Max (2015) (Boaz Yakin / Josh Wiggins, Dejon Laquake, Thomas Haden Church)

Keskustelu osiossa 'Elokuvat' , aloittajana Mika, 28.08.2015.

  1. Mika

    Mika Administrator Ylläpidon jäsen Ylläpito Tukijoukot

    Liittynyt:
    05.02.2000
    Viestejä:
    8 291
    Saadut tykkäykset:
    29
    [​IMG]

    Max on koskettava kertomus entisestä merijalkaväen palveluskoirasta, joka kotiutetaan Afganistanista traumatisoituneena sen isännän kaaduttua taistelussa. Kotiin päästyään ainoa ihminen, johon se ottaa kontaktia on entisen isäntänsä pikkuveli Justin, joten perhe adoptoi koiran. Mutta Justinilla on omiakin ongelmia, eikä häntä kiinnosta ottaa vastuuta veljensä häiriöityneestä koirasta.

    Max saattaa kuitenkin olla Justinin ainoa toivo selvittää mitä oikeasti tapahtui sinä päivänä, kun hänen veljensä kuoli rintamalla. Ystävänsä Carmenin avulla Justin alkaa arvostaa koirakumppaniaan ja Justinin kasvava luottamus Maxia kohtaan auttaa nelijalkaista veteraania kuntoutumaan. Yhdessä he selvittävät mysteeriä, joka on vaarallisempi kuin he osasivat kuvitellakaan, mutta löytävät samalla toisistaan uuden parhaan ystävän.

    [​IMG] Katso kuvagalleria: selattava | klikattava

    Ensi-ilta Suomessa 28.08.2015
     
  2. Plisukainen

    Plisukainen Aktiivinen käyttäjä Tukijoukot

    Liittynyt:
    26.01.2005
    Viestejä:
    1 971
    Saadut tykkäykset:
    169
    Onnistuneimpia eläinelokuvia mitä olen nähnyt koskaan, tässä oli melkolailla täydellinen paketti nessuja, toimintaa ja hauskanpitoa. Voi melko vapaasti suositella kyseisen genren ystäville. Joskus miettii kuinka paljon aikaa menee tällaisten leffojen tekemiseen, sen verran hyvin tämäkin koira saadaan tekemään kaikenlaista elokuvan aikana.

    4/5