Sonyn 2014 mallit

Keskustelu osiossa 'Televisiot' , aloittajana scented, 21.08.2014.

  1. RedAlert

    RedAlert Käyttäjä

    Liittynyt:
    12.05.2004
    Viestejä:
    1 294
    Saadut tykkäykset:
    90
    Onko kellään seuraavanlaista ongelmaa X8505:n kanssa (ei siis android-tv). Eli YouTube jämähtää aloitusruutuun (ruudulla siis näkyy vain YouTuben tunnus), ja on siinä vaikka maailman tappiin. Tiedän, tuolta löytyy korjaus, ja se auttoikin aikaisemmin. Ongelma on nyt muuttunut sellaiseksi, että jos olit kirjautuneena YouTubeen sulkiessasi tv:n, niin seuraavan kerran tv:n aukaistessasi YouTube jämähtää taas. Jos et ollut kirjautuneena sulkiessasi tv:n, niin YouTube ei jämähdäkään alkuruutuunsa. Strange!

    Edit: Ja nyt kun kokeilin, niin telkkaria ei edes tarvitse sulkea, riittää että poistuu Youtubesta ja koittaa mennä sinne takaisin, kirjautuneena jämähtää, ei kirjautuneena ei. Hard resetti (töpseli seinästä) ei auta. Tehdasasetuksia en viitsi palauttaa (ei mitään takeita avusta ja kauhea vaiva muuten saada toosa lähtötilanteeseen), saattaa olla, että YouTuben palauttaminen aikaisemmaksi versioksi voisi ratkaista ongelman, mutta miten temppu tehdään tuossa toosassa? Paska juttu!

    Edit 290918: Hämmästyksen sormi meni ihmetyksen suuhun, kuin taikaiskusta ongelma katosi kai itsestään. En ole tästä täysyin varma, YouTuben asetuksissa oli kyllä maan kohdalle muuttunut itsestään USA ja muutin sen takaisin Suomeksi. Voisiko tuolla merkitystä yllämainittuun ongelmaan, mene ja tiedä. Pääasia, että taas toimii:)
     
    Viimeksi muokattu: 27.09.2018