Nicole Kidmanin tähdittämä "Lion" tulossa teattereihin

Keskustelu osiossa 'Elokuvat' , aloittajana Mika, 05.01.2017.

  1. Mika

    Mika Administrator Ylläpidon jäsen Ylläpito Tukijoukot

    Liittynyt:
    05.02.2000
    Viestejä:
    8 291
    Saadut tykkäykset:
    29
    Mika submitted a new blog post

    Nicole Kidmanin tähdittämä "Lion" ensi-iltaan

    [​IMG]

    Viisivuotias intialaispoika joutuu eroon perheestään Kalkutan kaduilla ja ajautuu tuhansien kilometrien päähän kotoaan. Monien vastoinkäymisten jälkeen hän saa uuden kodin, kun australialainen pariskunta adoptoi hänet. 25 vuotta myöhemmin hän haluaa löytää juurensa sekä kadottamansa perheen ja alkaa Google Mapsin avulla kartoittaa, mistä voisi olla kotoisin.

    Perustuu Saroo Brierleyn omaelämäkertaan A Long Way Home. Elokuvaa tähdittävät Dev Patel, Sunny Pawar, Rooney Mara, Abhishek Bharate ja Nicole Kidman.

    Teattereihin leffa on tulossa 3.2.2017

    [button style='primary' icon='elusive-videocam' url='https://www.dvdplaza.fi/trailers/lion/']Katso elokuvan trailer[/button]

    [envira-gallery id="47312"]
    Continue reading the Original Blog Post.
     
    Viimeksi muokattu: 04.02.2017
  2. Pazze

    Pazze Aktiivinen käyttäjä

    Liittynyt:
    16.09.2003
    Viestejä:
    5 015
    Saadut tykkäykset:
    150
    Taas kerran elokuva, josta olisin halunnut pitää kovasti, mutta joka ei onnistunut täyttämään odotuksia. Aihe oli... no jos nyt ei omaperäinen, niin kuitenkin sellainen, josta osaavissa käsissä saa tehtyä suurta draamaa, jossa riittää tunteiden vuoristorataa jopa kaltaiselleni kyynikollekin sopivassa muodossa. Tositarinaan perustuva Lion alkoi hyvin ja tuntui että tarinassa on potentiaalia, mutta puolen tunnin katselun jälkeen ymmärsin, ettei elokuva muutu sen kummemmaksi. Kaikki raakuudet/ällöttävyydet/pahat jutut oli poistettu, niistä annettiin vain vinkkiä. En niitä olisi välittänyt nähdäkään, mutta tuo ratkaisu jätti vähän Disney-fiiliksen. Pääheppua lukuunottamatta kaikki hahmot jäivät etäisiksi, minkä vuoksi myös Saroon kehitys ja tekemät valinnat jäivät turhan epäselviksi. Rooney Mara oli taas kerran leffan heikoin lenkki, mutta häneltä en mitään odottanutkaan että siinä mielessä teki sen mitä voi odottaa. Ihan hyvä elokuva Lion kaikesta purnauksesta huolimatta oli. Potentiaalia olisi ollut paljon enempään, joten pettymyshän Lion oli. Annetaan nyt kuitenkin 3½/5, sillä kyseessä on keskivertoa parempi leffa.
     
    Viimeksi muokattu: 13.07.2017