Plasman oletettu kestoikä / virhevastuu?

Keskustelu osiossa 'Televisiot' , aloittajana Gasp_, 11.01.2015.

  1. Gasp_

    Gasp_ Guest Guest

    Liittynyt:
    17.01.2014
    Viestejä:
    6
    Saadut tykkäykset:
    0
    No niin. Tuo suriseva Sampan PS64E8005 pimahti sitten loppullisesti. Ei tule virtaa ollenkaan. Surkeaa laatua kaikenkaikkiaan. Töllö on vajaa 2,5vuotta vanha, eli takuu ummessa (2v takuu). Mutta tämänhän ei pitäisi olla ongelma. Virhevastuu pykälään vetoaminen ja korjaus pitäisi mennä Samsungin piikkiin. Onko teillä kokemusta tälläisistä tapauksista saako vääntää tosissaan, että korjauksen saa ilmaiseksi? Mun puolesta voisivat kyllä antaa jonkun toisen pelin tilalle (4k lcd). ;) Sen verran ärsyttävä kapine onpi. Keskeltä ei voi katsoa telkkaria kun surina kuuluu jopa 3-4metrin päähän häiritsevästi. 2500€ tämmöisestä p*skasta! Vaikea tuota on myydäkkään ehjänä sitten kun surisee niin perkeleesti. Huollon mukaan tämä on normaalia. :grr:

    Toinen vaihtoehto lienee kotivakuutuksen piikkiin, mitä lueskelin. Ilmeisesti ikävähennyksiä tulee sitten ja pieni omavastuu?
     
  2. Hans Byxor

    Hans Byxor Uusi jäsen

    Liittynyt:
    29.11.2008
    Viestejä:
    299
    Saadut tykkäykset:
    0
    Korjaus menee Samsungin piikkiin virhevastuun perusteella. Ei pitäisi aiheuttaa mitään vääntöä.

    Kotivakuutuksen ikävähennykset ja omavastuu riippuvat vakuutusehdoistasi. Jos on hyvä vakuutus, kumpikaan ei tule kiusaamaan.
     
  3. Gasp_

    Gasp_ Guest Guest

    Liittynyt:
    17.01.2014
    Viestejä:
    6
    Saadut tykkäykset:
    0
    Jees, eli virtalähde vaihdettiin Samsungin piikkiin, nyt toimii taas normaalisti. Surinalle ei voi tehdä mitään. Pa*ka mikä pa*ka! :grr: