Maggie (2015) (Henry Hobson / Arnold Schwarzenegger, Abigail Breslin, Joely Richardson)

Keskustelu osiossa 'Elokuvat' , aloittajana Mika, 13.04.2015.

  1. Mika

    Mika Administrator Ylläpidon jäsen Ylläpito Tukijoukot

    Liittynyt:
    05.02.2000
    Viestejä:
    8 291
    Saadut tykkäykset:
    29
    [​IMG]

    Kun tappava virus pyyhkäisee yli maan niin jää isän tehtäväksi pelastaa tartunnan saanut tytär tässä maailmanlopun jälkeiseen maailmaan sijoittuvassa elokuvassa, jonka päärooleissa nähdään mm. Arnold Schwarzenegger ja Abigail Breslin.

    [​IMG] Katso elokuvan trailer

    Ensi-ilta Suomessa - (USA:ssa 08.05.2015)
     
  2. dj_pirtu

    dj_pirtu Uusi jäsen

    Liittynyt:
    12.09.2005
    Viestejä:
    345
    Saadut tykkäykset:
    5
    Verkkainen, vähäeleinen, kaunis, ruma... Viihdyttävä on väärä sana mutta toimivaa zombie-tunnelmointia ja itseasiassa tervetullut poikkeus näiden toimintarymistelyjen kaveriksi. Kaikki ei varmastikaan tykkää.

    4/5
     
  3. opelman

    opelman Käyttäjä

    Liittynyt:
    20.10.2007
    Viestejä:
    1 649
    Saadut tykkäykset:
    64
    Kerro nyt vähän oliko arnoldin näyttelijän työ tässä minkälaista? Tuliko silmistä nestettä kun hänen edesottamuksiaan katseli?
     
  4. dj_pirtu

    dj_pirtu Uusi jäsen

    Liittynyt:
    12.09.2005
    Viestejä:
    345
    Saadut tykkäykset:
    5
    No ei tullut nestettä. Toisaalta arskan pappalookki on jo niin kaukana terminator-ajoista ettei rooli päässyt häiritsemään. Vaan silti, tuon iskä-roolin olisi voinut tehdä joku muukin ihan hyvin.
     
  5. Plisukainen

    Plisukainen Aktiivinen käyttäjä Tukijoukot

    Liittynyt:
    26.01.2005
    Viestejä:
    1 971
    Saadut tykkäykset:
    169
    Melko tavanomainen, mutta ihan hyvin toteutettu draama. Näyttelijät vähäeleisyydessään onnistuvat hyvin, ja tartunnan vaiheittaiset yksityiskohdat on tuotu varsin näyttävästi esille. Tuskin tätä vanhuusmuisteloissa esille ensimmäisenä tuon, mutta toimiva yksittäinen tapaus ja vähän rauhallisempaa menoa lukuisten adhd-verrokkien rinnalla.

    3/5
     
  6. LOP

    LOP Käyttäjä Tukijoukot

    Liittynyt:
    12.02.2001
    Viestejä:
    4 057
    Saadut tykkäykset:
    49
    Nyt päätin tämän vihdoin nähdä, koska kestoltaan leffa on juuri sopiva - reippaat puolitoista tuntia on maksimi mitta mitä leffalla on ehdottomasti tarjota.

    Elokuvan tarinankerronta on erittäin rauhallista, ja se sopii sille hyvin. Arska vetää hyvin roolinsa vähäeleisenä tarinan isänä, joka tekee kaikkensa suojellakseen tytärtään. Elokuva on tehty todennäköisesti aika maltillisella budjetilla, koska lavasteet ovat sangen tylsiä ja hienovaraisesti käytetty CGI näyttäytyy välttävällä tavalla. Elokuvan juoni on todennäköisesti selvä kaikille katsojille, koska elokuvan juliste tai blu-rayn kansi on niin paljastava. Se ei sinänsä ole ongelma, vaan antaa elokuvalle heti alkumetreillä synkän kehyksen, jota hyödynnetään kohtuullisen hyvin.

    Pahimmaksi ongelmaksi koen aivan elokuvan lopun, jossa viimein saavutetaan piinaava ratkaisu. Ratkaisun jälkeen päätetään vetää verho katsojan eteen heti ilman mitään pehmentävää loppua. Joskus tällainen toimii elokuvissa, mutta Maggien kohdalla ei. Ehkä se johtuu siitä, kun tarinan taustamaailmaa epidemian kanssa avataan niin maltillisesti. Olisin toivonut jotain lisää ennen kuin lopputekstit alkavat lipua.

    Kuten jo Maggie kansikuva antaa olettaa, elokuva ei tarjoa juuri keventäviä hetkiä. Keventäviä hetkiä ei voi juuri antaa myös arvosanaan - parannettavaa jäi.

    **