Hajosiko PS3-konsolisi? - osa2

Keskustelu osiossa 'Blu-ray sekä UHD -laitteet' , aloittajana JuKo, 20.11.2007.

?

Hajosiko PS3-konsolisi?

  1. Toimii edelleen

    82,3%
  2. Hajosi

    17,7%
  1. ATD

    ATD Uusi jäsen

    Liittynyt:
    11.01.2006
    Viestejä:
    546
    Saadut tykkäykset:
    1
    Ikävän kuuloisia tarinoita huoltoajoista. Mulla meni nyt kolmas vaihtoon ja aina tullut uusi tilalle kahdessa päivässä. Capi-Onlinen kanssa oon tässä asioinut ja he ovat kyllä sanoneet aina jos heillä ei ole saman tien antaa laitetta tilalle. Sitten ovat ilmoittaneet, kun uusi erä on saapunut ja olen lähettänyt viallisen heillä ja parin päivän päästä hakenut postista uuden. Toivottavasti tälläkin kertaa.


    E:

    Ja kaksi päivää kesti tälläkin kertaa. Loistavaa palvelua kyllä Capilta.
     
    Viimeksi muokattu: 04.12.2008
  2. Peanut

    Peanut Uusi jäsen

    Liittynyt:
    23.12.2005
    Viestejä:
    551
    Saadut tykkäykset:
    0
    Joskohan sitä sittenkin ostaisi ihan standalone-soittimen blu-raytä varten. Ei meinaan vaikuta nämä uudet konsolit (PS3 & X0) kauhean kestäviltä. Tietenkään ne, joilla konsoli ei ole hajonnut, eivät läheskään kaikki tule tänne siitä kertomaan. Mutta kun täällä on useammaltakin hajonnut kaksi tai useampi pleikkari, niin se ei kovin hyvää kuvaa laitteesta anna... Puhutaan kuin pleikan huoltoon lähettäminen olisi arkipäivää ja vertaillaan eri ketjujen huoltojen ripeyttä. :thumbsup: :OI
     
  3. Pake69

    Pake69 Uusi jäsen

    Liittynyt:
    24.01.2008
    Viestejä:
    258
    Saadut tykkäykset:
    0
    Lokakuussa 2007 ostettu 40gb toiminut moitteetta peli- leffa- ja musiikki-käytössä, vähän myös selaimen virkaa tuo on ajanut.
     
  4. roflator

    roflator Guest Guest

    Liittynyt:
    08.05.2007
    Viestejä:
    1 129
    Saadut tykkäykset:
    0
    Kyllähän se niin vain on, että kaikissa ce-vekottimissa on maanantaikappaleita. Pleikkarin tapauksessa tuo vikaprosentti liikkuu hyvinkin normaaleissa lukemissa ~5%. Eli joka kahdeskymmenes laite on viallinen. Käyt lukemassa vaikka vahvistinketjuja tai televisioketjuja niin huomaat, että niitä menee rikki ihan samalla tavalla. Tosin pleikkarin myyntimäärät on sen verran kovia, että kovasti on näitä jotka käy vain tekemässä 1-10 postausta "pleikkari meni rikki" ja katoavat palstalta sen jälkeen. Pistää miettimään? XBox360:ssa oli ihan oikeaa vikaa(ei ole enää) jonka seurauksena vikaprosentti alussa huiteli 30% tienoilla.
     
  5. ManBearPig

    ManBearPig Guest Guest

    Liittynyt:
    11.06.2008
    Viestejä:
    10
    Saadut tykkäykset:
    0
    Saints Row 2 rikkoi oman 40GB mallin. Yritin tallentaa peliä, mutta kun ei varttiin tapahtunut mitään, niin päätin sammuttaa koneen. Käynnistin pelin uudestaan, toimi hyvin kunnes yritin taas tallentaa, sama homma jatkui ja uudestaan reboot. Ilmeisesti ei tykännyt kun kesken tallennuksen sammuttaa, enään ei toimi mitkään BD-levyt, ei leffat eikä pelit. DVD:t toimii normaalisti.

    Versio on 2.53, en tiedä voisiko olla korruptoitunut softa vikana, paha sanoa kun ei pysty asentaa tilalle vanhempaa versiota.
     
