I Am Number Four (2011) ( D.J. Caruso / Alex Pettyfer, Timothy Olyphant, Teresa Palmer)

Keskustelu osiossa 'Elokuvat' , aloittajana Mika, 30.12.2010.

  1. Mika

    Mika Administrator Ylläpidon jäsen Ylläpito Tukijoukot

    Liittynyt:
    05.02.2000
    Viestejä:
    8 291
    Saadut tykkäykset:
    29
    [​IMG]

    Kolme on kuollut. Hän on Numero Neljä. John Smith (Alex Pettyfer) on poikkeuksellinen nuori, joka pakenee häntä jahtaavia häikäilemättömiä vihollisia.

    Muutettuaan identtiteettiä, liikkuen kaupungista toiseen huoltajansa Henrin (Timothy Olyphant) kanssa, John on aina se uusi tulokas paikkakunnalle jolla ei ole siteitä omaan menneisyyteensä. Pienessä Ohiolaisessa kylässä - jota John pitää nyt kotipaikkanaan - hän kohtaa odottamattomia elämää muuttavia tapahtumia; ensi-rakkauden, voimakkaita uusia kykyjä ja siteen toisiin, jotka jakavat hänen uskomattoman kohtalonsa.

    [​IMG] Katso elokuvan trailer

    [​IMG] Katso kuvagalleria

    Ensi-ilta Suomessa 18.3.2011 (USA:ssa 18.02.2011)
     
    Viimeksi muokattu: 14.02.2011
  2. mustis

    mustis Käyttäjä

    Liittynyt:
    07.11.2004
    Viestejä:
    1 511
    Saadut tykkäykset:
    18
    Sunopsiksen perusteella tarina sisältää teiniteemoja parhaasta päästä: ulkopuolisuuden tuntua (aina se uusi tulokas paikkakunnalle), muutoksia omassa kehossa (voimakkaita uusia kykyjä) ja ensirakkautta.

    Michael Bayn läsnäolo tuottajana takaa räjähdykset ja toiminnan. Tämähän voi olla viihdyttävintä teinisupersankarihömppää sitten Covenantin.
     
  3. samuel1

    samuel1 Guest Guest

    Liittynyt:
    04.04.2010
    Viestejä:
    103
    Saadut tykkäykset:
    0
    Viihdyttävintä sitten Covenantin?:eek: Missäs mielessä se Covenant oli viihdyttävä?
     
  4. Naamis

    Naamis Guest Guest

    Liittynyt:
    21.11.2010
    Viestejä:
    28
    Saadut tykkäykset:
    0
    Käytiinpä miehekkeen kanssa tämä katsastamassa viime torstaina, kun oli Superpäivän ennakkonäytös ja liput vain 6e/tsibale. Oli huono.

    Trailerin perusteella odotin jotain kivaa, ns. kunnollista toimintapläjäystä ja sainkin Sweet Valley High'n jollain ufotwistillä. Se Johnin "tyttöystävää" esittänyt emäntä oli uskomattoman surkea näyttelijä, mutta vielä huonompi oli se
    Number Six, muistaakseni
    , mahtavia heittoja.. :hitme: Mietin pitkään, miten kolmenkympin paremmalla puolella oleva puoliskoni jaksaa katsoa tämmöistä teinituubaa, mutta kuulemma oli TOSI HYVÄ :D Vähän huolestuttavaa.

    Ja lopusta pitää vielä sanoa, että eiköhän
    tästä tule vielä joku hiton jatko-osakin, kraah. Ainakin se lopun auringonlaskuun ajeleminen vähän (siis paljon) antoi näin ymmärtää.

    Ainoa hyvä asia leffassa oli kuumis Timothy Olyphant (Henri) <3
     
  5. Vole

    Vole Käyttäjä

    Liittynyt:
    16.03.2010
    Viestejä:
    1 927
    Saadut tykkäykset:
    81
    Joo, olipa taas ajan ja rahan (kyllä vuokrasin tämän) tuhlausta. Odotin jotain ihan viihdyttävää pätkää, mutta tässä ei ollut oikein mitään hyvää. Jokainen näyttelijä epäonnistui, ohjaaja epäonnistui ja käsikirjoitus oli uskomattoman typerä. En edes jaksa alkaa luettelemaan kaikkea typeryyksiä, mitä tähän oli tungettu, sattuisi päähän ihan liikaa. Jos jotain hyvää yrittää etsiä niin onneksi ei ollut pitkä.

    0,5/5 en edes tiedä miksi annan noinkaan paljon pisteitä.
     
  6. mustis

    mustis Käyttäjä

    Liittynyt:
    07.11.2004
    Viestejä:
    1 511
    Saadut tykkäykset:
    18
    Samaa sarjaa Jumperin ja Covenantin kanssa. Paljon teinikliseitä, ei mikän vuoden paras, mutta viihdyttävä ja sujuva leffa. Ei tämä turhaan ole tällä hetkellä Netflixin suosituimpien listalla.
     
  7. Professional

    Professional Stirlingite Tukijoukot

    Liittynyt:
    09.08.2004
    Viestejä:
    11 311
    Saadut tykkäykset:
    598
    Juu, täällä katseltiin kanssa Netflixistä. Teineille suunnattua viihdettä jonka katseli itsekin ihan kivuttomasti. Badass muijaa olisi katsellut pitempäänkin. Plussaa myös aina karismaatisesta Olyphantista.

    **½

    Jatkoo ei ole ilmeisesti tulossa...
     
  8. marlan

    marlan Aktiivinen käyttäjä Tukijoukot

    Liittynyt:
    10.06.2004
    Viestejä:
    2 381
    Saadut tykkäykset:
    225
    I Am Number Four löytyi BD-alennusmyynnistä parilla eurolla, joten täytyi se yleissivistyksen nimissä viikonloppuvietteeksi katsastaa. Kyseessä on aikakaudellemme tyypillinen lukiolaisteinisupersankarielokuva, joita on jo nähty ja parempiakin tehty aina Harry Potterista ja Chroniclesta alkaen (ja tietenkin parodioitu). Pakoiluaihe muistuttaa River Phoenixin elokuvaa Elämänä pakotie. Muutoin juoni ei kovin jaksa kiinnostaa.

    Valitettavasti I Am Number Four tuntuu tusinatuotteelta, vaikka yritystä parempaan on ehkä ollut. Alex Pettyfer vaikuttaa hiukan yli-ikäiseltä rooliinsa, ja avaruusoliovihulaiset vaikuttavat jotenkin mitättömiltä. Toisaalta Timothy Olyphant tekee myönteisen vaikutuksen lähinnä siksi, että hän tuo koko ajan mieleen Billy Bob Thorntonin. Elokuvan parasta antia on tietenkin nahka-asuinen Teresa Palmer.

    2/5

    Pohjoismaisessa blu-rayssa (BD-50) on samat lisämateriaalit kuin muuallakin maailmassa. Kuvanlaadussa ei ole moittimista:

    [​IMG]

    [​IMG]

    [​IMG]

    [​IMG]

    [​IMG]

    [​IMG]

    [​IMG]

    [​IMG]

    Poistetussa kohtauksessa Karen Allen:

    [​IMG]