Guardians of the Galaxy Vol. 2 teattereihin - teaser julkaistu

Keskustelu osiossa 'Elokuvat' , aloittajana Mika, 20.10.2016.

  1. Mika

    Mika Administrator Ylläpidon jäsen Ylläpito Tukijoukot

    Liittynyt:
    05.02.2000
    Viestejä:
    8 291
    Saadut tykkäykset:
    29
    Mika submitted a new blog post

    Guardians of the Galaxy Vol. 2 teattereihin - teaser julkaistu

    [​IMG]

    Upouuden Mahti-Mix 2 -kasetin tahtiin rokkaava Marvelin Guardians of the Galaxy Vol. 2 jatkaa ryhmän seikkailuja halki kosmoksen syöverien. Galaksin vartijoiden on taisteltava pitääkseen uuden perheensä koossa heidän ratkoessaan Peter Quillin vanhempien arvoitusta. Vanhoista vihollisista tulee uusia liittolaisia ja klassikkosarjakuvien suosikkihahmot rientävät sankariemme avuksi, kun Marvelin elokuvauniversumi jatkaa laajentumistaan.

    Teattereihin leffa on tulossa 5.5.2017.

    [button style='primary' icon='elusive-videocam' url='https://www.dvdplaza.fi/trailers/guardians-of-the-galaxy-vol-2/']Katso elokuvan trailer[/button]
    Continue reading the Original Blog Post.
     
  2. sokka

    sokka Aktiivinen käyttäjä

    Liittynyt:
    10.10.2003
    Viestejä:
    5 768
    Saadut tykkäykset:
    318
    Odotukset on kovat
     
  3. Professional

    Professional Stirlingite Tukijoukot

    Liittynyt:
    09.08.2004
    Viestejä:
    11 313
    Saadut tykkäykset:
    601
  4. sokka

    sokka Aktiivinen käyttäjä

    Liittynyt:
    10.10.2003
    Viestejä:
    5 768
    Saadut tykkäykset:
    318
  5. sokka

    sokka Aktiivinen käyttäjä

    Liittynyt:
    10.10.2003
    Viestejä:
    5 768
    Saadut tykkäykset:
    318
  6. Mookid

    Mookid Aktiivinen käyttäjä

    Liittynyt:
    16.07.2006
    Viestejä:
    2 707
    Saadut tykkäykset:
    353
    Ei tarvinnut pettyä, mielestäni loistava jatko-osa. Sitä samaa hölmöilyä, mutta ehkä draamapuoleen panostettu hieman syvemmin siten, että elokuvaa voi hetkittäin sanoa "koskettavaksi"; ei tule ihan ekana mieleen kun puhutaan tietokoneanimoiduista avaruuspesukarhuista, elävistä puista ja muista älyttömyyksistä. Alkutekstijakso oli heti sydämellinen ja hauska, vitsien osumatarkkuus kaiken kaikkiaan varsin hyvä ja retkueen eripurainen kemia vielä Avengers-porukkaakin viihdyttävämpää seurattavaa, tällä kertaa esiin nostetaan myös itse kunkin sisäiset ongelmat ja ristiriidat. Dave Bautistan yllättävät koomikonkyvyt pääsevät tässä oikeuksiinsa. Toiminta tuttuun tapaan melko överiä. Mitäpä tästä, mainiota viihdettä.

    Baby Groot <3

    Lopputekstien välissä/lopussa tule yhteensä viisi lisäkohtausta, joten istukaa paikoillanne.

    Marvel tykittää vuodesta toiseen laatuviihdettä, se DCEU:n Justice League tulee olemaan varmaan ihan paska :cool:
     
  7. Miku-91

    Miku-91 Käyttäjä

    Liittynyt:
    27.01.2010
    Viestejä:
    453
    Saadut tykkäykset:
    113
    Tuli käytyä katsomassa tämä eilen. Itsehän olen kova Marvel ja MCU-fani, mutta harmillisesti tämä oli hienoinen pettymys. Huono tämä ei missään nimessä ollut, mutta loistavan Guardians 1:n jälkeen odotin vähän parempaa ja muutenkin kun Marvelin viimeisimmät leffat ovat olleet todella hyviä mielestäni.

