Viaplay

Keskustelu osiossa 'Streaming-palvelut' , aloittajana sokka, 04.11.2012.

  1. mamipa

    mamipa Käyttäjä

    Liittynyt:
    02.06.2006
    Viestejä:
    869
    Saadut tykkäykset:
    54
    Ok, eli ei ihan niinkuin Netflix
     
  2. El Grande

    El Grande Aktiivinen käyttäjä

    Liittynyt:
    25.07.2007
    Viestejä:
    3 737
    Saadut tykkäykset:
    321
    Surkeat on systeemit herran vuonna 2017.
     
  3. hansolo

    hansolo Tuttu käyttäjä

    Liittynyt:
    01.11.2002
    Viestejä:
    4 737
    Saadut tykkäykset:
    536
    Aivan upeeta, että ovat hankkineet UHD-kopioiksi nopeutetut 25p versiot :confused:. Peukku alas vielä, ettei toimi LG:n älytoosan kautta.
     
  4. Moti

    Moti Käyttäjä

    Liittynyt:
    12.09.2001
    Viestejä:
    1 033
    Saadut tykkäykset:
    9
    Kaksi kuukautta olis tarjolla, kannattaako vaivautua?
     
  5. Daagen

    Daagen Käyttäjä

    Liittynyt:
    06.05.2017
    Viestejä:
    453
    Saadut tykkäykset:
    113
    Käy selaamassa tarjontaa niin tiedät löytyykö katsottavaa :)
     
  6. Moti

    Moti Käyttäjä

    Liittynyt:
    12.09.2001
    Viestejä:
    1 033
    Saadut tykkäykset:
    9
    Enemmän mietin tekniikkaa, millä tätä on nykyisin helpointa katsoa ja onko Hd-laatu ok?
     
  7. Daagen

    Daagen Käyttäjä

    Liittynyt:
    06.05.2017
    Viestejä:
    453
    Saadut tykkäykset:
    113
    HD ei ole Netflixin tasoa mutta ihan hyvä kuitenkin, varsinkin jos ilmaiseksi saa. Helpointa oli katsoa töllön sovelluksella mutta jos sitä ei löydy niin chromecast lähes yhtä hyvä vaihtoehto. UHD ei näy kuin chromecast ultralla mutta eipä niitä nimikkeitäkään ole kuin kaksi.
     
  8. nepa

    nepa Alakerran HFR CIH -mies. Tukijoukot

    Liittynyt:
    17.10.2001
    Viestejä:
    9 181
    Saadut tykkäykset:
    1 325
    Itse sain verkkokauppa.comista viaplayn ilmaiskatselukoodin läppärin kylkiäisenä. Joten ajattelin, että käytän sen, koska Viaplayllä näytti olevan pari leffaa, jotka pitäisi katsoa. Olipas hieno ylläri, kun rekisteröitymisen ja koodin syöttämisen jälkeen selvisi, että ko. uutuuselokuvista olisi pitänyt maksaa vielä erikseen. Viaplayllä näyttää iso osa uusista elokuvista olevan pay-per-view -menetelmällä eli eivät kuulu mihinkään maksulliseen pakettiin. Onneksi sain ilmaiseksi tuon tilauksen (jonka kyllä heti peruin) enkä maksanut mitään. Veekäyrä voisi nousta aika korkealle, jos olisi ensin maksanut oikeaa rahaa tilauksesta ja sitten huomannut, että suurimmasta osasta elokuvista pitää maksaa vielä erikseen.

    Eipä tule tuohon roskaan enää koskettua pitkällä tikullakaan. Toki, jos urheilua vain haluaa, niin tilanne voi olla eri.
     
  9. Mikkeli13

    Mikkeli13 Käyttäjä

    Liittynyt:
    16.06.2008
    Viestejä:
    592
    Saadut tykkäykset:
    97
    ViaPlay käyttää pay-per-view -menetelmää myös urheilutarjonnassaan. Esim. nyrkkeilyilta näkyy kk-maksulla pääotteluun asti ja pääottelusta pitäisi maksaa erikseen (vaatimattomat 59,95€ pääottelusta).
     
    Viimeksi muokattu: 15.10.2018
  10. Moti

    Moti Käyttäjä

    Liittynyt:
    12.09.2001
    Viestejä:
    1 033
    Saadut tykkäykset:
    9
    Joo, kirjauduin kans, tässä minun tarjouksessa ei ole kuin sarjoja ja leffoja eli kympin peruspalvelu. Samsungin TV ei kovin sujuvasti mene valikoissa, miettii ja hyppii, liekö viivettä...

    Jos joku haluaa kokeilla niin tänään 15.10 vielä koodi ehkä toimii

    viaplay.com/mehilainen
    PRNE15

    Ja kuten Nepa tuossa yllä mainitsi niin paketti kantsii irtisanoa saman tien, saa katsella 2kk eikä jää vahingossa tilaus roikkumaan.
     
