Smallville

Keskustelu osiossa 'TV-ohjelmat ja -sarjat' , aloittajana glottis, 20.10.2002.

  1. O'Neill

    O'Neill Guest Guest

    Liittynyt:
    17.05.2005
    Viestejä:
    140
    Saadut tykkäykset:
    0
    Tuli itse myös katsottua kuutoskausi loppuun eilen. On kyllä mielenkiinto lopahtanut tätä sarjaa kohtaan todella paljon. Neloskausi vielä oli hyvää tasoa mutta sen jälkeen tätä on tullut seurattua enemmän siitä syystä että ei viitsi lopettaa katsomista kesken kuin että mielenkiinnolla seuraisi. Kuutoskaudelta ei jäänyt mieleen yhtään todella hyvää jaksoa.

    Olisi tekijöiden aika jo keksiä tähänkin sarjaan jotain uutta. Nyt tässä vaan kierrätetään samoja ideoita jaksosta toiseen. Ja sen mitä noita spoilereita luin niin eipä ole kyllä seiskakaudelta mitään uutta odotettavissa.

    Olisi nyt edes Lanan ja Chloen tappaneet, mutta turha toivo. Vaikka Lanaa mielellään katselee niin olisi jo aika tappaa se hahmo pois sarjasta. Ei sitä jaksa ikuisuuksia katsoa kun Clark ja Lana pohtii ollaanko yhdessä vai ei, varsinkin kun tietää lopputuloksen jo etukäteen.
     
  2. JaniH

    JaniH Käyttäjä Tukijoukot

    Liittynyt:
    08.08.2000
    Viestejä:
    6 723
    Saadut tykkäykset:
    15
    Seiskakauden uusi hahmo on
    Kara Zor-El (Supergirl). Näyttelijänä Laura Vandervoort, joka ainakin ulkoiselta olemukseltaan vaikuttaa ok valinnalta. Huhu kertoo myös, että jos Karan hahmo osoittautuu suosituksi, niin luvassa on oma Supergirl-sarja.
     
  3. Generig

    Generig Käyttäjä Tukijoukot

    Liittynyt:
    24.01.2004
    Viestejä:
    1 879
    Saadut tykkäykset:
    5
    6. kausi täällä suomessakin lähestyy loppuaan. Hetken jo ihmettelin että mihin se viimeinen jakso oikein sijoittuu kun sitä ei huomenna sunnuntaina tule. Näemmä siirretty tämä viimeinen jakso maanantai-iltaan jostain syystä.
     
  4. smallville

    smallville Uusi jäsen

    Liittynyt:
    25.04.2004
    Viestejä:
    45
    Saadut tykkäykset:
    0
    Tosiaan Smallvillen 6.kauden viiminen jakso tulee poikkeuksellisesti maanantaina klo 22. Kauden päätösjakso on saanut K15-merkinnän joten esitysaika on sen mukanen. Älkää missatko kauden viimistä jaksoa!
     
  5. xclone

    xclone Käyttäjä

    Liittynyt:
    09.02.2004
    Viestejä:
    1 623
    Saadut tykkäykset:
    0
    Rapakon takana 7 kausi alkaa 27 Syyskuuta.
     
  6. E. P.

    E. P. Guest Guest

    Liittynyt:
    11.09.2002
    Viestejä:
    2 780
    Saadut tykkäykset:
    12
    Smallville jatkuu tänään klo 13.05 Maikkarilla 4. tuotantokauden jaksoin. Eihän tässä ollut kuin kahden vuoden tauko, kun edelliset 3. tuotantokauden jaksot tulivat maikkarilla 2005 kesällä.

    Eli pitääpä katsastaa sarjaa näin kahden vuoden tauon jälkeen. Saisivat esittää näitä tuotantokausia hieman tiheämpään. :)
     
  7. Slash80

    Slash80 No Life! Tukijoukot Guest

    Liittynyt:
    19.04.2001
    Viestejä:
    2 841
    Saadut tykkäykset:
    1
    Eikö sun töllöstä sit näy SubTV, minne ilmeisesti koko sarjan päälähettäminen nykyään kuuluu. Maikkari näyttää siitä nyt vain uusinnat. Eikös kutos kausi vasta päättynyt subilla?
     
  8. E. P.

    E. P. Guest Guest

    Liittynyt:
    11.09.2002
    Viestejä:
    2 780
    Saadut tykkäykset:
    12
    Näkyy toki SubTV. En vaan oo viittinyt katsoa sitä SubTV:stä, kun siellä on aina Smallville tullut minulle huonoon katseluaikaan.

    Ja kyllä tuo on tosiaankin maikkarilla ensimmäisen kerta pariin vuoteen Smallvilleä ja jatkavat siitä mihin jäivät. SubTV:llä loppui tosiaan kuudes tuotantokausi.
     
