Watson

Keskustelu osiossa 'Streaming-palvelut' , aloittajana EleTjt, 25.12.2013.

  1. EleTjt

    EleTjt Guest Guest

    Liittynyt:
    02.11.2003
    Viestejä:
    37
    Saadut tykkäykset:
    0
    Onko kenelläkkään vielä kokemuksia Watson palvelusta https://www.watson.fi ja sen yhteydessä tarjolla olevasta televisioon tuikattavasta tikusta? Kuvan laatu? Onko tarjolla HD-materiaalia? 5.1 äänet?

    Palvelun webbisivuilla ei kovin paljoa kerrota detaljeista. Toki, jos kaikki toimii niin mitäpä sitä selittelemään.
     
  2. Modifier

    Modifier Uusi jäsen Tukijoukot

    Liittynyt:
    09.05.2007
    Viestejä:
    27
    Saadut tykkäykset:
    0
    Tikusta ei ole kokemusta, mutta palvelu on ollut käytössä pari vuotta. Tänään tuli tälläinen ilmoitus sähköpostiin:

    "Watson-tv-palvelun tallennusominaisuudet muuttuvat. Sanoma Entertainment Finland Oy:n vaatimuksesta Nelonen-, Liv- ja Jim-kanavilta voi 16.1.2014 alkaen tallentaa ainoastaan yksittäisiä ohjelmia sekä ohjelmasarjoja. Tämä tarkoittaa, ettei kyseisiä kanavia voi jatkossa aktivoida jatkuvaan tallennukseen kokonaisuudessaan. Ohjelmaoppaan kautta voit kuitenkin tuttuun tapaan tallentaa Arkistoon yksittäisiä suosikkiohjelmiasi ja tehdä ohjelmasarjojen jatkuvia tallennuksia myös näitä kanavilta.

    Ennen 16.1.2014 tehdyt jatkuvat tallennukset säilyvät Watson-palvelussa kahden viikon ajan. Jos olet siis aktivoinut tallennukseen kanavat Nelonen, Liv ja Jim, sinulla on 16.1. yhä katseltavissa kaikki näiden kanavien ohjelmat kahden edeltävän viikon ajalta ja näin ollen mahdollisuus tallentaa myös tuona aikana esitettyjä ohjelmia pidemmäksi aikaa Arkistoon.

    Sanoma Entertainment Finland Oy:n vaatimuksesta Watsonista poistuu samalla mahdollisuus katsoa Nelonen-, Liv- ja Jim-kanavien suoria lähetyksiä mobiililaitteiden tai tietokoneen kautta. Kyseiset kanavat ovat siis jatkossa katseltavissa Watsonissa ainoastaan televisiosta Watson-boksin tai tv-tikun avulla."

    Tiedä sitten liittyykö tuo kielto siihen oikeisjuttuun, joka on vireillä tv-kaistaa ja näitä iptv palveluita vastaan. Mikäli muutkin kanavat lähtevät tuohon mukaan niin menee tavallaan idea koko iptv:stä.
     
  3. poopee

    poopee Uusi jäsen

    Liittynyt:
    18.04.2005
    Viestejä:
    546
    Saadut tykkäykset:
    1
    SSP:een nettitv:ssähän (tietokoneen kautta) näkyi hyvin ainakin viikonloppuna vielä Sanoman TV-ohjelmat eli Nelonen, Liv ja Jim.
     
  4. Digital Man

    Digital Man Uusi jäsen

    Liittynyt:
    17.06.2000
    Viestejä:
    669
    Saadut tykkäykset:
    4
    On tullut watsonia käytettyä ainoastaan tabletilla ja mobiililaajakaistalla mm. autossa. Tällä viikolla sitten yllätti, että watsonin käyttäminen (suora katselu ja tallennusten katselu) on nykyään estetty mobiililiittymillä kaikilta kanavilta. Itse vielä mainostavat, että voit katsoa tietokoneella, puhelimella tai tabletilla missä vain. Eipä onnistu enää, ellei paikalla ole kiinteää johdollista nettiyhteyttä. Laadusta sen verran, että kuvanlaatu on huono ja äänenlaatu surkea. HD-kanavia ei voi tallentaa. Ylen kanavia tuolta on turha edes katsoa, sillä yle areena voittaa watsonin 10-0.
     
    Viimeksi muokattu: 04.09.2014
  5. Ratty

    Ratty Uusi jäsen

    Liittynyt:
    17.02.2006
    Viestejä:
    34
    Saadut tykkäykset:
    0
    Kyllä mulla näkyy 3g:n kautta kun vain wlan on päällä mutta ei yhdistetty (android)
     
  6. El Grande

    El Grande Aktiivinen käyttäjä

    Liittynyt:
    25.07.2007
    Viestejä:
    3 737
    Saadut tykkäykset:
    321
    Onkos kukaan muu huomannut väärää kuvasuhdetta kaikilla kanavilla? Faija laittoi boksin päälle ja kaikissa on kuvasuhde ~2.35:1, tosin kuva on vääristynyt (liian leveä), koska materiaali on oikeasti 16:9:ä (1.78:1). TV:stä ei johdu, koska Watsonin inforuudut jne ovat kyllä koko ruudulla.
     
  7. Burana

    Burana Käyttäjä

    Liittynyt:
    12.10.2001
    Viestejä:
    1 036
    Saadut tykkäykset:
    10
    TVKaistalle korvaaja etsinnässä. Mahtaako tämä Watson toimia nykyään millä laadulla? Jos jollakulla ollut käytössä molemmat palvelut, mielelläni kuulisin mielipiteitä mikä tässä toimii ja mikä ei vanhaan TVKaistaan verrattuna. Itselle ehdottomasti tärkein palvelu oli kaikkien kanavien tallentuminen automaattisesti useamman viikon ajalta.
     
  8. ElvisThePelvis

    ElvisThePelvis Aktiivinen käyttäjä

    Liittynyt:
    05.05.2004
    Viestejä:
    11 670
    Saadut tykkäykset:
    179
    Käyttääkö kukaan plazalaisista nykyään Watsonia? Tänne pukkaisi valokuidun ja Kaisanetin kautta Watson IPTV:tä. Lähinnä harkitsen asiaa sen kannalta, että saisi samat kanavat pari kymppiä halvemmalla kuin mitä Canal Digitalin satelliittipuolelta. Ongelma on vain siinä, että Watsonilla ei vaikuta olevan kovin "junanvessamainen" imago toimivuutensa suhteen. Watsonhan mainostaa toimivuutta Smart-TV:n kautta, jolloin boksia ei välttämättä tarvisi hankkia (ellei halua USB-tallennuksia), mutta noita Watson-sovelluksia tunnutaan haukuttavan aika paljon.
     
  9. Recce

    Recce Aktiivinen käyttäjä

    Liittynyt:
    29.03.2004
    Viestejä:
    2 968
    Saadut tykkäykset:
    244
    Olikos toi Makuuni kytköksissä tohon Watsoniin? Kuulin että firma nykyään velkasaneerauksessa.