The Nice Guys (2016) (Shane Black/ Russell Crowe, Ryan Gosling)

Keskustelu osiossa 'Elokuvat' , aloittajana Professional, 05.12.2015.

  1. Professional

    Professional Stirlingite Tukijoukot

    Liittynyt:
    09.08.2004
    Viestejä:
    11 313
    Saadut tykkäykset:
    602
    [​IMG]
    "Kun huono-onninen yksityisetsivä Holland March (Ryan Gosling) ja hänen palkattu muskeliapunsa Jackson Healy (Russel Crowe) ryhtyvät selvittämään kadonneen tytön sekä tähän näennäisesti kuulumattoman kuolleen pornonäyttelijän tapausta niin he tormäävät salajuoneen, jolla on kytköksiä vallan huipulle asti.

    Ensi-ilta Suomessa - (USA:ssa 20.05.2016)"

    [​IMG] Katso elokuvan trailer


    Vaikuttaa kyl mainiolta pätkältä :)
     
    Viimeksi muokannut ylläpidon jäsen: 09.12.2015
  2. Mastema

    Mastema Käyttäjä

    Liittynyt:
    09.11.2006
    Viestejä:
    1 230
    Saadut tykkäykset:
    21
    Shane Black yleensä on laadun tae. Trailerikin vielä kun vaikutti varsin mainiolta niin eipä tässä auta kun innolla odotella.
     
  3. vintsukka

    vintsukka Aktiivinen käyttäjä

    Liittynyt:
    25.03.2004
    Viestejä:
    1 565
    Saadut tykkäykset:
    181
    Jo on aikoihin eletty, Shane Black -elokuva joka ei sijoitu joulun tienoille?

    Tai ei ainakaan trailerin perusteella näytä joululta.
     
  4. Mastema

    Mastema Käyttäjä

    Liittynyt:
    09.11.2006
    Viestejä:
    1 230
    Saadut tykkäykset:
    21
    Eikös tossa trailerin viimeisessä kohtauksessa taustalla ole jotain jouluvalojen tyyppistä meininkiä? Eli ehkäpä se joulu tässäkin jollain tapaa edustettuna on.
     
  5. Professional

    Professional Stirlingite Tukijoukot

    Liittynyt:
    09.08.2004
    Viestejä:
    11 313
    Saadut tykkäykset:
    602
  6. sokka

    sokka Aktiivinen käyttäjä

    Liittynyt:
    10.10.2003
    Viestejä:
    5 768
    Saadut tykkäykset:
    318
    Tää kyllä kiinnostaa kovasti. Kevään odotetuin ainakin itellä.
     
  7. big j

    big j Tuotantoarvot kohdillaan Tukijoukot

    Liittynyt:
    04.02.2002
    Viestejä:
    3 420
    Saadut tykkäykset:
    137
    Vekkulin lennokasta meininkiähän se oli ja hyvää vastalääkettä sinne vessahuumorin kaasuihin tukehtuneeseen jenkkikomediaan. Onhan tässä toki myös sitä räväkkää toimintaakin ja muutakin etsiväjuttuihin kuuluvaa matskua, joten kyseessä ei ole aivan sellainen puhdasverinen komediakaan.

    Koomisien tilanteiden kekseliäisyydestä ja näytteljöiden sukeltamisesta niihin pitää silti antaa melkein se elokuvan isoin peukku. Ryan Gosling varsinkin on aivan hykerryttävää seurattavaa tomppelimaisuudessaan. Hyvää taustatukea siihen viereen Russell Crowelta ja herran tytärtä napakasti esittäneeltä tulokkaalta, niin kyllähän vaan toimii. Selvää on myös se, että jutustelunkin suhteen ollaan hereillä, koska Shane Black. Hahmoilta lähtee sitä maukasta läppää äijän tyyliin kuuluvasti.

    4/5
     
  8. Super-J

    Super-J Aktiivinen käyttäjä

    Liittynyt:
    17.08.2007
    Viestejä:
    4 093
    Saadut tykkäykset:
    436
    Tämä oli hyvä. Yleisö repeili vähän väliä eilen kun kävin katsomassa... sellaisia antisankareita nämä päähenkilöt tässä että oksat pois. Vinoutunutta, mustaa ja ihan tavallistakin huumoria on tasaiseen tahtiin joka kohtauksessa, voisi melkein sanoa että kaikkeen tässä leffassa sisältyy joku vitsi - jotkut vitsit vain on ilmeisempiä kuin toiset. Kai se vähän katsojan omastakin maailmankuvasta riippuu miten hauskaa on.
    Se koululuokassa katseltu
    homo
    -opetusvideo mm... :D

    Tätä voisi myös pitää jonkinlaisena Boogie Nightsin rinnakkaisteoksena... sama maailma mutta eri näkökulmasta.

