Mitäs teiltä on varastettu?

Keskustelu osiossa 'Tarinatupa Classic (Yleiskeskustelu)' , aloittajana JPH, 26.02.2003.

  1. JPH

    JPH Guest Guest

    Liittynyt:
    02.02.2003
    Viestejä:
    2 907
    Saadut tykkäykset:
    4
    Tulin tuossa hetki sitten ulkoa tekemästä selkoa poliisisetien kanssa autovarkauden yksityiskohdista, sillä autoni varastettiin noin tunti sitten. :weep: :grr: Tulipa sitten mieleen avautua plazaan ja asian tiimoilta ajattelin kysellä, mitä plazalaisilta on elämän aikana varastettu? Itseltäni on viety pyörä ala-asteella, mopo yläasteella, rahat penkkareissa ja nyt sitten auto. Ei onneksi ollut todellakaan mikään mersu, vaan aika vanha nissan mutta kulkuvälineenä kultaakin kalliimpi.

    Myönnettäköön, että on aika tyhmä threadin aihe , mutta kaikki kohtalotoverit voivat nyt avautua ja itkeskellä menetetyn materian perään. Kipeistä asioista puhuminen tekee hyvää... :)
     
  2. Jorse

    Jorse trust no one Tukijoukot

    Liittynyt:
    03.04.2001
    Viestejä:
    5 076
    Saadut tykkäykset:
    8
    Tiettävästi en ole mitään ikinä varkaiden käsiin antanut mutta kyllähän tässä vielä ehtii...:)
     
  3. Jarkko G.

    Jarkko G. Samppa ja Hurricane :| Tukijoukot

    Liittynyt:
    13.08.2001
    Viestejä:
    13 045
    Saadut tykkäykset:
    97
    Joskus vuonna 2000 olin katsomassa TikTakin ilmaiskeikkaa Gloriassa ja narikasta oli portsari antanut takin väärälle äpärälle.
    Vi*uttihan tuo, mutta enemmän *itutti kun tuli kotiin kirje poliisilta, jossa kutsuttiin kuulusteluihin koska minua epäillään törkeästä varkaudesta.
    Oli jäänyt passi takin taskuun edelliseltä viron reissulta ja takin varastaja oli sitten sitä omanaan käyttänyt.
     
  4. corben

    corben Guest Guest

    Liittynyt:
    23.04.2002
    Viestejä:
    454
    Saadut tykkäykset:
    0
    Auto varastettiin joskus viisi vuotta sitten. Paskahan se oli, eikä hirveesti harmittanut vaikka vakuutuksesta ei mitään tullutkaan. Enemmän harmitti kilpapyörä, jota idioottimaisesti pidin auton sisällä "säilössä". Joskus nuorempana sisko piti kotibileet ja kuokkavieraat veivät läjän kaikenlaista pientä. Kellariin on murtauduttu kahdesti, tosin eri asunnoissa. Toinen murto tapahtui Kalliossa ja toinen Otaniemessä.

    Varkaudet saavat mut näkemään punaista. Ei tavaran arvon takia vaan siksi, että joku paskiainen on tunkeutunut mun yksityiselle alueelleni ja vienyt jotain mulle henkilökohtaista. Viime kellarimurrossa varkaat olivat löytäneet vaimokkeeni salkun jossa oli vanhoja kirjeitä. Kirjeitä löytyi mukavasti ympäri kellarikäytäviä ja pihaa. En ole väkivaltainen ihminen, mutta jos olisin sillä hetkellä nähnyt kellarivarkaan, olisin takuulla pistänyt turpaan. Olin raivoissani :grr:
     
  5. marko

    marko Käyttäjä Tukijoukot

    Liittynyt:
    06.01.2001
    Viestejä:
    1 772
    Saadut tykkäykset:
    17
    Joskus nuoruudessa aikaa ennen ajokorttia, olin matkassa veljen mopolla. Jätin mopon lukittuna kaverin rapun eteen. Kotiin lähtiessä ei ollut jäljellä kuin naarmuinen kypärä.


    Ainoa kerta kun omassa autossa on käynyt kutsumattomia yöllisiä vieraita, niin vieraiden mukaan jäi mm. kaiuttimet, karva nopat ja muuta pientä irtainta, mutta sivuikkunassa imukupeilla ollut karvinen ei ollut kelvannut. Onneksi oli jo silloin sellainen soitin, että sen sai mukaan kun poistui autosta ja soittimen todella otti mukaan aina yöksi.


