The Huntsman: Winter's War (2016, Chris Hemsworth, Charlize Theron, Emily Blunt, Jessica Chastain)

Keskustelu osiossa 'Elokuvat' , aloittajana Super-J, 25.12.2015.

  1. Super-J

    Super-J Aktiivinen käyttäjä

    Liittynyt:
    17.08.2007
    Viestejä:
    4 099
    Saadut tykkäykset:
    440
    Snow White and The Huntsman saa jatkoa, Cedric Nicolas-Troyan ohjaamassa elokuvassa The Huntsman: Winter's War. Lumikki ei kuitenkaan ole enää tässä mukana.
    huntsmanx.jpg
    Lumikki ja Metsästäjän lopussa kaikki varmaankin luulivat että pahasta kuningatar Ravennasta (Charlize Theron) ei enää kuultaisi, mutta kuinka ollakaan Ravennalla on sisko, jääkuningatar Freya (Emily Blunt) joka tulee apuun ja pian Ravenna on valmiina kostoon. Metsästäjä Ericillä (Chris Hemsworth) on jälleen kädet täynnä työtä. Onneksi Eric saa apuun soturi Saran (Jessica Chastain) sillä muutenhan maailman pelastamisesta kahdelta noin kauniilta kuningattarelta ei varmaan tulisi mitään. :)

    Traileri
    Virallinen nettisivu

    Ensi-ilta: 22.4.2016
     
    Viimeksi muokattu: 16.04.2016
  2. tuna

    tuna Aktiivinen käyttäjä

    Liittynyt:
    09.12.2004
    Viestejä:
    2 551
    Saadut tykkäykset:
    307
    Theron ja Blunt samassa elokuvassa, leffan mahdollinen "huonous" ei ainakaan voi olla naiskauneudesta kiinni;)
    Tulee varmasti katsottu blu-raylta.
     
  3. Mookid

    Mookid Aktiivinen käyttäjä

    Liittynyt:
    16.07.2006
    Viestejä:
    2 714
    Saadut tykkäykset:
    354
    Tusinatavaraa, ei tule katsottua.
     
  4. Vole

    Vole Käyttäjä

    Liittynyt:
    16.03.2010
    Viestejä:
    1 927
    Saadut tykkäykset:
    81
    Sinänsä jännää, että The Huntsman and Snow White sai jatko-osan, ei ollut mikään älytön hitti teattereissa, vaikka tekikin voittoa ja sen julkaisusta on jo pari vuotta. Tarinallisesti jatkoakaan ei olisi tarvinnut. Stewart loistaa poissaolollaan, mutta muuten tähtiä kyllä löytyy. Yllättävää myös, kun neljästä pääosasta kolme on naisia, jotka eivät ole siinä "seksikkäimmässä" iässä, vaikka ehdottomasti kyseessä on kova kolmikko. Hemsworth toisaalta elää uransa huippua ja mies tuntuu olevan lähes joka toisessa elokuvassa tällä hetkellä.

    Elokuva ei itsessään kiinnosta, mutta sen menestyminen lippuluukulla kiinnostaa.
     
  5. mustis

    mustis Käyttäjä

    Liittynyt:
    07.11.2004
    Viestejä:
    1 511
    Saadut tykkäykset:
    18
    Mielenkiintoinen jatko-osa tosiaan. Universalilla lienee huomattu Game of Thronesin kestosuosio ja jostain samantapaisesta päätetty tehdä lisää elokuvas. Ykkösosan todellinen tähti, hieman ehkä yllättäen, ei ollutkaan Kirsten Stewartin Lumikki vaan Charlize Theronin paha kuningatar ja vaikuttaa siltä, että sen varaan tässä rakennetaan.

    Charlize onkin viimeisen 3-4 leffan aikana noussut pahojen toimintanaisten terävimpään kärkeen Lumikin, Prometheuksen ja Mad Maxin kautta. Emily Blunt osaa toimintatyöt myös, joten tämä leffa alkoi itse asiassa varovasti kiinnostaa, bluray-muodossa ainakin.
     
  6. Super-J

    Super-J Aktiivinen käyttäjä

    Liittynyt:
    17.08.2007
    Viestejä:
    4 099
    Saadut tykkäykset:
    440
    Tulee teattereihin ensi perjantaina...
     
  7. Super-J

    Super-J Aktiivinen käyttäjä

    Liittynyt:
    17.08.2007
    Viestejä:
    4 099
    Saadut tykkäykset:
    440
    No niin, olihan tämä vähän pettymys. Leffan alku varsinkin oli aika haparointia ennen kuin tarinasta saatiin kunnolla kiinni ja päästiin eteenpäin. Osittain tämä johtunee siitä että leffan on samalla kertaa sekä esi-osa että jatko-osa edelliselle Metsästäjä -leffalle. Eli ensin tosiaan kerrotaan mitä tapahtui ennen Lumikkia ja Metsästäjää ja sitten hypätään muutama vuosi eteenpäin... erittäin huono valinta noin tarinan kerronnan kannalta. Ja sitten kun lopulta tuntuu että nyt päästiin asiaan niin leffa jo kohta loppuukin. Ihan Charlize Theronin väärinkäyttöä tämmöinen. Mitä tästä nyt oikeastaan voi sanoa, ainekset olisi ollut vaikka kuinka hyvään fantasiaseikkailuun mutta lopputulos on jotain paljon vähemmän kuin osiensa summa.

    Tykkäsin Lumikista ja Metsästäjästä mutta tämä tekele on jotain ihan muuta. On tämä kyllä ihan hienon näköinen ja asiallisesti ohjattukin mutta kässäri on ihan pepusta.
    2,5/5
     
  8. Plisukainen

    Plisukainen Aktiivinen käyttäjä Tukijoukot

    Liittynyt:
    26.01.2005
    Viestejä:
    1 971
    Saadut tykkäykset:
    169
    Valitettavan geneerinen fantasia-maku tästä jäi. Ei sinällään huono mutta niin moneen kertaan nähty ja perinteisen kaavan mukaan etenevä että huh.

    2/5
     
  9. ZED

    ZED Mitä kävi, ketä tietää? Tukijoukot

    Liittynyt:
    19.03.2002
    Viestejä:
    3 601
    Saadut tykkäykset:
    220
    Taisi olla semmoinen köyhän miehen taru sormusten herrasta. Ei mitenkään kelvoton lopputulos mielestäni, mutta eipä tämä mitään pärisyttäviä uusia kokemuksiakaan antanut. Ehkäpä metsästäjän rooliin oli valunut hiukkasen enempi Thoria verrattuna siihen Lumikkileffaan.Tusinaviihdettä jolla ei pilannut iltaansa. Paikoitellen leffa onnistui olemaan jopa ihan hauskakin. FriiHD-digitallenteelta katsoin ja kuva oli 16:9, ehkei reunoista oltu leikattu mitään kovin olennaista. ***/*****.