Pitch Perfect 3 (2017) (Anna Kendrick, Rebel Wilson, John Lithgow, Anna Camp)

Keskustelu osiossa 'Elokuvat' , aloittajana Super-J, 06.01.2018.

  1. Super-J

    Super-J Aktiivinen käyttäjä

    Liittynyt:
    17.08.2007
    Viestejä:
    4 082
    Saadut tykkäykset:
    432


    Pitch Perfect on täällä taas, ja väkivaltaisempana kuin koskaan (ihan oikeesti! o_O).
    Fat Amy löytää sisäisen kungfu-mestarinsa!
    Barden Bellas -a capella orkesteri palaa yhteen vielä viimeisen kerran, pienen Euroopan kiertueen merkeissä. Anna Kendrick ja Rebel Wilson ovat selkeästi pääosissa, ja suorastaan virheettömiä timantteja siinä, mutta uutena kasvona mukana pyörii myös mm John Lithgow, Fat-Amyn isänä.

    Tämä PP3 on ihan huippupätkä, ehkä jopa ykkösen veroinen, vaikka kovasti yrittävätkin vakuuttaa meitä siitä että tämä olisi myös sarjan viimeinen. Tämän asian hienovaraiseen esittelyyn käytetään leffassa arviolta pari minuuttia, mikä on virhe, koska se latistaa tunnelmaa ja jopa rikkoo muuten sujuvaa tarinan kerrontaa. Tässä kun on sarjan monimutkaisin juonikin, jonka kehittelyyn on selvästi nähty vaivaa, olisi ollut parempi vain keskittyä siihen. Parhaimmillaan tarina kuitenkin nousee tilanteiden puolimielisyydessä ihan uusiin sfääreihin, vähän Fast & Furious -leffojen tapaan. Monet kohtaukset on ihan v*tun kovaa settiä.

    Olen hieman jälkijunassa tykästynyt tähän leffasarjaan, tämä kolmososa on eka jonka näin leffateatterissa. Mutta ei se mitään eka on jo tullut nähtyä monta kertaa pienemmältä ruudulta ja toinenkin osa löytyy kokoelmasta vaikka se ensimmästä huonompi onkin. On harmillista jos tämä leffasarja päättyy tähän kolmoseen, nyt kun tuntuu että se vasta pääsi kunnolla siivilleen. Tästähän voisi vielä kehittyä vaikka mitä.

    4/5