Charlie Chaplin Collection (10 disc) (Blu-ray)

Keskustelu osiossa 'Blu-ray & UHD -leffat' , aloittajana Janstein, 08.01.2015.

  1. Kusni

    Kusni Käyttäjä

    Liittynyt:
    25.01.2014
    Viestejä:
    720
    Saadut tykkäykset:
    182
    Beaver esittelee BFI:n Mutual-boksin. Divisaan ei kenties olisi kannattanut sortua.
     
  2. El Cohete

    El Cohete Guest Guest

    Liittynyt:
    05.12.2005
    Viestejä:
    158
    Saadut tykkäykset:
    0
    Alle parin kympin (posteineen) menetyksen kestää, jos osoittautuu, että pitää sittenkin tilata myös BFI. Ei se Divisa Beaverin arvion mukaan varsinaisesti heikko versio ole sekään, nuo linkin arviossa olevat huomiotkin puutteista heiltäkin tuli vasta kun oli tuo BFI rinnalla mihin verrata. Kyllähän tuon perusteella Divisa on aika välimallin versio, varsinkin niiden muutaman elokuvan, jotka oli jostain syystä heikommasta lähteestä peräisin (liekö Arten versiossa sama juttu?)

    Hintaerohan noilla on sitten sen verran suuri tällä hetkellä (13€ vs. 30€), että sen suhteen ei voi olettaa, että saman tasoisesta tuotteesta on kysymys. Jos BFI ennättää laskea ennen kuin loppuu, niin sitten on toinen juttu. Sen varaan ei kannattane laskea, jos on todella rajoitettu erä.

    Valinnaisten säestysten ja kommenttiraitojen arvon tietää vasta kun ne itse kuulee, mutta kuvan suhteen tietysti parempi on aina parempi, ja on vain hyvä, mitä parempia julkaisuja vanhoista klassikoista saadaan aikaan. Toivottavasti BFI:n versio pysyy saatavana, vaikka rajoitetuksi painokseksi monessa paikkaa mainitaan.
     
    Viimeksi muokattu: 11.05.2015