Miksi Mtv3 paketti ei näy?

Keskustelu osiossa 'Topfield' , aloittajana Jussi44, 11.05.2007.

  1. Jussi44

    Jussi44 New Member

    Liittynyt:
    11.05.2007
    Viestejä:
    2
    Saadut tykkäykset:
    0
    Kyselisin sellaista että mikä mahtaa olla syynä että kyseinen kanavapaketti on lakannut yllättäen näkymästä. Mtv3 Max näkyy toisinaan, mutta ei siis säännöllisesti ja leffakanava ei siis ollenkaan? Outoa. Ja nyt ei siis ole kyse siitä että laskut on maksamatta. Eikä kyseessä ole myöskään viallinen kortti.

    Näyttää siltä Että Topfield 5100PVR ei lue korttipaikkaa oikein?

    Tarvitseeko kyseinen digiboksi päivittää netin kautta, vai onko vika koneessa itsessään?
     
  2. Legge

    Legge New Member

    Liittynyt:
    15.01.2004
    Viestejä:
    666
    Saadut tykkäykset:
    0
    C vai T kyseessä? Itsellä näkyy mökillä kanavat tuplana kahdesta lähettimestä. Hankin juuri PlusTV:n (boksina 6000CoT) ja huomasin, että esim. lauantaina ei illalla toimut MAX ja Leffa. Vaihdoin suosikkilistaan toisen lähettimen kanavat, jotka toimivat hyvin. Aamulla näkyi taas molemmista lähettimistä kanavapaketti.
     
  3. Jussi44

    Jussi44 New Member

    Liittynyt:
    11.05.2007
    Viestejä:
    2
    Saadut tykkäykset:
    0
    Boksi on kaapeliverkkoon eli mallia C. Ei vaan näy.
     
  4. KaKui

    KaKui FullHD Member Tukijoukot

    Liittynyt:
    26.07.2000
    Viestejä:
    2 094
    Saadut tykkäykset:
    1
    Onko muilla ollut lähipäivinä ongelmia Kuopion lähettimen alueella?
    Mulla ei oo näkynyt ainakaan formula lähetykset eilen eikä tänään, eikä tällä hetkellä näy leffakanavakaan. Kortin kyllä tunnistaa, kun sen ottaa pois niin kohta tulee ilmoitus "ei korttia".
    Boxina Topfield Masterpiece ja kokeiltu myös 6000 toppyllä.
     
  5. Birdy

    Birdy New Member

    Liittynyt:
    24.06.2005
    Viestejä:
    118
    Saadut tykkäykset:
    0
  6. Wikko

    Wikko New Member

    Liittynyt:
    28.12.2004
    Viestejä:
    4
    Saadut tykkäykset:
    0
    Mulla oli sama vika. Monta päivää möykkäsin paikalliselle kaapelioperaattorille, kun ei kanavat toimi vaikka on maksettu. Pimeänä käyttö ja kanavien uudelleen haku ei tuottaneet tuloksia. Sitten tein totaalityhjennyksen boksille, no tallennetut ohjelmat sentään jätin paikoilleen. Siis tapit pois, kaikkien asetusten nollaus, sähköpiuha irti pistorasiasta hetkeksi, käynnistys, kanavien haku -> toimii taas.

    Koneessa oli Plasma-EPG, UK auto scheduler, Description extender ja SkipIt. Firmistä en tähän hätään muista, olisiko ollut tammikuun russian.

    -W-