 4:3 -materiaalin (Huonosti käyttäytyvät miehet) väkisin laajakuvana. Hienoa toimintaa. :hitme:

peergunt
01.04.2011, 23:46
Nyt nämä lähettää 4:3 -materiaalin (Huonosti käyttäytyvät miehet) väkisin laajakuvana. Hienoa toimintaa. :hitme:

Eiköhän kuvasuhteet(kin) korjaannu alkukankeuksien jälkeen. Mutta hieno homma että ovat nyt omilla kanavillaan.

Tässä (http://www.digitv.fi/sivu.asp?path=1;699;13302) vielä asiaan liittyvä Digitan tiedote.