Selviytyjät 30 ( Worlds Apart)

Keskustelu osiossa 'TV-ohjelmat ja -sarjat' , aloittajana Vole, 05.06.2017.

  1. Vole

    Vole Käyttäjä

    Liittynyt:
    16.03.2010
    Viestejä:
    1 927
    Saadut tykkäykset:
    81
    Muistelin, että uudelle kaudelle oli jo ketju, mutta ei ollut niin avasin sellaisen.

    Mitäs mieltä arvon plazalaiset ovat tästä kaudesta, kun muutama jakso on mennyt? Ärsyttävästi Maikkari oli laittanut taas avausjakson kahtia... Mutta mielestäni erittäin hyvä alku, heimot ovat suht tasapainoisia ja jokaisessa on ollut oma mielenkiintoinen dynamiikkansa ja erikoiset persoonansa. Harmittaa, kun ensi jaksossa heimoja lähdetään sekoittelemaan, koska olisin mielelläni katsonut vielä näillä kokoonpanoilla mentävän jakso tai kaksi, koska heimot olivat sen verta tasapainossa, ettei yksikään ollut liian ahdingossa, etenkin Vapaiden sielujen alettua voittaa. No näkeepä sitten, että miten pelaajat pärjäävät eri heimolaisten kanssa.
     
  2. 3JJ

    3JJ Aktiivinen käyttäjä

    Liittynyt:
    03.03.2006
    Viestejä:
    1 702
    Saadut tykkäykset:
    362
    Hyvin on onnistuttu tuomaan eri heimojen stereotypioita esiin, varsinkin pomot vs. duunarit, ja ihan mielenkiintoista nähdä miten pomot, duunarit ja "vapaat sielut" pärjäävät keskenään. Toivottavasti jakautuu nyt kahteen isompaan heimoon niin tulee mahdollisimman paljon eri tyylisiä ihmisiä samaan heimoon.
     
  3. Vole

    Vole Käyttäjä

    Liittynyt:
    16.03.2010
    Viestejä:
    1 927
    Saadut tykkäykset:
    81
    Heimot sekoittuivat keskenään ihan hyvin, ainoa vaan että jälleen kerran yhdestä heimosta tuli selvästi toista kovempi, kun 6/7 heimolaisista on miehiä, joista viisi on hyväkuntoisia. Miksei näitä mietitä paremmin loppuun, ettei kävisi taas näin? Tällä kaudella on keskimäärin fyysisesti kovempia naisia, mutta se ei vaan riitä. Olin yllättynyt Maxin lähdöstä sillä hänestä olisi voinut olla kisoissa apua Shirinin sijaan, joka onnistuu muuten joka hetki olemaan jollain tavalla kiusallinen. Joku Will saattaa mennä vielä pitkälle pelissä, jos selviää yhdistymiseen asti, kun häntä ei pidetä kovin kummoisena uhkana. Jos sininen heimo dominoi yhdistymiseen asti niin jäljellä saattaa olla paljon noita perinteisiä, atleettisia alfaukkeleita, mikä saattaisi olla mielenkiintoista. Jännää on myös, että kaksi löydetyistä idoleista on yhdessä leirissä ja kolmatta ei ole löydetty, onkohan edes etsitty? Sehän on sinisen heimon leirissä ja siellä saattaisi olla useampi sen tarpeessa. En yllättynyt, että Rodney ja Joaquin bondasivat, kun ovat molemmat idiootteja.

    Pieni miinus tästä kaudesta tuon vedenhakupaikan osalta, ihme kanisteri, jota tuotantotiimi käy täyttämässä? Joo eihän tuolla nyt olla oikeasti luonnonarmoilla, mutta perinteinen kaivo toisi edes jotain tunnelmaa.

    Ai niin ja Danilta jälleen kerran loistavia sosiaalisia taitoja, olisi kannattanut kuunnella Miken neuvoja.
     
  4. Vole

    Vole Käyttäjä

    Liittynyt:
    16.03.2010
    Viestejä:
    1 927
    Saadut tykkäykset:
    81
    Missäs Plazan Selviytyjä-fanit ovat? Aika monologiksi on mennyt.

