Creed II (2018) ( Steven Caple Jr./Sylvester Stallone, Michael B. Jordan, Dolph Lundgren)

Keskustelu osiossa 'Elokuvat' , aloittajana tuna, 12.10.2018.

  1. tuna

    tuna Aktiivinen käyttäjä

    Liittynyt:
    09.12.2004
    Viestejä:
    2 542
    Saadut tykkäykset:
    303
    Erittäin hyvältä näyttää! Apollo Creedin poika vastaan Ivan Dragonin poika:)


    Rocky Balboa vastaan Ivan Dragon paras Rocky elokuva ja mitä tästä voi odottaa:D
     
  2. Blaqua

    Blaqua Sandels vahva ja pehmeä Tukijoukot

    Liittynyt:
    25.11.2003
    Viestejä:
    725
    Saadut tykkäykset:
    30
    Olisivat nyt edes palkanneet ruotsalaista syntyperää olevan näyttelijän esittämään Dragon poikaa, joka vois vaikka
    kuolla kehässä
    niin ois aika paljon suuremmat odotukset! Vaikka kyllä tämä tulee muutenkin katsottua, mutta tuskin teatterissa.
     
  3. Recce

    Recce Aktiivinen käyttäjä

    Liittynyt:
    29.03.2004
    Viestejä:
    2 968
    Saadut tykkäykset:
    244
    Näen jo elokuvan lopun, sällit halaavat toisiaan ja päättävät että vihanpidon täytyy loppua.
     
  4. TheRealThing

    TheRealThing I WANT TO BELIEVE Tukijoukot

    Liittynyt:
    03.05.2004
    Viestejä:
    4 975
    Saadut tykkäykset:
    894
    Eikö muut nähneet vielä? :) Tämähän on saanut Rotten Tomatoesissa sekä kriitikoiden että katsojien vankan (n. 80 %) suosion.

    Juoni, no, se on se sama vanha, jos on Rockyjä nähnyt. Itselläni on jäänyt katsomatta välistä Creed, mutta se ei mitenkään erityisemmin häirinnyt katsomista. Vahvimpia lenkkejä ovat tietenkin Stallone ja Lundgren. Rockystä on vanhemmiten (onhan se muuten aika mieletöntä, että elokuvahahmo on oikeasti yli 40 vuotta vanha!) tullut hyvin sympaattinen hahmo, alusta asti sitä toki ollutkin mutta ikä ja elämänkokemus on tuonut lisää tartuntapintaa tunteille. Stallone saavuttaa hahmossa hyvin suurella yksinkertaisuudella jotain koskettavaa.

    Leffa rullaa sujuvasti läpi kestonsa, ei pahemmin tehnyt mieli vilkuilla kelloa. Luontevasti ja tietenkin kaikki Rocky-leffan elementit (joku voisi sanoa klisheet) on myös mukana. Heikointa leffassa on ns. pääosissa olevat ns. nyrkkeilijät, eli Viktor Dragoa näyttelevä yhden sosiopaatti-ilmeen hormonihessu Florian Munteanu (joka ei muuten YHTÄÄN näytä Lundgrenille ja / tai Nielsenille) ja mielestäni myös Adonista näyttelevä Michael B. Jordan vetää aika pintakaasulla oman roolinsa.

    Ei tämä siis mikään Rocky IV Part II ole, mutta ihan viihdyttävä pläjäys, mikä jää kuitenkin positiivisen puolelle eikä suinkaan edusta heikointa antia leffasarjassa. Varmaa kuitenkin on, että kun Stallone jättää saagan, niin leffoissa ei enää ole imua (sikäli mikäli niitä enää tehdäänkään).

    ***/***** sen kummemmin pykimättä kuitenkin

    Sällit eivät halaa lopussa, mutta moni saa rauhan sieluunsa. :)
     
  5. ZED

    ZED Mitä kävi, ketä tietää? Tukijoukot

    Liittynyt:
    19.03.2002
    Viestejä:
    3 579
    Saadut tykkäykset:
    215
    Alennuslaarista hintaan 6,95 € keräsin tämän BD:nä.. Koin että oli jotenkin pakko, kun se eka osa tuli katsottua vähän aikaa sitten telkkaritallenteena..

    Tämäkin oli draamaleffana varsin pätevä tekele. En sinällään oikein ymmärrä verisen päähänlyöntikilpailuviihteen ja sen jalouden päälle vieläkään, enkä sitä kautta oikein sitäkään että miksi sitten katson aiheesta tehtyjä elokuvia. Mutta se ei kauheasti estänyt elokuvasta nauttimista.

    Toisaalta tässä ratsasteltiin nostalgisilla teemoilla ja kaiveltiin wanhoja tarinoita päivänvaloon. Ja toisaalta yritettiin tuoda tarinaan jotakin uutta, tai ainakin päivittää ja modernisoida se. Tuossa onnistuttiin kohtuullisesti.

    ***½/*****
    Taitaa kolmososa olla joskus tulossa, ja pääosan esittäjä hoitanee sen ohjauksen. Kaippa sekin tulee katsottua sitten joskus..
     
  6. bluesmood

    bluesmood Käyttäjä

    Liittynyt:
    21.11.2013
    Viestejä:
    476
    Saadut tykkäykset:
    31
    Sylvester Stallonen roolisuoritus nyrkkeilybisnekseen palanneena Rocky Balboana on aika nostalgiaa huokuva suoritus, vaikka Stallone onkin tällä kertaa sparraamassa kehän laidalla. Moskovan nyrkkeilyillassa liituraitapuku päällä kuvaotos kohottaa miehen menneisyyden valkokankaan nyrkkeilyhistorian suurimmaksi mieheksi.

    Itsekin ostin tämän elokuvan Blu-Raynä ja katsoin kotona ensimmäisen kerran silloin, kun julkaisu tuli kauppoihin. Tämä elokuva on monessa elokuvia myyvässä verkkokaupassa alennus-kampanjassa tosiaan, ja elokuva on katsomisen arvoinen ja vaikka itsellekin hankittavaksi omaan julkaisukokoelmaan.

    Kolmososa on jo tuotannossa, Internet Movie Databasen mukaan ensi-ilta olisi näillä näkymin 2022, jenkkiyleiso näkisi tämän tuon lähteen mukaan 23.marraskuuta lähtien 2022 teatterissa.

    Ei näytä olevan kolmosen castingissä enää Sylvester Stallonea, en tiedä sitten onko uloskirjoitettu käsikirjoituksesta, kun vaikea kuvitella Rockya näyttelevän kenekään muunkaan, hyvä karma ja tähden myyttinen historia, joka Rocky -elokuvilla on joskus luotu, Sylvester Stallone on ainoa Rocky Balboa.

    https://www.imdb.com/title/tt11145118/