Kill Me Three Times (2015) (Kriv Stenders / Simon Pegg, Luke Hemsworth, Teresa Palmer, Sullivan Stapleton, Alice Braga, Callan Mulvey, Bryan Brown)

Keskustelu osiossa 'Elokuvat' , aloittajana Mika, 03.03.2015.

  1. Mika

    Mika Administrator Ylläpidon jäsen Ylläpito Tukijoukot

    Liittynyt:
    05.02.2000
    Viestejä:
    8 291
    Saadut tykkäykset:
    29
    [​IMG]

    Oikullinen palkkatappaja (Simon Pegg) saa tietää, ettei olekaan ainoa henkilö, joka yrittää tapaa erästä henkilöä aurinkonpolttamassa kylässä. Tämä musta komedia on tarina palkkatappajasta, joka löytää itsensä selvittämästä murhaa, kiristystä ja kostoa.


    [​IMG] Katso elokuvan trailer

    Ensi-ilta Suomessa - (USA:ssa 10.04.2015)
     
  2. marlan

    marlan Aktiivinen käyttäjä Tukijoukot

    Liittynyt:
    10.06.2004
    Viestejä:
    2 382
    Saadut tykkäykset:
    225
    Kriv Stendersin Kill Me Three Times on väkinäinen ja jopa kömpelö australialainen rikoskomedia, jossa samat tapahtumat nähdään eri näkökulmista ikään kuin Tarantinon tyyliin. Uskotonta vaimoa murhataan, ja kuvioissa pyörii myös 250000 $:n rahakassi. Juoni on kuin šakkipeli, joka on sommiteltu käänteisessä järjestyksessä siten että tietyt nappulat jäisivät jäljelle.

    Henkilöt ovat teennäisiä, ja ilman Teresa Palmeria tätä ei juuri jaksaisi katsoa. Elokuvan pahin haittatekijä on kuitenkin ontto ”jumputusmusiikki”, johon kyllästyy heti alussa. Harvoin tulee toimintakomediaa katsoessa kääntäneeksi äänenvoimakkuutta mahdollisimman hiljaiseksi, mutta tässä tapauksessa oli pakko tehdä niin kahdeksan minuutin kohdalla. Alussa siirtyillään autoilla tapahtumapaikasta toiseen ja jokaista siirtymää säestää ”jumputusmusiikki”, joka on kuin basistin säveltämää.

    1½/5

    Pohjoismaisessa blu-rayssa (BD-50) ei ole mitään lisämateriaalia, mutta elokuvatiedoston koko on sentään 27 GB. Australian maisemat toistuvat päivänpaisteisina. Muutama kuvanäyte:

    [​IMG]

    [​IMG]

    [​IMG]

    [​IMG]

    [​IMG]

    [​IMG]

    [​IMG]

    [​IMG]