Windows 8 mediatoisto

Keskustelu osiossa 'Mediatoistimet' , aloittajana 83476834584573, 14.09.2012.

  1. Zoolz

    Zoolz Guest Guest

    Liittynyt:
    02.05.2013
    Viestejä:
    114
    Saadut tykkäykset:
    0
  2. Zoolz

    Zoolz Guest Guest

    Liittynyt:
    02.05.2013
    Viestejä:
    114
    Saadut tykkäykset:
    0
  3. Zoolz

    Zoolz Guest Guest

    Liittynyt:
    02.05.2013
    Viestejä:
    114
    Saadut tykkäykset:
    0
    Viimeksi muokattu: 31.03.2014
  4. aheikkinen

    aheikkinen Aktiivinen käyttäjä Tukijoukot

    Liittynyt:
    05.04.2007
    Viestejä:
    5 018
    Saadut tykkäykset:
    137
    Ei ollut ihan toivottua vaikutusta, kun seurasin ohjeita pilkulleen.. On vieläpä sama HD 5450 näyttis käytössä, tosin siis ohjeen 64bit W7 sijaan minulla 32bit W8 systeemissä.
    SD-resoluution .avi tiedostoilla ilmestyy kolme logoa ruudun alareunaan, mutta ei sitä neljättä 'nuolta'. Tekstejä ei näy edelleenkään, eli kokonaisvaikutus oli SD-materiaalilla nolla. HD resoluution videoista vain .mp4 toimii (saattoi toimia jo vakionakin), mutta eipä siinäkään tekstit toimi ollenkaan, ei ulkoisena eikä sisäisenä. Monikanavaääni toimii sentään, tosin vain PCM muodossa, eikä bitstreamina kuten oli pyydetty (tämä ei muistaakseni vakiona toiminut). HD resoluution .mp4 tiedostoilla kokeiltaessa ei näy ainuttakaan ikonia tuossa alhaalla, eli jokin ei nyt pelitä.
    Mkv tiedostoja ei mediacentteri edelleenkään löydä lainkaan.
    Mihinkään muihin asetuksiin en ko. ohjelmissa koskenut, kuin mihin käskettiin.

    Millä mediakirjaston tiedot saisi tyhjättyä ja resetoitua kokonaan alkutekijöihinsä? Listoilla roikkuu edelleen sellaisia leffoja jotka olen poistanut iäisyyksiä sitten. Tämä ohje ei ainakaan toiminut, vaan samat haamunimet roikkuu listoilla.
     
  5. Zoolz

    Zoolz Guest Guest

    Liittynyt:
    02.05.2013
    Viestejä:
    114
    Saadut tykkäykset:
    0
    Näin minäkin tein ja HD5570 ko masinassa. Olen katsellut vain muutamia mkv, avi, mp4 leffoja tällä ko filtterillä ja toimi hyvin, kuten aiempi Shark007-pakettikin (shark007 tuli viimeksi jokin troijalainen mukana Majogeeksistä ja poistin kaikki x32-x64 paketit). Näissä molemmissahan on sama LAV-filter käytössä. SRT-tekstit toimivat kyllä ja .sub voi käsin vain muuttaa .srt-pääteeksi. Äänet DD ja DTS toimivat, ei ole mahdollista HD-ääniä omalla systeemillä testata.

    Kommenteista theHTPC.net ja muualta voi lukea, että mkvtoolnix-pakatut MKV ei välttämättä täytä speksejä ja mkvmerge-pakatut toimivat varmimmin. Itse käytän vain MP4-pakkausta Mediaespresso ja HandBrakella. Harmaasta netistä ladatuista mkv-leffoista ei voi tietää, mitä sisältävät > VLC

    Media Center-kirjastoja hallitaan ihan sieltä MC omasta kirjastonhallinnasta (ei WMP). Hoituu siis vaikka kaukosäätimellä.
    Poista kirjasto > käynnistä MC uudelleen ja valitse se uudestaan, niin MC indeksoi sen oikein. Itse poistan esim. tv-tallenteet milloin mistäkin kotiverkossa ja aina on ajan tasalla. Leffakirjasto yleensä on NAS ja tämän asetin käsin Media Centeristä (\\xxx). Indeksointi kestää tovin jos paljon dataa kotiverkossa.

    [​IMG]

    Windowsin Media Center on varsin yksinkertainen ja toimintavarma standardi medialle. Usein turhat sörkkimiset vain pahentaa ongelmia, mutta LAV-filttereissä on paljon säätöjä ja kannattaakin sörkkiä vain niitä ;) Windows 8 < on palautustoiminto, joka poistaa KAIKKI työpöytäohjelmat ja palauttaa työpöydän ja Media Centerin perustilaan (vain Metro / Modern UI ohjelmat palautetaan automaattisesti).
     

    Liitetyt tiedostot:

    • mc33.jpg
      Tiedostokoko:
      46,4 KB
      Katsottu:
      33
  6. Zoolz

    Zoolz Guest Guest

    Liittynyt:
    02.05.2013
    Viestejä:
    114
    Saadut tykkäykset:
    0
    Windowsissa kannattaa suosia uusinta xbox video sovellusta mobiilikäytössä. Samoin, kuin IE-selain antaa pisimmän akkukeston nettiselaamisessa, antaa xbox video sovellus reilusti pisimmän akkukeston nykyaikaisella näytönohjaimella varustetussa päätelaitteessa.
    http://www.techspot.com/article/799-battery-life-analysis-video-playback/
    "Immediately noticeable on the graph above is the wide gap between the most and least efficient video players. Between the Windows 8 Videos app and VLC for Windows 8, there&#8217;s more than three and a half hours of battery life when playing the same video; in other words, the Videos app will last 60% longer".

    Eli 60% pitempi toistoaika vrt esim. VLC.