She's Funny That Way (2015) (Peter Bogdanovich / Imogen Poots, Owen Wilson, Jennifer Aniston, Rhys I

Keskustelu osiossa 'Elokuvat' , aloittajana Mika, 31.07.2015.

  1. Mika

    Mika Administrator Ylläpidon jäsen Ylläpito Tukijoukot

    Liittynyt:
    05.02.2000
    Viestejä:
    8 291
    Saadut tykkäykset:
    29
    [​IMG]

    New Yorkin teatterimaailmaan sijoittuva romanttinen komedia kertoo Arnoldista (Owen Wilson), naimisissa olevasta Broadway-ohjaajasta, joka ihastuu päätäpahkaa näyttelijättären urasta haaveilevaan prostituoituun (Imogen Poots). Soppa on valmis, kun Arnold päättää auttaa nuorta naista eteenpäin elämässään.

    Samaan aikaan Arnold kamppailee Broadway-näytelmänsä ja kollegoidensa (mm. Rhys Ifans) sekä voimakastahtoisen vaimonsa (Kathryn Hahn) ja muiden elämäänsä sivuavien, upeiden naisten kanssa. Kun keitokseen heitetään mukaan neuroottinen psykiatri (Jennifer Aniston), suurikokoinen koira ja täytetty orava, on ääneen naurattava keitos lopun yllätystä vaille valmis!

    Näyttelijä, ohjaaja, käsikirjoittaja, kirjailija, dokumentaristi… Elokuva-alan monitoimimiehen, Oscar-ehdokas Peter Bogdanovichin, huima ura jatkuu edelleen, vaikka ikää on mittarissa jo 75 vuotta.

    [​IMG] Katso elokuvan trailer

    Ensi-ilta Suomessa 31.07.2015
     
  2. Super-J

    Super-J Aktiivinen käyttäjä

    Liittynyt:
    17.08.2007
    Viestejä:
    4 093
    Saadut tykkäykset:
    436
    Olihan tämä ihan katsomiskelpoinen, mutta jossain yhteyksissä on sanottu että tämä edustaisi tyyliltään vanhan ajan hollywood komedioita eikä moderneja sekoiluita, joten odotin jotain Audrey Hepburnin leffojen tyyliä mutta tosiasiassa tämä on tyyliltään semmoinen Woody Allen-lite.

    Totta kai Imogen Poots on kaikin puolin hyvä ja viehättävä, ja hyvä niin koska hän on aika merkittävässä roolissa, leffa kun rakentuu hänen hahmonsa haastattelun päälle ja tarina kerrotaan takaumina, mutta Audreyn tasolle ei hän ei tässä yllä, käsikirjoitus ja ohjaus ei anna siihen mahdollisuuksia. Owen Wilson... tekee aika Owen Wilsonin näköisen roolin. Sopii kyllä käsikirjoitukseen hyvin. Aniston ja Ifans antavat hyvää taustatukea tapahtumille. Yleensäkin tämä on näyttelijöiden elokuva, kaikki pyörii heidän ympärillään, ja onneksi kaikki ovatkin tehtäviensä tasalla pieninpiäkin sivuosia myöten eikä varsinaisia pettymyksiä ole muuta kuin itse kässäri, loppuratkaisu jää vähän sekavastikin auki. Tämä tarina jos mikä olisi kuitenkin kaivannut selkeän loppuratkaisun. Leffassa on muuten tosi paljon tunnettujen näyttelijöiden cameoita, jopa Tarantinolla on ihan puherooli...

    3,5/5