    Päähahmot toimivat jälleen ja tykkäsin ryhmän ja myös uusien tulokkaiden ryhmädynamiikasta. Huumori oli tällä kertaa vähän hit & miss itselleni ja välillä sitä syötettiin liian kovalla syötöllä, kun taas ensimmäisessä Guardiansissa sitä oli mielestäni juuri sopivasti. Guardians (ja Marvel) -leffoihin huumori sopii ja sitä saa ollakin paljon, mutta tosiaan tällä kertaa osa oli vähän väkinäisen oloista.

    Toiminta ja yleinen visuaalinen ilme oli todella komeaa katseltavaa, mutta harmillisesti leffan pahis jäi mielestäni vähän liian geneeriseksi ja nähdyksi, vaikka tarjosikin ihan mukavan taustatarinan. Leffan ensimmäinen puolisko oli myös itselleni vähän sekava rakenteeltaan ja juonellisestikin, mutta loppupuolisko toimi mielestäni oikein hyvin pahiksen nähdystä suunnitelmasta/end goalista huolimatta. Loppu oli tosiaan tunteikas ja koskettava, mistä plussaa. Leffassa oli myös pari todella siistiä kameo-roolia, joista en ollut spoilaantunut. Enkä tarkoita tuolla Stan Leetä.

    Ei tosiaan ollut huono, mutta ei harmillisesti niin hyvä kuin odotin. "Ihan jees, mutta odotin parempaa" kuvastaa omia fiiliksiäni aika osuvasti. Heittämällä kuitenkin parempi kuin yksikään DC EU:n roskista. Arvosanaksi heittäisin jotain 7/10 tai 7½/10.
     
    Viimeksi muokattu: 27.04.2017
  8. BillyBob

    BillyBob Uusi jäsen

    Liittynyt:
    25.08.2006
    Viestejä:
    355
    Saadut tykkäykset:
    12
    Ehkäpä odotukset ovat monilla kovat ekan leffan jälkeen ja siksi pieniä pettymyksiä saattaa tulla. Siitäkin huolimatta leffa on erittäin hyvää viihdettä, vaikka siinä noita edellä jo esitettyjä lapsuksia olikin. Muutoin leffa tarjosi epämukavista penkeistä huolimatta viihdykettä kestonsa ajaksi, eikä kelloa juuri tarvinnut vilkuilla.

    3,5/5
     
  9. big j

    big j Tuotantoarvot kohdillaan Tukijoukot

    Liittynyt:
    04.02.2002
    Viestejä:
    3 420
    Saadut tykkäykset:
    137
    Heikompi kuin edeltäjänsä, mutta toimittaa silti kertakäyttöviihteenä niin ettei tule sanomista. Vähän kuin näkisi jonkun tykkäämänsä bändin lukitetun settilistan sen viidettä kertaa peräkkäin keikalla. Toimii, mutta ei anna enää mitään isompaa hihkumisen aihetta.

    Perheteeman väkevämpi esilletuonti toimi kyllä ajoittain ihan hyvin, mutta ei tämä siltikään onnistunut mitenkään isosti vetoamaan sinne tunteisiin, vaikka yritys oli kyllä vahvasti juuri siihen suuntaan. Huumoripuolikin oli sellaista paria näpsäkkää oivallusta lukuunottamatta hieman laimeaa. Kurt Russellin ja Michael Rookerin antama hyvä panos nostaa elokuvan arvoa sen jonkin verran.