    Vieraiden aiheuttamat tappiot olivat noin 1000mk:n luokkaa. Tietenkään silloin ei ollut minkäänlaista varkausvakutusta, "koska eihän siellä ollut mitään varastamisen arvoista."


    Samalla kun kaiuttimia uusittiin, niin autoon asennettiin myös varashälytin. Jännä tuo punainen vilkkuva valo koelaudassa. Kun tuo punainen vilkku valo loisti toivoa yössä, niin viereisissä autoissa kävi yöllisiä vieraita, mutta omassa ei. Eräässä käytiin saman viikon aikana jopa kahdesti. Olen varma, että syynä oman auton koskemattomuuteen oli juuri tuo punainen valo, eikä se, että jopa varkaat pitivät autoa arvottomana ja jättivät sen siksi rauhaan.
     
  6. JPH

    JPH Guest Guest

    Liittynyt:
    02.02.2003
    Viestejä:
    2 907
    Saadut tykkäykset:
    4
    Suurin piirtein samalla tavalla minulta vietiin mopo noin kymmenen vuotta sitten. Kyseessä oli Honda Monkey, eikä varas ollut saanut sitä ilman avainta käyntiin, joten oli tyytynyt työntelemään sitä parin korttelin verran ja jättänyt roskista vasten nojalleen, josta mopo sitten löytyi. Silloin kun oli nuorempi ja vähän lapsellisempi, niin mopoa etsittiin kaverin ja tuolinjalan kera, mutta eihän sitä enää nykyään. Ja tuskinpa silloinkaan tuolinjalkaa olisin muuhun käyttänyt kuin pelotteluun. :D

    Muistuipa mieleen että kriminaali, joka mopon varasti, ei ole vieläkään maksanut kolmea sataa markkaa, joka pyydettiin korvauksina. Paljonkohan tuo tekisi nykyään viivästyskorkoineen... ;)
     
  7. Faust

    Faust Guest Guest

    Liittynyt:
    08.12.2001
    Viestejä:
    214
    Saadut tykkäykset:
    0
    Ensimmäiseen autooni (lue romu) murtauduttiin aikoinaan, varkaille kelpasi kaikki mikä irti lähti. Olisivat nyt edes voineet samalla varastaa sen koko romun eikä jättää hommaa puolitiehen :D

    Joskus 16 kesäisenä kun järjestin bileet niin kaverin kaveria rupesi laiskottamaan kun tuli aika siirtyä himaan ja päätti omatoimisesti lainata fillariani. Fillarin kohtalo olisi jäänyt mysteeriksi ellei kaveri olisi sattunut pari päivää myöhemmin poikkemaan kyseisen tyypin luona ja huomasi tutunnäköisen fillarin pihassa. Asia hoidettiin herrasmiesmäisesti pienellä sakinhivutuksella :D
     
  8. jansku76

    jansku76 Guest Guest

    Liittynyt:
    27.05.2000
    Viestejä:
    2 300
    Saadut tykkäykset:
    1
    Fillari lähti kerran vieraan matkaan. Kävin tekemässä poliisille asiasta ilmoituksen. About kuukauden päästä tuli soitto, että fillari on löytynyt. Tosin pelkkä runko siellä oli odottamassa, muut osat oli jo todennäköisesti myyty eteenpäin. Onneksi ei ollut mikään kovin kallis pyörä.
     
  9. MMyllyri

    MMyllyri Guest Guest

    Liittynyt:
    29.08.2001
    Viestejä:
    419
    Saadut tykkäykset:
    0
    Fillari oven edestä v98, ikinä ei löytynyt vaikka oli ilmeisesti ainoa suomessa. Toimitin pyörästä jopa kasan kuvia nappilakeille.

    Kalavehkeet verkkokellarista v99 olikin viimeinen kerta kun säilytin mitään arvokasta verkkoklitsussa. Onneksi sillä kuukauden olin asunut uudessa kämpässä niin käytiin kellarissa. Minulta ei onneksi hävinnyt muutakuin ruosteisia ruuvimeisseleitä.

    Veneessä käytiin v99 ja saaliiksi rosvot saivat kaikuluotaimen näytön (ilman anturia!!) pari vapaa ja kelaa, vapatelineet, stereot ja kelluntatakki. Ihme rosvoja koska paksu uusi karttakirja ei kelvannut. Samassa rytäkässä hävisi myös bensaa n.20l. Vene oli siis maalla trailerin päällä kun olin juuri pessyt sen. Onneksi ei potkuri tms lähtenyt.

