Hevisaurus (2015) (Pekka Karjalainen / Milo Snellman, Salli Siivonen)

Keskustelu osiossa 'Elokuvat' , aloittajana Mika, 27.11.2015.

Tags:
  1. Mika

    Mika Administrator Ylläpidon jäsen Ylläpito Tukijoukot

    Liittynyt:
    05.02.2000
    Viestejä:
    8 291
    Saadut tykkäykset:
    29
    [​IMG]

    Toni kuulee metsästä outoa ääntä ja saa kuvattua kameralla merkillisen jalanjäljen maastossa. Toni houkuttelee Suvin mukaansa tutkimaan mitä ihmettä oikein on tekeillä. Nokkelina tyyppeinä lapset päätyvät pian hassujen, vihreiden, muinaisia dinosauruksia muistuttavien olentojen jäljille. Lapset huomaavat, että eivät olekaan ainoat, jotka ovat kiinnostuneita näistä railakasta rockmusiikkia ja ruokaa rakastavista Hevisauruksiksi itseään kutsuvista otuksista. Pian lapset päätyvätkin tilanteeseen, jossa heidän on ryhdyttävä pelastamaan Hevisaurukset ahneen liikemiehen, Maximin, kynsistä.

    Pelastusoperaatio on kuitenkin helpommin sanottu kuin tehty. Lapset eivät ole aivan parhaita kavereita keskenään ja näin ollen kaikesta meinaa syntyä erimielisyyksiä ja kitkaa. Hevisaurukset puolestaan tutustuvat nyt uteliaina ensimmäistä kertaa uuteen maailmaan, ihmisten tapoihin ja herkullisiin ruokiin, eikä heidän keskittymiskykynsä ole aina kaikkein terävintä. Hevisaurukset järjestävät itsensä ja lapset toistuvasti kiperiin tilanteisiin, eikä asioita helpota laisinkaan heitä sitkeästi takaa-ajava Maxim.

    Lopulta lapset löytävät ystävyyden ja Hevisaurukset rohkaistuvat ottamaan tilanteet haltuun, ja näin ollen yhteispelillä he saavat Maximin maistamaan omaa lääkettään. Lapset ystävystyvät paitsi toistensa, myös Hevisaurusten kanssa ja oppivat arvostamaan erilaisuutta ja jokaisen erityislaatuisia ominaisuuksia – halki evoluution!

    Hevisaurus on koko perheen seikkailuelokuva, RÄYH!

    Hevisaurus-elokuva perustuu Sony Music Entertainment Finland Oy:n Hevisaurus-brändiin ja tunnettuihin dinosaurushahmoihin, jotka soittavat suosittua ja mieleenpainuvaa musiikkia lapsille ja lapsenmielisille. Hevisaurus on osittain animoitu live action -elokuva, jossa dinosaurushahmojen ilmeet animoidaan eläviksi.

    Hevisaurus-yhtyeestä:
    Viiden dinosauruksen muodostama lasten suosikkiyhtye Hevisaurus syntyi vuonna 2009 ajatuksesta tehdä laadukasta hevimusiikkia lapsille ja lapsenmielisille. Räyhäkäs lastenheviyhtye on julkaissut kuusi albumia, joista uusin Vihreä vallankumous julkaistiin syksyllä 2013. Hevisaurus on palkittu parhaan lastenmusiikkilevyn Emmalla. Yhtyeen levyjä on myyty yhteensä yli 170 000 kappaletta pelkästään Suomessa. Hevisaurus on herättänyt paljon huomiota myös Suomen ulkopuolella ja mm. Argentiinassa on jo julkaistu kaksi albumia espanjaksi varsin menestyksekkäästi; Heavysaurios sai elokuussa 2013 palkinnon vuoden parhaasta lasten levystä Gardel Music Awardsissa. Hevisaurus julkaisi lokakuussa uransa ensimmäisen kokoelman Jurahevin ikivihreät.


    [​IMG] Katso kuvagalleria: selattava | klikattava

    Ensi-ilta Suomessa 27.11.2015
     
  2. Pazze

    Pazze Aktiivinen käyttäjä

    Liittynyt:
    16.09.2003
    Viestejä:
    5 015
    Saadut tykkäykset:
    150
    Kohderyhmä tykkäsi todella kovasti, ja se lienee tärkeintä? Itse en tästä elokuvasta oikein saanut mitään enkä pitänyt teosta kovin merkittävänä taideteoksena. Tässä elokuvassa oli myös ristiriitaisuuksia muuhun Hevisaurus kaanoniin nähden, esim. synty on esitetty eri tavalla ensimmäisellä levyllä. :)