    3/5
     
  10. Plisukainen

    Plisukainen Aktiivinen käyttäjä Tukijoukot

    Liittynyt:
    26.01.2005
    Viestejä:
    1 971
    Saadut tykkäykset:
    169
    Tuttuun jatko-osa tyyliin lisätty kaikkea materiaalia, niin hyvässä kuin pahassa. Ikävämpinä asiana ehkä liiallinen vitsien konekivääritulitustahti, mutta onneksi seassa oli paljon hyviä plus saadaan hieman silmänkostutushetkiä mukaan. Guardianit ovat kuitenkin edelleen viihdyttävää seurattavaa, alkuperäinen runko ja uudet täydennykset toimivia ja kaikki tärkeimmät saavat kokolailla sopivasti ruutu-aikaa. Tarina on sitten leffan heikointa antia, sillä sitä ei oikeastaan ole; vaikka pahispuolelle onkin laitettu mielenkiintoinen tuttavuus ja leffassa muutenkin vilahtaa niin paljon cameoita, että väistämättä näitä nähdään Infinity War -osissa. Vaikka uutuudenviehätys tästä puuttui, kokonaisuutena MCU osaa jatko-osien tekemisen paremmin kuin kilpailijansa. Ja soundtrack on rautainen ensimmäinen osan tapaan :)

    4/5
     
    Viimeksi muokattu: 02.05.2017
  11. ElvisThePelvis

    ElvisThePelvis Aktiivinen käyttäjä

    Liittynyt:
    05.05.2004
    Viestejä:
    11 670
    Saadut tykkäykset:
    179
    Olisin odottanut kirjallisen arviosi jälkeen huomattavasti alempaa arvosanaa, mutta kenties käyttämäsi avatar avaa tätä ristiriitaa. :rolleyes:

    Vol.2 oli kaikin puolin ensimmäistä elokuvaa huonompi lukuun ottamatta näyttelijäkaartin karismaa ja henkilökemiaa, joka puri edelleen ja jonka takia fanit eivät tähän varsinaisesti tule pettymään. Edes muutama maukas cameo ei onnistunut tekemään elokuvasta varteenotettavaa jatko-osaa, sillä käsikirjoitus oli olematon (muistutti enemmän scifi-sarjan keskivertoa jaksoa kuin megaluokan elokuvaa), toimintaa (varsinkin muistettavaa sellaista) oli vähemmän ja vitsit olivat lapsellisempia. Tosin elokuvan kunniaksi mainittakoon, että "perheteema" onnistui himpun verran koskettamaan loppua kohden.

    3/5 :cool::cool::cool:
     
  12. sokka

    sokka Aktiivinen käyttäjä

    Liittynyt:
    10.10.2003
    Viestejä:
    5 768
    Saadut tykkäykset:
    318
    Ihan sellainen jees fiilis jäi, mutta mutta. Jotenkin sellaista sälähälää vähän liikaa. Alkaa menee jo yli meikäläisen juntti järjen. Hyviä juttuja oli, mutta ei tämä kyllä, mikään maailmaa mullistava kokemus ollut. Uudestaan pitää nähdä. Plussaa hyvästä 3D:stä.
    3/5
     
  13. Super-J

    Super-J Aktiivinen käyttäjä

    Liittynyt:
    17.08.2007
    Viestejä:
    4 093
    Saadut tykkäykset:
    436
    Ihan kiva mutta kaikenkaikkiaan eka leffa oli parempi. Erityisesti se suuri lopputaistelu tuntui jotenkin ylipitkältä räpeltämiseltä. Alkutekstien aikainen taistelu oli hienosti toteutettu ja leffan eka puolisko muutenkin hyvää settiä, sen jälkeen tuntui että ideat rupesi tekijöiltä hupenemaan.

    2D-versio tuli katsottua. Kyllähän tämä varmasti omaan kokoelmaan tulee joskus vielä hankittua ja uudestaan katsottua.