  6. roflator

    roflator Guest Guest

    Liittynyt:
    08.05.2007
    Viestejä:
    1 129
    Saadut tykkäykset:
    0
    Käyt recovery menusta tuuppaamassa saman firmiksen uudestaan sisään tms. Jos ei recovery menun avulla saa laitetta henkiin sitten huolto kutsuu.
     
  7. ManBearPig

    ManBearPig Guest Guest

    Liittynyt:
    11.06.2008
    Viestejä:
    10
    Saadut tykkäykset:
    0
    Kiitti vinkistä, pitää kokeilla. Tarkennus vielä edelliseen että laite kyllä löytää BD-levyt, mutta kun yrittää käynnistää niin jämähtää siihen paikkaan.

    Edit. Paskana on.. Huomenna pistän huoltoon.
     
    Viimeksi muokattu: 11.12.2008
  8. ATD

    ATD Uusi jäsen

    Liittynyt:
    11.01.2006
    Viestejä:
    546
    Saadut tykkäykset:
    1
    Mulla teki jollain pelillä tuon saman ja silloin ei myös toiminut muut kuin DVD:t. Lukupää rikki. Huoltoon ja uutta tilalle. Tuskin se siitä pelistä johtui ainakaan itselläni, mutta sopivassa saumassa hajoaminen vaikutti silti.
     
  9. MiGi_

    MiGi_ Guest Guest

    Liittynyt:
    10.02.2006
    Viestejä:
    71
    Saadut tykkäykset:
    0
    No ei hajonnu, mutta miten helvetissä ton nettipiuhan saa tosta paskasta irti? Ei lähe sitten millään irti ja piuha oli laitettaessa kaapelimodeemin mukana tulleessa lootassa ja täysin uusi :OI:OI:OI:OI:OI

    edit. Lähtihän se kikkailemalla irti, huoh mitä leluja.
     
    Viimeksi muokattu: 30.12.2008
  10. Leju

    Leju Guest Guest

    Liittynyt:
    29.08.2007
    Viestejä:
    26
    Saadut tykkäykset:
    0
    Tänään lähti PS3 40GB toista kertaa huoltoon. Molemilla kerroilla vika ollut sama: ei lue mitään levyjä. Takuu menee juuri näillä paikkeilla umpeen.

    Mitenköhän tämän tyyppivian kanssa menetellään takuun umpeuduttua..? Tuli vain mieleen, että joutuukohan tästä vian korjaamisesta alkaa maksamaan jatkossa, kun taas seuraavan kerran menee lukupää rikki? :grr:
     
  11. Jouski_

    Jouski_ Guest Guest

    Liittynyt:
    12.12.2008
    Viestejä:
    22
    Saadut tykkäykset:
    0
    Oliskohan ollut rajana 3krt samasta viasta takuuaikana huoltoon. Sen jälkeen sinun ei tarvitse ottaa samaa tuotetta takaisin. vaan voit pyytää rahat takaisin tai vastaavan tuotteen tilalle. Jotenkin noin se meni... En nyt pysty aivan varmaksi muistamaan.

    MUTU: mielestäni muistelen että olisi olemassa jotain käytäntöä tai sääntöä korjaustyön takuullekkin, eli jos sinulta korjataan lukupää nyt ja se rikkoutuu uudestaan parin viikon kuluttua, niin riippumatta laitteen takuun voimassaolosta pitäisi tuolla huoltotyöllä olla kuitenkin takuu... pituudesta en osaa sanoa.

    Neuvoisin kyselemään sonyn huollosta tms ja olemaan asiallinen, mainiten kuitenkin kuluttaja neuvoja.

    OT: Vuositakaperin käivi Samsungin puhelimen kanssa tuolla tavoin. En kyllä muista oliko se toinen vai kolmas kerta samasta viasta, joka tapauksessa sain uuden puhelimen, ja koska kyseistä mallia ei enää ollut saatavillla sain uudemman ja vähäsen paremman mallin, kun ilmoitin jokaikisen puhelimen ominaisuuden tarpeelliseksi. (Esim. väh. 2 kameraa, muistikortti paikka, 2näyttöä jne..)
     
