Saattokeikka teattereihin tänään

Keskustelu osiossa 'Elokuvat' , aloittajana Mika, 10.03.2017.

  1. Mika

    Mika Administrator Ylläpidon jäsen Ylläpito Tukijoukot

    Liittynyt:
    05.02.2000
    Viestejä:
    8 291
    Saadut tykkäykset:
    29
    Mika submitted a new blog post

    Saattokeikka teattereihin tänään

    [​IMG]

    Vanha ja kiukkuinen Veikko tapaa sattumalta rappukäytävässä 17-vuotiaan Kamalin, joka on Helsingissä syntynyt maahanmuuttajataustainen poika.

    Veikko haluaa juhannukseksi mökille, Kamal isänsä luokse Nairobiin. Veikko luulee Kamalia täysi-ikäiseksi ja lupaa maksaa hänelle hyvin autokyydistä mökille. Yhteinen matka alkaa heti.

    Kamalilla on mukana rahat ja passi Nairobin matkaa varten, mutta ensin Veikko on vietävä mökille.

    Matkan alussa toisiaan kyräilevät Kamal ja Veikko tutustuvat vähitellen ja huomaavat yllättäviä yhtäläisyyksiä toisissaan.

    Kamal päätyy selvittämään Veikon ja hänen poikansa välirikkoa. Kamal joutuu lopuksi pohtimaan myös omaa perhettään ja päättämään, haluaako hän sittenkään lähteä pois Suomesta.

    [button style='primary' icon='elusive-videocam' url='https://www.dvdplaza.fi/trailers/saattokeikka/']Katso elokuvan trailer[/button]
    Continue reading the Original Blog Post.
     
  2. Pazze

    Pazze Aktiivinen käyttäjä

    Liittynyt:
    16.09.2003
    Viestejä:
    5 015
    Saadut tykkäykset:
    150
    Voi voi. Pääosanesittäjille annetaan synninpäästö, he eivät voineet tehdä tämän parempaa jälkeä. Ja toisekseen, tässä ei oltu onnistuttu pilaamaan Suomen kesän kauneutta. Ei nyt ihan Pölösen tasolle päästy, mutta hyvä yritys silti. Sitten elokuvan ongelmat, joita kyllä riittää. Juoni oli epäuskottava ja tyhmä jopa roadmovieksi. Tarinan kerronta tökki pahasti. Elokuvaan oli ympätty kaikki punavihreän riemukuplan aivopierut (kännissä örisevä läski suomijuntti baarissa, tyttö joka rakastuu tummaan poikaan, sen läskin juntin piti tietysti sanoa: "tulevat tänne ja vie meidän naiset!", poliisien rasistisuus ja kyvyttömyys kohdata ihminen ulkokuoren alta, tolkun ihmisten tarve ryhmitellä --> musta on somali.) Ja kun matkan perimäinen tarkoitus oli päästä Veikon pojan häihin, niin toki ne oli homohäät, ja Veikko oli luonnollisesti suvaitsematon sitäkin kohtaan. Ihan äärettömän huonosti tehty leffa, josta haisi parempien ihmisten humanismi.

    Eli paskaa paketissa. 1½/5, sillä kesä näytti kauniilta ja pääosat vedettiin hyvin läpi.