HDFWv2 TAP hukassa

Keskustelu osiossa 'Topfield-TAPit' , aloittajana Make_k, 23.01.2016.

  1. Make_k

    Make_k Guest Guest

    Liittynyt:
    23.01.2016
    Viestejä:
    2
    Saadut tykkäykset:
    0
    Sain käytetyn TF500PVRc boksin jonka korjasin konkkien vaihdolla. Boksi jää itselle käyttöön ja asensin siihen jo PlasmaEPG ja Info Viewer tapit.

    Yritin asentaa Description Extender tapia mutta se ei tue tuota uusinta firmwarea joka boksissa jo on. Toimivaksi vaihtoehdoksi tarjottiin DescExt Patchia firmwareen jonka tekemiseen tarvitsisi tuon HDFW tapin. Kaikki latauslinkit mitä olen löytänyt on kuolleita. Löytyykö keneltäkään tallessa olevaa versiota? Uusin on ilmeisesti v2.3.

    Firmwaren patchiminen onnistuisi toisella softalla koneella (mikäli softa tukee edes win 10), mutta HDFW:n kanssa sen voi tehdä lennosta boksissa olevaan firmwareen ja muutokset kumoutuvat boksin uudelleen käynnistämällä. Tämä olisi turvallinen tapa testailla noita patcheja muutenkin.
     
  2. Molle

    Molle Sore wa himitsu desu Tukijoukot

    Liittynyt:
    27.03.2000
    Viestejä:
    1 091
    Saadut tykkäykset:
    67
    Make_k tykkää tästä.
  3. Make_k

    Make_k Guest Guest

    Liittynyt:
    23.01.2016
    Viestejä:
    2
    Saadut tykkäykset:
    0
    Kiitokset, nyt pääsee testailemaan :p

    edit: eipä pääsekään.. zippi ei sisällä hdfw.lng tiedostoa jonka tuo tarvitsee toimiakseen.

    Noniin, sain toimimaan. Tein itse tuon kielitiedoston kun löysin sen sisällön googlella. Notepadilla vain tallennus .lng muotoon ja johan toimi. Patchi ajettu uusimpaan firmwareen ja hyvin pelittää.
     
    Viimeksi muokattu: 24.01.2016
  4. Semidec

    Semidec Uusi jäsen

    Liittynyt:
    16.01.2018
    Viestejä:
    1
    Saadut tykkäykset:
    0
    Mulla on nyt saatuna kaksikin 5100-mallia. Ikävää vain olla jälkijunassa: en joko osannut googlata kielitiedoston sisältöä tai se on kadonnut tällä välillä. Olisiko täällä vielä joku joka pystyisi auttamaan?

    Sitten jaaritusta miksi tarvitsen: muuten sujuu hyvin, mutta oma EPG on kökkö kun siinä joutuu manuaalisesti laittamaan marginaalia tallennusten loppuun. Kokeilin Plasmaa ja Jagia, mutta ne jumittivat jossain vaiheessa tallennuksen. 3PG:stä taas puuttui tiedostoja samaan tapaan kuin nyt tästäkin. Ratkaisu voisi olla Extend TAP, mutta sekin jumitti uusimmalla firmiksellä jonka löysin. Haluaisin vielä kokeilla auttaako Header Event -pätsäys.