Our Brand is Crisis (2015) (David Gordon Green / Sandra Bullock, Billy Bob Thornton)

Keskustelu osiossa 'Elokuvat' , aloittajana Mika, 14.09.2015.

  1. Mika

    Mika Administrator Ylläpidon jäsen Ylläpito Tukijoukot

    Liittynyt:
    05.02.2000
    Viestejä:
    8 291
    Saadut tykkäykset:
    29
    Kun bolivialainen presidenttiehdokas epäonnistuu pahasta kannatusmittauksissa niin hän palkkaa amerikkalaisen brändihallintaan erikoistuneen ryhmän, jota johtaa loistava, mutta erikoinen strategikko “Calamity” Jane Bodine (Sandra Bullock). Hänen jäätyä itse eläkkeelle, ja sitä seuranneen skandaalin - josta hän sai myös lempinimensä - jäleen Jane palaa takaisin kuvioihin ja saa mahdollisuuden ottaa yhteen entisen arkkivihollisen Pat Candyn (Billy Bob Thornton) kanssa, joka sattumalta häärii vastapuolella.

    Kung Candy onnistuu iskemään jokaiseen Janen ehdokkaan heikkouteen niin pääsemme seuraamaan elokuvaa, joka on huippuluokan satiiri globaalisti toimivista poliittisista konsulteista, joille mikään ei ole pyhää ja voitto on tärkeintä.

    [​IMG] Katso elokuvan trailer
     
  2. Super-J

    Super-J Aktiivinen käyttäjä

    Liittynyt:
    17.08.2007
    Viestejä:
    4 092
    Saadut tykkäykset:
    436
    Tulipa tämäkin katsottua, BD:ltä, tämä kun ei tainnut teattereihin tullakaan. Hyvä leffa, joskaan ei ihan täydellinen. Ongelmana on että tekijät eivät ole osanneet päättää tekevätkö kepeän komedian, poliittisen satiirin vai vakavan yhteiskunnallista sanomaa sisältävän draaman - niinpä lopputulos on sitten vähän kaikkia. Tämä alkaa komediana ja päättyy draamana ja siinä samalla Sandra Bullock tekee yhden parhaista rooleistaan. Thornton on aika pienessä roolissa, mutta välikö sillä, Bullock ja muut näyttelijät ovat sen verran hyvässä vedossa.

    4,5/5