    Marraskuussa -02 käytiin autosta varastamassa bensat tankisa kun auto seisoi maalaamon pihassa. Tankin luukku oli keskuslukon takana ja ilmeisen tiukasti kiinni jäljistä päätellen. Valopäät olivat myös vetäneet tankin bensaletkun painepuolen poikki ja ilmeisesti sen kautta koettaneet imeä bensoja. Saalis oli n.70l.
     
  10. komedian

    komedian Guest Guest

    Liittynyt:
    25.08.2002
    Viestejä:
    657
    Saadut tykkäykset:
    0
    Eipä mitään suurensuurta ole ikinä varastettu. Ainoat tapaukset taitavat olla fillari joskus vuosia sitten, ja viime syksynä lähti autosta jokunen cd-levy. Aika vähällä olen päässyt siis
    ...kop..kop...
     
  11. Jaska76

    Jaska76 Käyttäjä Tukijoukot

    Liittynyt:
    06.11.2000
    Viestejä:
    2 426
    Saadut tykkäykset:
    6
    Silloin kun vielä oli auto, se otettiin kerran luvatta käyttöön. Tulihan siihen tietysti pienoista kosmeettista vikaa, hatutti aivan ***tanasti!

    Pari kesää sitten joku ryökäle kehtasi viedä kännykkäni vyökotelosta, kun otin pikku torkut rautatieasemalla... 1500 vanhaa markkaa oli seuraava puhelinlasku!

    Muuta mainittavaa ei ole sitten vietykään.
     
  12. Bogo

    Bogo Käyttäjä

    Liittynyt:
    13.12.2000
    Viestejä:
    1 294
    Saadut tykkäykset:
    0
    Auto on viety 2 kertaa (sama) ja stereot/kaiuttimet yms. about 10+ kertaa. Multa on viety autosta myös jääskraba ja stidi-aski, jotka kävin tunnistamassa poliisiasemalla...
    Ensimmäisessä auton pöllimis tapauksessa poliisi soitti n. tunti sen jälkeen kun olin tullut himaan (18.00), siis autolla, ja kertoi että ajoivat takaa mun autoa pitkin haagaa :hitme: Mutta varkaat oli päässy karkuun ja takakontista löytyi tuliterä maastofillari.
    1,5 kuukautta myöhemmin auto taas vietiin ja se löyty 2 km päästä metsästä - oli kuulemma seissy koko kateissaoloajan siellä - 2 viikkoa, ei juurikaan damagea. Ja päiväraha (200mk) vakuutusyhtiöstä juoksi.

    Ja jossain vaiheessa olin ravannut kilon poliisissa niin usein, että eräs komissario moikkas tiskin takaata :D

    Edit: Niin, yks koominen tapaus sattu kerran (sama auto edelleen), kun löysin auton ilman renkaita :eek: No, renkaat oli lähes loppu ja vanteista yks oli niin soikea ettei sitä voinut käyttää eturenkaana (täristi niin julmetusti). Ite sain tuliterät vanteet ja renkaat omavastuun hinnalla (700 mk) :cool:
     
  13. setae

    setae Guest Guest

    Liittynyt:
    03.01.2003
    Viestejä:
    1 276
    Saadut tykkäykset:
    1
    Kaksi maastopyörää nyt viimeisen 2v aikana, mitään merkittävämpää ei näitä aikaisemmin ole onneksi lähtenyt.
     
  14. TJJ

    TJJ Uusi jäsen Tukijoukot

    Liittynyt:
    07.04.2002
    Viestejä:
    409
    Saadut tykkäykset:
    1
    Mitähän sitä on viety..? Ööö..

    Joo, kännykäni nappasi laivalla kaverin "hyttivieras" (luultavasti naispuoleinen) mukaansa hytistämme.

    Maastopyörän joku keräsi mukaansa pihalta. Hyvä vaan, että vei. Ehkä sillä joku jo ajaakin, eikä se vain ruostu ulkona.

    Kevarista vietiin joskus vähän bensaa.

    Silti kaikista eniten v**utti se, kun tässä reilu vuosi sitten joku *aatanan ääliö oli rikkonut autoni kuljettajan oven sivuikkunan, ilmeisestikkin heittämällä (tai lyömällä) kuohuviinipullon siitä läpi. Ikkuna oli säpäleinä, kuohuviinipullo löytyi lattialta ja siinä se. Olisi nyt voinut vähän enemmän rikkoa, että olis saanu edes jotain korvauksia vakuutusyhtiöltä. Mitään ei myöskään autosta ollu viety, tuskin sisällä edes käyty.

