TW-620 tiensä päässä(kö)?

Keskustelu osiossa 'DLP / LCD -videoprojektorit' , aloittajana JanneJ, 19.02.2012.

 1. JanneJ

  JanneJ New Member

  Liittynyt:
  11.07.2006
  Viestejä:
  135
  Saadut tykkäykset:
  0
  Ja tapahtuipa näinä päivinä että lopunperin loistavasti palvellut 720p tykki (Epson TW620) alkoi nikottelemaan ja rajoittamaan leffan katselua. Ko. laite ei nimittäin lähde päälle oikeastaan kuin kerran päivässä - mikäli laite ei päälle lähde jos sitä sinä päivänä on päällä pidetty. Kun laite saa valohoitoa tarpeeksi kauan ilman sähköjä tai sähköjen kanssa niin taas lähdetään päälle niin kuin mitään ei olisi tapahtunutkaan. Käyttäjä tosin on tällä välin repinyt hiukset päästään ja kynnetkin on todennäköisesti järsitty lyhyiksi.

  Laite siis lähtee päälle, mutta vetäsee tuulettimet täysille ja vilkittelee lampun lämpötilasta varoittavaa ledia kohtuu taajaan. Sain virhekoodista käsityksen että lampun kanssa olisi jotain vikaa. No lamppuhan tovi sitten (500h) vaihdettiin joten lampun pitäisi olla kunnossa (ja näemmä onkin sillä kun tykki käyntiin lähtee se toimii a-ok).

  Takuuhan tästä on nyt mennyt umpeen aikapäiviä sitten mutta onkos palstalaisilla mitään ideaa mikä tuossa voisi vikana olla? SER-romua lienee tulossa, mutta mikäli näin on niin sisäinen Pelle Peloton vaatii purkamaan ko vehkeen täysin päreiksi ennen kuin se kiertoon lähtee. Vai onkos tuohon ongelmaan jokin helppo kikka ?
   
 2. JanneJ

  JanneJ New Member

  Liittynyt:
  11.07.2006
  Viestejä:
  135
  Saadut tykkäykset:
  0
  Jahas, nyt näyttäisi siltä että ko. tykki tuli ainakin väliaikaisesti tilanteeseen jossa se lähtee pöydälle purettavaksi. Nimittäin ko. värkki alkaa huutaa tuulettimet täysillä samoin tein kun päälle laittaa eikä enää edes 24h odottelulla lähde päälle. Jos jolla kulla on vinkkejä mistä moinen voisi johtua ja mitä tykin sisältä (muutkin kuin konkat yms perusjutut) kannattaisi tarkistella niin vinkkejä otetaan vastaan.