Elisa Viihteen vuokraamo nyt netissä

Keskustelu osiossa 'Streaming-palvelut' , aloittajana jokkebk, 30.10.2013.

  1. jokkebk

    jokkebk Guest Guest

    Liittynyt:
    30.10.2013
    Viestejä:
    4
    Saadut tykkäykset:
    0
    Pitkään DVD Plazaa lukeneena mutta vähemmän tänne kirjoitelleena pitää nyt avata keskustelua täälläkin kun kerran Elisa Viihteelle on ihan oma foorumikin:

    Avasimme tänään Elisa Viihteen leffavuokraamon webiin, jossa se on rekisteröitymisen jälkeen käytettävissä kenelle tahansa suomalaiselle ilman erillistä kk-maksua. Käyttö edellyttää Windows 7 tai uudempaa käyttistä ja Silverlight-lisäosaa selaimessa, sekä väh. 2 Mbit/s nettiyhteyttä (laatu skaalautuu yhteyden nopeuden mukaan, suurella osalla sisällöstä HD:hen asti, työstämme filtteriä niille jotka haluavat rajata vain HD-sisällön):

    http://elisaviihde.fi/online (virallinen tiedote yksityiskohtineen elisa.fi:stä http://corporate.elisa.fi/elisa-oyj...2199891&tag=corporate.elisa.fi:national-press)

    Kommentit tervetulleita! En välttämättä pysty kaikkiin kysymyksiin täällä vastaamaan, mutta kaikki luetaan ja hyödynnetään jatkokehitystä mietittäessä.

    Joonas Pihlajamaa,
    Business Manager, Elisa Viihde Online
     
    Viimeksi muokattu: 30.10.2013
  2. jokkebk

    jokkebk Guest Guest

    Liittynyt:
    30.10.2013
    Viestejä:
    4
    Saadut tykkäykset:
    0
    Ai niin, ja lupaan tarjota 10 ensimmäiselle YV:nä online-asiakasnumeronsa laittaneelle vapaalipun nettivuokraamoon. :) As.nro tulee rekisteröitymismailissa (rekkaus edellyttää verkkopankkitunnuksia ja täysi-ikäisyyttä).

    Joonas