Homefront (2013) (Gary Fleder / Jason Statham, James Franco, Winona Ryder, Frank Grillo, Kate Bosworth)

Keskustelu osiossa 'Elokuvat' , aloittajana Mika, 12.11.2013.

  1. Mika

    Mika Administrator Ylläpidon jäsen Ylläpito Tukijoukot

    Liittynyt:
    05.02.2000
    Viestejä:
    8 291
    Saadut tykkäykset:
    29
    [​IMG]

    Entinen huumepoliisi Phil Broker (Jason Statham) vetäytyy maan alle tyttärensä kanssa paetakseen vaikeaa menneisyyttään. Brokerin näennäisen hiljainen elämä muuttuu pian kun hän huomaa, että pieni kaupunki jossa he asuvat on huumeiden ja väkivallan värittämä. Pian metamfetamiini-liigaa pyörittävä Gator Bodine (James Franco) saattaa Brokerin ja hänen tyttärensä vaaraan pakottaessaan Brokerin takaisin keskelle toimintaa pelastaakseen tyttärensä ja koko kaupungin.

    [​IMG] Katso kuvagalleria: selattava | klikattava

    [​IMG] Katso elokuvan trailer

    Ensi-ilta Suomessa - (USA:ssa 27.11.2013)
     
    Viimeksi muokattu: 17.01.2014
  2. Plisukainen

    Plisukainen Aktiivinen käyttäjä Tukijoukot

    Liittynyt:
    26.01.2005
    Viestejä:
    1 971
    Saadut tykkäykset:
    169
    Tuttua ja turvallista Stathamia tämäkin, ehkä toiminnan määrää on hieman karsittu aiempiin nähden, tässä leffassa se kääntyi jopa pieneksi eduksi. Francon pahisrooli jäi vähän vaillinaiseksi, eikä loppuratkaisu ollut mitenkään järisyttävä.

    3-/5
     
  3. Super-J

    Super-J Aktiivinen käyttäjä

    Liittynyt:
    17.08.2007
    Viestejä:
    4 092
    Saadut tykkäykset:
    436
    Jason Statham on suorastaan terminaattorimaisessa vedossa tässä, nenät rutisee ja läski tummuu kun pikkukaupungin pikkunilkit ei vaan tajua ettei Stathamille kannata ryppyillä. :thumbsup: Tarjolla on siis tiukkoja mutta loputulokseltaan hieman yksipuolisia tappeluita ja melko perustasoinen rikostarina. Näyttelijät ovat suorastaan yllättävän tasokkaita tämän tyyppiseen leffaan, mitään valittamista ei heidän suorituksistaan löydy. Kate Bosworth on hyvinkin uskottava huumeriippuvaisena ja Winona Ryderkin osoittaa olevansa edelleen vakavastiotettava näyttelijä. James Franco vetää hillitymmän ja siten uskottavamman gangsteriroolin kuin Springbreakersissa.

    4/5
     
  4. Professional

    Professional Stirlingite Tukijoukot

    Liittynyt:
    09.08.2004
    Viestejä:
    11 311
    Saadut tykkäykset:
    596
    Tässä oli kyllä enemmän yritystä kuin monessa muussa perus toimintapätkässä. Hyviä näyttelijäsuorituksia, hienoa kuvausta ja toimivaa draaman kasvatusta. Valitettavasti lopun iso toimintakohtaus oli vähän hätäisesti tehty eikä siitä seuranneet tyhmyydetkään kauheasti tilannetta pelastaneet.

    ***