    Viimeksi muokattu: 15.10.2018
  11. Anathor

    Anathor Käyttäjä

    Liittynyt:
    11.12.2009
    Viestejä:
    938
    Saadut tykkäykset:
    58
    Ainakin ennen oli niin että se piti irtisanoa vasta sen jälkimmäisen ilmaiskuukauden aikana, muutoin jos ekalla olis pätkässy ei olisi saanut sitä ilmaista toista kuukautta ollenkaan. En tiedä onko tuota "bugia" korjattu jo, mutta ainakin itse joutunut noissa tarkastamaan ettei liian aikaisin katkaise.
     
  12. Anathor

    Anathor Käyttäjä

    Liittynyt:
    11.12.2009
    Viestejä:
    938
    Saadut tykkäykset:
    58
    Laitan vielä tännekin vaikka tuonne tarjousketjuun jo kerkesin aiemmin laittamaan:

    Tässä myös 2kk ilmaiskoodia Viaplay-palveluun:
    https://checkout.viaplay.fi/register/1234?voucher=2VNALL

    Viaplayn leffat ja sarjat -paketti kahdeksi kuukaudeksi veloituksetta, myös vanhoille asiakkaille (joilla ei ole aktiivista tilausta). Etu on voimassa 28.02.2019 asti.
     
  13. Moti

    Moti Käyttäjä

    Liittynyt:
    12.09.2001
    Viestejä:
    1 033
    Saadut tykkäykset:
    9
    ^^ Mulla lukee oman tilin tiedoissa että katselu loppuu 15.12....saa nähdä loppuuko jo 15.11., sanamuoto emailissa on ainakin selkeä ”Viaplay-pakettisi on irtisanottu, mutta voit katsella Viaplayn sisältöä vielä maksamasi ajanjakson loppuun asti.”
     
  14. htavilap

    htavilap Aktiivinen käyttäjä

    Liittynyt:
    22.03.2007
    Viestejä:
    1 255
    Saadut tykkäykset:
    161
    Näyttääkö Viaplay elokuvat nopeutettuna? Kaikkien elokuvien kesto näyttää olevan aina joitain minuutteja virallista kestoa lyhyempi.
     
  15. KURPPA

    KURPPA Uusi jäsen

    Liittynyt:
    03.04.2016
    Viestejä:
    98
    Saadut tykkäykset:
    4
    jos siirtyis disney plussaa on niillä enemmän vissiinki katottavaa vai osaisko joku osoittaa jonku josta saattaisi löytyä vanhoja klassikoita jopa
     
  16. Daagen

    Daagen Käyttäjä

    Liittynyt:
    06.05.2017
    Viestejä:
    453
    Saadut tykkäykset:
    113
    Viaplay taitaa näyttää ne 25fps ku oikeasti ovat 24fps.
     
    htavilap tykkää tästä.
  17. Professional

    Professional Stirlingite Tukijoukot

    Liittynyt:
    09.08.2004
    Viestejä:
    11 300
    Saadut tykkäykset:
    594
  18. klmake

    klmake You’ll Never Walk Alone Tukijoukot

    Liittynyt:
    12.01.2003
    Viestejä:
    1 528
    Saadut tykkäykset:
    101
    Niin alkaa. Cmore meni poikki syksyllä, kun alkoi olla turhan kova hinta pelkästä Mestarien liigasta. Harkintaan menee kyllä Viasatkin, kun en sieltä muuta katso kuin Valioliigaa.
     
  19. bluesmood

    bluesmood Käyttäjä

    Liittynyt:
    21.11.2013
    Viestejä:
    476
    Saadut tykkäykset:
    31
    Silloin kun tuo Viaplay jalkapallo tuli Suomen markkinoille se oli vielä sitä passiivisen katselukortin paikallisesta entisen Turun kaapelitelevision Telia Soneran yritysfuusioitumisen kautta jälkeen toimintaa, niin oli pari vuotta tuo Viasat jalkapallo, ja myöhemmin mitä DnA:n myyntimiehet myi minulle tuon DNA-TV -hubin suoratoistojen aikana,niin elis viaplay viihde ja jalkapallo -kanava tottakai oli vielä siinäkin muistaaakseni päälle vuoden.

    Syy oli se Jalkapallo-kanavan hinta, mitä elämäni tässä hetkessä on jokseenkin myös kulut pitäisi olla mahdollisimman pienet, niin ainoa nyt noista maksullisista, mitä pidän aktiivisena sitä tilausjaksoa voimassa on Sanoma Media Finlandin Ruutu+, mitä Nelonen kanava tasokkaimmat mielestäni ainakin kotimaiset uudet televisiotuotannot, ja tuontiformaatit päällisin puolin ajankohtaisimmista. Sanoma Media Finlandkin on vissiin business -contract tuon pohjoismaisen Viaplay Broadom -suuremman medakonsernin kanssa kytköksissä, mitä siellä on joka pohjoismaassa se oman maan mielenkiintoisimmat sisällöt jalkapallo-kanavalla, ja se tiimiporukka, mikä sinne on palkattu, niin on kuhunkin pohjoismaahan se jokseenkin "kärki" -porukka sopiva siihen firman henkilöstö-imagoprofiiliin jo aiemmin jalkapallolähetyksissä sen pohjoismaan kulttuurin ja kansan tuntema.

