Run all night (2015) (Jaume Collet-Serra / Liam Neeson, Joel Kinnaman, Vincent D'onofrio, Ed Harris)

Keskustelu osiossa 'Elokuvat' , aloittajana Mika, 12.03.2015.

  1. Mika

    Mika Administrator Ylläpidon jäsen Ylläpito Tukijoukot

    Liittynyt:
    05.02.2000
    Viestejä:
    8 291
    Saadut tykkäykset:
    29
    [​IMG]

    Brooklynista kotoisin oleva mafioso ja palkkatappaja Jimmy Conlon (Liam Neeson) - joka joskus aiemmin tunnettiin liikanimellä Haudankaivaja - on nähnyt paremmat päivänsä. Hänen pitkäaikaista ystäväänsä Shawn Maguirea (Ed Harris) jahtaavat nyt hänen mennsisyytensä synnit - sekä vanha poliisietsivä (Vincent D’Onofrio), joka on ollut askeleen jäljessä Shawnia jo viimeiset 30 vuotta.

    Nykyään näyttäisi siltä, että Jimmy löytää itselleen rauhan ainoastaan viskilasista. Mutta kun Jimmyn pojasta Mikesta (Joel Kinnaman) tulee kohde niin hänen on tehtävä valinta kahden perheen - mafian ja hänen oikeen - väliltä.

    Miken ollessa pakosalla Jimmyn ajattelee, että ainoa keino sovittaa vanhat tehdyt virheet on estää hän poikaansa joutumasta kohtaamaan saman kohtalon, jonka hän kuvittelee itsellä olevan edessään - olemaan aseen väärällä puolella. Jimmyllä on vain yksi yö aikaa selvittää tilanne.

    [​IMG] Katso elokuvan trailer

    Ensi-ilta Suomessa - (USA:ssa 13.03.2015)
     
  2. marlan

    marlan Aktiivinen käyttäjä Tukijoukot

    Liittynyt:
    10.06.2004
    Viestejä:
    2 385
    Saadut tykkäykset:
    226
    Jaume Collet-Serran toimintaelokuva Run All Night tekee hieman tusinatavaramaisen vaikutuksen. Elokuva tuntuu epätasaiselta: välillä on jännittäviäkin toimintakohtauksia, mutta henkilöt eivät ole niin kiinnostavia että jaksaisivat kannatella kokonaisuutta, eikä tarina ole loppujen lopuksi kovin omaperäinen. Tarinassa ensin pojat ja sitten isät joutuvat vastakkain verisin seurauksin. Liam Neesonin roolityö saa kysymään: eikö tämä ole jo kaikki nähty — Liam leipoo rosmoja lättyyn? Takaa-ajokohtaus on leikattu jotenkin hätäisesti.

    Ei erotu massasta.

    2½/5
     
    Viimeksi muokattu: 26.04.2016
  3. Plisukainen

    Plisukainen Aktiivinen käyttäjä Tukijoukot

    Liittynyt:
    26.01.2005
    Viestejä:
    1 971
    Saadut tykkäykset:
    169
    Yllätyksetön mutta ihan toimiva elokuva; Liam osaa hommansa edelleen. Näitä tosin on jo niin paljon että alkaa olla nähty, vielä kuitenkin

    3/5