    Timo
     
  15. heolko

    heolko Uusi jäsen

    Liittynyt:
    20.02.2003
    Viestejä:
    24
    Saadut tykkäykset:
    0
    Auto katosi kanssa tossa tammikuussa. Ite en ollut edes mokomaa huomannut kun poliisisetä jo soitteli jotta omistatkos tällaisen auton ja tiedätkös missä autosi on? Siihen oli pakko todeta, että ilmeisesti en kun mulle soittelet. Pitkälle ei olleet kakarat päässeet kun oli jo ajotaidot loppuneet ja matka loppunut ojaan. Autosta oli rikottu virtalukko ja takasivulasi. Vahvistimet ja subit ei jostain syystä olleet kelvanneet tai sitten ei oltu jaksettu kantaa vehkeitä syrjäiseltä paikalta. Ray Banit oli kanssa jääneet kuskin kauhukahvaan ja sen sijaan oli viety lasit (mallia Shell tms.) reiskojen kotelosta :cool:

    Vahingosta viisastuneena laitoin kunnon rattilukon, kannoin vahvistimet ja subit kotiin ja jätin takaselkänojan auki yöksi ja näin luulin säästyväni ongelmilta. Toiveajattelua. Viime tiistaina hommiin painuessani totesin taas lasin olevan sisällä. Yöllä oli lasit vetäneet ihan jäähän ja kakarat sen enmpää tutkimatta oli tekonsa tehneet. Toi omavastuun pulittaminen alkoi sen verran syödä miestä, että otin tallipaikan. 5 kk saa tallia pitää yhdellä omavastuulla ja onhan autokin sit aina lämmin.
     
  16. AntZ

    AntZ Guest Guest

    Liittynyt:
    22.06.2001
    Viestejä:
    412
    Saadut tykkäykset:
    0
    Auto voroilta säästyny aika hyvin, kun aina ollu hälyt autoissa.

    Lahdessa/Mukkulassa kyllä joku mulkvisti yritti pölliä Xr escosta kirkkaat etuvilkut joskus vuosia sitten.. koitti kammeta niitä jollain irti ja molemmista palat pois :mad:
     
  17. steffe79

    steffe79 Silentium est aureum Tukijoukot Guest

    Liittynyt:
    04.05.2002
    Viestejä:
    4 147
    Saadut tykkäykset:
    7
    Omalle kohdalle ei ole kyllä vielä yhtään varkautta sattunut, kiitos siitä. Toivotaan, että vastaisuudessakin säästyn tuolta.
     
  18. Mikkoz81

    Mikkoz81 Uusi jäsen Tukijoukot

    Liittynyt:
    18.01.2003
    Viestejä:
    842
    Saadut tykkäykset:
    3
    Pyörä on varastettu 3 kertaa, viimeksi syksyllä. Sillä kertaa jopa löyty poliisilaitokselta kuukautta myöhemmin hyvässä kunnossa.
    Joskus 10 v. sitten yks mulkku varasti pyörän(oli semmonen katupyörä, eli käyräsarvinen). Pyörä löyty erään lammen rannasta renkaat puhkottuna ja muutenkin paskana. Tekijäkin(yläastelainen pahis) tiedettiin,mutta mitään ei voitu tehdä kun ei ollut pitäviä todisteita. Sen vanhemmat ei välittäny mitään vaikka soiteltiin niille.
    Reilu kuukaus sitten vietiin autoista cd-soittimen etupaneeli ja kaukosäädin.
     
  19. Huppe

    Huppe The Pilot Tukijoukot

    Liittynyt:
    08.02.2000
    Viestejä:
    3 613
    Saadut tykkäykset:
    2
    Mitenkäs tuollaisessa tapauksessa vakuutusyhtiön kanssa toimitaan? Olet saanut korvausta fillarista esim. 300 euroa ja pyörä yllättäen löytyykin vaikkapa kuukauden korvauksen maksamisen jälkeen... Ilmeisesti korvauksen joutuu pulittamaan takaisin? Mutta entäs jo on ehtinyt ostaa jo uuden fillarin?
     
  20. Slash80

    Slash80 No Life! Tukijoukot Guest

    Liittynyt:
    19.04.2001
    Viestejä:
    2 841
    Saadut tykkäykset:
    1
    Opiskelija-asuntolassa asuessani, minulta vietiin matto, jonka oli siivouksen ajaksi vienyt ulos tuulettumaan. Etsinnät jatkuvat yhä, mutta toistaiseksi tuloksetta. Eikä kriisiavustakaan ole ollut hyötyä. :D