Safe (2018, Netflix)

Keskustelu osiossa 'TV-ohjelmat ja -sarjat' , aloittajana scented, 12.05.2018.

  1. scented

    scented Aktiivinen käyttäjä

    Liittynyt:
    22.02.2005
    Viestejä:
    1 993
    Saadut tykkäykset:
    265
    [​IMG]

    https://www.imdb.com/title/tt7902072/

    On kyllä vähän tekemällä tehtyä draamaa. Eipä tätä muutoin olisi varmaan laittanut edes pyörimään, mutta pääosissa on Dexteristä tuttu Michael C. Hall. No katsotaan toinenkin jakso, että mitä ihmettä sieltä on tulossa...

    EDIT: ...kolme jaksoa jaksoi katsoa ja hyppäsin sitten suoraan viimeiseen. Liikaa junnaa paikallaan, eikä viimeistä jaksoa katsoessa tunne menettäneensä mitään, vaikka jäi neljä jaksoa välistä :)
     
    Viimeksi muokattu: 13.05.2018
  2. Professional

    Professional Stirlingite Tukijoukot

    Liittynyt:
    09.08.2004
    Viestejä:
    11 313
    Saadut tykkäykset:
    602
    Heh, on se nykyajan nuorisolla helppoa, kun voi katsoa sarjoista suoraan viimeiset jaksot ja keulia sen jälkeen kylillä ;)

    Noh, minäpä katselin tästä kaikki jaksot parissa ehtoossa, kun oli Dexter ja kaikkee. Tämmöiset pikku yhteisössä tapahtuu ja kaikilla on salaisuuksia sarjat on kyllä nähty, mutta kyllä näissä aina jotain kivaa koukkua löytyy ja tarinaa on selvästi mietitty. Hyvin tässäkin jakso jaksolta aina lisää paljastui ja ote pysyi loppuun asti.

    Jos tykkäsit Broadchurchin ekasta kaudesta, niin tämä kannattaa tsekata.
     
  3. htavilap

    htavilap Aktiivinen käyttäjä

    Liittynyt:
    22.03.2007
    Viestejä:
    1 255
    Saadut tykkäykset:
    161
    Vähän oli vaikeuksia täälläkin jaksaa katsoa kaikki jaksot, vaikka niitä oli vain kahdeksan. Jotenkin ei vaan uponnut. Michael C. Hall brittisarjassa ei toiminut, ja muutenkin tuntui vetävän puolivaloilla. Lisäksi juonenkäänteet oli epärealistisia ja ylidramaattisia. Tässä oli ikään kuin jenkki- ja brittisarjojen huonot puolet yhdistettynä.