    Heimot yhdistettiin jo nyt, olisi mielestäni voinut jatkaa kahdella heimolla vielä yhden kierroksen ajan. Joe ja Jenn ovat olleet suosikkejani jo jonkin aikaa ja molemmilta hyvä jakso, molemmat pelastivat itsensä. Jenniltä varsinkin hyvä veto käyttää idoli ja kaiken lisäksi Kelly lähti kotiin, joka oli duunareita ja Miken läheisin liittolainen eli ei mikään turhake. Kellystäkin pidän, mutta Jennistä vielä enemmän niin hyvä näin. Will hyppäsi Miken kelkkaan, mutta mitä mahtaa tuumata, kun joutui huijauksen kohteeksi, kun muut äänestivät Jenniä eikä Halia. Mike saattaa ajatella, että nyt on Willin luottamus vahvistettu, mutta taitaa Williä ärsyttää pikemminkin. Saattoi juuri pilata oman pelinsä täysin.

    Shiriniltä vaihteeksi myötähäpeää aiheuttamaton jakso ja pakko olla samaa mieltä tuosta heimon nimestä, onhan se aika dorka.
     
  5. Gomit

    Gomit Uusi jäsen

    Liittynyt:
    01.10.2003
    Viestejä:
    182
    Saadut tykkäykset:
    4
    Pari jaksoa sitten kiroilin Miken hölmöilyä, miten kukaan voi olla niin typerä että siinä vaiheessa tiputtaa Joaquinin pois vaikka sillä ei ole kovin montaa läheistä liittolaista ja vaikka oli jo sovittu että äänestetään pois paljon suurempi uhka Joe.

    Joe oli siinä vaiheessa yksin mutta oli tiedossa että on kova haasteissa ja toisessa klaanissa kaikki vapaat sielut tukevat häntä. Aivan järjetön päätös Mikelta ja vain sen takia että sai bodarikaksikon erotettua.
     
  6. 3JJ

    3JJ Aktiivinen käyttäjä

    Liittynyt:
    03.03.2006
    Viestejä:
    1 702
    Saadut tykkäykset:
    362
    Joo aika nopeasti tuli yhdistyminen, 12 pelaajan jättiheimo ei mielestäni toimi, mutta yllättävän hyvää viihdettähän tuosta kuitenkin tuli. Ärsyttää vieläkin nuo tahallaan häviäjät, toki nyt yhdistyminen tulikin nopeasti, mutta silti. Viihdyttävää katsoa kun Mikeä jallitetaan jo toisessa äänestyksessä peräkkäin. Aina on joku "master plan" ja sitten se meneekin ihan penkin alle. Hyvää viihdettä.
     
  7. Gomit

    Gomit Uusi jäsen

    Liittynyt:
    01.10.2003
    Viestejä:
    182
    Saadut tykkäykset:
    4
    Joe jatkaa kisojen voittamista, joka ainoan vienyt heimojen yhdistymisen jälkeen. Vieläkin ihmettelen miksi Mike halusi tiputtaa Joaquinin pois siinä vaiheessa vaikka oli sovittu tiputtaa Joe.
     
  8. Vole

    Vole Käyttäjä

    Liittynyt:
    16.03.2010
    Viestejä:
    1 927
    Saadut tykkäykset:
    81
    Ei ollut kyllä mitään hajua eilisen jakson heimoneuvoston alkaessa, että kuka menee kotiin. Olisi kiva nähdä ne kohtaukset, kun jengi oikeasti päättää, kuka lähetetään kotiin vai tapahtuuko päätös oikeasti vasta äänestäessä. Halin lähtö heikensi vapaita sieluja, mutta olisiko ollut fiksumpaa äänestää Jenn pois, koska hän on isompi uhka ainakin näin kotikatsojan mielestä. Veikkaan, että kohta tuo enemmistöliittouma kääntyy itseään vastaan, kun tajuavat ettei seitsemän ihmistä mahdu finaalikolmikkoon. Valkokaulukset ovat siinä vaiheessa helppo lähettää kotiin ja sitten tapellaan duunarien kesken.

    Dan ja Rodney ovat molemmat ideaaleja finaalikumppaneita kenelle vaan, vaikea ymmärtää miten sosiaalisesti taidoton Dan voi olla "hei vittuilen päin naamaa, mutta yritän oikeasti vaan auttaa".
     
  9. Gomit

    Gomit Uusi jäsen

    Liittynyt:
    01.10.2003
    Viestejä:
    182
    Saadut tykkäykset:
    4
    Unelmafinaali: Dan, Rodney ja Shiri :)
     
    Vole tykkää tästä.
  10. 3JJ

    3JJ Aktiivinen käyttäjä

    Liittynyt:
    03.03.2006
    Viestejä:
    1 702
    Saadut tykkäykset:
    362
    Mietin just samaa, että jos näitä ei-niin-haluttuja voittajia pitää mukana loppua varten, niin voi käydä niin että lopussa ovat finaalissa. Varsinkin jos on vain kaksi finaalissa, ja jostain syystä tämä ei-toivottu saa valita parin, niin eihän se sitä varmaa voittajaa sinne mukaan ottaisi.
     
