Kajarit Yamahan RX-A2020 ympärille?

Keskustelu osiossa 'Kaiuttimet ja subwooferit' , aloittajana Jupazuba, 08.03.2017.

  1. Jupazuba

    Jupazuba Guest Guest

    Liittynyt:
    23.02.2009
    Viestejä:
    88
    Saadut tykkäykset:
    2
    Pitkään haaveilemani ensimmäisen oman töllin kaupat ovat toteutumassa. Oma tupa, oma lupa vai miten se meni. Ei tartte enää kainostella vaikkapa musavehkeiden kanssa.. lähinnä sen völyymin määrän kanssa.

    Nykyiseltään löytyy Yamahan RX-A2020 viritinpääte. Kajareita en jaksa mainita, koska ne menee vaihtoon. Uhraan yhden huoneen leffakäyttöön, mutta myös jonkin verran musan kuunteluun.

    Olisi ajatus laittaa 5.1 tai mahdollisesti 4.1. systeemi. Omien kokemuksien mukaan oon tullut aika hyvin toimeen ilman keskikanavaakin. Tosin jos sanotte että ehdottomasti kandee laittaa niin ehkäpä mä laitan. Kanaviahan vahvarissa olisi tuplaten, mutta tarvinneekko sitä kajaria olla niin prkleesti. Ehkä säästän osan kanavista bilekäyttöön, jotta voi vetää johdot toiseenkin huoneeseen ns party-modeen. Löytyy ennestään n. 110" ääntä läpäisevä Othelloline moottorivalkokangas, jonka varmaankin otan käyttöön. Ellen sitten päädy maalaamaan jotain seinää. Tykkinä Optoma HD25, jota käytän kunnes joskus päivitän parempaan. Huoneen akustoinnin yms. pyrin hoitamaan asiallisesti.

    Tällä hetkellä mielenkiintoni vinkkien suhteen kohdistuu kaiuttimiin. Olisi kiva että pääkajarit toistaa hyvin musiikkia ilman subbaria, mutta leffakäyttöön olisi nasta olla se subbarikin siellä. Pari-kolme tonnia varmaan voisin ajatella budjetiksi. Sanoisin että subipuolen tehojen pitää lähteä 500W RMS ->

    Niin leffahuoneen koko olisi semmoinen 15 neliötä, 3x5(m). Ei siis mikään jätti. Aika puhtaalta pöydältä ottaisin vastaan suosituksia äänentoistopuolesta, kiitos! :)
     
  2. Jupazuba

    Jupazuba Guest Guest

    Liittynyt:
    23.02.2009
    Viestejä:
    88
    Saadut tykkäykset:
    2
    Ainahan näissä budjetti karkaa, mutta tuo voi olla vähän liikaa jo :) Toki käytetyt huomioidaan myös, koska voi saada parempaa sopuhintaan.

    Jos on tarjota jotain niin merkkejä ja malleja kehiin vaan.