Kummisetä-trilogian paras Donina?

Keskustelu osiossa 'Elokuvat' , aloittajana bluesmood, 09.07.2017.

  1. bluesmood

    bluesmood Käyttäjä

    Liittynyt:
    21.11.2013
    Viestejä:
    483
    Saadut tykkäykset:
    31
    Tuli katsottua ties kuinka monennen kerran kolmososakin, kun tuli taas telkkarista, niin aloin pohtimaan mielipidettäni sen suhteen, ketä jätti Corleonen suvun päämiehenä karismaattisimman, ja tasokkaimman mielikuvan.

    Puntaroi Marlon Brandoa ja Al Pacinoa, niin kyllä melkein täytyy Michaelin roolista Al Pacino vastata. Brando ykkösosassa tosi karismaattinen, ja molemmat kokevat luonnollisen kuoleman.

    Piti oikein tsekata Youtubesta kolmosleffan viimeinen kohtaus, ja tarkistaa, onko vanha Michael Corleone Al Pacino, vai joku muu näyttelijä, mutta en löytänyt vastausta IMDB;stä, joten tulin siihen johtopäätelmään, että Pacino maskeerattu vain vanhan näköiseksi.

    Lisäksi katsoin Wikipediasta kyseistä leffaa, niin Sofia Coppola pokannut pari kyseenalaista palkintoa, lähinnä huonoudesta palkittu, ja ei mielestäni Michael Corleonen tyttären rooli niin huonosti mene.

    Trilogian jaksaa katsoa aika ajoin läpi, se kestää aikaa, leffat menee paremmuusjärjestyksessä, ykkönen on paras, sitten toinen, ja kolmas ei sekään huono ole.
     
  2. Radikus

    Radikus Käyttäjä

    Liittynyt:
    14.02.2005
    Viestejä:
    939
    Saadut tykkäykset:
    28
    En ymmärrä miksi tätä pitää edes erikseen miettiä, onhan se nyt aivan ilmiselvää että on.