    3,5/5
     
  14. lahkonen

    lahkonen Käyttäjä

    Liittynyt:
    22.06.2005
    Viestejä:
    648
    Saadut tykkäykset:
    33
    2D-version olisin mielelläni katsonut, muttei ollut tarjolla (Plevna2, Tampere). Roolitus on erittäin onnistunut (näyttelijöiden palkat vs. Agengers-porukkaan mahtavat olla aika eri tasolla) ja siksi tämä toimii hienosti hyvin laajalle yleisölle. Eihän tämä toki ihan ykkösosan veroinen ollut, mutta se oli ainakin itselleni yksi viime vuosien suurimmista yllätyksistä, ja tämä ei luonnollisesti tullut enää puskista, joten odotuksiakin oli ja mielestäni ne lunastettiin kyllä. Vitsiä pukkasi ja lopussa vielä jopa vähän tunnereaktiotakin; pitkä ja aika tylsä lopputaistelu oli elokuvan heikointa antia, mutta muuten viihdyttiin 13v-muksun kanssa hienosti pari tuntia. Jo ykkösosa herätti (ainakin minussa) Star Wars -vertauksia ja jos vertaa tämän loppua ja
    Jedin paluun vastaavaa, niin isä-poika-kuvio toimi tässä noin sata kertaa paremmin kuin Jedin paluussa, joka ei koskettanut (eikä kosketa edelleenkään) juuri yhtään.
    4-/5
     
  15. vemkki

    vemkki Aktiivinen käyttäjä

    Liittynyt:
    10.09.2006
    Viestejä:
    3 980
    Saadut tykkäykset:
    340
    Jotenkin odotukset eivät olleet erityisen korkealla, mutta tämähän oli aivan loistavaa viihdettä. Meno oli nimenomaan sarjakuvamaista. Mulla ei ole tarkkoja muistikuvia ekan osan juonesta, mutta ei tämä mielestäni huonompi ollut.

    3D-versio oli nykyajan 3D-leffaksi siitä poikkeuksellinen, että 3D-efekti ei missään nimessä ollut hienovarainen, vaan sitä käytettiin varsin ronskisti. Mielestäni sopi kuitenkin leffan muutenkin epärealistiseen fiilikseen oikein hyvin. Tämä taitaa olla ensimmäinen näkemäni 3D-leffa, jossa tuollainen 3D-mässäily ei häirinnyt. Poikkeuksena alun autoajelu, jonka liioiteltu 3D-efekti sai näyttämään pienoismallin kulkemiselta.

    En anna arvosanaa, kun tekisi mieli antaa 5/5. :p Kuitenkin omassa kategoriassaan (kieli poskella toteutettua avaruussupersankariactionia) tämä oli mielestäni loistava.
     
  16. warre

    warre Käyttäjä Tukijoukot

    Liittynyt:
    14.02.2000
    Viestejä:
    2 358
    Saadut tykkäykset:
    30
     
    Sädettäjä tykkää tästä.
  17. opelman

    opelman Käyttäjä

    Liittynyt:
    20.10.2007
    Viestejä:
    1 649
    Saadut tykkäykset:
    64
    Hyvä leffa oli. Sopivan kokoista menoa pienemmällä porukalla. Ihan silmäkulmat kostui. Sitten kun katotaan aikuisten supersankari leffoja on merkki dc, ei suloinen marvel.
     
  18. vps358

    vps358 Aktiivinen käyttäjä

    Liittynyt:
    11.02.2005
    Viestejä:
    4 763
    Saadut tykkäykset:
    487
    Tuli katsottua Netflixistä tämä.
    Edelläkommentoijat kirjoittavat pääosin asiaa, jatko-osaksi erinomainen.
    3,5/5

    T: Vesku
     
  19. janila

    janila Käyttäjä

    Liittynyt:
    09.07.2002
    Viestejä:
    789
    Saadut tykkäykset:
    58
    Katsoin myös Netflixistä lähinnä siksi, että tämä taitaa olla siellä ensimmäinen Hollywood-tuotanto Atmos-äänillä. Hyvältä kuulostaa, mutta en perusta leffasta. Vähän kuin huono Valerian, joka jo valmiiksi jätti toivomisen varaa. Miksi tämä läjä karismavapaita hahmoja ja yhdentekeviä tapahtumia parilla vitsillä ryyditettynä saa esim. Rotten Tomatoesissa 83%, kun Valerian joka edes yrittää jotain saa 48%?
     
    Make tykkää tästä.
  20. sokka

    sokka Aktiivinen käyttäjä

    Liittynyt:
    10.10.2003
    Viestejä:
    5 768
    Saadut tykkäykset:
    318