Morgan Freeman

Keskustelu osiossa 'Elokuvantekijät' , aloittajana Recce, 24.05.2018.

  1. Recce

    Recce Aktiivinen käyttäjä

    Liittynyt:
    29.03.2004
    Viestejä:
    2 968
    Saadut tykkäykset:
    244
  2. Mookid

    Mookid Aktiivinen käyttäjä

    Liittynyt:
    16.07.2006
    Viestejä:
    2 705
    Saadut tykkäykset:
    353
    Tietenkin, näissä piireissä pelkkä syytös riittää.
     
  3. Recce

    Recce Aktiivinen käyttäjä

    Liittynyt:
    29.03.2004
    Viestejä:
    2 968
    Saadut tykkäykset:
    244
    Milloinkohan tulee joku mies kertomaan, että joutui nuolemaan jonkun 60v naispuolisen studiopomon sillikarvarömpsää että sai roolin?
     
  4. Professional

    Professional Stirlingite Tukijoukot

    Liittynyt:
    09.08.2004
    Viestejä:
    11 311
    Saadut tykkäykset:
    596
    Rupeeks se oikeasti maistuun sillille vanhenmiten? :eek:
     
  5. Plisukainen

    Plisukainen Aktiivinen käyttäjä Tukijoukot

    Liittynyt:
    26.01.2005
    Viestejä:
    1 971
    Saadut tykkäykset:
    169
    No voehan kehveli, vanha pervo Cosby
     
  6. Recce

    Recce Aktiivinen käyttäjä

    Liittynyt:
    29.03.2004
    Viestejä:
    2 968
    Saadut tykkäykset:
    244
    Hameiden nostelu yrityksiä lukuunottamatta nuo muut kuulostaa aikas olemattomilta tekosilta. Ainakin minun näkökulmasta. Käden laittaminen selkään ja sitten liikutellut sitä.... Anna kaikki kestää. Miksi naiset pukeutuu persettä ja muotoja esiin tuoviin kireisiin housuihin? Saadaksaan muiden naisten huomion? Kenties...
     
  7. 3JJ

    3JJ Aktiivinen käyttäjä

    Liittynyt:
    03.03.2006
    Viestejä:
    1 703
    Saadut tykkäykset:
    362
    Jotta kaikille kaapu päälle niin että silmät vaan näkyy niin ei voi syyttää huomiohakuisesta pukeutumista.
     
    vemkki tykkää tästä.
  8. ElvisThePelvis

    ElvisThePelvis Aktiivinen käyttäjä

    Liittynyt:
    05.05.2004
    Viestejä:
    11 670
    Saadut tykkäykset:
    179
    Ilmiö ei liene ihan noin yksioikoinen. Moni nainen kuitenkin kasvaa ympäristössä, joka käskee pukeutumaan kuin prinsessa. Väitän, että meissä kaikissa on piirteitä, joita emme välttämättä edes tiedosta ja joita noudatamme vain ja ainoastaan sen takia, että olemme jossain vaiheessa mallintaneet ko. piirteen ympäristöstä. Toisaalta tuntuu, että biologian kautta rooli pesän rakentajana kääntyy nykypäivänä siihen, että nainen saattaa nähdä itsensä palkintona, jonka miehen tulee ansioillaan ansaita. Tämä johtaa siihen, että symbolisen palkinnon kultaista kuorta kiillotetaan ja koristellaan, jotta arvo varmasti näkyy.

    #metoo on minulle osoitus naisten kasvukivuista, kun nykyinen ilmapiiri käskee voimaantumaan ja riisumaan sukupuoliroolin pois, mutta toisaalta ympäristön kautta iskostuneet perinteet taas saavat paitsi pitämään kiinni tietyistä, nykyisen ilmapiirin kannalta auttamattoman ristiriitaisista asioista (vaikka nyt pukeutuminen, meikit yms.), niin myös tavallaan käyttäytymään ristiriitaisesti (klassinen esimerkki: nainen liikkuu asussa, joka korostaa erogeenisiä, yhteiskunnan seksualisoimia kohtia vartalossa, ja sitten pahastuu, kun mies kiinnittää näihin huomiota tietyssä valossa).

    Näin miehenä on pakko sanoa, että sympatiseeraan naisia, sillä jos nyt oikeasti lähtee ajattelemaan naisena olemista tässä yhteiskunassa, niin yhtä ristiriitaista tunteiden myrskyähän se olisi. Toisaalta, sitä tietenkin toivoisi, että jos naisen vartalossa on asustanut 20-40 vuotta, niin pitäisi pystyä nousemaan näiden asioiden yläpuolelle. #metoo on tärkeä kampanja (enkä sano tätä vain tavan vuoksi: jokainen mies voi kokeilla esim. homobaariin menemistä ja sitä tunnetta, kun vieressä oleva limainen ihminen näkee sinut pelkkänä lihana, jolla ei ole ajatuksia) mutta kovin tuntuu moni syyttävä nainen tekevän syytöksiä ennen peiliin katsomista (en tarkoita, että he ovat kerjänneet seksuaalista huomiota tms. vaan että he eivät ole tiedostaneet yhteiskunnan sukupuolitilanteen monimutkaisuutta ja ristiriitaisuutta).

    Olisi kiva saada vastapainoksia infoa siitä, ovatko nämä naiset itse seksualisoineet miehiä ja toisaalta ovatko he ottaneet vastaan samankaltaista seksuaalista huomiota, josta syyttävät muita, sellaisilta miehiltä, joiden ulkonäkö tms. ominaisuus on tehnyt niistä hyväksyttäviä.
     
  9. tuna

    tuna Aktiivinen käyttäjä

    Liittynyt:
    09.12.2004
    Viestejä:
    2 545
    Saadut tykkäykset:
    304
    Morgan Freemanin tapaukseen kantaa ottamatta, kun tapausta/tapauksia en ole enempiä seurannut.
    Mutta esim. Enbuske, Veitola & Salminen showssa jossa haastatellaan Sipe Santapukkia ja Toni Wirtasta. Nähdään hyvin se, että jos miehiä "ahdistellaan" niin studioyleisökin vain nauraa tapaukselle (kohdasta 4:30). Mutta jos haastateltava olisi ollut nainen niin...

    https://www.katsomo.fi/sarja/enbusk...tapukki-minua-joskus-hyvaksikaytettiin-914687
    Epäkohtiin puuttuminen on tietenkin ok, mutta ajojahdit eivät niinkään. Jenkeissä useisiin tapauksiin liittyy todennäköisesti mahdollisuus saada mainetta ja mammonaa.
    Kyllähän tässä metoo ymn. hommassa alkaa jo ns. Mopo karata pahasti käsistä.
     
    Viimeksi muokattu: 26.05.2018