  12. hartzu

    hartzu Uusi jäsen

    Liittynyt:
    30.12.2005
    Viestejä:
    705
    Saadut tykkäykset:
    4
    Tietääkseni nuo BD-aseman lukupään hajoamiset on korjattu mukisematta myös takuuajan jälkeen. Kannattaa kysyä suoraan maahantuoja Nordisk Filmiltä. Sony Finland ei ole mitenkään tekemisissä Playstation tuotteiden huollon tai maahantuonnin kanssa,
     
  13. tykäri

    tykäri Guest Guest

    Liittynyt:
    16.10.2007
    Viestejä:
    151
    Saadut tykkäykset:
    0
    Hajosi kun laitettiin siskon luona scartilla telkkariin kiinni ja iski sinistä valoa ja pauketta liittimestä. PS3 ja TV nyt pimeenä ja takuuta ei ole :OI Ei muuta ku vyötä tiukemmalle ja uutta säästämään.
     
  14. Hoseli

    Hoseli Uusi jäsen

    Liittynyt:
    02.01.2009
    Viestejä:
    8
    Saadut tykkäykset:
    0
    Noin 2kk meni ja BD-lukija kuoli, ei lukenut ensimmäistäkään levyä.
     
  15. hippii

    hippii Guest Guest

    Liittynyt:
    03.03.2007
    Viestejä:
    13
    Saadut tykkäykset:
    0
    alle kuukauden vanha 80gb versio hajosi..
    ensin oli sellaista ongelmaa että herjasi "käynnistyksen aikana tapahtui virhe" nyt ei enää tunnista pelejä..
    dvd leffoja pystyy katselemaan ihan normaalisti..
    onkohan blue-ray leffojen kanssa ongelmaa, sinänsä harmi kun eilen sain hdmi piuhan ja tekis mieli kokeilla tykin kanssa pleikkaa että millainen kuva...
    Mutta kun en omista br leffoja niin vuokrata pitäis. ja ei kehtaa vuokrata jos sama ongelma kuin pelien kanssa..

    osaako kukaan sanoa että jos ei pelit toimi niin onko mahdollista että blue ray leffat näkyisi? vai käyttääkö samaa "lukupäätä" tai jotain muuta joka vaikuttaisi..

    Viddu.. ei tällainen juntti tajua mitään koko tintentosta......
     
  16. Kames

    Kames Guest Guest

    Liittynyt:
    01.10.2007
    Viestejä:
    55
    Saadut tykkäykset:
    0
    Ei nyt varsinaisesti itse konsoli hajonnut mutta rummut kylläkin, joten laitetaanpas tänne...

    Eli nyt on soitoaikaa takana n. 10h ja keltainen lautanen otti ja meni mykäksi!!! Yritin vaihtaa sitä myös oikealle (oranssille) puolellekkin mutta mykkä on ja pysyy. Onkohan tämä kovin yleistäkin? Onhan rumpuja taottu ja kovaa, mutta pitäishän tuon hintaisen setin vähän kestääkkin!!

    Ei varmaan auta muuta kuin marssia huomenna takaisin Giganttiin ja vaatia uusi osa vai kannattaisikohan vaihtaa koko setti!?
     
  17. ITH

    ITH Guest Guest

    Liittynyt:
    03.09.2004
    Viestejä:
    91
    Saadut tykkäykset:
    0
    vein juuri huollettavaksi PS3 40 GB jonka joulupukki toi 2007 jouluksi,
    ei ole takuu enää voimassa,
    saas nähdä miten tulee käymään kun tuntuu olevan tyyppivika
     
  18. blkr

    blkr Guest Guest

    Liittynyt:
    19.01.2009
    Viestejä:
    1
    Saadut tykkäykset:
    0
    Minulla luultavasti hajosi nyt kokonaan ps3. Kesällä ilmeni käynnistysvaiheessa ongelmia, kun koneen laittoi päälle se vilautti vihreää valoa ja tämän jälkeen tuli keltainen ja kaksi piip ääntä ja näin kone sammui. no nyt puol vuotta olen saanut koneen päälle rämppäämällä käynnistysnappia niin kauan kunnes kone aukeaa. ja tänään sekään ei enään auttanut. onko mitään "kotikonstia" vai onko laitettava "lunariin"
     