  11. Vole

    Vole Käyttäjä

    Liittynyt:
    16.03.2010
    Viestejä:
    1 927
    Saadut tykkäykset:
    81
    Olipa vaihteeksi hauska jakso, Rodneyn imitaatiot osuivat nappiiin ja tuotantopuolen tekijöiltä hauska idea laittaa Wilhelm Scream -efekti, kun Will liukui ramppia pitkin alas. Muuten jakso ei hirveästi yllätyksiä tarjonnut vaan Joe lähti kotiin. Olen vähän pettynyt Jennin lässähdykseen, kun paras kaveri lähti ja nyt ei enää huvitakkaan pelata. Nähtävästi ensi viikolla alkaa enemmistö liittouma rakoilemaan, kun ykkösvihollinen äänestettiin pois.
     
  12. Gomit

    Gomit Uusi jäsen

    Liittynyt:
    01.10.2003
    Viestejä:
    182
    Saadut tykkäykset:
    4
    Nuoret naiset usein seurustelevat vähän turhankin tiiviisti keskenään ja sitten kun äänestyksessä kaveri tippuu niin motivaatio jatkaa romahtaa. Pitäisi yrittää tulla toimeen mahdollisimman monien kanssa ja ottaa huomioon se että kaikki läheiset liittolaiset voivat tippua pois pelistä. Jenn sai puheillaan aikaiseksi sen että mahdollisuudet voittaa miljoona tippui radikaalisti.

    Oletin etukäteen että jos Joe saadaan tiputettua ja duunareilla on selkeä ylivoima niin rivit hajoavat välittömästi. Syynä tähän on se että aletaan miettiä jo finaalia, ja esim. Mike on nyt suurin uhka ja hänet pitää raivata aika nopeasti pois.
     
  13. Vole

    Vole Käyttäjä

    Liittynyt:
    16.03.2010
    Viestejä:
    1 927
    Saadut tykkäykset:
    81
    Tapahtumarikas jakso. Aluksi Mike töppäili useampaankin otteeseen, mutta kun voittaa koskemattomuuden niin muulla ei ole väliä. Will onnistui nousemaan miltei Rodneyn tasolle kusipäisyydessään, vaikka hänen epäily ruuan piilottelusta olikin hieman kyseenalaista niin Shirinin kimppuun hyökkääminen oli liikaa. En ymmärrä, miten näissä jenkkisarjoissa, kun joku sanoo toiselle pahasti ja sitten kuittaa ettei se ole henkilökohtaista, mitä se sitten on jos ei henkilökohtaista, kun pilkka on kohdistettu juuri tiettyyn henkilöön? Piti kaivella tuon Willin youtube -taustaan ja tosiaankin oli mukana jossain lavastetussa Jay Leno -sketsissä, joka sai jonkin verran näkyvyyttä eli suhteellisen säälittävä sensaatio, kuten tyyppi itsekin. Aikamoinen kaarti saatu mukaan tälle kaudelle.
     
  14. 3JJ

    3JJ Aktiivinen käyttäjä

    Liittynyt:
    03.03.2006
    Viestejä:
    1 702
    Saadut tykkäykset:
    362
    Oli hyvää viihdettä. En käsitä miksi Mike ei vienyt huutokauppatemppuaan loppuun asti. Nyt sai joka tapauksessa kaiken vihan niskaansa, mutta jäi ilman extraetua. Vahinko oli jo tapahtunut, hyödytöntä se siinä vaiheessa on perua. Katsojana tunnen taas harhaanjohdetuksi. Juoni näytti olevan että Dan päättää kuka lähtee ja tekee miljoonan dollarin päätöksen. No eihän se niin mennyt kun esim. Mike äänesti kuitenkin samoin kuin hänen paljastamansa nelikko ja ainoastaan Jenn yksin äänesti Mama C:tä.
     
  15. Vole

    Vole Käyttäjä

    Liittynyt:
    16.03.2010
    Viestejä:
    1 927
    Saadut tykkäykset:
    81
    Taisi Miken omatuntoa soimata liikaa tuon tempun jäljiltä, mutta pitää kyllä paikkansa että vahinko oli jo tapahtunut ja olisi tuossa vaiheessa voinut viedä tempun loppuun. Toisaalta en ymmärrä, miksi kaikkien piti mennä siistissä jonossa ostamaan Jeffiltä noita viestejä, ongelma olisi vältetty jos kaikki olisivat antaneet samaan aikaan rahansa. Tuo extra ääni -etu on siitä jännä, että sen hyöty kasvaa, mitä lähemmäs finaalia mennään, varmaan sekin pitää käyttää johonkin tiettyyn heimoneuvostoon mennessä, mutta olisi ollut aika kova juttu, jos Miken taskussa olisi ollut immuniteetin lisäksi extra ääni.
     
