A United Kingdom tulossa teattereihin

Keskustelu osiossa 'Elokuvat' , aloittajana Mika, 28.03.2017.

  1. Mika

    Mika Administrator Ylläpidon jäsen Ylläpito Tukijoukot

    Liittynyt:
    05.02.2000
    Viestejä:
    8 291
    Saadut tykkäykset:
    29
    Mika submitted a new blog post

    A United Kingdom tulossa teattereihin

    [​IMG]

    Sisko maanittelee vastahakoisen Ruthin (Rosamund Pike) mukaansa juhliin. Savuisessa, jazz-musiikin täyttämässä huoneessa Ruth huomaa salskean lakiopiskelijan, Seretse Khaman (David Oyelowo). Sisko esittelee nuoret toisilleen. Kipinät lentelevät, kun Ruth ja Seretse juttelevat, tanssivat ja rakastuvat. Nuorten suhde ei kuitenkaan ole ongelmaton. Sen lisäksi, että 1940-luvun Lontoossa tummaihoisen miehen ja valkoihoisen naisen romanssi herättää pahennusta, Seretseä painaa raskas vastuu: nuorukainen on Betsuanamaan (nyk. Botswanan) kruununprinssi.

    Asiat mutkistuvat, kun hallitsijan velvollisuudet kutsuvat Seretseä. Vanhempien ja valtioiden vastustuksesta huolimatta nuoret päättävät kuunnella sydäntään ja menevät naimisiin. Avioliitto johtaa kansainväliseen selkkaukseen.

    Amma Asanten ohjaama A UNITED KINGDOM perustuu tositapahtumiin.

    Teattereihin leffa on tulossa 21.4.2027.

    [button style='primary' icon='elusive-videocam' url='https://www.dvdplaza.fi/trailers/a-united-kingdom/']Katso elokuvan trailer[/button]
    Continue reading the Original Blog Post.
     
  2. Super-J

    Super-J Aktiivinen käyttäjä

    Liittynyt:
    17.08.2007
    Viestejä:
    4 093
    Saadut tykkäykset:
    436
    Tulipa katsottua tämäkin, bd:ltä, kun jäi harmillisesti aikanaan teatterikierroksella väliin. Hyvä leffa, laatudraamaa ja pureutuu historiallisten tapahtumien kautta tärkeään asiaan, tai oikeastaan kahteenkin tärkeään asiaan eli rotusortoon ja poliitikkojen tekopyhyyteen ja kulissien takaisiin motiiveihin. Sortuu kuitenkin ehkä vähän saarnaamaankin aiheestaan kuten tämän tyyppisissä leffoissa usein käy, mutta muuten kaikki on kohdallaan.

    4/5