  9. JaniH

    JaniH Käyttäjä Tukijoukot

    Liittynyt:
    08.08.2000
    Viestejä:
    6 723
    Saadut tykkäykset:
    15
  10. JaniH

    JaniH Käyttäjä Tukijoukot

    Liittynyt:
    08.08.2000
    Viestejä:
    6 723
    Saadut tykkäykset:
    15
    Kasikaudesta on tihkunut jo hieman huhuja:

    Kreuk ja Rosenbaum eivät ole palaamassa vakiokokoonpanoon vaan esiintyvät vain muutamassa jaksossa. Kristin on huhujen mukaan mukana 5-8 ensimmäisessä jaksossa. Eräs toinen pitkäaikainen henkilö jää myös pois. Wellingin sopimus kestää kahdeksannen kauden loppuun ja hän on kuulemma kyllästynyt touhuun, joten melko todennäköiseltä näyttää sarjan päättyminen kasikauteen.

    Ensi viikolla tulee seitsemännen kauden 15. jakso, joka oli lakon vuoksi jäädä kauden viimeiseksi. Previkan perusteella hyvää settiä luvassa.
     
  11. xclone

    xclone Käyttäjä

    Liittynyt:
    09.02.2004
    Viestejä:
    1 623
    Saadut tykkäykset:
    0
    7 kausi on nyt katsottu ja täytyy sanoa että sarja on kasvanut huikeasti aikuisempaan suuntaan jos vertaa alkukausiin. Joka jakso on melkein kuin pieni elokuva. finaalikin oli tosi hyvä...

    7 vuotta siihen meni että LEX sai tietää että Clark on traveller ! Saapa nähdä minkälainen tulee 8 kaudesta kuin Luthorin poika ei ole kuvioissa mukana ainakaan vakio castingissa. Sääli kun menivät tappamaan isäukko Luthorin. Tai no eipä sitä vielä tiedä kuoliko se sittenkään. Ei olisi ensimmäinen kerta tämäntyylisissä sarjoissa kun hahmo tuodaan takaisin kuvioihin. 8 kaudesta taitaa tulla kaikkein uskollisin alkuperäiselle sarjakuvalle sillä palaset alkaa loksahtamaan kohdalleen pikkuhiljaa. Onneksi Doomsday tulee tuuraamaan lexiä ensikaudella.
     
  12. xclone

    xclone Käyttäjä

    Liittynyt:
    09.02.2004
    Viestejä:
    1 623
    Saadut tykkäykset:
    0
    8 kauden näyttelijöistä...

    It's official! The CW just confirmed to me that Justin Hartley (Green Arrow/Oliver Queen) has been locked in as a...wait for it...series regular for the upcoming eighth season!

    According to the show's rep, Justin's storyline will focus on Oliver's past and where he comes from as opposed to his Green alter ego.

    Good news, yes?
    Tom Welling, Kristin Kreuk, Smallville

    I'm also told that Kristen Kreuk (Lana) will most definitely be back for a batch of episodes—most likely six or seven—but they're still working out the exact number.

    As for the two new characters—Tess (female villain) and Doomsday (aka Davis Bloome)—they are yet to be cast, according to the CW.

    Source: E! Online, Watch with Kristin
     
  13. JP5.1

    JP5.1 Guest Guest

    Liittynyt:
    13.02.2006
    Viestejä:
    158
    Saadut tykkäykset:
    0
    Kyllä tämä seiskakausikin oli ihan katsomisen arvoinen, vaikkei tälläkään kaudella Clark oikein edistynyt mitenkään Teräsmieheksi kasvamisen kanssa. Brainiac on hyvä vihollinen, vaikkakin taaskin saatiin vihollinen hengiltä vähäh turhan helpolla. Eniten olisin tälläkin kaudella kaivannut kunnon supermatsia, mutta taitaa olla turha toivo budjettisyistä. Ja aika nolosti oli mielestäni toteutettu Clarkin kryptonilla käynti, pahvilavasteissa ja mukamas menneisyydessä kökköä matsia :D . Onneksi siitä seurasi ihan hyvä twisti seuraaviin jaksoihin.

    Lex alkaa kasvaa sellaiseksi pahikseksi kuin olen odottanut. Vieläpä hyvin kirjoitettu Lex "hyvikseksi", koska hän selkeästi kuvittelee toimivansa ihmiskunnan hyväksi.

    Kasikaudesta toivon vähän räväkämpää kuin tästä viimeisimmästä. Ja toivottavasti ei joka paikasta löydy kryptoniittia Clarkia heikentämään :D .

    Mitenhän Doomdsday tulee toimimaan tässä sarjassa? Hänhän tappoi Teräsmiehen yhteisessä matsissa, jossa laitettiin puolet Metropolisia maan tasalle ja molemmat hengiltä. Tietysti molemmat virkosivat ajan kuluttua, mutta kuitenkin. Doomdsdayn kunnolla toteuttaminen vaatii ison budjetin ja viimeinkin sen kunnon supermatsin, jossa kaupunkia tuhoutuu. Onnistuessaan mahdollisuus saada aikaiseksi yksi supersankarisarjojen parhaista matseista ja jaksoista, tai epäonnistua täydellisesti.
     
