Hobbyhorse Revolution tulossa teattereihin

Keskustelu osiossa 'Elokuvat' , aloittajana Mika, 13.03.2017.

  1. Mika

    Mika Administrator Ylläpidon jäsen Ylläpito Tukijoukot

    Liittynyt:
    05.02.2000
    Viestejä:
    8 291
    Saadut tykkäykset:
    29
    Mika submitted a new blog post

    Hobbyhorse Revolution tulossa teattereihin

    [​IMG]

    Oscar-ehdokas Selma Vilhunen on ohjannut dokumenttielokuvan Hobbyhorse Revolution nuorista keppihevosharrastajista. Erityislaatuisesta harrastuksesta on kymmenessä vuodessa tullut tuhansien nuorten rakastama ilmiö ja elämäntapa.

    Keppihevonen on perinteinen lasten leikkikalu, mutta tämän päivän teinitytöt ovat luoneet sen ympärille harrastuksen ja kokonaisen maailman. Harrastajat ovat epävirallisesti ja omaehtoisesti järjestäytyneitä, he ovat Instagram-tileineen, blogeineen ja foorumeineen verkossa samaan aikaan kun he urheilevat ”keppareilla” pihoilla ja metsissä - ja he ovat tosissaan. Alati kasvava innokkaiden nuorten joukko treenaa määrätietoisesti ja järjestää valtakunnan tason kilpailuja. Harrastajien ikähaarukka laajenee jatkuvasti vanhimpien harrastajien ollessa yli 20-vuotiaita. Joukossa on nykyisin myös poikia.

    Hobbyhorse Revolution on hauska ja koskettavakin tarina todellisuuden ja mielikuvituksen rajapinnassa. Elokuva seuraa kolmea nuorta naista, joiden elämään keppariharrastus on tuonut muutoksen. Dokumentaarisen materiaalin kautta piirtyy kuva harrastuksesta, joka ei suostu asettumaan lokeroihin, ja tarina nuorista, jotka uskaltavat elää omannäköistään elämää.

    Teattereihin leffa on tulossa 31.3.2017.

    [envira-gallery id="47522"]
    Continue reading the Original Blog Post.