    Esimerksi Suome Viaplay jalkapallo siinä on myyntipuheissa, että erätauolla asiantuntijakommentit laukoo konekiväärimäiseen ulostulotyyliiin Pasi Rautiainen, ja muistaakseni Keke Amstrongin oli siellä, vai muistanko väärin, ainakin valioliigassa oliko se ennen C Morea edeltävssä Cana+:ssa, mitä Newcastlesta mies on kotoisin, en tiedä onko konekivääri-ulostulollaan Rautiainen nyt ainoa siellä ketä siellä palkkalistoilla on, mutta sitten Helsingin päästä selostus-ääniraitaa on Huuhaa innasen poika, Mikko Innanen vissiin siellä Viaplayllä vieläkin.

    Mitä olen selvitellyt taustoja, niin länsinaapurime Ruotsissa Viaplay Fotboll -ruotsin vastine tuolle jalkapallo -kanavalle on siellä esitetään myös Allsvenskan pelejä, mitä Suomessa oli championhip Norwichin pelit suorina lähetyksinä ainakin sen jälkeen, mitä Pukki siirtyi sinne, se on aina siihen kulttuuriin ja maahan sidoksissa, mitä sen maan kansa aseuraa mieluiten käsittääkseni tottakai pitääkin olla niin, maksimit irti taloudellisesti myös siten firma saa irti.

    Se vain tuossa VPlay Jalkapallossa, vai onko se nykyään Viaplay Sport yleisesti, mitä eurosarjoja siellä on kesäisin mitä sarja on kesätauolla, mitä Premier League ja yms. eurosarjat nyt alkusyksystä siinä elo/syysuussa käynnistyy, niin pelkästään kesäisin tulee jalkapallo-ottelut uusinnat pyörii vaikkakin vissiin Viaplay Broadcom -konserni esittää Huuhkajien väännöt yksinoikeudella nykyisin vieläkin?

    Nyt on Ruutu+, mitä sieltä nyt tällä hetkellä pre-season Veikkausliigassa, niin tosiaan tuossa Prepaid-lahjakortti R-kioskilta ostan aina kahden kuukauden välein sen lahjakorttikoodin, mitä en välitä sillä tavalla enemmän hallittavissa kulut, kun en ole sitoutunut automaattilaskutukseen, niin Liiga Cup pre-season, niin mitä nyt oli esimerkiksi edellispäivänä neljännen kierroksen ottelukierros vakiintuneen kotilähiöni kävelymatkan päässä ilmainen sisäänpääsy Impivaaran jalkapallo-sisiähalliin Turku Energia -areenalle siirretty ottelu sääolosuhteiden vuoksi, mitä seuraan FC Interin tiedotuskanavia ja shköpostiini tulee myös se uutistiedotekirje olen tilannut sen niin Klubi otteluennakon mukaan lähti farmijoukkuella, eli ei optimikokoonpanolle turkulaisten vieraaksi, oli täydet mahdollisuudet mitä PAF:illa rakensin build-a-bet 10€ panoksella FC Interin kotivoitto lopputulos ja maaleja yhteensä ottelussa yli 4,5 mitä peli oli vielä 70 minuutin kohdalla jo loppunuemroissa 4-0 sinimustien meidän eduksi niin oli hyvä veto, vaikka nyt ei tullutkaan sitten suuntaan tai toiseen enää sitä ratkaisevaa maalia, jolla olisi netto ollut 60€, mitä 70€ se mahdolllinen voitto sitten olisi ollut vedossani. Vedosta jäi hyvä maku, vaikka en saanutkaan kiinni sitä tällä kertaa.

    Viime nollille jääty Kotkan Työväen palloilijoiden vieraissa tappiopeli meni ohi minulta mutta Maarianhaminan avauspelin katsoin ja tämän HJK-vierasvääntö tuli seurattua.
     
  20. nepa

    nepa Alakerran HFR CIH -mies. Tukijoukot

    Liittynyt:
    17.10.2001
    Viestejä:
    9 181
    Saadut tykkäykset:
    1 325
    Onpas kallis tuo Viaplayn urheilupaketti, jossa on formulat. Elisan myyjäkään ei halunnut myydä tuota, vaan sanoi, että on liian kallis pelkille formuloille. :D Suositteli FIA:n omaa appia. :D
     
    El Grande tykkää tästä.