  19. jaskavaan

    jaskavaan Uusi jäsen

    Liittynyt:
    13.09.2007
    Viestejä:
    111
    Saadut tykkäykset:
    1
    En minäkään ole ihan varma, mutta meniköhän se näin:
    Takuu ei merkitse mitään kuluttajansuojan kannalta. Tai ainoa etu on, että myyjä/tuote on lupautunut korjaamaan sen takuun aikana. Kuluttajansuojan kannalta ratkaisevaa on oletettu käyttöikä, laitteen tulee kestää sen aikaa normaalia käyttöä. Jos konetta korjataan samasta viasta kaksi kertaa tuon oletetun käyttöiän aikana, saat uuden vastaavan tuotteen - ei tarvitse hyväksyä jatkuvaa korjausta. Ja myyjä vastaa tuotteesta, ei sen tekijä. Ja ostajan ei tarvitse osallistua mihinkään kustannuksiin korjauksissa.

    Jos asia kiinnostaa enemmän, niin kanattaa kysyä lisää oman kunnan kuluttajaneuvonnasta. Ja ne ei edes kysy mikä on laitteen takuu. Ja toki toi kuullostaa loogiselta.

    Ja muistaakseni Visa-kortilla ostettaessa on vielä lisätakuu tai jotain vastaavaa. Muistaako joku siitä enemmän?
     
  20. DigiMedia

    DigiMedia Guest Guest

    Liittynyt:
    19.08.2008
    Viestejä:
    445
    Saadut tykkäykset:
    0
    Muistaa. Nordealla ainakin on lisätakuu Visalla ostettaessa. En tiedä, miten käy, kun helmikuun jälkeen Visa siirtyy Nordealle kokonaan. Jää Luottokunta kokonaan kuulemma pois kuvioista.

    http://www.nordea.fi/Henkilöasiakka...et+Ostoturva/997522.html?q=ostoturva&link=1_2

    Internet Ostoturva on tarkoitettu Internetin kautta tehtyjen korttiostojesi lisäturvaksi.

    Vähintään 40 euron arvoisten tuotteiden maksaminen Nordean kortilla antaa sinulle maksuttoman vakuutuksen, joka korvaa, jos kortilla ostettua tuotetta ei toimiteta tai se toimitetaan myöhässä.

    Lisäksi vakuutuksesta korvataan, jos toimitus on puutteellinen, toimitettu tavara on virheellinen tai vaurioitunut. Vakuutuksessa ei ole omavastuuta.

    http://www.nordea.fi/Henkilöasiakka...Kodinturva/1009472.html?q=Kodinturva&link=1_1

    Nordean Visa Silver-, Visa Gold-, MasterCard Silver-, Liitto MasterCard- ja MasterCard Gold -luottokortit sisältävät nyt uuden Kodinturva-vakuutuksen. Kodinturva-vakuutus antaa erinomaisen lisäturvan korttiostoksillesi. Vähintään 100 euron arvoisten tuoteostosten maksaminen luottokortilla antaa sinulle maksuttoman vakuutuksen. Se kattaa tavaroita, jotka ovat vahingoittuneet tai rikkoutuneet kotonasi tai vapaa-ajan asunnollasi. Kodinturva-vakuutus on arvokas kotivakuutustasi täydentävä vakuutus.

    Vakuutuksen hyödyt näkyvät sinulle arjessasi:
    Pölynimuri voi kaataa kaiuttimen tai parranajokone pudota kädestä ja rikkoa lavuaarin. Tällöin vakuutus korvaa tavaran arvon ilman omavastuuta tai ikävähennyksiä kaksi vuotta ostopäivästä.

    Vakuutuksen hyödyt tulevat myös esille tilanteessa, jossa uusittuun keittiöösi ostettu liesituuletin tai mikroaaltouuni lakkaa toimimasta juuri takuuajan päätyttyä. Tässä tapauksessa vakuutus korvaa kodinkoneen korjauksen jopa viisi vuotta oston jälkeen. Näitä vahinkoja useimmat kotivakuutukset eivät olisi kattaneet - ainakaan ilman omavastuuta.