  16. Gomit

    Gomit Uusi jäsen

    Liittynyt:
    01.10.2003
    Viestejä:
    182
    Saadut tykkäykset:
    4
    Eipä ollut pelin kannalta kovin järkevä tiputus. Toki pelaajien hermot olivat ehkä se syy miksi Shirin tiputettiin, melkoisen rasittava tapaus (tosin niin on myös Dan).
     
  17. Vole

    Vole Käyttäjä

    Liittynyt:
    16.03.2010
    Viestejä:
    1 927
    Saadut tykkäykset:
    81
    Shirin oli helppo tiputettava monessakin mielessä. Ensi jaksossa sitten nähtävästi tuo kuuden porukka hajoaa, kun periaatteessa on selvää, että jos Mike ei voita koskemattomuutta niin hän pelaa idolinsa ja joku kuusikosta menee kotiin. Siinä porukassahan on kolme duunaria, kaksi valkokaulusta ja yksi mulkku, joten valkokaulukset ovat aika heikoilla tuossa. Mikelta hyvä temppu heimoneuvostossa, ei pelastanut Shiriniä, mutta varmasti teki rakoja liittoumaan. Tylerista tykkään kyllä, on vähän tutkan alla eikä ole ärsyttänyt ketään, mutta muut ovat tämän jo huomanneetkin. Olisikin aika jännää, jos finaalissa olisi kolme joukosta Dan-Carolyn-Rodney-Sierra-Will, ei olisi voittaja mitenkään erityisen selvä.

    Sierralle jakson naurut, kun lähti rullaamaan tynnyrin kanssa "tehkää jotain".
     
    Viimeksi muokattu: 23.07.2017
  18. 3JJ

    3JJ Aktiivinen käyttäjä

    Liittynyt:
    03.03.2006
    Viestejä:
    1 702
    Saadut tykkäykset:
    362
    Hyvä veto Mikelta saada kuuden porukka rakoilemaan. Kuusikosta kaksi (Tyler ja Will) äänesti Dania, joten ensi jaksosta tulee kyllä mielenkiintoinen. Joku kuudesta lähtee joka tapauksessa seuraavassa äänestyksessä, ja Dan sai juuri Miken peliliikkeen ansiosta kaksi ääntä "omiltaan". Luulisi saavan vipinää kinttuihin.
     
  19. Vole

    Vole Käyttäjä

    Liittynyt:
    16.03.2010
    Viestejä:
    1 927
    Saadut tykkäykset:
    81
    Hieman yllätyksetön jakso, Rodneyn itku ehkä parasta antia, kuinka vanha tuo ukko oikein on kun jaksaa jostain synttäreistä vielä välittää.

    Mielestäni Carolyn teki virheen äänestäessään Tyleriä, toisaalta en ole varma olisiko Danin heivaus onnistunut kahdestaan, mutta aika moni äänesti Mikea ja Tyleria äänestivät Mike ja Carolyn (jos muistan oikein), niin olisiko Dania äänestämällä äänet menneet: yksi Tylerille (Mike), kaksi Danille (Tyler ja Carolyn) ja neljä Mikelle (loput), jolloin Miken pelatessa talismaaninsa, Dan menisi kotiin. Nyt jos Carolyn pääsee finaaliin, joutuu selittelemään miksi äänesti Tyleria. Tyler oli totta kai uhka, mutta myös läheisin liittolainen ja Danin edun poispelaaminen olisi ollut hyvä liike. Nyt voi olo käydä äkkiä yksinäiseksi.
     
  20. Gomit

    Gomit Uusi jäsen

    Liittynyt:
    01.10.2003
    Viestejä:
    182
    Saadut tykkäykset:
    4
    Minusta Carolyn teki kaksi virhettä, ei lahjottanut Rodneylle ruokapalkintoa/lahjojen jakoa orvoille (perustelee tuota varmaankin sillä että halusi auttaa orpoja vaikka halusi vain päästä syömään) ja äänesti väärin, olisi kannattanut tiputtaa Dan. Carolyn on vain myötäillyt Miken tahtoa, ei tule voittamaan tällä tavalla vaikka Mike tippuisi pois finaalista. Carolyn on vain pelannut varman päälle, ei ole tehnyt peliliikkeitä, sama tosin koskee myös Sierraa, joka on ollut surkea myös kilpailuissa.