Matkalla Avaruuteen (Netflix)

Keskustelu osiossa 'TV-ohjelmat ja -sarjat' , aloittajana Hippo, 14.04.2018.

  1. Hippo

    Hippo Aktiivinen käyttäjä Tukijoukot

    Liittynyt:
    28.07.2004
    Viestejä:
    2 328
    Saadut tykkäykset:
    282
    https://www.imdb.com/title/tt5232792/

    Robinsonin(!) perhe haaksirikkoutuu vieraalle planeetalle. Scifiä ei ole ikinä liikaa, joten tuli katseltua avausjakso. Ja olipahan pökkelö, ala-asteen kevätjuhlissakin näkee parempia tekeleitä. No ehkä tämä uppoaa 10-vuotiaille. Ei jatkoon.
     
    Viimeksi muokattu: 14.04.2018
    tpi tykkää tästä.
  2. makemich

    makemich Aktiivinen käyttäjä Tukijoukot

    Liittynyt:
    04.09.2002
    Viestejä:
    1 666
    Saadut tykkäykset:
    228
    Ennakko-odotuksiin nähden niin tämähän oli suorastaan yllättävän hyvä. Se on selvää että kun aikuiset ihmiset katsovat tälläistä koko perheen ohjelmaa tietyt asiat hieman vi.... harmittavat, mutta kun muistaa sarjan kohdeyleisön niin kyllä tämä oli ihan katsottava pökkelö. Tietysti jos ei kestä yhtään hömppää niin kannattaa välttää.

    Ihan aikuiseenkin makuun voittaa Last Jedin 6-0.
     
  3. Mookid

    Mookid Aktiivinen käyttäjä

    Liittynyt:
    16.07.2006
    Viestejä:
    2 705
    Saadut tykkäykset:
    352
    Ei ole kovin hyvä näin muutaman jakson perusteella, joka jaksossa joku joutuu kiipeliin ja sitten ydinperheen voimin tilanne pelastetaan. Juonet ovat kuin ala-asteikäisen kirjoittamia, täynnä sattumia ja "sit tulis vaikka tommonen ja tää tekis noin" -kuvioita. "Help, Timmy's in the well!"

    Miksihän tuosta Judysta on pitänyt tehdä tummaihoinen ja sitten se selitetään jotenkin niin, että se muksu on perheen äipän aiemmasta suhteesta? Eikä tällä näyttäisi olevan hahmojen tai tarinan kannalta mitään kummempaa merkitystä (ellei myöhemmin ilmene jotain nyyhkyhetkeä, joka "rakentaa hahmoja".) Eikö olisi yksinkertaisempaa tehdä ihan rehellinen valkoihoinen perhe? Ai niin, ei enää nykyään, unohtakaa koko juttu. Anteeksi, olin rasisti. Jos on pakko ottaa tummaihoinen mukaan, niin miksei se voinut olla vaikka tuo tohtori Smith. Ai niin, olisi rasistista laittaa pahikseksi tummaihoinen, unohtakaa sekin. Onneksi sentään uskalsivat vaihtaa sukupuolta siitä alkuperäisversiosta.

    Ai niin ja tohtori Smith on rasittavimpia hahmoja hetkeen, täysin epäonnistunut. Perheen isukkikin on emaskuloitu huolella, vaimonsa kyykyttää häntä koko ajan. Auts.

    No joo, tällaista lievän spielbergiaanista lastenohjelmaahan tässä kai ollaan kertovinaan, mutta aikuiskatsoja toivoisi että messevät tuotantoarvot ja dollarit yleensäkin olisi käytetty johonkin kunnianhimoisempaan ja omaperäisempään tieteissarjaan. Varmaan jotain perinnetietoista katsojaa kiinnostaa nykypäivänä tällainen vanhanaikaisuus, mutta koko sarja tuntuu auttamattoman pinnalliselta ja jonninjoutavalta jäänteeltä. Johan tällaiset nähtiin jo.

    En tiedä, jaksaako loppuun saakka tuijotella. Ollapa nuori taas, niin tämä olisi lauantaiaamuisin kovaa kamaa. Jäisi siinä tohinassa murotkin syömättä kun jännittäisi niin kovasti, että millaiseen kiipeliin lapset joutuvat ja pelastaako ropotti päivän.
     
  4. TheRealThing

    TheRealThing I WANT TO BELIEVE Tukijoukot

    Liittynyt:
    03.05.2004
    Viestejä:
    4 975
    Saadut tykkäykset:
    894
    Uskon, että paremmat viihdekokemukset saa alkuperäisestä, jos teema ja käsittelytapa kutkuttavat mieltä. :)
     
  5. Recce

    Recce Aktiivinen käyttäjä

    Liittynyt:
    29.03.2004
    Viestejä:
    2 968
    Saadut tykkäykset:
    244
    Itse tekisin sarjan jossa olisi valkoiset vanhemmat ja heillä olisi 3 lasta, meksiko- ja afrikkalaiset pojat ja valkoinen tyttö. Kaiken kruunais että tätä ei selitettäisi koko sarjan aikana!
     
  6. vps358

    vps358 Aktiivinen käyttäjä

    Liittynyt:
    11.02.2005
    Viestejä:
    4 754
    Saadut tykkäykset:
    483
    Koska vähemmistökiintiöt, kun en ole katsonut, kuka lienee se pakollinen homo?

    T: Vesku