  14. xclone

    xclone Käyttäjä

    Liittynyt:
    09.02.2004
    Viestejä:
    1 623
    Saadut tykkäykset:
    0
    Pahis castingiä 8 kaudelle...


    Even though "Smallville" is entering its eighth season, there's no shortage of bad guys.

    The CW has cast Sam Witwer and Cassidy Freeman as the two new villains that will give Clark Kent grief on "Smallville" this fall, according to The Hollywood Reporter.

    "We're thrilled that Sam and Cassidy will be joining the cast, and we have some very exciting things in store for them, their characters and 'Smallville' fans for this season," executive producers Kelly Souders, Brian Peterson, Todd Slavkin and Darren Swimmer said in a statement. "They are both incredibly talented performers, and we cannot wait to begin to work with them."

    Witwer, 30, will play Doomsday, born Davis Bloome, who is an easygoing, self-effacing paramedic who learns about a shadowy evil in his heritage. Witwer is best known for playing Alex "Crashdown" Quartararo on Sci Fi's "Battlestar Galactica."

    Freeman will play Tess Mercer, the acting CEO of LuthorCorp who was handpicked by Lex to succeed him before he vanished into the ether last season. Freeman was in "Finishing the Game: The Search for a New Bruce Lee" and was coincidentally cast as the tough, attractive paramedic Charlie in the CW's medical pilot "Austin Golden Hour."

    Source: Zap2It.com
     
  15. xclone

    xclone Käyttäjä

    Liittynyt:
    09.02.2004
    Viestejä:
    1 623
    Saadut tykkäykset:
    0
    Tästäkin on tilattu sitten yksi kausi lisää vaikka itse oletin että saattaisi loppua 8 kauteen. Tom Welling lienee saanut ison palkankorotuksen kun mies oli ainakin joku aika sitten huhujen mukaan kyllästynyt koko sarjaan ja haluaisi vaihtelua työrintamalle.
     
  16. bugweep

    bugweep Guest Guest

    Liittynyt:
    07.04.2003
    Viestejä:
    88
    Saadut tykkäykset:
    0
    Oho, minäkin luulin että se jo tähän loppuisi. Eipä siinä mitään, viimeisin kausi on ollu kokonaisuudessaan loistava verrattuna sarjan yleiseen tason koko kauden paketteina, jos sama tekijätiimi säilyy niin kai sitä vielä yhden kauden seurailee...
     
  17. ana198

    ana198 Guest Guest

    Liittynyt:
    14.12.2006
    Viestejä:
    2 735
    Saadut tykkäykset:
    0
    No enpä tiedä "loistavasta". Esim. tuo Lanan lopullinen ulostus oli tehty todella typerästi, ja niiden kauniiden kasvojen takia tätä alunperin alkoi seuraamaan.
    En valehtele enkö katsoisi tätä silti loppuun;) On se Loiskin ihan ok, jälkeenpäin toivoo että se casting olisi tehty kyseisten tyttöjen kohdalla päinvastoin niin ei olisi tarvinnut niin kauan Lanaa mukana, Kristenin ollessa kyseessä en vieläkään tiputtaisi pois:thumbsup:
     
  18. jez12

    jez12 Guest Guest

    Liittynyt:
    07.07.2008
    Viestejä:
    22
    Saadut tykkäykset:
    0
    Onko kellään tietoa, että saako ensimmäisen tuotantokauden DVD:tä mistään? Suomenkieliset tekstitykset olisi löydyttävä. Discshopissa lukee vain, että "poistunut elokuvayhtiöltä" ja Cdoninkin varastotilanne on jo pitkään näyttänyt nollaa. Jos ei muuten löydy, niin käytettynäkin voisin ostaa.

    Apuja? Kiitti.
     
  19. smallville

    smallville Uusi jäsen

    Liittynyt:
    25.04.2004
    Viestejä:
    45
    Saadut tykkäykset:
    0
    Jos cdon.comin tilanne on huono niin saksan amazonista löytyy saksalainen versio jossa on suomitekstit mukana. Filmifriikissäkin näyttäisi olevan tarjolla myös 1.kauden boxi 2-4 viikon toimitusajalla. Discshopin boxi oli varmaan se ainut suomalainen dvd jos lukee "poistunut elokuvayhtiöltä". Suomenkieliset tekstitykset löytyy Smallvillen boxeissa 4.kauteen asti.
     
  20. opelman

    opelman Käyttäjä

    Liittynyt:
    20.10.2007
    Viestejä:
    1 649
    Saadut tykkäykset:
    64
    millos tästä tulee uusia jaksoja ja miltä kanavalta? ja missä sarjassa mennään? joko se on supermanin vaatteet saanut? Lyhyt kertaus kiitos :thumbsup: ite katoin siihen asti kun se kalju meni sen eukon kanssa naimisiin. ja sitten tippu se lentokone. Luthor ja lanehan ne oli.