    5/5
     
  9. sokka

    sokka Aktiivinen käyttäjä

    Liittynyt:
    10.10.2003
    Viestejä:
    5 768
    Saadut tykkäykset:
    318
    Kyllä tämä loistava oli. Tuli mieleen Kiss Kiss. Kyllä Black osaa hyviä leffoja tehdä. Näitä tulee vaan ihan liian vähän. Äijät sopi todella hyvin rooleihinsa.

    5/5
     
  10. marlan

    marlan Aktiivinen käyttäjä Tukijoukot

    Liittynyt:
    10.06.2004
    Viestejä:
    2 382
    Saadut tykkäykset:
    225
    Shane Blackin The Nice Guys on toimintakomedia, joka nojaa ensi sijassa pääosanesittäjien Ryan Goslingin ja Russell Crowen karismaan — kieltämättä sitä riittää, ja Crowe tuntuu jo saavuttaneen John Goodmanin mittasuhteet. Goslingin on vaikea kuvitella epäonnistuvan oikeastaan minkäänlaisessa roolissa; tässä hän hilluu parhaimmillaan kuin Johnny Depp kapteeni Jackina.

    The Nice Guys muistuttaa lukuisia toveruskomedioita, joissa kaksi erilaista henkilöä joutuu olosuhteiden pakosta toimimaan yhdessä (Alaston ase, 48 tuntia ym.) ja tuloksena on komediaa.

    The Nice Guys sijoittuu 1970-luvun lopun Los Angelesiin, ja tarinassa yhdistellään hillitöntä tilannekomediaa ja rujoa väkivaltaa. Alkupuolella yhdistelmä toimii ja tarina etenee omalla leppoisan viihdyttävällä tavallaan.
    Suunnilleen 65 minuutin kohdalla meno alkaa kuitenkin hyytyä ja elokuva kärsiä jonkinlaisesta Tarantino-oireyhtymästä: nokkela dialogi alkaa väsyttää, koska sitä on hiukan liikaa, eikä tyttären osuus tunnu istuvan tarinaan luontevasti.
    Käsikirjoitus ei toimi loppuun saakka, toisin kuin esimerkiksi P. T. Andersonin Inherent Vicessa, vaan loppupuoli on kuuliaista köröttelyä. Vähäisellä hiomisella The Nice Guys olisi voinut yltää samalle tasolle, sillä näyttelijäntyössä, puvustuksissa ja lavasteissa (Shadduckin bileet!) on paljon hyvää. Oivallisista aikeista huolimatta kokonaisuus jää suunnilleen samalle tasolle kuin Murha Hollywoodissa.

    2/5

    Pohjoismaisessa blu-rayssa (BD-50) ei ole mitään lisämateriaalia, joskin kaksikerroslevyssä on korkea bittivirta ja hyvä kuvanlaatu. Brittiläisessä julkaisussa lienee parhaat lisämateriaalit. Muutama kuvanäyte Future Filmin levystä:

    [​IMG]

    [​IMG]

    [​IMG]

    [​IMG]

    [​IMG]

    [​IMG]

    [​IMG]

    [​IMG]
     
    Viimeksi muokattu: 07.12.2017
    Pazze tykkää tästä.
  11. Pazze

    Pazze Aktiivinen käyttäjä

    Liittynyt:
    16.09.2003
    Viestejä:
    5 015
    Saadut tykkäykset:
    150
    Jäsen marlan kertoi hyvin, mikä tässä leffassa oli pielessä. Olen pantannut elokuvaa hyllyssä odottamassa hetkeä, kun tahdon nähdä uuden, varmasti hyvän toimintakomedian. Odotukset olivat siis luetun perusteella korkealla, mutta pettymyshän tämä oli. Hahmot, tilanne, sanailu... kaikki kunnossa, mutta ei vaan jaksanut kantaa loppuun saakka. 1½/5 ja levy myyntiin.